Mil@d نوشته شده:خوب بریم سر اصل مطلب!1.جواد تازه فکر کنم کم گفتم!اگه شفاف سازی کنی فراتر از معرفی میشه!
- در هر حال بخاطر معرفیتون ممنونم 
3.راستی دانشگاه محل تحصیلت هم برکلی بوده یا...؟
- خیر . برکلی منزل پدریم بود 
4.آرزوی سلامتی برای همسر گرامیتان!البته زندگی در ییلاق های اطراف تهران هم تجربه جالبی است!خود من که لواسون رو خیلی دوست دارم!
- از لطفت ممنونم 
5.میشه بگی دخترت چه شکلیه؟(چکار کنم که خیلی دختر بچه تپل و چشم رنگی(ترجیحا آبی) با موهای زرد خیلی دوست دارم!)از طرف من سارای عزیز رو ببوس و حواست باشه چشم نخوره...تا میتونی از نظرها مخفی اش بدار!
- سارا جان سفید و خوشکله با چشمای ابی و دوست داشتنی
( برادر زنم میگه چشماش گربه ایه
) موهای مابین طلایی و خرمایی داره . البته خیلی تپل نیست
ما ژن تپلی نداشتیم . بینی خوشکل و قشنگی هم داره . جالب تر از همه اخلاق و رفتارشه . کمتر از بچه های دیگه گریه میکنه , وقتی گشنه هست یا احیانا نیاز به رسیدگی داره
بیشتر سرو صدا مینه . 2 هفته اخر با خودم سر کلاس هم بردمش , اصلا اذیت نکرد
میلاد جان انشا الله شما هم روزی صاحب فرزندی بسیار زیبا , دوست داشتنی و صد البته سالم بشید

6.بابا 1.89...! بلند بالا هم که هستی!
-
ارثیه 7.جذاب ترین بازی کامپیوتری که انجام دادی چی بوده؟
- راستشو بخواهی خیلی یادم نمیاد ولی اخریش که در این چند روز بیکاری انجام دادم X-Men Origins - Wolverine8.آهنگ طاقت بیار رفیق سیاوش رو اگه گوش ندادی از امضای من دانلود کن و مفهومی که ازش میگیری رو بگو!
- گوش ندادم , متاسفانه فعلا از نعمت اینترنت پرسرعت جهت دانلود محرومم 
9.علاقه ات به پوتین عجیب بود!!!من که از اینکه اینگونه از ایران به عنوان کارت امتیاز گیری از غرب استفاده میکنه و همچنین بدقولی ها(نیروگاه بوشهر-پشتیبانی نه چندان مطلوب از سوخو ها و میگ ها و...) واقعا بیزارم!اگه دقیقی باشی صحنه گردان اصلی روسیه همچنان پوتین است نه مدودف!حتی اوباما در سفرش به روسیه- دیدار و حرفهای اصلی اش را در استراحتگاه پوتین گفت نه در کاخ کرملین و در جوار مدودف!
- ولادیمیر پوتین فارغ از رفتارش در قبال ایران سیاست مداری بسیار توانا و زیرکه ( فکر کنم چرچیل باید جای خودش رو به پوتین بده )
10.بحث دختر پسر شد!منظورم از طرح این سوال در اکثر صندلی ها این است که گاهی رفتارهایی ناهنجار از هر دو جنس سر میزند که چندان جالب نیست و گاهی نیز کارهایی بس زیبا انجام میدهند؟با توجه به روحیات و آفرینش متفاوت هر دو جنس تحلیلت رو میخوام پیرامون این زیبایی ها و نازیبایی ها بدونم؟
- نظر من اینکه هر فردی رفتار مختص به خودش رو داره . اگر هم رفتار خاصی مختص به زنان یا مردان باشه از ویژگی های خلقت خداونده 12.آی گفتی!این بحث فضولی دیگران در امور شخصی دل من هم ازش خونه! تحریم اینگونه افراد بهترین راه است چون با کم محلی حد و مرزش خودش دستش میاد و میفهمه عرصه سیمرغ نه جولانگه توست!

13.حالا اون زد و خوردی که داشتی در افغانستان نزاع دسته جمعی بود یا تک به تک؟ ادواتی که بکار گرفته شد چیا بودن؟(چماق-لانچیکو-شمشیر-تبر-اره-بیل-کلنگ-قمه-قداره-کلت-مسلسل- آر پی جی- و...)
- زدو خورد چندانی نبود . یک نفر قصد سرقت وسایلم رو داشت که مجبور به درگیری شدم .14.تا حالا تو آزمایشگاه مورد خطرناکی پیش اومده..تو مایه های انفجار و...
-
نه مورد انفجاری که نداشتیم , چون کاری با انفجار ندارم . ولی یکبار تمامی زحمات حاصل چند ساعت فعالیت سخت رو اشتباهی دور ریختم . چند بار هم دچار مسمومیت غذایی شدم که منشا اون ازمایشگاه بود 15.در مقطع کارشناسی تدریس میکنی یا مقاطع بالاتر هم آره؟
- هم کارشناسی تدریس کردم و هم کارشناسی ارشد . 
16.راستی دقت کردی مدتی است گشت ارشاد پیداش نیست؟نکنه همه مردم ارشاد شدن و دیگه پروژه تموم شده!
- شاید 
17.از صبح 23 خرداد هم به شکلی دیپلماتیک عبور کردی!
-
ولی واقعیت قضیه همون بود . من تو خرداد ماه سرم خیلی شلوغ بود مجبور بودم تا دیروقت بیدار بمونم و صبح ها هم باید ساعت 6 صبح بیدار و اماده رفتن میشدم . باوجود اینکه خواب سبکی دارم اما به دلیل خستگی وخواب کم ( حدود 2 ساعت ) تنها راه ممکن برای بیدار کردن من استفاده از تسلیحات بود 
18.جدی سوار موتور نشدی؟اگه یه روز لازم باشه و قضیه حیاتی پیش بیادچیکار میکنی؟(روی حساب تجربه دارم میگما!)
- نگفتم نشدم . ولی به هیچ وجه علاقه ای به این کار ندارم
19.شخصیتی منظور تیپ شخصیتی است(کت شلوار و کروات و عطر لوکس و شیک)
- به هر حال اینهم یک ظاهر اراسته و خوبه 
20.گویا از خانواده خودت کسی زیاد ایران نیست!
- فقط برادرام ایران هستن که اونها هم از من دورند . من تقریبا همیشه از خانوادم دور بودم ( شاید مثل خیلی از افراد که طعم داشتن خانواده رو چشیدن برای من چنین نبوده ) فکر میکنم مجموع زمانی که من با خانوادم بودم چیزی حدود 2 سال باشه 
21.متفاوت ترین نظری که درباره ام داده شده توسط جواد بود و الحق که کامل ترین نظر را داد!نشون داد آدم شناسه!(فردی با ابعاد ناشناخته که خودش هم مونده چطور ابعادش رو شناسایی کنه!نکته عجیبی که خیلی زیاد می شنوم هرکی منو از نزدیک میبینه و باهاش رو در رو به گفتگو می شینم میگه حرفات به سن و قیافه ات نمیخوره! بارها نشستم فکر کنم مگه من چمه!!!یک بابایی چند روز پیش تلفنی باهام صحبت میکرد و منو ندیده بود بهش گفتم سنمو حدس بزن گفت 30 تا 32 سال! احتمالا متاهل هم هستی! و... )
-

22.راستی اهل سگ و گربه و کلا جانور نگهداری هستی؟
- تقریبا . قبلا یه سگ داشتم . الان هم تو خونه یک جفت مرغ عشق داریم که ازادانه رفت و امد میکنند . تقریبا هیچ وقت نمی بینمشون , اصلا نمیدونم کجای خونه هستند . گاهی وقت ها دیدم میان سر ظرف اب و غذا . 
23.تعریفت از رادیکال هم جالب بود تا حالا اینجوری بهش نگاه نکرده بودم!در نگاه اول واژه غلط اندازی است!البته تعریفی که تو از رادیکال ارائه کردی بسیار کم کاربرد است!
- 
24.تا حالا پیش اومده در جلسه ای در محافل خارجی نام خلیج فارس را با عناوین مجعول بشنوی و عکس العملت در صورت شنیدنش چطور خواهد بود؟
- نه پیش نیومده . مسلما در صورت شنیدن چنین چیزی . اگر از سر نااگاهی باشه . سعی میکنم به انها اگاهی بدم ولی اگر از عمد باشه سعی در دفاع از هویت خلیج فارس خواهم داشت 
------------------------------
1.سه جور اینده داریم! کوتاه مدت-میان مدت-دراز مدت...برای هرکدوم از اینها چه برنامه هایی داری؟
- فکر کنم باید هر سه رو برای پاسخ به سوالات شما اختصاص بدم
ولی گذشته از شوخی در کوتاه مدت فعلا قصد سفر دارم . در میان مدت تصمیم در مورد محل ادامه زندگی و تصمیمات شغلی و در دراز مدت تصمیم دارم به جایگاهی که قصد رسیدن به اون رو دارم برسم . 2.اولین جمله ای که به دخترت یاد میدی چی است؟غیر از کلیشه هایی چون بابایی-مامانی و ...
- تلاش و امید 
3.وقتی دخترت 25 ساله بشه تو 55 سالته! سارا در 25 سالگی باید کجای اجتماع و در چه درجه ای باشه؟
- در هر سطح و جایگاهی که برای رسیدن بهش تلاش کرده باشه 
4.خواستگاریت چه شکلی بود؟
- فوق العاده , بعد از اینکه از همسرم جواب مثبت رو برای خواستگاری گرفتم . با پدر مادرم که امریکا بودن تماس گرفتم . گفتم فردا بیاید بریم خواستگاری
گفتند باشه . 4 روز بعد اومدن ایران همون روز گفتم با پدر و مادر همسرم تماس بگیرن و قرار خواستگاری رو برای فردا بزارن .
فردای اون روز به خواستگاری رفتیم . پدر و مادر همسرم از من خواستند که از خودم بگم . منهم گفتم , گفتم نه خونه دارم . نه زندگی . نه کار و نه هیچ منبع درامدی . گفتم خانواده ثروتمندی دارم ولی در تمام طول زندگیم رو پای خودم وایسادم و تنها چیزی که از اونها درخواست میکنم سایه سر و سلامتیشونه. گفتم که دانشجو هستم و فعلا وضعیتم همینه . دلیل خواستگاریم و اینکه دختر اونها رو انتخاب کرده بودم رو گفتم . چند دقیقه ای با پدر و مادرم حرف زدند و اجازه مشورت خواستند . بعد از حدود 30 دقیقه مشورت جانکاه اومدن گفتن موافق هستن . بعدا پدر خانومم گفت که اونروز خیلی از دلو جرات من خوشش اومده . گفت من با همون نگاه اول پسندیدمت .
قرار بر این شد که فعلا عقد کنیم ولی هروقت تونستیم روپای خودمون وایسیم زندگی مشترکمون رو شروع کنیم و تا اون زمان همسرم خونه پدر مادر خودش بمونه که البته بعد از مدت کوتاهی هردو برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفتیم 
5.چه عواملی باعث شد یو اس رو ول کنی برگردی وطن؟
- بخاطر داستان سربازی و اتفاقات بعد از اون فعلا ماندگار شدیم 
6.خاطره ات از روی که موفق به اخذ دکترا شدی..
- توی یک روز خواص که نبود !! ولی بعد از دفاعیه ای که جلوی اساتیدم از نتیجه تلاشها , تحقیقات و مقاله ای که اماده کرده بودم داشتم و رضایت تمامی افراد حاضر و تشویق اونها که فراموش ناشدنیه و بعد از اتمام گفتگو با حاضرین . از سالن بیرون امدم و به سرعت به سمت محوطه رفتم . یک لحظه به خودم اومدم دیدم کسی داره دنبال من میدوه و منو صدا میزنه . دیدم ایشون استادمه . با سرعت در حالی که نفس نفس میزد اومد پیشم . من فکر کردم اتفاق خیلی مهمی افتاده . با نگرانی علت دویدنشون رو پرسیدم و ایشون گفت " خودنویسم دستت جامونده " !!!
البته بعدا هدیه ای گرانبها و بسیار با ارزش به من دادند 
7.یک خصلت ناپسند در بین برخی هموطنان است که متاسفانه با افزایش مقاطع تحصیلی(منظور از فوق لیسانس به بعد) دچار غرور و کلاس گذاشتن می شوند و گاهی فراموش میکنند که قبل از آن هم یکی بودن مثل بقیه! چرا اینجوریه؟
- واقعا نمیدونم ؟!
من هیچوقت دچار چنین احساسی در خودم نشدم . 8.افزایش سن ازدواج دیگه از حالت نگران کننده عبور کرده وداره به بحران نزدیک میشه! این بحران دربین قشر تحصیلکرده و به خصوص دختران بارز تر است! به خاطر شرایط فرهنگی خاص کشور معمولا دخترانی که از 30 رد می کنند دیگر در یافتن جفت عشقی رویایی خود با مشکل مواجه می شوند و عده ای نیز مجرد می مانند! اگر مسئولیتی پیرامون حل این بحران داشتی چکار میکردی؟
- انجام چنین کاری و رفع چنین مشکلی توسط یک مسئول هرگز ممکن نیست مجموعه ای از گروه های مسئول مثل : مدرسه , دانشگاه , رسانه های جمعی , قطب های فرهنگ سازی جامعه و در راس تمامی انها خانواده باید نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند . باید سطح توقعات و انتظارات رو پایین اورد . 
9.تا حالا شده از حرف یک دانشجو به مدت طولانی در فکر فرو بری و کم بیاری؟ یک خاطره بگم! سر کلاس ریاضی بودیم و همون جاسم انتگرال که وصفشو گفتم یک انتگرال شدید از اوناییکه حلش فیل رو میزنه زمین رو برد برای استاد و استاد از حلش بازماند! بنده خدا ترم اولش بود تدریس را شروع کرده بود! حتی دو جلسه بعد هم از خجالت سر کلاس نیامد و ترم بعد نیز طرف را دیگر اصلا ندیدیم!!!!!
- باید این رو دونست که هرکسی , حتی تحصیل کرده ترین افراد هم جواب تمامی سوالات رو نمیدونند ( امام صادق (ع) هم فرموده : هرکسی که واژه نمیدانم رو بر زبان نیاره و سعی در پاسخ به هرسوالی داشته باشه دیوانه هست ) استاد هم یک انسانه با تمام ویژگی ها و محدودیت های یک انسان و شاید پاسخ به سوالی رو ندونه . برای من به این شکل پیش نیومده ولی گاهی اوقات هم جواب بعضی سوالات رو نمیدونستم و از اینکه این رو ابراز کنم هیچ ترس و نگرانی نداشتم . 
10.مثل بعضی استادا بین دختر پسر در کلاس فرق میذاری؟چرا بعضی ها اینجورین!(البته نظر من اینه اینجور افراد اکثرا از نظر تمایلات طبیعی انسانی در کودکی و بزرگسالی سرکوب شده اند و با دیدن محیط متفاوت تدریس و احساس ریاستی که بر دانشجو دارن حس میکنند هرکاری که بخوان بکنن ازادن و طبعا سیستم بیمار اموزش عالی کشور هم بیشتر با استاد است تا دانشجوی بدبخت!)
- اصلا !!!!!!
با همگی به یک اندازه خوش رفتاری میکنم .
کلاس من یک ویژگی جذاب داره که اگر خواستید بعدا در موردش توضیح میدم .
یک خاطره بسیار بسیار بسیار جالب هم از یکی از جلسات کلاسم دارم که اگر خواستید خواهم گفت

