یورش تازیان و ویران نمودن ایران زمین
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Re: یورش تازیان و ویران نمودن ایران زمین
با تمام احترامی که برای محسن عزیز قائل هستم ولی صحبتهای مردآویز را قبول دارم . محسن جان قطعا تعصب شما به اسلام در نتیجه گیری شما تاثیر گذاشته ولی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ؟ دقت کنید که مسلمان به اسم اسلام به ایران حمله کردند نه برای مسلمان کردن من و شما ! هدف اونها کاملا مشخص بود .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
شما اشتباه متوجه شدی.من نگفتم اعراب خوب بودند یا غارت نکردند یا مثل بعضی معلمهای دینی مدرسهمون که میگفتند ایرانیان با اغوش باز اسلام را پذیرفتند فقط میگم ما امروز ه نوشته های تاریخنگاران عرب را دربست نمیپذیریم.چون خیلی چیزها درباره این نوشته ها با عقل جور در نمی اید.یک مثلی هست میگه یک چیزی بگو بگنجه!!خیلی از این روایات هیچجور نمیگنجد مثل روایاتی که هرودوت در تاریخ خود نقل میکند و دروغهای شاخدار از حمله سپاه ملیونی خشایارشاه و شکست مفتضحانه ایرانیان و تلفات بیشمار انان که برای خواننده بی طرف داستانی مسخره و باورنکردنی است و البته بسیاری به ان ایمان دارند و هرودوت را دربست میپذیرند انگار طرف فرشته بوده و دهنش به دروغ باز نمیشده.بعضی قسمتهایش که دیگه به جک شبیهه!این حمله اعراب هم همینه.اصلا اعراب توان اداره وحفظ ارامش چنین سرزمین بزرگی را نداشتند اونم عربی که از وسط بیابان و چادر و شهرهای خیلی کوچک و حقیر به ایران اومده بیشترین جمعیتی که سپاه اعراب میتونسته داشته باشه هفتاد هزار نفره_دیگه خیلی ارفاق کردیم!_اصلا چنین جمعیتی میتونه اینقدر کشتار بکنه؟در سراسر کشور پهناور ایران با جنگهای پی در پی و تلفاتی که میده؟!مگه اینکه بگیم همه سرشون را زمین گذاشته بودند که اعراب بیایند گردنشون را بزنند.باز هم اگر مردم نمیخواستند شکست اعراب کاری نداشت.عمر مگه چند تا سرباز داشت عثمان مگه کی بود(نه کاردانی داشت و نه مرد جنگی بود)علی هم که حکومتش 5 سال نشد و همش درگیر اختلاف داخلی و جنگ با معاویه و خوارج و جمل و... بود(دقت کنید که زمان علی اعراب بسیار قدرتمند بودند و روی کاغذ گستره حکومتش بسیار پهناور بوده است با این حال معاویه به راحتی از اطاعت او سرباز میزند (قلمرو معاویه بسیار بسیار کمتر از علی است ) و خلیفه چنین سرزمین وسیعی در اوج قدرت اعراب با تمام تلاشی که میکند و سربازانی که جمع میکند نمیتواند معاویه را شکست دهد!در حقیقت خلیفه قدرت چندانی ندارد.یعنی اینها با کمترین مقاومتی شکست میخوردند چطور اینقدر راحت نوشته های چهارتا تاریخنگار عرب را باور میکنید؟!اینها که تاریخ ساخته اند بجای تاریخنگاری.اینها که کتابها از ادبیات و شعر غنی!عرب قبل از اسلام نوشته اند در صورتیکه عرب اصلا ادبیات چشمگیری نداشته والان خود ادیبان عرب نیز قبول دارند که تمام اشعاری که به عرب قبل از اسلام نسبت داده میشود ساخته و پرداخته شاعران بعضا غیر عرب!پس از اسلام است.پس لابد زکریای رازی هم عربه چون اعراب چنین ادعا میکنند و اروپایی ها هم بهش میگویند جالینوس عرب؟!!
