سلام دوباره ! شایدم سه باره ! متاسانه صندلی شما من زیاد وقت نداشتم وگرنه سوال زیاده ! بخصوص راجع به زیست شناسی ! که یکی از علاقه مندیهای من بوده و هست !
قبلش راجع به میلاد ! همیشه زمانی که باید باشه نیست !

و دوم اینکه بهتر بود برای خرید سیستم یه مشورت هم با ما میکردی ! امروزه بسیار از افراد کامپیوترهایی میخرن که در واقع هیچ احتیاجی به خیلی از توانایی های اونها ندارن ! مثل این میمونه که با پورشه 911 توربو بری مسافر کشی توی خط شوش انقلاب !

( البته از ایشون خبری در دست نیست قرار بود زود بیاد ولی گویا بعد از خوردن اون نوشیدنی در کافی نت به کما رفته در واقع ایشون رو به قتل رسوندن ! سه اسکادران سوخو 35 و دو اسکادران سوخو 34 به همراه 11 سوخو 27 به آبادان اعزام شدن که فکر کنم تا دقایقی دیگر کافی نت مورد نظر رو با خاک یکسان می کنند !)
گفتید که این چه سوالهایی که من میپرسم ؟! به نظرتون این سوالها از کجای مغرز ترشح میشه !؟ کدوم بخش بیشتر دخالت داره ؟ و آیا اینها رو سخت افزار مغز طرح میکنه یا نرم افزارش ؟ همون طور که میدونید تمام یا اکثر فعالیتهای مغز با فعالیتهای شیمیایی انجام میشه .
نظرتون راجع به عشق تایید میشه .
نظرتون راجع به حجاب تایید میشه .
فیلم هوش مصنوعی منظورم همونی بود که شما دیدید . چه طور بود ؟
نظرتون راجع به سرمای کانادا تایید نمیشه !! هر جا سرما باشه منم اونجام ! به نظر من کانادا یکی از بهترین کشورها برای زندگی هست طبیعنتش هم که فوق العاده هست به خصوص به خاطر همون سرما و وسعت زیاد جاهای بسیاری داره که دست نخورده و بسیار بکره .
این کشورها رو خودم خیلی خوب میدونم نظرتون رو بگید در موردشون :
سوئد
سویس
نروژ
استرالیا
ژاپن
گینه بی صاحاب
حالا نظرت در مورد اینها :
آرژانتین ( ترمینال آرژانتین منظورم نیست

)
مکزیک
روسیه
اکراین
اسراییل
فرانسه
بوسنی
آفریقای جنوبی
کره جنوبی
به چه شهرهایی از ایران سفر کردید ؟
نظرتون راجع به شهرهای زیر :
تبریز
اردبیل
سنندج
زنجان
همدان
لرستان
اهواز
آبادان
بوشهر
بندر عباس
زاهدان
کرمان
یزد
سمنان
مشهد
ساری
تهران شمالی
تهران مرکزی
تهران جنوبی
تهران غربی
از پونک تا آریا شهر چقدر فاصله هست ؟!
کرایه پیک موتوری از تجریش تا راه آهن چقدره ؟
سونی یا جی وی سی ؟
سونی اریکسون یا نوکیا ؟
چرا نوکیا زیمنس یه سری تجهیزات ممنوعه به ایران فروخت ؟
چرا ایران از جام جهانی حذف شد ؟
الف : چون از تهران پرواز به آفریقای جنوبی نداریم
ب : چون احتمال سقوط هواپیما ها زیاده ؟
د : چون مترجم زبان اونها رو نداریم !
ج : چون آفریقای جنوبی مدتها فرانسه رو استعمار می کرده !
نظر شما به شدت در مورد غرب آمریکا به شدت تایید میشه ! ( اگه روزی به آمریکا سفر کنم فقط برای دیدن طبیعت زیبای اونجا خواهد بود !)
ویروس آنفولانزای خوکی چرا به این نام خونده میشه ؟
ویروس اچ آی وی آیا مثل سابق قدرتمنده ؟
یکی از نظریه های من در مورد مقاومت بالای حشراتی مثل سوسک اینه که اونها چون دارای چرخه عمر کوتاه و تولید مثل بالا هستن به سرعت در مقابل عوامل تهدید کننده مقاوم میشن مثلا در طی 3 ماه ممکنه 30 نسل از اونها به وجود بیاد که نسبت به عامل تهدید کننده مثل سم نسبت به نسل اول به شدت مقاومتره . البته این توانایی به نظرم در اکثر موجودات هست مثل انسان ولی ولی تا مثلا انسان در مقابل یه تهدید تغییر پیدا کنه و ممکنه قرنها طول بکشه این نوشتار تا چه حد درسته ؟
آیا امکان حیات در فضا هست ؟
اولین گربه های شهری در چه زمانی به وجود اومدن ؟! و آیا اونها در واقعه نوع کوچک شده همون گربه سانان بزرگتر برای زندگی در شهر هستن ؟ ( مثل انواعی از تانکها که برای جنگ شهری بهینه میشن !

