بگید خودم میدونم ایندفعه یکم دیر اومدم! البته هر وفت غیبم میزنه ذکر و خیرم هم زیاد میشه و از چندین جناح تیزاندازی به سوی اینجانب صورت میگیره!ولی دیر اومدن=حجم متراکم و انبوه حرف های ناگفته! و سپس ادامه بحث!
please don't see invidious, we are united and more than any thing we are real friends as if is near brother and sister at this site because this here is my home
Mr Saman...please calm & control started yourself & be dominant your Neuroscience...dear Sadaf is good freind for all of us...take it easy
سنترالی های جوان*** علیه دود و قلیان
2.شعری که علیه قلیان سراییدی!!!!از نظر زبان و ادبیات شیرین پارسی دارای عیوب فراوان است! آرایه های متعددی چون ایهام-جناس تام-استعار-تشبیه-تلمیح-مراعات نظیر-پارادوکس و چندین مورد دیگه که حال پیدا کردنش رو ندارم در ورا و پشت صحنه شعر مستتر است! مرقومه جنابعالی بیشتر به یک چیز شعر شبیه است تا شعر!ضمنا بنده موکدا اعلام داشته ام آخرین باری که لب به قل قلی زده ام 13 فرودین 1388 ساعت 7 بعدازظهر بوده است!یعنی120 روز پیش!!واز آن تاریخ به بعد تو ترکم!!ا
---------------------
3.میگم چیزی که تو ذهنته باید بدی برات بسازن!ترکیبی از مهدی و شهریار و سامان و مهاجر و ساسان ومن(من این وسط چیکاره ام الله علم) البته این فرد حاصل از ترکیب شخصیت این چند نفر حداقل پستی که میتونه قبول کنه دبیرکلی سازمان ملله!حالا در رابطه با حداکثری اش در حال مذاکره ایم!
4.یک تفاهم ساده اکثر سنترالی ها دارند و اونم سرگرمیشون اینترنته!!! این میتونه شروع یه دوستی خوب باشه!(از اینا هستا اصلا مقدمه و موخره و موسطه حالیشون نیست سریع پسر خاله میشن)
5.قوی بودن اکثر پسران در ریاضی و فیزیک رو شدیدا تکذیب میکنم!!(پسرای که اوضاعشون مثل منه سریع بیان دفاع کنن از خودشون--مرگ بر لاپلاس-مرگ بر جسم صلب-مرگ بر انتگرال های خَرَکی-مرگ بر آمریکا-مرگ بر اسراییل-مرگ بر روسیه-مرگ بر منافقین و کفار)
6.تعریفت از دیوونه خیلی کلی بود!از این جوابا بود که حس تایپ نداشتی و 2 تا کلمه نوشتی رد شدی! الان مدل های مختلف دیوونه داریم! اکپرس اومده!سریع السیر اومده!عادی!فوق العاده!چارتر! و...
7.قلقلک را شکنجه محسوب میکنید؟پس با این حساب موساد لازم شدین ها!
8.بابا ما هنوز جوجه فمنیستیم!تا چند روز پیش با "ف" 3 نقطه مینوشتمش عامو!البته صدف جان هم به طور زیرکانه ای تمایلات فمنیست گرایانه داره!!!ولی اگر خانمهای عزیز سایت موافق باشند بنده موقتا سرپرستی گروه فمنیستهای سنترال را تا پیدا شدن یک صاحب درست حسابی براش بر عهده میگیرم...چون ممکنه در این مدت با حملات یاسر و سامان و سایر زن ستیزان سایت مواجه شویم! پیشنهاد میکنم استشهاد محلی جمع کنیم برای حکم جلب اینها!چون دادگاههای ایران هم حقوق زنان رو کامل نمیدن بزنید بیرون با لاهه و کمیسوین حقوق بشر ملل متحد هماهنگ کنید! چند تا از رفیقام تو نیویورک هستند سریع پروژه انجام میشه!راحت میشه یک پیمان بین المللی علیه اینا ردیف کرد! تا ریشه کنی طالبان در سنترال از پای نخواهیم نشست!(ستاد حامیان مردمی دفاع از حقوق زنان سنترال)
9.در رابطه با گسترش باند مسمیم...پیوستن به این تیم مراحل گزینشی بسیار سختی داره و تست امادگی جسمانی -روانی -روحی- عقلی- درکی- فرهنگی- عقیدتی- فنی- مهندسی-الکترکی-مکانیکی-مکاترونیکی-شیمیایی-گربه ای-گوسفندی الکترونیکی- اطلاعاتی- تروریستی- رو باید گذروند!
10.نه بابا انگار صدف واقعا fereshte blue(مریم) رو نمیشناسه!یه سری به صندلی داغشون بزن! ایشون وزیر زنان سنترال هستند!(البته جدیدا گویا مستعفی شدند و زیاد پیداشون نیست!)
11.جنبش فمنیستی کور دیگه چیه؟اختراع جدیده؟
12.راحت باش اینجا خونه خودته!انتظارات زنان از جامعه رو بگو...چند تا از وزرای کابینه و مسئولین هم عضو سنترال اند و به سرعت ترتیب اثر خواهند داد!
13.نمیدونم چرا تا اسم زنان در غرب میشه فقط تبلیغات بازرگانی و آگهی هایی که توش یک خانم با لباس 18+دیده میشه میاد تو ذهن بعضی ها(منظورم کس خاصی نیست) اگه غرب اینقدر بده پس اینهمه دانش-علم-پزشکی-فضا-کامپیوتر که نصفشون هم متخصصین زن هستند از کجا اومده!! این چیزا بیشتر از یه بینش بسته و متعصب و لا یتغیر ریشه میگیره که از بچگی تا حالا با تبلیغات وسیع توی مخ ما کرده اند! که غرب فلانه--غرب بهمانه!
14.کله پاچه...تو خیابون فرشته! یادت نره!
15.
خلاصه از تمامی دوستان دست اندرکار و مجریان صندلی تشکر می کنم بخصوص جناب میلاد که تلاشی قابل توجه دارند و با نگارش شیرینشون فضا صندلی را گرم و دلنشین تر کرده اند

16.
بعضی مواقع دختران به خودشون اجازه نمی دهند که لذت واقعی رو ببرند و بی جهت غصه می خورند ( که البته اینم برمی گرده به Multi media بودن خانم ها که توانایی این رو دارند که غصه و غم را در جا بخورند) اینم خوب نیست ها چون نه غصه رو درست و حسابی می خوری و نه لذت شادی رو می بری خلاصه یه طعم تلخ و شیرین ترشی میشه
1.علما از واژه بعضی به اکثریت قاطع تعبیر نموده اند!

2.در رابطه با خوردن غم و غصه در آن واحد به یک روان پزشک خبره مراجعه شود!این فرد احتمالا گریه و خنده -سیری و گرسنگی -خواب و بیداری اش هم در آن واحد و ترکیبی است!!!(نام بیماری اسکیزو فرنی سیمولونوس چیناتا ساکیتیانا)
جناب میلاد حالا درسته که صادقیم و خودمون یه اعتراف هایی می کنیم اما بدون شک دیگه حس ترس و امنیت رو که از پشت کوه برای خانم ها نیارودن که آقایون نداشته باش
راجع به محل آوردن ترس و امنیت بحثی نشد هرچند کارشناسان معتقدند این مورد نیاز به اوردن ندارد...! اینقدر پررو هست که بی خبر خودش بیاد!
ضمنا شخصا به عنوان یک آنتی جانور اعلام میکنم پس از کشتار بیش از 300 موش و مارمولک و سوسک(آمارهای غیر رسمی رقم را بالای 2000 گزارش کرده اند)در طول 2 دهه عمره بی برکتمان به درجه ای از اعتماد به نفس رسیده ام که دیگر اینگونه جانوران در شعاع 15 متری رویت نمی شوند چون به طرفه العینی به ملکوت سفلی پیوند داده خواهند شد!
دختران کلاً فاز منفی نمی زنن ( خلاصه توصیه میکنم فی الفور در قید تجدید نظر شود )
توصیه رد می شود!
قید فی الفور شما نیز توسط کمیته مبارزه با دستورات دیکتاتور مآبانه در سنترال به فی المستقبل البعید(آینده دور) تبدیل میگردد!
دختر فاز + هم داریم ولی از هر 10 تا 2 تا!
اگر کرکر خنده دیگه بخواهد از سطوح هوا عبور کند نشانه های خوبی هم می تونه نداشته باشه ها
چرا ممکنه خشکسالی باشه و نشانه ای از پایان 7 سال قحطی و نزول باران!

