سلام
من از نرم افزار 2.0 WampServer برای لوکال هاست استفاده می کنم و همه آموزش های موجود را برای بهره وری کامل و استفاده درست از آن انجام دادم اما حال بالای صفحات آن بر روی مرورگر اررو زیر را می دهد :
Please Login or Register to see this code
+ هنگامی که قصد ورود به مدیریت تالار گفتمان را دارم فقط این پیغام نمایان میشود و اجازه ورود را به هیچ وجه نمی دهد .
این را هم اضافه کنم که فایل mailfile.php بدون هیچ مشکلی بر روی سرور اصلی نصب می باشد
1- دلیل ؟
2- آیا برنامه بهتری برای لوکال هاست وجود دارد که از 2.0 WampServer بهتر باشه؟ در صورت وجود داشتن لینک دانلود و اگر آموزش خاصی را دارد بیان نمایید .
ممنون از توجهتون
اشکالاتی در مورد لوکال هاست - localhost
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: اشکالاتی در مورد لوکال هاست - localhost
چند نمونه کار کردم، انتخاب نهایی من Xampp بود. تا الان هم به هیچ مشکلی برخورد نکردم باش.
XAMPP Windows 1.7.1
[Basic package]
[External Link Removed for Guests]
35 MB
البته فهرست کامل افزونه ها و مدل های مختلف برنامه را اینجا مشاهده کن:
در حالت معمول هم کافیه فایل ها را از حالت فشرده خارج کنید. وارد شاخه مربوط بشید و فایل xampp-control.exe را اجرا کنید. هر سرویسی که نیاز دارید را Start کنید. با بستن (کلید ضرب در) پنجره در کنار ساعت ویندوز کوچک خواهد شد.
دقت کنید برای خروج باید روی همان آیکون کنار ساعت کلیک کنید. سپس همه سرویس ها را Stop نمائید و نهایتاً کلید Exit که درون خود نرم افزار هست را بفشارید تا برنامه کاملاً بسته شود.
این هم شکل نرم افزار:
فایل های مد نظر خودتون را در پوشه htdocs اون باید ذخیره کیند.
این هم اطلاعات لازم برای اتصال به MySql و ...
نرم افزار ساده ای هست. اگر مشکلی بود مطرح کنید.
- Apache HTTPD 2.2.11 + Openssl 0.9.8i
- MySQL 5.1.33
- PHP 5.2.9
- phpMyAdmin 3.1.3.1
- XAMPP CLI Bundle 1.3
- FileZilla FTP Server 0.9.31
- Mercury Mail Transport System 4.62
XAMPP Windows 1.7.1
[Basic package]
35 MB
البته فهرست کامل افزونه ها و مدل های مختلف برنامه را اینجا مشاهده کن:
در حالت معمول هم کافیه فایل ها را از حالت فشرده خارج کنید. وارد شاخه مربوط بشید و فایل xampp-control.exe را اجرا کنید. هر سرویسی که نیاز دارید را Start کنید. با بستن (کلید ضرب در) پنجره در کنار ساعت ویندوز کوچک خواهد شد.
دقت کنید برای خروج باید روی همان آیکون کنار ساعت کلیک کنید. سپس همه سرویس ها را Stop نمائید و نهایتاً کلید Exit که درون خود نرم افزار هست را بفشارید تا برنامه کاملاً بسته شود.
این هم شکل نرم افزار:
فایل های مد نظر خودتون را در پوشه htdocs اون باید ذخیره کیند.
این هم اطلاعات لازم برای اتصال به MySql و ...
نرم افزار ساده ای هست. اگر مشکلی بود مطرح کنید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
WampServer
xampp
easyphp
شخصا از Wamp استفاده مي كردم ،به دليل سادگي ،سرعت بيشتر و در دسترس بودن گزينه هاي مختلفي چون pypmyadmin، و دايركنوري www و ....
اما پس از مدتي متوجه شدم در جابه جايي sql بسيار ضعيف عمل كرده و بسياري از زحمات را از بين مي برد(مثلا هنگام انتقال به هاست از روي لوكال و ...)
من هم با Negar.int موافقم ،Xampp گزينه بهتري هست.
xampp
easyphp
شخصا از Wamp استفاده مي كردم ،به دليل سادگي ،سرعت بيشتر و در دسترس بودن گزينه هاي مختلفي چون pypmyadmin، و دايركنوري www و ....
اما پس از مدتي متوجه شدم در جابه جايي sql بسيار ضعيف عمل كرده و بسياري از زحمات را از بين مي برد(مثلا هنگام انتقال به هاست از روي لوكال و ...)
من هم با Negar.int موافقم ،Xampp گزينه بهتري هست.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Ra30ol,
اين محدوديتها به راحتي قابل رفع هستند، مثلا چند قسمت کردن ديتابيس و يا تغيير در مقادير و حدود تعيين شده، البته اگر برنامه مورد اشاره اين مورد رو بهبود بخشيده باشه ميتونيد از اون استفاده کنيد
اين محدوديتها به راحتي قابل رفع هستند، مثلا چند قسمت کردن ديتابيس و يا تغيير در مقادير و حدود تعيين شده، البته اگر برنامه مورد اشاره اين مورد رو بهبود بخشيده باشه ميتونيد از اون استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
ممنون بابت راهنمایی
ارور قبلی رفع گردید اما حالا هم که می خوام وارد صفحه مدیریت انجمن ها بشم اررور
HTTP 500 Internal Server Error
را میده چی کار کنم؟
را میده چی کار کنم؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
nt,
ممکنه دستوراتي در htaccess سازگاري نداشته باشه با اين شبيه ساز و يا ماژولهاي apache سرور مورد نياز فعال نباشه، اين خطا دلايل بسيار زيادي ميتونه داشته باشه
ممکنه دستوراتي در htaccess سازگاري نداشته باشه با اين شبيه ساز و يا ماژولهاي apache سرور مورد نياز فعال نباشه، اين خطا دلايل بسيار زيادي ميتونه داشته باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
کاملا تایید می شه
اما راه حل (البته از نظر بنده )
nt, عزیز
تمامی این نوع نرم افزار ها را آناینستال کرده و از اجرا نشدن خودکار قسمتی از این نوع نرم افزار ها اطمینان حاصل کنید ،سپس به نظر بنده wamp را برای شروع کار انتخاب و مجددا نصب کنید.
در صورت امکان از ویندوز دیگری استفاده کنید ، این مشکل زمانی برای بنده روی می داد که قصد نقل مکان از wamp به xampp داشتم و ....
کاملا تایید می شه
اما راه حل (البته از نظر بنده )
nt, عزیز
تمامی این نوع نرم افزار ها را آناینستال کرده و از اجرا نشدن خودکار قسمتی از این نوع نرم افزار ها اطمینان حاصل کنید ،سپس به نظر بنده wamp را برای شروع کار انتخاب و مجددا نصب کنید.
در صورت امکان از ویندوز دیگری استفاده کنید ، این مشکل زمانی برای بنده روی می داد که قصد نقل مکان از wamp به xampp داشتم و ....

- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
درسته البته خطای 500 مربوط به مشکلات خود سرور هست 

[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel

- تماس:
سلام
من مجددا عزل و نصب کردم
اما مشکل همچنان پا برجاست
راه حل دیگری ندارد؟
ممنون
من مجددا عزل و نصب کردم
اما مشکل همچنان پا برجاست
راه حل دیگری ندارد؟
ممنون

- تماس:
nt,
XAMPP را هم آزمایش کردید؟
XAMPP را هم آزمایش کردید؟

- تماس:
Negar.int, عزیز
بله XAMPP اررور :
بله XAMPP اررور :
nt نوشته شده:ممنون بابت راهنمایی
را میده چی کار کنم؟

- تماس:
nt,
این مشکل بیشتر زمانی حادث مشه که شما برنامه را جا به جا کنید و مربوط به اتصال به بانک داده هست. راه حلش هم در بیشتر مواقع ساده هست.
× ابتدا در شاخه ای که برنامه XAMPP را نصب کردید، به این آدرس:
که منظور از root محل نصب شدن XAMPP هست.
× بعدش فایل htaccess. را حذف کنید.
× حالا Apache را یک بار Stop و مجداداً راه اندازی کنید.
حالا برید در مرورگر بررسی کنید، احتمالاً دیگه پیغام خطایی مشاهده نمی کنید. ترجیحاً بر رفع باقی خطاهای محتمل هم میتویند، در همون شاخه ای که XAMPP نصب هست، فایل setup_xampp.bat را اجرا کنید، تا در صورت نیاز دوباره فایل های XAMPP نصب شوند. سپس با احرای xampp-control.exe سرویس های مورد نیازتون را Start کنید.
این مشکل بیشتر زمانی حادث مشه که شما برنامه را جا به جا کنید و مربوط به اتصال به بانک داده هست. راه حلش هم در بیشتر مواقع ساده هست.
× ابتدا در شاخه ای که برنامه XAMPP را نصب کردید، به این آدرس:
که منظور از root محل نصب شدن XAMPP هست.
× بعدش فایل htaccess. را حذف کنید.
× حالا Apache را یک بار Stop و مجداداً راه اندازی کنید.
حالا برید در مرورگر بررسی کنید، احتمالاً دیگه پیغام خطایی مشاهده نمی کنید. ترجیحاً بر رفع باقی خطاهای محتمل هم میتویند، در همون شاخه ای که XAMPP نصب هست، فایل setup_xampp.bat را اجرا کنید، تا در صورت نیاز دوباره فایل های XAMPP نصب شوند. سپس با احرای xampp-control.exe سرویس های مورد نیازتون را Start کنید.