سانس آخر...10 تا 12-نفری 4500-استعمال دخانیات و نوشیدن و خوردن آب میوه و نوشابه و ذرت بوداده و مکزیکی و چیپس و پفک در محیط سایت نیز طبق بند 99 ماده واحده آیین نامه سازمان حفاظت محیط زیست سنترال ممنوع و فرد خاطی موظف به تنظیف محیط با جارو دستی خواهد بود!1.زیاد تو کار ملیت ها نروید مهم اینه که شبیه خودشون حرف بزنید! و فکر کنند مال همون کشورید ولی از یه روستایی اومدید که اینقدر لهجه داره با زبان معیار اون کشور فقط فاصله درک مطلبی داره! مثلا یک روستایی لر فارسی رو میتونه حرف بزنه ولی دقت عمل میخواد تا متوجه عمق بیاناتش بشی! بنده نیز زبان های چینی و روسی و آلمانی را به لهجه روستاهای ان کشورها تکلم می نمایم! ضمنا اگر به هندوستان رفتید نیز از این جملات استفاده کنید:
درا موچکه هپهله کناتاتویی یو هی نهینه واناتاتویی..جانی تو...جانی ما...ایچیکیدانا برانوتی مارا...!2.تراکتورتو بردار برو زمین خودتو شخم بزن!
3.همشهری و اطلاعات دیگه خز شده! اگهی ها اینترنتی اند اخوی! سعی کن با تکنولوژی بری جلو و از راه تجارت الکترونیک بیزینس کنی!
4.چون علاقه به سیاوش رو فراموش کردی ایندفعه تبعیدت میکنیم آسایشگاه کهریزک بخش آلزایمری ها! سری بعد یه جزیره ای هست ته اقیانوس آرام! آب و هوا هم توش عالیه!
6.حرف مرد هم دیگه یکی نست!الان 2تیکه داریم..سه تیکه داریم...رکورد هم دست یک بابایی است که بردن اسمش تو سی سی ممنوعه..آمارها حاکی از رقمی بالغ بر 6876887748978796798746864786647 است!
7.اگه زمانی اجکت کردی زنگ بزن من و محمد بیایم از این تشک بادی ها در محل فرودت پهن کنیم زیاد اذیت نشی!
8.پس تا الان با خودت درگیر نشدی؟
9.آیا ممکنه در قفل شده دسشویی رو با پتک یا تبر بیاری پایین؟
10.راما گذاشتم تا با رامین ست باشه! هندی نیست! من خودم 67 تا راما می شناسم!
13.تلسکوپ قابل نصب روی موبایل آخرش چند؟
14.من خانم مهماندار رو دیدم..هم با کمالاته ..هم خوش سیما...هم خوش صدا..هم با سواد...سنترالی های عزیز پنجشنبه اینده عقد رامین زمان: ساعت 8 بعدازظهر...مکان:تهران-ورزشگاه آزادی--ضمنا کارت های دعوت به منزله بلیط محسوب شده واگه نشون ندین راهتون نمیدن داخل! شام و شیرنی وپذیرایی هم خبری نیست! با خودتون یک چیزی بیارید!
15.راستی چند تا قلب و اسمایلی برای pedmehr بفرست چون در بیابانهای عمان تنها چیزی که دل آدمو شاد میکنه یکذره ابراز احساساته یک هموطنه!پ
16.محمد 1985 بعضی وقتها وظایف معاونتی اش رو دیر انجام میده! باید بلافاصله بعد از من حمله کنه! ولی میذاره همه شهید بشن اخرکار میاد برای جمع اوری غنائم!
[External Link Removed for Guests]17.با پست
naghme نیز هم مخالفم و هم موافقم و هم ممتنع!!!!!(اگه این سوالات از من پرسیده می شد صندلی خونینی در می گرفت و 38 کشته و 486 زخمی و...!)
----------------------------------------
یک نکته کوچیک خارج از بحث: گهگاهی میرم صندلی داغهای انجمنهای دیگه رو نگاه میکنم .... در یک صندلی داغ در ایران کلابز بیش از 15000 سوال

از یک دختر خانمی در 1200 پست و 58 صفحه پرسیده شده بود ولی جمع و جورشون که کردم باور کنید 50 تا سوال حسابی ازش درنیومد!

چون طرف دختر بود و طبیعتا هجوم پرسشها بیشتر میشه دیگه!

از رنگ ماتیک و مارک جوراب و تاپش گرفته تا شماره کفش ورزشی پسر همسایه هم ازش پرسیده بودن!

اسم اون البته از نظر من صندلی داغ نیست در حالت مودبانه در حد یک گپ شبانه در قهوه خونه های قرچک و فشم میشه گفت میتونه باشه!
تعریف نمیکنم ولی سطح سوالات و پختگی صندلی داغ سنترال رو اگه خواستید با هرجای دیگه مقایسه کنید قطعا بی نظیر است...سوالای خودم رو نمیگم که همش در حد میدون شوش و مولوی و راه اهن دور میزنه... بقیه رو میگم! خود من شخصا در این حدود 3 ماه درسهای بسیاری از مباحث صندلی گرفتم و بعضی نکات باعث شده به خیلی چیزا عمیق تر فکر کنم و بعضی بحث ها هم باعث شده قید خیلی از روزمرگی ها رو بزنم و آینده نگر تر باشم!
دست همه مجریها درد نکنه! البته دست محمد 1985 مهم نیست! چون ضد ضربه است!

( همه به میگن جدی حرف زدن بهت نمی یاد

ولی خوب این چند خط گفتنش لازم بود)
------------------------------------------
1---چند تا بازیگر که ازشون خوشم میاد میگم نظر بده!
1.نیوشا ضیغمی

2.بهنوش طباطبایی
3.همون دختره تو فیلم دل شکسته!!!

4.ترانه علیدوستی
5.گلشیفته فراهانی
6.دیگه از بازیگر دختر خوشم نمی یاد چون اکثرا با پارتی بازیگر شدن و سریع تا اسمی در میکنن افاده ای و لافو میشن!

--------------
7.امین حیایی
8.اکبر عبدی

9.اون پسر آبادانیه تو فیلم ارتفاع پست که با پارچ آب تنبک میزنه و میگه: ناخدا دلدارُم به دست تو می سپارُم به دست مو!

10.فرخ نژاد
11.پرویز پرستویی
12.بهرام رادان
-------------------
13.آنجلینا
14.جسیکا آلبا

15.جنیفر آنیستون
16.کیت وینسلت(دختر فیلم تایتانیک)

17.دمی مور
------------
18.براد پیت
19.تام کروز
20..لئوناردو دی کاپریو

21.جیم کری

22.ادی مورفی

23.جان تراولتا
------------------------------------------------------------------------
2.چه بیماریهای داشتی و یا داری و یا خواهی داشت؟
3.میونه ات با امپول چطوره! مخصوصا اون آمپولهای غول پیکر!
-----------------------------------------------
4.چکار باید کرد تا ایرانیهایی که به خارج می روند و مقداری شاید بعضی چیزها را قبلا ندیده باشند و ممکن است ضایع بازی در بیاورند قبلش توجیه شوند تا آبروریزیها به نام ایرانی تمام نشود!
5.یک سری داشتم از پاسداران میرفتم هروی سوار یک تاکسی سمندی شدم! سه تا خانوم عقب نشسته بودند و بنده نیز ریلکس در جلو!یکهو آقای راننده ضبط روشن کرد و با این اهنگ معروف شهره همخوانی کرد..
.من زنم..عطر گل محمدی بوی تنم ...خانمها که خوراکشو اینجور سوژه ها از مرداست و دیدم صدای خنده از پشت سرم داره میاد!!! ما یه نیم نگاه به راننده کردیم شاید حالیش بشه ..دیدم نه...داره تا ته شعر رو میخونه وهی میگه من زنم!!!موضوع چی بوده به نظرت؟
6.چرا چربش پول و پارتی در ایران بر سواد و دانش بیشتره و بسیاری از مغزهای این کشور بر اساس همین سنت نانوشته قربانی می شوند؟
7.چیکار کنیم مغزها فرار نکنند؟البته اگه به روزی برسیم که قلبها فرار کنند که دیگه هیهات!
8.شده به بی ربط گویی بیفتی و توش گیر کنی و مجبور بشی بی ربط گویی رو ادامه بدی؟
9.آیا غیر ممکن غیر ممکنه؟
9.اگه یکی رو بخوای تنبیه روحی بکنی تا متوجه بشه که باید تغییر رفتار بده چیکارش میکنی(شرح نوع شکنجه)
10.پیش بینی میکنی یک اتفاق خاص و غیر قابل باوری در زندگیت بیفته که خیلی از عقایدت رو به واسط اون اتفاق از دست بدی(خود من چندین مصداقش رو می شناسم که حتی طرف اینقدر به افراط رفته که حتی آتئیست(بی خدا)شده!)
11.چرای ما میتوانیم ولی نمیشه برای خودمون اگر بتونیم قادر نیستیم که نتوانیم و نمیریم که برای انها نشود اگر انجام دهیم زیرا آیا؟
------------------------------------------------------------------------
final bombardment...!

رامین و رفاقت
رامین و ساده دلی
رامین و تیز بودن!
رامین و حواس پرتی!
رامین و نگاهی ملتمسانه!
رامین و دریانوردی
رامین در جنگل!
رامین در صحرا!
رامین در زیر چشمه!
رامین و فرار!
رامین و اعتراف
رامین و بی خیالی!
رامین و خواب جمعه صبح!
رامین و شب زنده داری شب جمعه!
رامین و کنترل غرایز
رامین و خارج شدن از مدار!
رامین و بررسی نکاتی خاص در فقه شیعه
رامین و صاحب الزمان!
رامین و سبزها!
رامین و شنیدن این شعار:
منافق امریکایی --ما آمدیم کجایی (اینو یک طرفدار ... چون لباسم سبز بود به من گفت

)
رامین و گندم دادن به کفتر
رامین و علف دادن به گوسفند
رامین و تخمه دادن به طوطی
رامین و غذا دادن به گربه
رامین و تردید در اینکه امشب چی بپوشم!
رامین و سر قرار!
رامین و کافی شاپ!
رامین و دربند!
رامین و تریپ فش!
رامین وتریپ حزبل
رامین و تریپ مجلسی!
رامین و نقض حقوق بشر
رامین و اعتصاب غذا
رامین و زندان اوین!
رامین و ترانه موسوی

رامین و ندا

رامین و سهراب

رامین و رامین

رامین و لیلة الرغائب
رامین ونماز شب
رامین و بالا رفتن از درخت!
رامین و پریدن از روی دیوار!
رامین و شکستن شکستنی ها!
رامین و درگیری نظامی با داداشش!
رامین و نگاه معنادار پدر!
رامین و گم کردن سنگ پا!
رامین و شکایت از خلق الله!
رامین و گرسنگی در حد خوردن یک بره درسته!
رامین و افطار دیرهنگام!
رامین و روزه بی سحری!
رامین و تشنگی در حد نوشیدن یک کلمن اب!
رامین و گفتن این جمله در دلش که مغز میلاد چند جا کار میکنه از هر موضوعی سوال داره!
رامین و سیزده به دری استثنایی و رویایی همراه با پایه ثابت های سنترال
رامین و باند مسمیم(میلاد-سامان-میلاد نگار-یاسر-محمد)
رامین و نیم نگاهی به صندلی داغ خودش و پی بردن به نکاتی که بهش تا حالا توجه نکرده بود!
------------------------------------------
رامین و بودن در شرایط عکس زیر!
[External Link Removed for Guests]ضمن هشدار جدی به مهمان برنامه اعلام میدارد صندلی در ساعت 17:55بعد از ظهر شنبه توسط پرسنل خدوم شهرداری و پلیس سنترال کاملا محو خواد شد!!