درود صدف جان
ابتدا صادقانه باید اعتراف کنم خوشحالم که صندلی داغ فرصتی ایجاد کرد که دوستان خوبی رو که از آشنایی باهاشون غافل بودم بشناسم
از جمله صدف عزیز که با خوندن پست هاشون شخصیتشون برام قابل توجه شد . خلاصه از تمامی دوستان دست اندرکار و مجریان صندلی تشکر می کنم بخصوص جناب میلاد که تلاشی قابل توجه دارند و با نگارش شیرینشون فضا صندلی را گرم و دلنشین تر کرده اند . اما صدف جان پاسخ هایت رو که خوندم 2 مساله سریعاً به ذهنم رسید:
1) در ابتدا صادقانه می گم که جداً به تو غبطه خوردم ( در این حد:

) که به دنبال علاقه ات در رابطه با فضا و کهکشان رفته ای و تا به امروز اطلاعاتی کسب کرده ای و کنجکاوی هایت برطرف شده است ( به خاطر اینکه من از کودکی به آسمان، ستاره، سیاره و خلاصه کهکشان و حتی انواع هواپیما ها علاقه داشتم و یادم میات اولین باری که به نمایشگاه کتاب رفتم اولین کتابی که خریدم در رابطه با کهکشان بود جالبه که نمی دونمم چرا خیلی سریع گمش کردم

، حتی وارد CC هم که برای عضویت شدم خوشحال بودم که تاپیک های زیادی در این رابطه داره . اما جلل الخالق ( شرمنده از کارشناسان اگر واژه را غلط نوشته ام ) نمی دونم چرا دنبالش نمی رم. احساس می کنم که یادم می ره که به مبحثش علاقه دارم ( جداً این حرفم خنده داره مگه می شه

) ولی واقعاً همینه چون وقتی یادم میات می دونم که خیلی برام جذابه.نمی دونم والا

شرمندم پای درد دل باز شد .جالبه این مسأله مصداق همون نظرتون در رابطه با دختران بود ها

اما در همین لحظه تصمیم گرفتم که دیگه به دنبالش باشم چون
می دونم که کهکشان یعنی یه دنیای دیگه یه دنیایی که احساس می کنم که درش خدا را بهتر می شناسم )
2) دومین مسأله به نظرم شباهتتون با Mahshid-banoo بود در عین آرامش به زمانش
تفکری فعال و زبانی کوتاه و گویا ( بدون حاشیه )
موارد زیر از سوال های پیشین برام قابل توجه بود: .ویژگیهای جذاب دختران و پسران و ویژگیهای غیر قابل تحمل آنها؟
از ویژگیهای جذاب دختران از نظر من که دخترم خیلی چیزای مختلفی رو میشه مثال زد مثلاٌ محبت و صبرشون، نظم و برنامه ریزیشون و خیلی چیزهای دیگه. درمورد پسران هم همیشه به این موضوع که قدر لحظه هاشون رو میدونن و اکثراً وقتی کنارهم جمع میشن صدای خندشون بلنده،حسودیم میشه.درصورتیکه دخترا اکثراً وقتی همدیگرو می بینن سر دردو دلشون باز میشه. ویژگیهای غیرقابل تحمل هم در هردو جنس وجود داره که به خاطر عدم تمایل به ایجاد اغتشاش از ذکر آنها معذورم
البته در رابطه با ویژگی های خوب دختران همانطور که تمامی دوستان مستحضر هستند بدون شک علاوه بر اونهایی که صدف جان فرموددند بقیه اش خلاصه در حوصله و صبر بحث نیست که بیان شود و الا...... 
امابی تعارف در رابطه با ویژگی نامناسب دختران که گفتی منم 110% نه 210% موافقم و عقیده ام آن است که در بعضی مواقع دختران به خودشون اجازه نمی دهند که لذت واقعی رو ببرند و بی جهت غصه می خورند ( که البته اینم برمی گرده به Multi media بودن خانم ها که توانایی این رو دارند که غصه و غم را در جا بخورند) اینم خوب نیست ها چون نه غصه رو درست و حسابی می خوری و نه لذت شادی رو می بری خلاصه یه طعم تلخ و شیرین ترشی میشه
( بالاخره این نظر این حقیر بود که نمی دونم چقدر موافق نظر دیگران دختران گرامیست ). موارد زیر مصداقی از کوتاه و گویا ( بدون حاشیه ) است و پسران
شخصیت اهمیت داره نه جنسیت [COLOR=#7030a0]شاعر می گه کم گوی و گزیده گوی چون در تا ز اندک تو جهان شود پر [COLOR=#7030a0]( به این سوال که بر می خوردم فکر می کردم که جداً باید چی نوشت که کامل باشه و اما ... عالی بود تا چه حد درون افراد را میتوانید ببینید؟
درونشون رو نمی تونم ببینم ولی با توجه به شناختی که از اطرافیانم دارم گاهی اوقات می تونم پیش بینیشون کنم
پاسخی منطقی و واقع بینانه برای یک جانی ,,, اعدام یا حبس ابد؟
حبس ابد تا اینقدر فرصت فکر کردن داشته باشه که به خاطر گناهش پشیمون بشه و توبه کنه، نه از ترس مرگی که بهش نزدیکه. [COLOR=#7030a0]جداً این پاسخت محشره بسیار منصفانه، انتزاعی و هم خدا راضی میشه و هم بنده خدا 