11.سنترال بزرگترین کمکی به من کرد باعث شد توانایی نوشتن رو از دست ندم!چون مدتها بود دست به قلم نبرده بودم!حالا بماند که نصفیش پترات است! چه کمکهایی به تو کرد و چی چیزهایی یاد گرفتی و چرا از رشته تخصصی خودت هیچ مطلبی در سی سی قرار نمی دی تا بقیه هم استفاده کنند؟حالا نمیخواد مثل یاسر هر روز نانو بارون بشیم!هفته ای یکبار هم کافیه!
- بزرگ ترین کمکش این بود که فارسی نویسی من رو از وضعیت فاجعه بار قبلش خارج کرد
من وقتی به این انجمن میام فقط و فقط جواد رادیکال هستم نه چیز دیگه . قبلا چندتا از شاگردها اینجا سوالاتشون رو در پیغام خصوصی مطرح میکردند که ازشون خواهش کردم که سوالات اینچنینی رو فقط با ایمیل بپرسن .
زمانی قصد فعالیت مرتبت داشتم شاید بعدها داشته باشم ولی فعلا خیر .
12.یک مبحثی هست که در دروس امنیتی دانشگاه پلیس (علوم انتظامی) که در یک خط میشه وجود امنیت شرط لازم برای احساس امنیت هست ولی شرط کافی نیست...به عنوان یک آدم تحصیلکرده و به هر حال از درجه و جایگاه و موقعیت مطلوب اجتماعی در جامعهاز امنیت موجد احساس امنیت کامل برای خودت و خانواده ات میکنی؟ حالت ملموس رو بگم مثلا ساعت 2 شب راحت از هرجایی بری به جایی دیگه!
[COLOR=#0070c0]- واقعیت رو میگم ." خیر " 13.کلا آدم شادی هستی یا زیاد دپ(دپرس) میزنی؟
- همیشه شادم و لبخند کوچکی به لب دارم 
14.اعصابت خرد نمیشه من اینهمه اصطلاحات عجیب تو حرفام هست که نیاز به توضیح و پرانتز داره؟
- نه 
15.وقتی به اوج عصبانیت میرسی و باید تخلیه روانی بشی چیکار میکنی؟(شکستنی میشکنی-با مشت میکوبی تو دیوار و یا...)
توانایی بالایی در کنترل احساسات روانی خودم دارم . کمتر عصبانی میشم و به سادگی میتونم اون رو کنترل کنم حتی در بدترین موارد 16.چه مدت طاقت دوری از همسر و فرزند داری؟
- خیلی کم
17.بچه های یو اس معروفند به های اند بای...! ولی ایرانی جماعت معروفه به 35 دقیقه تعارف تو خالی و دورغین(تو دلش میخواد سر به تنت نباشه) و چاکرم نوکرم و اینجور حرفای مسخره! روزی که از آمریکا برگشتی کالچر شات نبودی که این وضعیت رو چطور با روحیه ات تطبیق بدی؟
- من تا حدود 12 سالگی امریکا زندگی کردم . البته در 5 سالگی مدتی بین امریکا و اروپا سرگردان بودم . بعد از 12 دوره نوجوانی هم در اوج سرگردانی گذشت . در جوانی هم بیشتر امریکا بودم .
درنتیجه فکر نمیکنم این تفاوت چندان برام محسوس بوده باشه .