!)
عجیبترین موجودی که تا حالا دیدی ( البته از نوع زنده ! )
تاثیرات پرتوی های گاما بر ساختمان ژنتیکی سلولها چه گونه هست ؟
همچنین پرتوهای رادیو اکتیو و اشعه ایکس ؟
به نظرتون زیست شناسی در ایران مورد بی مهری قرار نگرفته ؟ و اون جایگاهی رو که باید داشته باشه رو داره یا نه ؟
آیا گیاهان قابلیت ارتباط با یکدیگر رو دارن ؟
مبارزه بیولوژیک با آفات کشاورزی چیه ؟
رابطه شیمی با زیست شناسی ؟
بالاخره این امواج رادیویی ساطع شده از گوشیهای موبایل بر سلولها تاثیر منفی دارد یا نه ؟
باهوش ترین حیوان ؟
آیا همیشه حیوانات شکارچی از طعمه هاشون باید باهوشتر باشن ؟
مهمترین عامل تخریب محیط زیست در ایران چیه ؟
راجع به مقاومترین موجود زنده نظر من اینه که درسته که مثلا یه نوع باکتری در اون شرایطی که گفتید زندگی میکنه یا مثلا در فشار بسیار سنگین آب گونه هایی از ماهی ها و جانوران در زیر اقیانوس زندگی می کنن و یا اون سرایطی که شما گفتید ولی اون محیط طبیعی زندگی اونهاست و اگه مثلا یه ماهی که در عمق 5000 متری زندگی میکنه به سطح آب بیاد میمیره ولی در مورد سوسکها مقاومترین موجوداتی هستن که من تا حالا شناسایی کردم ! با تمام تلاشی که جهت نابودیشون میشه بازم زیاد میشن ! و به سرعت خودشون با شرایط جدید وقف میدن ! حتی در صورت له شدن نصف بدن قادر به باسازی هستن ! اما در مورد انسان این عقل و علم و دانش او هست که این توانایی رو به اون میده که از همه موجودات پیشی گرفته در این ضمینه .
راچع به نظرتون در مورد پیدایش خود به خودی حیات اگه روزی دانشمندان تونستن چنین چیزی رو ثابت کنن به طوری که هیچ ایرادی نشه بهش گرفت و تمام دانشمندان این رشته اون تایید کنن من خودم اولین کسی هستم که از دین خارج میشم و کلا به وجود خدا کافر میشم .
نظرتون راجع به برزیل تایید میشه دوستی دارم که چند سالی در سفارت ایران در برزیل بودن البته مسائلی هم هست که نمیشه بیان کرد اینجا !

یه نکته جالب اونجا اینه که در شناسنامه هاشون نام پدر ندارن ! نام مادر نوشته میشه !
ایا ملاقات حضوری با من رو میپزیرد ؟
تا حالا کسی رو کشتی ؟
تا حالا کسی شما رو کشته ؟
تا حالا گول خوردی ؟
تا گول شما رو خورده ؟
چه طعمی داشت ؟
بی صبرانه منتظر آپلود عکس اون گربه قلدر محلتون هستیم ! اگه ناراحتی بدم بچجه ها شکمشو سفره کنن بدم سگهای بیابونهای اطراف فرودگاه امام بخورنش !
فعلا سوالی نیست ! یعنی هست ! ولی وقت نیست ساعت 5 و 10 دقیقه هست !
بای
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون