SAMAN نوشته شده:با سلام و درود خدمت دکتر جواد (آ.آ)![]()
- سلام به شما دوست عزیز و گرانقدرم![]()
![]()
بنده همین 4 سوال رو میپرسم و دیگه از شرم خلاص می شید.
- اختیار دارید , این چه حرفیه ! شما مراهمید و پاسخگویی به سوالات شما مایه افتخارهنظرتون راجع به شهرهای زیر :
همدان
لرستان
اهواز
آبادان
بوشهر
محمد 1985 از کی تا حالا استان لرستان شد شهر؟؟
چهار سوال پایانی....
1- به عنوان یک معلم خوب ویژگی های یک شاگرد خوب و برجسته رو نام ببرید. (لطفا شاگرد رو نتنها در زمینه تحصیلی که در همه ابعاد مورد نظرتون – به عنوان معلم - مشخص کنید) و اخلاق رو تعریف کنید.
- نمیدونم واقعا لایق صفت خوبی هستم یا نه .
- یک دانشجو باید نماد بارز حدیث : اطلب العلم من المهد الی اللحد , باشه .
- یک دانشجو واقعا باید از ابتدا دارای انگیزه و هدف از کسب علم باشه .
- یک دانشجو باید دارای روحیه پرسشگری باشه .
- یک دانشجو باید متواضع و حرمت نگه دار استاد باشه ( حرمت عالمان همانند حرمت صدیقان و شهیدان معرفی شده ) .
بهترین دانشجو کسی هست که شایسته ترین و بهترین در اخلاقه .کسی که استاد پاداش تلاشها و زحماتش رو در اون میبینه .
( قرار بر بهترین بودن و کسب نمره برتر نیست همین که برای بهتر بودن تلاش کنه کافیه )
دانشجوی خوب کسیه که برای استادش یک استاده .
اخلاق و رفتار یک دانشجو هرگز دور از همدیگه نیستند .
2- زیبا ترین یا عجیب ترین و یا وحشتناک ترین خوابی که تا به حال دیده اید و همیشه در طاقچه های ذهنتون باقی مانده چی بوده؟ یادتون هست؟
- بله یادمه
زیبا ترین خواب , خواب تولد دخترم سارا یکسال قبل از از تولدش بود . در خواب دیدم که من و همسرم کنار هم ایستادیم و شخصی کودک نورانی رو که در پارچه سفید پیچیده شده بود به همسرم داد و گفت این دخترتون ساراست
هم زیبا بود و هم عجیب . چون من خواب رو برای همسرم تعریف نکردم و بعد از تولد دخترمون اسم اون رو همسرم انتخاب کرد و من حرفی از اسم نزدم . همسرم خودش اسم دخترمون رو سارا انتخاب کرد![]()
3- تفاوت دید واقع بینانه یک نفرد نسبت به آینده تاریک و مبهم و دید یک نا امید نسبت به آینده در چیست؟ آیا ممکن هست دیدگاه ها وجه اشتراکی با هم داشته باشند؟ (یک بار دیگه با آرامش سوال را بخوانید)
- سامان جان . من تنها زمانی توان پاسخ کامل و جامع رو به این سوال دارم که از هریک از این دو دید به اینده نگاه کرده باشم .
چطور ممکنه فردی با دید واقع بینانه اینده رو تاریک و مبهم ببینه درحالی که اینده هنوز رخ نداده ؟! در حالی که با کوچکترین چیزی ممکنه اینده ای که در فکر تصور میکردیم به کل تغییر کنه ؟!
کسی که دید واقع بیبانه ای داره برای اینده خودش هدف و ایدال هایی رو در نظر میگیره برای رسیدن به اونها تلاش میکنه حتی اگر در بدترین و سخت ترین شرایط باشه .
فردی که با دید واقع بینانه اینده خودش رو تاریک و مبهم ببینه یعنی به دید ناامیدانه خودش تنها یک جلوه منطقی پوشانیده . این دو چیز جدا از هم نیستند . هردو عینیت همدیگه هستن .
فرد ناامید منتظر این میشه که اینده برای اون چه چیزی رو پیش میاره کسی هم که اینده خودش رو تیره و تار میبینه حتی با دید واقع بینانه از تلاش کردن دست میکشه چون اون رو بیهوده میبینه .
ولی کسی که دید واقع بینانه ای نسبت به اینده داره برای خودش اینده سازی میکنه , تلاش میکنه تا اینده رو اونطور که میخواهد تغییر بده .
4- تا این روز(در نظر گرفتن تمام جوانب) به خودتون نمره چند می دید؟
- از 20 نمره 18/5
جناب دکتر جواد (پیشرو) از آشنایی با شما بسیار خوشحال شدم. میدانم که نتنها من بلکه برای بسیاری از دوستان هم آشنایی با شما بسیار جالب و خوشحال کننده بود. امیدوارم که همیشه موفق موفق باشید.![]()
سامان عزیز . منهم از لطف شما و از اینکه من رو لایق این دانستید تا سوالات ارزشمندتون رو مطرح کنید بسیار خوشحال هستم

بخاطر کم و کاستی هایی که در پاسخ سوالات بود از شما عذرخواهی میکنم

امیدوارم در تمامی طول زندگی موفق و سربلند باشید

ز .قطر مارهای پیتون و آناکوندا و ... بیش از 38 سانتی متر نمی شود اما وزن آنها بیش از 200 کیلو و طول انها تا 12 متر نیز میرسد

با همگی به یک اندازه خوش رفتاری میکنم .