نکات فراوانی وجود دارد که ما را متوجه دروغ بودن بسیاری از روایات مربوط به حمله تازیان به ایران میکند.بازم میگم من منکر خونریزی و غارت و تسخیر ایران نیستم اما اونطوریکه اینها نوشته اند نبوده و خلفا هم پس از اندکی نفوذ خود را از دست دادند چون نه فن اداره مملکت بلد بودند و نه اصلا قادر به اداره مملکت بودند.
نکات فراوانی وجود دارد که ما را متوجه دروغ بودن بسیاری از روایات مربوط به حمله تازیان به ایران میکند.بازم میگم من منکر خونریزی و غارت و تسخیر ایران نیستم اما اونطوریکه اینها نوشته اند نبوده و خلفا هم پس از اندکی نفوذ خود را از دست دادند چون نه فن اداره مملکت بلد بودند و نه اصلا قادر به اداره مملکت بودند.

- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
من هم دقیقا با دوست گرامی مرداویز اتفاق نظر دارم.
ولی نکته مهمی که مرداویز هم به اون اشاره کرد خیانت های بس بزرگ و اشکاری بود که از بدنه بالای کشور بر علیه ملت و به نفع چپاول کنندگان این مرز و بوم صورت پذیرفت.
خیانت های فرومایگان جاه طلبی که بعدها هم بار ها و بارها بر ضد راد مردانی چونان بابک خرمدین ,مازیار,ابومسلم,لطفعلی خان,عباس میرزا و... و در نهضت هایی چونان مشروطیت و ملی شدن نفت و...... صورت پذیرفت.
در غیر اینصورت احدی را یارای مبارزه با رادمردان و شیرزنان این خاک پاک نبوده و نیست!
در ضمن,مرداویز گرامی من هم چنان در انتظار جواب شما بر پرسش های بی پاسخ خود هستم
درود بر ایران و ایرانی
ولی نکته مهمی که مرداویز هم به اون اشاره کرد خیانت های بس بزرگ و اشکاری بود که از بدنه بالای کشور بر علیه ملت و به نفع چپاول کنندگان این مرز و بوم صورت پذیرفت.
خیانت های فرومایگان جاه طلبی که بعدها هم بار ها و بارها بر ضد راد مردانی چونان بابک خرمدین ,مازیار,ابومسلم,لطفعلی خان,عباس میرزا و... و در نهضت هایی چونان مشروطیت و ملی شدن نفت و...... صورت پذیرفت.
در غیر اینصورت احدی را یارای مبارزه با رادمردان و شیرزنان این خاک پاک نبوده و نیست!
در ضمن,مرداویز گرامی من هم چنان در انتظار جواب شما بر پرسش های بی پاسخ خود هستم
درود بر ایران و ایرانی

[External Link Removed for Guests]
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

- تماس:
البته از پست من برداشت اشباه نشه ! چون الان خودم خوندم شک کردم ! من با نظر محسن هم موافقم ولی به نظر من ایرانیان به اعراب نباختند بلکه به خود باختند و اشتباهاتی داشتند که ایران را از داخل ویران کرده بود و گرنه هزار سال بعد سردار قادسیه دوم صدام آرزوی فتح مجدد ایران رو به گور برد .
جکسون براون
جکسون براون

- تماس:
, دوست عزیز با نظر شما هم موافقم حتی بسیاری از وقایع حمله اسکندر هم در حمله به ایران با عقل جور در نمیاد که چند سال پیش اشاراتی در روزنامه ایران به اون شده بود ( اسم مقالش اگه درست یادم باشه بازخوانی یک دروغ 2000 ساله بود البته سالش رو مطمعن نیستم )
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 18 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
ویرانی که حمله ی وحشیانه و ددمنشانه ی تازیان از خود بر جا گذشته هنوز هم پا بر جاست و ما به راحتی این اثار جنایت رو در اطراف خودمون میبینیم، من فقط به خاطر اون افرادی متاسفم که وقیحانه در صدد توجیه این تازش برمیایند امروز فرزندان ایران بیداراند و از تماشای آثار خرابیهای بر جا مانده از آن تازش خسته شده اند من به شما یاران اطمینان میدهم که دیری نخواهد پایید که این لکه های ننگ از ایران مقدس به دست فرزندان ایران برای همیشه از خاک پاک میهن پاک خواهند شد

- محل اقامت: سلماس
- سپاسهای ارسالی: 1256 بار
- سپاسهای دریافتی: 1595 بار
با سلام خدمت دوستان
من تمامی حرفهای شما ها رو در مورد حملات وحشیانه اعراب به ایران قبول دارم ولی حالا که بحث امامان و خلفهای راشدین پییش اومد من هم چند کلمه ای رو می نویسم
بگذارید اول از خالد بن ولید شروع کنم خالد یکی از یاران پیامبر بود و در جنگ احد که پیامبر محاصره شده بود جز اون 7 نفری بود که پیش حضرت موندند و از ان حضرت دفاع کردند و خب طمع قدرت و مقام اونو به این سمت کشوند ( همانند طلهه و زبیر )
اینکه سپاه عظیم ایران در جنگ با اعراب شکست خورد دلیل نارضایتی فرماندهان از پادشاه بود همون طوری که در وصیت کوروش کبیر به پسرش کمبوجیه نوشته شده که فرماندهان رو از خودت راضی نگه دار چون اگر تو با انان مخالفت کنی ان ها در ظاهر با تو مخالفت نمی کنند اما اگر جنگی بیفتد انان حاضرند جانشان را هم بدهند ولی تو شکست بخوری دلیل شکست ایران هم همین بوده
میرسیم به بحث خلفای راشدین من ترجیح میدم زیاد در این مورد صحبت نکنم چون بلاخره سنی ها هم در این انجمن عضوند و در کل کشور ما اقامت دارند که به انها بر می خورد پس مثل حضرت علی که در مورد خلافتش 20 سال سکوت کرد منم در این مورد زیاد وارد نمی شم
اما بحث قیام های مردم ایران و دستور قتل عام مردم از سوی حضرت علی که در برخی منابع به چشم می خورد دروغی بیش نیست و همچنین غصب کردن زمین های مردم آذربایجان که به گفته اقای مرداویز حضرت علی به اونها چیزی نگفته احتمال اینکه حضرت علی در این مورد چیزی نمی دونستند وجود داره (احتمالا حاکم اذربایجان حضرت رو از این مورد باخبر نکردند )
در مورد تکه تکه کردن فرش 900 متری به نظر من حضرت علی خواستند تا مثل پیامبر تمام غنایم رو بین مردم تقسیم کنند همون طوری که پیامبر این کار رو میکردند . بلاخره دوستان شما این مطالب رو می نویسید خیلی ها رو به شک وا میدارید
اعراب به هر قصدی که به ایران حمله کردند بلاخره تونستند ما رو مسلمان کنند و الانم که ما مسلمان شدیم نباید به مقدساتمون توهین کنیم
دوستان در مورد گزارشگر فوتبال عربستانی هم زیاد حرص نخورید و این رو به خاطر بسپارید که " کاروان برود و سگ هو هو کند "
من تمامی حرفهای شما ها رو در مورد حملات وحشیانه اعراب به ایران قبول دارم ولی حالا که بحث امامان و خلفهای راشدین پییش اومد من هم چند کلمه ای رو می نویسم
بگذارید اول از خالد بن ولید شروع کنم خالد یکی از یاران پیامبر بود و در جنگ احد که پیامبر محاصره شده بود جز اون 7 نفری بود که پیش حضرت موندند و از ان حضرت دفاع کردند و خب طمع قدرت و مقام اونو به این سمت کشوند ( همانند طلهه و زبیر )
اینکه سپاه عظیم ایران در جنگ با اعراب شکست خورد دلیل نارضایتی فرماندهان از پادشاه بود همون طوری که در وصیت کوروش کبیر به پسرش کمبوجیه نوشته شده که فرماندهان رو از خودت راضی نگه دار چون اگر تو با انان مخالفت کنی ان ها در ظاهر با تو مخالفت نمی کنند اما اگر جنگی بیفتد انان حاضرند جانشان را هم بدهند ولی تو شکست بخوری دلیل شکست ایران هم همین بوده
میرسیم به بحث خلفای راشدین من ترجیح میدم زیاد در این مورد صحبت نکنم چون بلاخره سنی ها هم در این انجمن عضوند و در کل کشور ما اقامت دارند که به انها بر می خورد پس مثل حضرت علی که در مورد خلافتش 20 سال سکوت کرد منم در این مورد زیاد وارد نمی شم
اما بحث قیام های مردم ایران و دستور قتل عام مردم از سوی حضرت علی که در برخی منابع به چشم می خورد دروغی بیش نیست و همچنین غصب کردن زمین های مردم آذربایجان که به گفته اقای مرداویز حضرت علی به اونها چیزی نگفته احتمال اینکه حضرت علی در این مورد چیزی نمی دونستند وجود داره (احتمالا حاکم اذربایجان حضرت رو از این مورد باخبر نکردند )
در مورد تکه تکه کردن فرش 900 متری به نظر من حضرت علی خواستند تا مثل پیامبر تمام غنایم رو بین مردم تقسیم کنند همون طوری که پیامبر این کار رو میکردند . بلاخره دوستان شما این مطالب رو می نویسید خیلی ها رو به شک وا میدارید
اعراب به هر قصدی که به ایران حمله کردند بلاخره تونستند ما رو مسلمان کنند و الانم که ما مسلمان شدیم نباید به مقدساتمون توهین کنیم
دوستان در مورد گزارشگر فوتبال عربستانی هم زیاد حرص نخورید و این رو به خاطر بسپارید که " کاروان برود و سگ هو هو کند "
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.
-
- سپاسهای ارسالی: 18 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
soheil_ra'am نوشته شده:من هم با مرداویز موافقم ولی javid_iran عزیز متاسفانه تحجر هنوز در جامعه ما بیداد میکنه و من امیدوار نیستم بزودی بشه لکه های ننگ رو از خاک میهن پاک کرد.
عزیز من چرا نا امیدی، تو این 2 ماه گذشته من از هر زمان دیگری امیدوارترم

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
از همه میخوام این مطلبو با دقت بخونن فکر مینم حقایقی رو اشکار میکنه و پیشاپیش از جناب مرداویز عضر میخوام و از ایشون هم میخوام مطلب رو بادقت بخونن. دوستان من واقعا چندتا نکته برام عجیبه.اول اینکه چطور سپاهی که بارها امپراطوری روم رو شکست داد در برابر اعراب وحشی که تعدادشون به نصف سپاه ما هم نمیرسید شکست خورد.دوستان ببینید تو یه ده ها جنگی که در میگیره بین ما و اعراب ما همش شکست میخوریم.من اطلاعات تاریخیم خوبه اما توتمام کتاب هایی که در این باره خوندم به یه اتفاق نظر نرسیدم که واقعا دلیل شکست چی بود.تنها نکته ای که روش اتفاق نظر بود این بود که مردم ایران از اسلام با اغوش باز پذیرایی کردن که به نظر من اگه نوسینده اینو نمینوشت کتابش تو ایران چاپ نمیشد.اماتوی این بخش که همه استادن واقعا به نظر شما دلیل شکست سپاه بزرگ و مجهز ما به اعرابی که دیگه اخر زره هشون یه زره چرمی بود چیه.چطور بود که هنگ سواره نظام سلاح سنگین ساسانی که سربازان زره پوش روم هم مثل سگ ازشون میترسیدن در برابر اعراب بی همه چیز شکست خوردند.یه جا دیدم یکی گفت که اعراب تا پای جون میجنگیدن چون میدونستند که اگه بمیرن میرن بهشت اگه نمیرنم به ثروت وزنان ایرانی میرسن به خاطر همین هر عرب صدتا ایرانی میکشت اما دوستان سربازان ما چی.معلومه اونا هم میجنگیدن تا پای جون به خاطر شرفشون به خاطر خاکشون.میجنگیدن به خاطر شرف و ناموسشون.چون دیده بودن اعرای چه بلیی سر زنان و فرزندانشون میارن پس قاعده جنگ این بود که انگیزه سربازان ما حتی بیشتر از اعراب بود.
اما نکته دیگه ای که جناب مرداویز مطرح کردن این بود که چون اعراب سواره نظام سبک داشتن بر سربازان سنگین ساسانی غلبه میکردند.اما دوست خوب من جناب مرداویز مگر نه این بود که سربازان ساسانی بارها دربرابر هون های وحشی و هیاطله مقایله کردن ویه جا توکتاب تاریخ فرهنگ وتمدن ایران در زمان ساسانی خوندم که فکر کنمبهرام گور بود که با ده هزار نفر سواره نظام سلاح سنگین ارتش 50 یا60 هزار نفری هیاطله رو که از جیحون گذشته بودن شباهنگام غافلگیر کرد وتا اخرین نفرشون رو کشت. پس مطمعنا میتونستن اعراب رو هم نابود کنند.در ثانی مگه اعراب چقدر سواره نظام داشتند.
اینا نکته هایی هست که در صفحات تاریخ گم شده دوست من شاید اصلا ارتش ایران هیچوقت برای یک نبرد جدی عازم جنگ نشد.چون مردم از ظلم دستگاه حاکم و کشت کشتارهاشون خسته شده بودند.وشاید فکر میکردن که اعراب مسلمان وقتی وارد شهر بشن مملکت گل وبلبل میشه اما این اعراب بی همه چیز فقط بانام اسلام به ما حمله کردن نه چیز دیگری وچه دردناک وقتی میشنویم این تازی ها به زنان ایرانی تجاوز کردند.پس اسلامی در کار نبود.اما دیگر دیر شده بود و اعراب به کل ایران تسلط پیدا کردند.
و ایرانیان رو به زور به اسلام در اوردند چون اسلامی که مردم ایران تصورش رو میکردند این اسلام نبود و دقیقا به همین دلیله که ایرانی ها سر به مخالفت با خلفا میگذارند و حالا تنها کشور تمام شیعه دنیا هستن.اما افسوس در اینه که اگه اعراب به ایران حمله نمیکردن مردم خودشون به اسلام روی می اوردند اما افسوس که این نامردا همه چیز رو ویران کردند.
جناب اقای مرداویز قصد توهین به شما رو ندارم اما یه جا گفتید که پیامبر به سربازانش وعده ایران وروم میداد اما شما فکر میکنید که اگه رحمت جهانیان دروازه های ایان رو میگشود بازهم زنان ایران زمین و به بردگی میگرفت .شهرها رو میسوزوند یا مردم رو سر میزد.نه دوست عزیز پیامبر وعده ایران و روم رو به سربازانش داد چون برای ارمانی بزرگ اون ها رو ترغیب میکرد .چون قصد داشتکه مردم ایران رو از زیر بیرق حکام فاسد نجات بده.دوست عزیز یاداوری میکنم پیامبر نسبت به تمام مردم جهان احساس مسئولیت میکرد و به همین دلیل به خسروپرویز نامه نوشت.دوست من محمد در این فکر بود کهگنج های ایران رو به تمام مردم مسلمان ایران و جهان ارزانی کنه نه خزانه شاهان.به همین دلیل هم روزبه به او می پیونده.
در پایان سخن رو کوتاه میکنم با چند نکته.
1.مسلما دلیل شکست ایران از اعراب ضعف نیروی جنگی نبوده است.
2.مردم ایران بعد از تسلط اعراب بر ایران تا زه به این نکته رسیدند که این اسلام اسلام مد نظر انها نبوده است.
