درخواست عاجزانه برای سریال برنامه 7 GroundSchool Faa v 6.2

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

درخواست عاجزانه برای سریال برنامه 7 GroundSchool Faa v 6.2

پست توسط J-79MAN »

از همه دوستان و اساتید محترم درخواست می کنم شماره سریال یا همان Unlock Code برنامه GroundSchool Faa v 6.27 رو بهم بدن خیلی واجبه .. این برنامه جهت امتحان A.P می باشد رفقای هواپیمایی می دونند چی می گم
New Member

Re: درخواست عاجزانه برای سریال برنامه 7 GroundSchool Faa v 6.2

پست توسط J-79MAN »

بابا دریابید مرا یعنی هیشکی ازین برنامه استفاده نکرده؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
متاسفانه کرکي براي برنامه‌اي که شما عنوان کرديد وجود نداره، لطفا بررسي کنيد ببينيد نام اين برنامه دقيقا همين هست؟ همچنين اگر مايل بوديد کاربرد اون رو بفرماييد تا در صورت امکان برنامه‌ي معادلي به شما معرفي بشه
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط J-79MAN »

با سپاس از پاسخ دهی شما
والله این برنامه شامل مجموعه سوالهایی می باشد که در امتحان هواپیمای کشوری ایران هم از آن استفاده می شود عجیب آنکه این برنامه اصلا ابدا در هیج جای اینترنت دارای کرکی نیست (یعین تا انجایی که عقلم رسید گشتم) حتی کل تورنت را هم جستجو کردم اما دریغ...
از شمادوست عزیز درخواست می کنم اگه دست کم ورژن قدیمی تر این برنامه با کرک و یا سریال نامبر درست رو دارید برام لینکشو بزارید..
این درخواست شخصی نیست از طرف چندین نفر از بچه های شاغل هواپیمایی مسول یافتن این برنامه شدم اما ..
منتظرم دوست عزیز
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
تنها چيزي که پيدا کردم اين هست، ميتونيد تست کنيد
Please Login or Register to see this code
اميدوارم به کارتون بياد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط J-79MAN »

Mahdi1944 جان عزیزم دوست خوب و کار راه اندازم سلام
اولا کمال تشکر رو ازت دارم که کمکم کردی و بالاخره تونستم به مشکل فائق بشم ..
اینجا برای سایر دوستانی هم که احتمالا مشکل رو دارن راه حل رو عرض می کنم
من ورژن 6.27 این برنامه و بخش مربوط به مکانیک برنامه رو داشتم , این برنامه دربخش آپدیت شامل دهها بخش می شه .. ولی این ورژنی که من داشتم فاقد هرگونه کرکی بود ..
باکمک مهدی عزیزم که لطف کردن ورژن قدیمی یک بخش دیگری ازبرنامه رو من گرفتم که حجمی نزدیک به 38 مگ دارد. اول ورژن اصلی رو پاک کرده و این برنامه رو نصب می کنید سپس ورژن جدید رو روی آن نصب می کنید بعد کرک داخل فایل دانلودی رو می نصبید . سپس تمام شما رستگار شدید و ورژن فول را دارید..
برای آن دسته از دوستانی که قصد دادن امتحان هواپیمایی (A,P)و دارند پیشنهاد می کنم این برنامه و برنامه GroundSchool Faa Aviation Mechanic - General a, p را دانلود کنند
امیدوارم همونطور که مهدی جان به من کمک کردن توضیح من هم برای دوستان علاقه مند مفید بوده باشد
قربان همه شما : حسین :razz:
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”