18. یک مطلبی میخوندم در لس آنجلس تایمز و به نقل از آرنولد شوارد زنگر قهرمان اتریشی تبار و سابق پروش اندام و ستاره سینما و ترمیناتور و فرماندار کنونی ایالت کالیفرنیا که بیشترین جمعیت ایرانی بالغ بر 1 میلیون ایرانی در لس انجلس و اورنج و گلندن و سانفرانسیسکو ایالتش ساکنند که میگفت با هر ملیتی برخورد داشتم ولی به تیزهوشی و تدبر و زیرکی و زرنگی ایرانی جماعت و برایش حالت شگفتی داشت... چقدر تونستی به عنوان یک ایرانی امریکایی تبار که سالها غربت نشین بوده این خواص ایرانیها رو در رفتارت تلفیق کنی؟
- تمامی سعی و تلاشم در درجه اول کسب افتخار و سربلندی نام کشورم بوده .
فکر میکنم همینکه دانشجوی موفقی بودم و اینکه در حال حاظر با اساتید خودم فعالیت مشترک علمی دارم نشاندهنده این تلاش من باشه . 
19.الان که مشغول فعالیت علمی و پژوهشی و دانشگاهی هستی..به این فکر کن که روزی مسئولیت مملکتی و اجرایی در حیطه تخصصت بهت محول بشه...چکار خواهی کرد؟
- هیچ وقت چنین چیزی رو دلم نمیخاد .20.این سوال نامرئی است! لطفا با امداد از تخیلتان پاسخی مرئی به ان بدهید!
- نه هنوز خسته نشدم 
--------------------------------
اینا چی میگن!جواد و ساحل لس آنجلس و سانتاباربارا!
از تماشای اقیانوس ارام لذت میبرم 
جواد و دبی
علاقه ای ندارمجواد و ترکیه!
یه کشور مثل همه کشورهاست 
جواد و اصفهان
زیبا و خاطره انگیز 
جواد وشیراز
مردم بسیار دوست داشتنی داره 
جوادو مشهد
زیارت امام رضا ( ع ) 
جواد و کیش
انشا الله اواخر تابستان 
جواد و شمال
فعلا بسیار شرجیست جواد و پاریس کوچیکه(آبادانجلس سیتی یونایتد)
تابحال سعادت رفتن نداشتم 
جواد و پاریس
علاقه چندانی ندارم
جواد ولندن
هرگز نخواهم رفت 
جواد و برلین
گرهارد مایر 
جواد و بارسلون!
جواد و مادرید!
جواد و رم!
اینها تیم فوتبال هستند ؟!جواد و نیویورک
سردرد - خرید جواد و واشنگتن دی سی!
علاقه ای ندارم جواد و فلوریدا(پایه باش با هم بریم!)
من جای بهتری سراغ دارم
( نوادا - یوتا - اریزونا )------------------------------------------
جواد و فیلم کمدی
گاهی نگاه میکنم 
جوادو فیلم هندی
حاضر به اتلاف وقتم نیستم 
جواد و فیلم خشن
مگه فیلم غیر خشن هم هست
جواد و فیلم وحشتناک
زیاد نگاه نمیکنم
جواد و فیلم ایرانی
چیزی مانند فیلم هندی 
جوادو سریال های سرشار از گریه زاری!
انقدر در جامعه و واقعیت موضوعات ناراحت کننده وجود داره که نیازی به چنین برنامه ای نیست 
------------------------
جواد و جیم کری
بازیگر توانمند طنز 
جواد و هیلاری داف

جوادو دی کاپریو
الماس خونین

جواد و کیت وینسلت

جواد و جانی دپ
بسیار توانمند در قالب و نقش

جواد و آنجلینا
خوش نقش و هنرمند 
جواد و اکبر عبدی

جواد و نیوشا ضیغمی

-------------------------------
جواد و فلافل
خوشمزه
گاهی میخورم جوادو سمبوسه
غذای خوبیه جواد و تندی
نه خیلی زیاد جواد و شیرینی
زیاد نه 
جواد و تلخی
علاقه ای ندارم
جواد و ترشی
یکی از ویژگی های ممتاز شخصیتی من استفاده از تنقلات ترش تا به این سن بوده . علاقه بسیاری دارم .
تقریبا هرجایی که فعالیت دارم مقداری لواشک یا البالوی خشک کرده به عنوان ذخیره استراتژیک وجود داره 
جواد و شوری
ضرر داره 
جواد و اون چیزی که درازه و سبزه- وسطش صورتیه ولی بش میگن موز!
این چی هست ؟ 
جواد و گیر کردن بین سوار کردن عشقش یا یک مریض فوری و اورژانسی!
همون کاری رو خواهم کرد که اگر همسرم بجای من باشه انجام میده ( رساندن بیمار به بیمارستان ) 
جواد و شنا
ورزشی بسیار دوست داشتنیجواد و تریلی سواری
چند بار سوار شدم جواد و تانک سواری
تجربه ای جالب . سوار شدم 
جواد و اسنایپر!
AR-15 sniperجوادو تیراندازی!
ورزش مورد علاقه جواد 
جواد و شکار!
تجربه شو داشتم 
جواد و حیوان دوستی!
اگر ازار خاصی نرسانند بله دوست دارم 
جوادو حیوان ازاری!
هرگز 
جواد و میزان اشنایی با تکنیک های آزار روحی جنس مخالف در صورتی که بخواد مقابله به مثل بکنه!(ساده ترین و کلیشه ای ترین راه اینه که هر وقت برخلاف میلت عمل کرد اصلا محلش ندی و یه جوری برخورد کنی که انگار وجود نداره تا خودش به التماس و معذرت خواهی بیفته---روشهای مخوف و مرگبار دیگری هم هست که به علت بدآموزی از ذکر جزییات معذوریم!)
این چیزها جنبه منفی داره جواد وبورلی هیلز
یکم زیادی سطح بالا و اعیان نشینه جواد و منطقه هالیوود!
فرقی برای من نداره 
جواد و 18 سالگی!
را زندگیمو پیدا کرده بودم 
جواد و مراسم فارالتحصیلی از دبیرستان( امریکاییها برای دیپلم چه مراسمی میگرن ما دکترا هم بگیریم انگار نه انگار...فوقش یه استکان شربت با یک دونه شیرینی که تازه رولت هم نیست!از این خشک مونده ها میدن)
مراسم خاصی درکار نبود 
جواد و دیدن دویدن ملت با دیگ دنبال نذری و دعوا سر صف که کسایی که نذری گرفتن دوباره نیان و احیانا زد و خورد!
معمولا تعجب میکنم 
جواد و دیدن دعوا در صف کوپنی روغن و برنج!
جای تاسف داره که رفتارهای خارج از فرهنگ رو ببینم 
جواد و دیدن معتادی که از عمد برای تلکه کردن خودشو میندازه جلوی ماشین یا موتور!
--------------------------------------
جواد و شلمچه!
بهشت عزت و افتخار . میدان شهامت 
جواد و کربلا
زیارت امام حسین (ع)

جواد و نجف!
رازو نیاز با امیرالمومنین

جواد و مکه!
جواد و مدینه!
ترجیح میدم هزینه رفتن به سفر حج رو سرف فرایض خیلی مهم تری بکنم 
جواد و شب احیا!
طلب امرزش گناهان جواد و شب عاشورا!
ارزوی بودن در حرم امام حسین (ع)

جواد و تقید به ادای فرایض مذهبی!
ای کاش ثابت قدم تر بودم . جواد و صلوات
یاد رسول اکرم (ص) ارامش قلبی

جواد و روزه
تلاش برای اثبات بندگی و چشم شستن از گناهان

جواد و نحوه کمک به فقرا(صندوق صدقات یا مراکز نگهداری از کودکان و بی سرپرستان؟)
هرکجا بتوانم 
جواد و جنبه شوخی!
دارم . ولی شوخی های غیر استاندارد رو فقط با خواهرزاده و برادر زنم دارم 
جواد و جدیت محض!
گاهی اوقات لازمه جواد و نگاهی متفکرانه!
فقط در وقت تنهاییجواد و نگاه پدر!
شاد و دوست داشتنی

جواد و نگاه مادر!
پر مهر و محبت

جواد و نگاه سارا همراه با خنده ای ملیح!
غیر قابل وصف - واقعا غیر قابل وصف

----------------------------------------------
جواد و بریدن از تایپ
جواد و گفتن اینکه میلاد بسه دیگه چقدر سوال داری!
مگه تموم شد ؟! 
جواد در این لحظه نفس عمیق میشکه و ضمن خاتمه تایپ میگه...راحت شدم!
همش همین 2000 تا سوال بود ؟! 
----------------------------