3.هیچ کس نمیتونه وحشی گری تازیان رو منکر بشه.
4.درود بر مردم طبرستان ودیلمان که هرگز نه بازور بلکه با میل ورغبت به اسلام گرویدند.
اما نکته دیگه ای که جناب مرداویز مطرح کردن این بود که چون اعراب سواره نظام سبک داشتن بر سربازان سنگین ساسانی غلبه میکردند.اما دوست خوب من جناب مرداویز مگر نه این بود که سربازان ساسانی بارها دربرابر هون های وحشی و هیاطله مقایله کردن ویه جا توکتاب تاریخ فرهنگ وتمدن ایران در زمان ساسانی خوندم که فکر کنمبهرام گور بود که با ده هزار نفر سواره نظام سلاح سنگین ارتش 50 یا60 هزار نفری هیاطله رو که از جیحون گذشته بودن شباهنگام غافلگیر کرد وتا اخرین نفرشون رو کشت. پس مطمعنا میتونستن اعراب رو هم نابود کنند.در ثانی مگه اعراب چقدر سواره نظام داشتند.
اینا نکته هایی هست که در صفحات تاریخ گم شده دوست من شاید اصلا ارتش ایران هیچوقت برای یک نبرد جدی عازم جنگ نشد.چون مردم از ظلم دستگاه حاکم و کشت کشتارهاشون خسته شده بودند.وشاید فکر میکردن که اعراب مسلمان وقتی وارد شهر بشن مملکت گل وبلبل میشه اما این اعراب بی همه چیز فقط بانام اسلام به ما حمله کردن نه چیز دیگری وچه دردناک وقتی میشنویم این تازی ها به زنان ایرانی تجاوز کردند.پس اسلامی در کار نبود.اما دیگر دیر شده بود و اعراب به کل ایران تسلط پیدا کردند.
و ایرانیان رو به زور به اسلام در اوردند چون اسلامی که مردم ایران تصورش رو میکردند این اسلام نبود و دقیقا به همین دلیله که ایرانی ها سر به مخالفت با خلفا میگذارند و حالا تنها کشور تمام شیعه دنیا هستن.اما افسوس در اینه که اگه اعراب به ایران حمله نمیکردن مردم خودشون به اسلام روی می اوردند اما افسوس که این نامردا همه چیز رو ویران کردند.
جناب اقای مرداویز قصد توهین به شما رو ندارم اما یه جا گفتید که پیامبر به سربازانش وعده ایران وروم میداد اما شما فکر میکنید که اگه رحمت جهانیان دروازه های ایان رو میگشود بازهم زنان ایران زمین و به بردگی میگرفت .شهرها رو میسوزوند یا مردم رو سر میزد.نه دوست عزیز پیامبر وعده ایران و روم رو به سربازانش داد چون برای ارمانی بزرگ اون ها رو ترغیب میکرد .چون قصد داشتکه مردم ایران رو از زیر بیرق حکام فاسد نجات بده.دوست عزیز یاداوری میکنم پیامبر نسبت به تمام مردم جهان احساس مسئولیت میکرد و به همین دلیل به خسروپرویز نامه نوشت.دوست من محمد در این فکر بود کهگنج های ایران رو به تمام مردم مسلمان ایران و جهان ارزانی کنه نه خزانه شاهان.به همین دلیل هم روزبه به او می پیونده.
در پایان سخن رو کوتاه میکنم با چند نکته.
1.مسلما دلیل شکست ایران از اعراب ضعف نیروی جنگی نبوده است.
2.مردم ایران بعد از تسلط اعراب بر ایران تا زه به این نکته رسیدند که این اسلام اسلام مد نظر انها نبوده است.
3.هیچ کس نمیتونه وحشی گری تازیان رو منکر بشه.
4.درود بر مردم طبرستان ودیلمان که هرگز نه بازور بلکه با میل ورغبت به اسلام گرویدند.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...