مخلص کلام اینه که شاید در جمعی دیگر خانمی متشخص رفتار شما رو زیر نظر داشته باشه و اگه اونطور باشه خوب بی خیال بودن دیگه بعداً واسه خودتون بد می شه دیگه دیگه..
متشخص تعریف وسیعی به اندازه صحرای آفریقا و شاید کره زمین داره! مشکل اینجاست که متشخص بودن الان شده قیافه گرفتن و کلاس گذاشتن و ناز کردن کاذب!(کلمات در عمل تغییر معنی هم میتونن بدهند

)
البته اگر چند ساعت دیگر با باندی که بنده در همان محل تشکیل داده بودم همنشین می شدند! یخشون آب می شد!

در نهایت چه دختر چه پسر نباید نه اینوری بیفتن و نه اونوری و همیشه باید تعادل حفظ بشه که بهترین وجه رفتار است.
تایید میشه!
طبق معمول در روایت داریم التعادل من الایمان!( کلا هرچیزی خوبه بعدش باید گفت من الایمان)
کارهایی که ایشان در سازمان مخوف شورای نظارت انجام دادن و کاملا ما مدرک داریم اینه :
1 دست داشتن در تیرباران 47 نفر از کاربران سایت !
2 دست داشتن در قفل کردن و بستن بیش از 964 تایپیک ! ( به صورت مستقیم و غیر مستقیم ! )
3 دست داشتن به تبعید 7 نفر از کاربران سنترال
4 شکنجه بسیاری از کاربران
5 تبلیغ صنایع نظامی روسی
به غیر از مورد 5.. 4 مورد اول تکذیب میشه! بارها اعلام کردم این محمد عامل نفوذی از سایت رقیب است...!و طبق معمول در حال براندازی نرم و انقلاب مخملین و اقدام علیه امنیت ملی سنترال!
تا وقتی اجباری باشه از هزارتا بی حجابی بدتره،
تکبیر
قصد دارم اول چند کلمه انتقاد کلیشه ای رو مجددا بازگو کنم و بعد شروع به پرسیدن سوال های خودم بکنم .
دوستان بهتر نیست از فرصت ایجاد شده نهایت استفاده را ببرید و سوالاتی رو بپرسید که به شناخت فردی کمک بکنه ؟!
اطلاعات راجع به اندرومدا , صحابی خرچنگ , قمر اروپا و ابر نو اختر هارو میشه در کتابها , سایتها و مجلات علمی هم بدست اورد !!! ولی شناخت نسبت به افراد رو خیر !!!
جواد رحمت بر روح امواتت و صلوات جلی نثار همگی انها!
جان جواد دیگه قصد داشتم یک تماسی با فرهنگستان زبان فارسی بگیرم یک امدادی به ما برسونن این واژه صندلی داغ رو باز تعریف بکنند!

صندلی داغ در بعضی مواقع از سوی برخی شیوخ تبدیل به گفتمانی سنگین در حد گفتگوی ویژه شبکه 2 ساعت 22:45 میشه! انشالله تعالی که دوستان بازنگری می نمایند!البته محمد 1985 که دیگه کلیه پزشکان ازش قطع امید کردن!بر او حرجی نیست!شکنجه اش هم بدی باز کار خودش را میکنه!
شما مختارید به سوالات جواب هم ندید !
چرا تبصره میذاری!

اینجور تخفیف ها دیگه تعطیل شد!مال قدیما بود!
گفتی همسرتون اینجا عضوه اگه میشه آی دیشون رو هم بگین .
میخواین بابت انتخابش بهش تبریک بگین؟ من قبلاً اینکار رو انجام دادم
1.محمد چیکار همسرش داری؟راست بگو؟میخوای ببینی اشنا در میاد یا نه؟
2.منم بهش تبریک میگم!
تو مغازه ها وقتی فارسی حرف میزنی زیاد تحویل نمی گیرن
آذری ها عزیز به خدا ما ترکی بلد نیستیم!

اگه بلد بودیم میگفتیم! با ما مهربان باشید و تحویلمان بگیرید!
قلیه ماهی
پس مزه شو چشیدی

ب
ه طرز بیمارگونه ای به طیف رنگی یاسی تا بنفش علاقه دارم.
کارشناسان معتقدند نام این بیماری purple cancer است!
--------------------------------------
1.مخفی های همیشه مشخص سایت شهباز و صدف و من هستند!من علت العلل دارم مخفی میام..شما چرا؟
2.اعدام باید به کدامیک از روشهای زیر باشه و چرا؟
-دار-صندلی الکتریکی-آمپول کشنده-تیرباران-پرتاب از بلندی-گردن زنی
3.تا حالا حس کردی جنسیت درجه 2 هستی؟
4.نظرت درباره نظراتت چیه؟
5.به این فکر کن که تو از شوهرت خواستگاری میکردی!
6.چطوری بمیری و کجا دفنت کنن؟
7.همه بهت میگن صدف یا کسی هست به لقب یا اسم دیگه ای هم صدات بزنه؟
8.اسمت با حروف ابجد چی میشه؟
9.تا حالا گرسنه خوابیدی؟چه مزه ای بوده؟
10.صندلی داغ یعنی چی؟
11.صندلیت چطور بود..چیز قابل توجهی دیدی که قبلا بهش فکر نکرده بودی؟
12.چه عیوبی داری که برای دیگران آزار دهنده است و باید برطرف بشه؟
13.چهره شناسیت چطوره؟میتونی ذهنیت خونی بکنی؟
14.روانشناسی مردا رو چقدر مسلطی و میدونی از چی خوششون میاد و از چی بدشون میاد و کلا تمایلاتشون به چه سمت و سوهایی است؟
15.چرا خانمها اینقدر به شکل افراطی و غیرمنطقی دقتشون زیاده و سعه صدرشون کم و از همین دقت های بی مورد دعواها و درگیری ها و جدایی ها صورت پذیرفته؟
16.اگه یکی از عزیزانت رو در حال شرب خمر ببینی اولین جمله ای که بهش میگی چیه؟
17.خرانی که به جای عرعر کردن حرف میزنند؟
18.این عدد رو به توان خوش برسون!بعدش ازش جذر بگیر و سپس انتگرال و در نهایت بر خودش تقسیم کن!
987654321
19.اگر پسری رو ببینی که تی شرت صورتی و شلوار نارنجی و کفش زرد گلدار پوشیده و موهاشو ریمل مو زده و ابروهاشو تاتو کرده و یکجوری راه میره و میاد تو محل کار بهت سلا م میکنه چطور جوابش میدی(شرح ماوقع)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواظب باش زخمی نشی!
صدف و نظرش پیرامون مقوله روابط قبل از ازدواج!
صدف و میزان تقید مذهبی و توجه به ادای فرایض!
صدف و حسادت!
صدف و خیانت!
صدف و شهامت!
صدف و ترس!
صدف و تحجر!
صدف و تعصب !
صدف و شنیدن نصیحت از اینایی که چون به خلوت می روند ان کار دیگر میکنند!
صدف و سیاوش قمیشی!
صدف و یار دبستانی!
صدف و خوردن پیتزا در جایی های کلاس و ریختن نوشابه روی میز و تلاش در جهت مخفی کردن ماجرا از دید دیگران!

صدف و دیگ نذری
صدف و کیک تولد
صدف و شنیدن جمله برای بار سوم عرض میکنم وکیلم!
صدف و ریختن چایی رو لباس شاه داماد!
صدف و سو تفاهم!
صدف و عدم درک متقابل!
صدف و رفتن خونه مامانش اینا!
صدف و دادگاه!
صدف و حق حضانت فرزند!
صدف و طلاق!
صدف و هوو!
صدف و اسمایلی مورد علاقه!
صدف و خلاف سنگین عمرش
صدف و لاف سنگین عمرش
صدف و مشکل با قد و وزن!
صدف و تحریم سنترال!
صدف و بوی به به !
صدف و پیف پاف!
صدف و مراسم ختم!
صدف و عروسی !
صدف مذاکره با عزراییل و منکیر نکیر!
صدف و کاربران مورد علاقه!
صدف و کاربران غیر مورد علاقه!
صدف و مجری های اخبار صداو سیما!

صدف و خود درگیری حاد مایل به مزمن!
صدف و تفریح مورد علاقه!
صدف و ورق بازی!
صدف و یک حرف ماندگار از خودش!

نظر پیرامون عکس زیر!
[External Link Removed for Guests]صندلی فردا بعد از ظهر تخته می شود!