ما اذري ها يه اصطلاح داريم به اسم " اسلمخ " يعني اويزون شدن ،
تا به حال ديدين بچه كه از حموم مياد بيرون سردش ميشه چجوري فكش بازي ميكنه ؟!!! به اون ميگن اسلمخ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ذره اي اغراق نيست با جون و دل حاضرم اتيش بگيرم اما نبينم يه دختر چادري موقعي كه با هزار مصيبت از خوابگاه پسرونه مي كشيمش بيرون فكش اسلمخ كنه ،
اينكه يه دختر رو از دست دوست پسرش جداكنيم بكشيمش زير شيلد كه از بزن بزنا دورش كنيم ،بعد زير شيلد هرچي فحش كه تا به حال تو عمرم نشنيده بودم بهمون بده و با ناخوناش چند تا يادگاري رو تنمون بنويسه ،شكنجه نيست ،حال ميده ، بلاخره يه ثوابي كردي
اما واي به اون زماني كه تك و تنها باشي ،اگه بزننت حرفي نيست ،فوقش شهادته ديگه ،درد زياد و كمش خيلي توفير نداره ،
اما
زور نداري كه نذاري زور بگن
اما
اما
كور بشم اما نبينم با رنگ سيدي به خواهرم ،فقط براي چادري بودن .........
كور بشم نبينم فندك گرفتن تو محاسن يه كارگر شهرداري ........
به خدا اهمون ميگيردش ،مرگ باعزت سراغش نمياد ، سر جسدش نماز نمي خونن ،
به خدا اهمون مي گيردش.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اينا رو از كسي شنيدم كه تو دل تنگيهام هميشه يه تكيه گاه براي باريدن چشمامه ،
كسي كه بهم دروغ نميگه ،
اينا شكنجه من بود نه تو قرون وسطي ،شايد فقط سه هفته پيش.
ايكاش بودم ،ايكاش منم ميرفتم زير اون پرايد مشكيها اما نمي ديدم اينطور جون و مال و ناموسمونو به خاطر حماقت مير حسين به يغما مي برن ،
ابزارهای شکنجه در قرون وسطی!
مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
Re: ابزارهای شکنجه در قرون وسطی!
آخرین ويرايش توسط 1 on Morteza313, ويرايش شده در 0.
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......

-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
دوستان فقط یک چیزی را میخواستم یاداوری کنم.
این ابزارهای شکنجه_که همه جای دنیا هم استفاده میشده و متاسفانه بعضی جاها هنوزم میشه!_برای هدف و منظور خاصی اینطور بی رحمانه طراحی شده بودند و اون هدفم چیزی نبوده و نیست جز سرکوب مردم و ایجاد ارعاب و وحشت و عمدتا ظالمین و دیکتاتورها که منفور هم بودن از اونها استفاده میکردند_واضحه که حاکم محبوبی که مورد علاقه مردم است نیازی به این چیزها ندارد_تا مثلا قدرت خودشون را تحکیم کنند.اما ایا به این هدف رسیدند؟!البته خیر!
این ابزار شکنجه با تمام مخوف بودنشون نتونستن کمکی به اونها بکنند و اون حکومت ها و تفتیش عقاید و....با وجود چنین جنایاتی در برابر اراده مردم کم اوردند و نابود شدند.این عاقبت تمام ظالمین است.این درسی است که امروزی ها باید با دیدن این ابزار مخوف بگیرند.
این ابزارهای شکنجه_که همه جای دنیا هم استفاده میشده و متاسفانه بعضی جاها هنوزم میشه!_برای هدف و منظور خاصی اینطور بی رحمانه طراحی شده بودند و اون هدفم چیزی نبوده و نیست جز سرکوب مردم و ایجاد ارعاب و وحشت و عمدتا ظالمین و دیکتاتورها که منفور هم بودن از اونها استفاده میکردند_واضحه که حاکم محبوبی که مورد علاقه مردم است نیازی به این چیزها ندارد_تا مثلا قدرت خودشون را تحکیم کنند.اما ایا به این هدف رسیدند؟!البته خیر!
این ابزار شکنجه با تمام مخوف بودنشون نتونستن کمکی به اونها بکنند و اون حکومت ها و تفتیش عقاید و....با وجود چنین جنایاتی در برابر اراده مردم کم اوردند و نابود شدند.این عاقبت تمام ظالمین است.این درسی است که امروزی ها باید با دیدن این ابزار مخوف بگیرند.

- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
Morteza313 نوشته شده:ما اذري ها يه اصطلاح داريم به اسم " اسلمخ " يعني اويزون شدن ،
تا به حال ديدين بچه كه از حموم مياد بيرون سردش ميشه چجوري فكش بازي ميكنه ؟!!! به اون ميگن اسلمخ.
درود
به لرزیدن "اَسمک(خ)" می گویند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[External Link Removed for Guests]
به توپ بستن محکومين (دوره قاجار، شيراز)
محبوسين باغشاه
ميداني در تهران قديم
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise

- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
,ادامه می دهیم روش های مهرورزی در دوره قاجاریه و وضعیت زندان های ان زمان غریب!! 

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم