" الکساندر هلب " اعتراف کرد از ترک آرسنال و پیوستن به بارسلونا در تابستان گذشته پشیمان است.
اینهافبک با استعداد بعد از یک فصل ناموفق در بارسلونا به اشتوتگارت بازگشت واعلام کرد از اینکه در اوج آمادگی آرسنال را ترک کرده پشیمان است.
"هلب " به ESPN گفت: « از ترک آرسنال پشیمانم. من هر هفته برای یکی ازمهیجترین تیمهای اروپا بازی میکردم، تیمی که همیشه در جمع چهار تیمبرتر فوتبال انگلیس قرار داشت و به لیگ قهرمانان اروپا راه مییافت.همچنین، من توسط یکی از بهترین مربیان دنیا، یعنی آرسن ونگر هدایت میشدم.من به او خیلی مدیونم. »
بازیکن بلاروسی اشتوتگات افزود: « من زیرنظر ونگر پیشرفت چشمگیری داشتم و از نظر فیزیکی قدرتمندتر شدم، یاد گرفتمبیشتر نگاه کنم و بهتر پاس بدهم و همچنین بازی تیمی من پیشرفت کرد. هیچبازیکنی زیر نظر ونگر پسرفت نمیکند. برای من، جدایی از آرسنال اصلاً خوبنبود. فوتبالیست زمانی موجودیت پیدا میکند که در ترکیب تیمش قرار بگیرد وبازی کند و اگرچه من بخشی از تیم غیرقابل توقف بارسلونا بودم اما در پایاناحساس خوبی نداشتم. »
" هلب " معتقد است آرسنال میتواند امسال همدر جمع 4 تیم برتر فوتبال جزیره قرار بگیرد و اگر مثل فصل گذشته دچار مشکلمصدومیت بازیکنانش نشود، حتی میتواند یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانیلیگ برتر انگلیس باشد.
منبع:اسکای اسپورت