جان تری: از قهرمانی‌های منچستریونایتد خسته شده‌ام

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

جان تری: از قهرمانی‌های منچستریونایتد خسته شده‌ام

پست توسط bahmanwolf »

تری دیگر نمی‌تواند ببیند که بازیکنان یونایتد جامی را بالای سر ببرند.سایت گل: چلسیو منچستر یونایتد امروز دیدار کامیونیتی شیلد 2009 را برگزار می‌کنند. جان تری بسیاردوست دارد تیمش جام را مقابل دیدگان مردان سر الکس فرگوسن بالای سر ببرد.

او می‌گوید:«از قهرمانی‌های یونایتد خسته شده‌ام. من انسانی جاه‌طلب هستم و دیدن قهرمانی‌هایآنها من را به شدت عذاب می‌دهد. دوست دارم به پیش بتازم و با چلسی قهرمانی‌هایبسیاری کسب کنم.» مردان اولدترافوردقصد دارند سومین قهرمانی متوالی خود در لیگ برتر را کس بکنند، اما آبی های غرب لندنپس از دو قهرمانی که تحت مربی‌گری ژوزه مورینیو به دست آمد دیگر نتوانستند لیگبرتر را فتح کنند.

تری در فیناللیگ قهرمانان 2008 آن پنالتی را از دست داد تا منچستر یونایتد قهرمان اروپا شود،اما او می‌گوید بیش از انتقام آن دیدار دوست دارد قهرمانی به استمفورد بریجبازگردد: «بسیار دوست دارم لیگ قهرمانان را فتح کنیم، اما بیش از آن دوست دارمقهرمانی در لیگ برتر را هم به دست آوریم. سه سال است لیگ برتر را فتح نکرده‌ایم و نبایداوضاع برای چلسی این طور پیش برود.»
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

Re: جان تری: از قهرمانی‌های منچستریونایتد خسته شده‌ام

پست توسط Ma3ouD »

بازی که با پنالتی برنده آن مشخص شده اصلا نشان دهنده قدرتمند بودن تیم برنده نیست.
گل دوم که کاملا خطا بود و نا جوان مردانه.2 تا از بازیکنان منچستر روی زمین افتاده بودن...
هر چند از بازیکنان چلسی نمی توان توقع داشت که با غیرت باشن و جوانمردانه بازی کنن....
فقط پول..
تری زیاد جوگیر میشه بعد از بردن...
خوبه جام باشگاه های اروپا رو بالای سرش نبرده!!وگر نه خدا می دونست چی بگه!!!
با اوم مامان شتر دزدش!!! :L:L
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

Re: جان تری: از قهرمانی‌های منچستریونایتد خسته شده‌ام

پست توسط bahmanwolf »

اولا موقعیت های چلسی خیلی بیشتر بود اگه 1 بیطرف بازی رو میدید حتما با نظر من موافق بود بعدشم اون صحنه گل دوم که اورا افتاد رو زمین دقیقا همچین صحنه ای روی بازیکنان چلسی اتفاق افتاد ولی منچستریها توپ رو تو اوت نزدن تا در حین بازی بازیکنان چلسی بعد گرفتن توپ .توپ رو به بیرون زدن.در ضمن گل دوم منچستر کاملا افساید بود ...چلسی 4 تا موقعیت95 درصد داشت من خوشحالم برای اینکه چلسی بهتر بود و مزد بهتر بودن رو گرفت ..و با انجلتی بازیهای پیش فصل رو با برد شروع کرد و در بازیهای تدارکی با برد میلان...اینتر و تیم مکزیکی قهرمان شد
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”