و این مورد.... 
.نکاتی که در رابطه با دختر پسر گفتی 150 درصد تایید میشه! در یک مجمعی بودیم!!!ما پسرا کر کر خنده مان تو هوا بود ولی آنسو تر دختر خانمها یا مشغول جویدن ادامس و گرفتن قیافه بودند و یا در اعماق افکار خویش غرق! کلا فاز منفی میزنن! یک روش تروریستی هست که میگه اگه خواستین دختری رو از حالت عبوس و لایت خارج کنید در محوطه و شعاع 1 متری اش یک فروند موش یا سوسک یا مارمولک رها سازید!
اگر همین عملیات رو روی یک پسر هم پیاده کنید( کاملاً پیش بینی نشده و ناگهانی) واکنش مشابهی رو می بینید، فقط در مورد دخترها این واکنش شدیدتره
به هر حال اگر قرار بر این بود هر دو رفتار و اخلاق مشابه داشته باشند که دنیا بی معنی می شد
در همین قسمت بود که به نوبه خود وظیفه دونستم که از حقی که در صدد پایمال شدن بود دفاع کنم
علاوه بر موافقت با نظر صدف جناب میلاد حالا درسته که صادقیم و خودمون یه اعتراف هایی می کنیم اما بدون شک دیگه حس ترس و امنیت رو که از پشت کوه برای خانم ها نیارودن که آقایون نداشته باشند و تازه دو مورد هم لازمه که ذکر شه: 1) دختران کلاً فاز منفی نمی زنن ( خلاصه توصیه میکنم فی الفور در قید تجدید نظر شود )
2) اگر کرکر خنده دیگه بخواهد از سطوح هوا عبور کند نشانه های خوبی هم می تونه نداشته باشه ها ( مثلاً : بی خیالی، و.... ( مخلص کلام اینه که شاید در جمعی دیگر خانمی متشخص رفتار شما رو زیر نظر داشته باشه و اگه اونطور باشه خوب بی خیال بودن دیگه بعداً واسه خودتون بد می شه دیگه دیگه....
) در نهایت چه دختر چه پسر نباید نه اینوری بیفتن و نه اونوری و همیشه باید تعادل حفظ بشه که بهترین وجه رفتار است.
پرورده ی نازم؛ چه نیازم به پری ها؟
حالا که خود ماه در افتاده به تورم صدف جان بسیار زیبا بود این دو مصرع دقیقاً عقیده منه ( و توجه بهش بسیاری از کارها را برایم ساده تر کرده است ) سنی رو برا ازدواج مناسب میدونید؟؟
نمیشه به یک عدد یا محدوده سنی خاص اکتفا کرد. شخص باید احساس کنه به یک همراه همیشگی احتیاج داره و به اندازه ای از رشد عقلی رسیده که درک کنه این همراه یک همزاد نیست و آدمی با یک فرهنگ، شخصیت،طرز فکر متفاوته که باید بهش احترام بگذاره و توانایی اداره یک زندگی رو داشته باشه. [COLOR=#7030a0]نظر بسیار مناسبی بود و به خصوص این قسمتش درک کنه این همراه یک همزاد نیست 

به نظرم این نکته از جمله نکاتی هست که متأسفانه رعایت نکردنش باعث جدایی های بسیاری شده است . خیلی مهمه که من نوعی دیگری را تنها به عنوان خودش بپذیرم نه اینکه بخواهم مدام خودم را در دیگری جستجو کنم . --------------------------------------------------------------
خوب شکر خدا بالاخره رسیدم به سوالاتم 
بینم که خوشبختانه روز به روز مقدمه سوالاتم بیشتر و بیشتر میشه پس خدا به داد برسه

جان امیدوارم خسته نشده باشی این عادتمه که تا جای امکان چیزی رو از قلم نندازم و نکته ای رو فراموش نکنم
خلاصه از اصل سوالات و مبحث روان شناسی شروع می کنم
1) نظرت نسبت به روان شناسی چیه به قولی اهمیتش در زندگی؟ آگاهیت نسبت به روان شناسی علمی بیشتره یا غیر علمی ( که در صندلی مهشید بانو توضیح داده شد) ؟
2) در حال حاظر کاربردش رو در جامعمون چقدر می بینی ؟ این کاربرد بیشتر از جنبه علمیشه یا غیر علمی ؟
3) چقدر لازم می دونی که 2 نفر قبل ازدواج به یک مشاور ازدواج مراجعه کنن؟ خودت معتقدی؟
4) به نظرت چقدر از جدایی ها بدلیل عدم شناخت مناسب یکدیگر است ؟
5) آیا مشاور قبل از ازدو اج به آشنایی بیشتر کمک می رساند؟
6) ( قلقلکم اومد که این یکی رو یکمی با چاشنی چالشی بودن طعمشو تغییر بدم ) چرا بسیاری از ازدواج های گذشته من الجمله مادربزرگهامون بدون داشتن مشاوره و شناخت های قبل ازدواج تا به الان پابرجا مونده ؟
7) جداً چرا بسیاری از ازدواج های گذشته موندگارتر از اخیراً هست؟
8) اصلاً به نظر تو زن و مرد در گذشته خوشبخت بودند یا فقط در حق هم صبوری می کردن ؟
9) دلایل اصلی و برجسته بسیاری از جدایی های امروزه رو چی می دونی؟
10) نظرت با دلایلی مثل کم شدن صبر، توجه به مادیات ، کمبود ایمان، علاقه های گذرا چیه؟
11) به نظرت در این زمینه ایمان و صبر با هم چه ارتباطی دارند؟ رابطه مستقیم؟ رابطه همبستگی؟ یا عدم رابطه؟
12) چقدر با این نظر موافقی که ازدواج هایی که با دوستی های امروزه شروع شود اکثراً نهایتش به جدایه ؟
و یه سوال دیگه که در صندلی قبل هم پرسیده بودم و فازش رو عوض کنم *چرا بعضی از پسران با دخترانی که اکثراً قبولشون هم ندارن ( همون ابرو شیطونی ، دماغ عمل کرده ، شلوار آستین کوتاه، مانتو..... و و و ....) مدتی دوست می شوند و به خوش گذرانی و .... می پردازند ?
*اما وقت ازدواج که می شه دختر آفتاب، مهتاب ندیده ، متین و نجیب می خوان؟
*جداً چرا؟؟؟؟؟؟
و اما فاز مراحل زندگی: 13) کدوم مرحله از زندگیت رو بیشتر دوست داری؟ چرا؟
14) پر خاطره ترین مرحله کدوم بود؟ اگر امکانش بود یه خاطره ای هم تعریف کن؟
15) ببینم اینکه می گن دوره جوونی سخت تربن دوره زندگی شما قبول داری؟ چرا؟
16) حالا صدف جان تو با این تلاطم جوانی چه کردی؟ هنوز نرسیدی؟ رسیدی زیر آبی رفتی؟نشستید
مثل دو تا زن 
با هم صحبت کردید و بعد مسالمت آمیز از کنارش گذشتی؟ یا آنکه کماکان در پیکار برای پیروزی به سر می بری؟
17) تا حالا به دوره پیری فکر کردی؟نظرت نسبت بهش چیه؟
18) چه کار هایی تو دوره کودکی که تو رو بچه می دیدند و نمی گذاشتند هر کاری انجام بدی آرزو داشتی انجام بدی؟ منظورم اینه که مثلاً من دوست داشتم خودم بگم تاکسی تو خیابون و یا آرزو داشتم ظرف بشورم

( فکر کن خوش بودم ها)و ..... بماند شما چی؟
19) خرابکاری داشتی تو مدرسه که الان که یادش بیفتی بخندی؟ گریه کنی؟ یا درس بگیری ؟ یا دلتم خنک بشه

؟
می رسیم به فاز متفرقه و اگه خدا بخوات خلاص
20) شما عقیده داری که 13 عدد نحسیه اگر قبول داری چرا؟ و برای رد نحسی چه میکنی؟ و اگه قبول نداری؟ چرا؟ به نظرت خرافاته؟
21) میونت با تاریخ چیه؟چرا میگن از تاریخ باید درس عبرت گرفت؟
22) نظرت رو نسبت به حجاب شرح بده ؟ چه جور حجابی مناسبه؟
23) به نظرت حجاب باطنی هم درایم؟
حجاب برای آقایون رو چی تعریف می کنی؟
24) نظرت رو نسبت به بازی فوتبال بگو ؟ با توجه به حساسیت هایی که در حال حاضر روش هست و میونت خودت باهاش چه جوریه؟ در صلح به سر می بری؟
25) و در نهایت احساس و نظرت رو نسبت به دو بیت شعر زیر بگو؟ شاعرش کیه؟
دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند ازبدنم تشکر از اینکه بی شک با حوصله نظرات و سوال ها رو نباشم

شما بیشتر خسته نباشی بخصوص که قراره جوابم
این شعرم از شاعری که دوست داشتی تقدیم به تو صدف جان
========================
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنحره، فکر، هوا، عشق، زمین مال من است چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت؟