Mohammad 1985 نوشته شده:خوب مجبور به یه سری توضیحات شدم !
1 مدارک من از جناب شهریار کاملا کامل هست و آماده رسیدگی در دادگاهای بین المللی ! همین جنگنده سوخو 35 رو هم ایشون به من فروخته !![]()
البته خیلی عالیه و از نظر جنگ الکترونیک یه زره ضعیفه ! من بیشتر نظرم روی جنگندهای غربی بود که ایشان منو اغفال کرد که سوخو بگیر !
البته فقط ایشون نیستن که پرونده براشون تشکیل دادیم ! تمام اعضای شورای مخوف نظارت (SMN) دارای سوابق بسیار و همه افرادی بسیار خطرناک هستن که ما مطمعنا روزی اونها رو به دادگاهای بین المللی معرفی میکنیم ! ( تقریبا تمام اعضای این سازمان مخوف با KGB روسیه ارتباط داشتن و بعضی هاشون هنوز هم این رابطه رو حفظ کردن ! ) تنها جناب شهریار هست که همزمان با یک سازمان اطلاعاتی غربی هم همکاری کرده ! ( سازمان اطلاعات فرانسه ) البته دلیل نام بردن شخص ایشون این بود که خانوم صدف این از ایشون نام برد .
2 کاملا مشخص بود که شما خانوم صدف از ایشان حمایت می کنید ! چرا که شما هم خود جز مدیران هستید ! و احتمالا خودتان هم به خاطر جنایاتی که در سنترال مرتکب شدید باید محاکمه بشید ( البته با توجه به سمت شما که ریس سازمان هوافضا سنترال هستید اتهامات کمتری متوجه شما خواهد بود . )
سازمان هوافضا سنترال ( CC AIO ) هست .
3 نوع سوال پرسیدن من یا بعضیا چیه ؟ مگه ؟! بد چهار تا چیز جدید یاد گرفتید ؟ به نظر شما دونستن اینکه ایشون به چه رنگی علاقه دارن مهتره یا اینکه از ایشون درباره تخصص و توانایی هاشون بدونیم ؟
4 بعد از خواندن تیم مورد علاقه شما اینطوری شدم !:lol: :x
5 با توجه به اتفاقات پیش اومده فعلا یه عقب نشینی تاکتیکی می کنیم و ارتفاع رو به شدت کاهش میدیم تا از گزند پدافند موشکی در امان باشیم ! البته مطمعن باشید با موشکهای روسی نمی تونید این جنگنده روسی رو بزنید ! چرا که سیستم جنگ الکترونیکش تمام موشکهای ساخت روسیه رو منحرف میکنه ! البته بچه ها تو آمریکا دارن برام یه سیستم جنگ الکترونیک فوق العاده قدرتمند طراحی می کنن .
6 خانوم صدف گفتید که مهرویلا میشینید یه جورایی به ما نزدیک هستید البته نه خیلی !
7 با توجه به تغییر تاکتیک و پرواز در ارتفاع پست فعلا نمیشه سوال فضایی پرسید !
8 مگه من گفتم نظر جواد رادیکال اشتباهه ؟! منم نظر خودمو گفتم ! هر کسی هر طور دوست داره سوال بپرسه !
(یکی از بندهای قانون حقوق بشر صندلی داغ میگه : هر کسی حق دارد هر سوالی بپرسه و هیچ کس حق اعتراض به اون رو نداره مگر در صورت توهین یا تجاوز به حریم خصوصی افراد )
حالا سوالات
خاطره جالب داری از رانندگی ؟
( مثلا خودم یک بار داشتم با ماشین میرفتم یه خیابونی بود البته خیابون هم نبود یه چیزی بود بین خیابون و کوچه ! خیلی هم شلوغ نبود خط کشی وسط هم نداشت یهو یه ماشین شاخ به شاخ اومد جلو ! رانندش هم یه خانوم بود ! ( کاملا داشت خلاف میومد ! ) هر دو زدیم رو ترمز و دقیقا جلوی هم وایسادیم ! بعد خانومه با یه قیافه حق به جانب چنان چپ چپ به من نگاه کرد که تمام چهار ستون بدنم با شدت 7.2 ریشتر لرزید که موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم اونو ثبت کرد . یه لحظه فکر کردم اونجا انگلیس بود و من دارم اشتباه میرم ! خلاصه دیدم هیچ رقمه حاضر به عقب نشینی نیست ! و منم دیدم که شدیم سوژه خنده ملت ! و البته خودم هم کلی خندیدم ! و گفتم تا بخوام به ایشون ثابت کنم که قوانین رانندگی در این مورد چی میگه ! دو ساعت علاف میشم پس دنده رو در حالت R گذاشتم و عقب رفتم تا ایشون رد شد و همچنان با قیافه حق به جانب منو نگاه میکرد ! )
رانندگی تو ایران که کلاً همش خاطرست ، از کدومش براتون بگم ؟؟؟![]()
![]()
کلا چه فازی هستی ؟ شاد معمولی عبوس خنده رو ؟
معمولی مناسبترین توضیحه
اگه پسر بودی بازم توی سنترال فعالیت می کردی !!!!
به احتمال %99.9 بله
داری توی خیابون ساندویچ میخوری که یه بچه گربه با نگاه ملتمسانه بهت نگاه میکنه ! چی کار میکنی ؟ آیا یه تیکه از اون سوسیس به او خواهی داد ؟
توی خیابون که من هیچوقت چنین کاری نمی کنم (ساندویچ خوردن یعنی) ولی تو دانشگاه زیاد این کارو کردم (غذا دادن یعنی
)
بعد از باخت پرسپولیس جلوی استقلال چه حسی داری ؟!
امید
به چه ماشینی علاقه داری ؟
ویتارا و هیوندا کوپه
اگه اونی که همه وجودت بود بفهمی که دروغگو بود چه حسی بهت دست میده ؟
به عقل خودم شک می کنم !
از دوستان دروان دبیرستان خبری داری ؟
بله از تعدادیشون
دوستان دوران دبیرستان از شما خبری دارن ؟
بله تعدادیشون
تا حالا سرمای 25- رو تجربه کردی ؟
بله، در زنجان،یخ زدم
گرمای 50 درجه چه طور ؟
خیر فکر نمی کنم
بدترین بیماری که تا حالا داشتی ؟
کلاس پنجم دبستان که بودم برادر کوچیکم جلوی در خونه تصادف کرد، من اولین کسی بودم که در رو باز کردم و توی اون حالت دیدمش، مریض شدم، نزدیک 5 ماه بیمارستان بودم هیچکس هم سر درنمیاورم مریضیم چیه!
نحوه برخوردت با افرادی که اصلا اجازه نمی دن طرف مقابل حرف بزنه چه طوره ؟
چیزی نمیگم ولی واقعاً اعصابم خورد میشه، سعی می کنم بار بعد دیگه اصلاً طرفش نرم
این دیگه فکر کنم سری آخر بود ! مخصوصا با توجه به افشاگری در مورد سازمان مخوف شورای نظارت فکر کنم به زودی اخراج بشم !
وقتی کسی به قوانین احترام بذاره ، اخراجی درکار نخواهد بود

به خاطر تمام زمانی که گذاشتید و سوالاتتون ازتون متشکرم . از آشنایی با جنابعالی خوشحال شدم و براتون آرزوی شادی و پیروزی می کنم

) ولی تو دانشگاه زیاد این کارو کردم (غذا دادن یعنی
)

. شخصیتی ،دوست داشتنی و آرام و باهوش و متفکر و مهربانی دارید 
بعضی قسمتها شو متوجه نمی شم یعنی آشنایی کاملی با این علم و مبحث ندارم ولی دوست دارم که یاد بگیرم . البته با توجه به سوالاتی که دوستان از شما پرسیدند با معنی و مفهوم چند تا اصطلاح که معنی اش نمی دونستم آشنا شدم
خلاصه روزهای سختی گذروندم
زیاد هم نمی تونستم پشت کامپیوتر بشینم ولی با این حال یه سر کوچیکی به Cc می زدم
.( یه درد دل کوچولو)