*-* سلاح ضد تانک و چند منظوره RPG-32 *-*
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
*-* سلاح ضد تانک و چند منظوره RPG-32 *-*
[External Link Removed for Guests]
ار پی جی 32 چند منظوره نارنجک انداز در شرکت بازالت روسیه بین سالهای 2005 تا 2007به در خواست کشور اردن ساخته و توسعه داده شد. اولین ارپی جی 32 هشِم در سال 2008 در اردن ساخته شد اما طرح مورد نظر و مهماتش تحت لیسانس کارخانه JRESCO در اردن ساخته می شود!
آر پی جی 32 می تواند انواع اهداف را مورد حمله ی موفق قرار بدهد از تانکهای مدرن و زره پوشها گرفته تا سنگر ها و نیروهای دشمن چه در جان پناه ها چه در جاهای باز!!
این سلاح همه ی کاره ی ما از 4 نوع مهمات استفاده می کند:
از دو نوع راکت 105 میلی متری و دونوع راکت کوچکتر 72میلی متری ، در نوع 105 میلی متری دارای دو سر جنگی مجزاست (احتمالا به خاطر زره های واکنشگر) همچنین بهینه سازی شده بر علیه جنگ الکترونیک تانک ها!! و راکت ترموباریک بهینه سازی شده برای زره های سبک و اهداف غیر نظامی .
شرکت سازنده: Bazalt
تیپ: راکت
کالیبر: 105 میلی متر (همچنین می تواند راکت های 72 میلی متری مخصوص را هم شلیک کند)
طول : 1200 میلی متر(با راکت 105 میلی متری) 900 میلی متر (با راکت 72 میلی متری)
وزن: 3 کیلو گرم بدون راکت ، 10 کیلو گرم با راکت 105 میلی متری ، 6 کیلو گرم با راکت 72 میلی متری
برد موثر: 200 متر
نفوذ در زره: 650 میلی متر با راکت 105 میلی متری (PG-32V)
کشور های استفاده کننده: روسیه، اردن
نمونه ای از یک تانک منهدم شده توسط RPG-32
منابع:
&
CAPTAIN PILOT
ار پی جی 32 چند منظوره نارنجک انداز در شرکت بازالت روسیه بین سالهای 2005 تا 2007به در خواست کشور اردن ساخته و توسعه داده شد. اولین ارپی جی 32 هشِم در سال 2008 در اردن ساخته شد اما طرح مورد نظر و مهماتش تحت لیسانس کارخانه JRESCO در اردن ساخته می شود!
آر پی جی 32 می تواند انواع اهداف را مورد حمله ی موفق قرار بدهد از تانکهای مدرن و زره پوشها گرفته تا سنگر ها و نیروهای دشمن چه در جان پناه ها چه در جاهای باز!!
این سلاح همه ی کاره ی ما از 4 نوع مهمات استفاده می کند:
از دو نوع راکت 105 میلی متری و دونوع راکت کوچکتر 72میلی متری ، در نوع 105 میلی متری دارای دو سر جنگی مجزاست (احتمالا به خاطر زره های واکنشگر) همچنین بهینه سازی شده بر علیه جنگ الکترونیک تانک ها!! و راکت ترموباریک بهینه سازی شده برای زره های سبک و اهداف غیر نظامی .
شرکت سازنده: Bazalt
تیپ: راکت
کالیبر: 105 میلی متر (همچنین می تواند راکت های 72 میلی متری مخصوص را هم شلیک کند)
طول : 1200 میلی متر(با راکت 105 میلی متری) 900 میلی متر (با راکت 72 میلی متری)
وزن: 3 کیلو گرم بدون راکت ، 10 کیلو گرم با راکت 105 میلی متری ، 6 کیلو گرم با راکت 72 میلی متری
برد موثر: 200 متر
نفوذ در زره: 650 میلی متر با راکت 105 میلی متری (PG-32V)
کشور های استفاده کننده: روسیه، اردن
نمونه ای از یک تانک منهدم شده توسط RPG-32
منابع:
&
CAPTAIN PILOT
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
Re: *-* سلاح ضد تانک و چند منظوره RPG-32 *-*
نه داداش این تانک با این سلاح منهدم نشده ! فقط RPG-29 می تونه همچین قدرت تخریبی داشته باشه . RPG-32 سلاح ضعیفیه و برای از کار انداختن تانکهای مدرن اصلا کارایی نداره ! بیشتر برای حمله به مواضع و کاروانها و نفربرها مناسبه .

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
دوست عزیز این نظر منه از کار انداختن و منهدم کردن دو چیز متفاوته به طور مثال می توان یک ابرامز رو با ارپی جی 7 از کار انداخت ولی نمی توان اون رو منهدم کرد (در ضمن در تصویربالا تانک از کار انداخته شده نه منهدم در واقع شنی های تانک ها از اسیب پزیر ترین نقاط تانک اند که حتی با ارپی جی هاشم هم میشه از پس اش بر امد(قدرت نفوذ رو مقایسه کنید به ضخامت اندک محافظ های شنی) به عنوان نکته انحرافی اخر پیشرفته ترین تانک جهان مرکاوا 4بود که توسط برادران حزبالله شکار شد ناگفته نماند یکی از تسلیحات ضد تانک حزب... ارپی جی هاشم بود
آخرین ويرايش توسط 1 on shola, ويرايش شده در 0.
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.

- تماس:
aminlolo, دوست عزیز سلام
ابتدا بابت توجه شما به این تاپیک ممنونم
و اما ....
1- همانطور که در مشخصات این سلاح ملاحظه میفرمایید میتواند با استفاده از راکت های 105 میلیمتری حتی در زره های 650 میلیمتری هم نفوذ کند.
2- همانطور که حتما" میدانید نیازی نیست تا برای منهدم سازی یک تانک به تمام قوای انفجاری و تخریبی یک موشک اتکا کرد ! کافیست تا راکت به داخل بخش های حساس و خطرناکی همچون : تانک های سوخت و متعلقات هیدرولیک نفوذ کند تا تانک از درون منهدم شود که فکر میکنم با توجه به نوع خسارت وارد شده به این تانک, این مورد صدق کند.
از دوست عزیزم shola هم بابت توضیحات ارزشمندشون ممنونم
موفق باشید

aminlolo نوشته شده: این تانک با این سلاح منهدم نشده.
ابتدا بابت توجه شما به این تاپیک ممنونم

و اما ....
1- همانطور که در مشخصات این سلاح ملاحظه میفرمایید میتواند با استفاده از راکت های 105 میلیمتری حتی در زره های 650 میلیمتری هم نفوذ کند.
2- همانطور که حتما" میدانید نیازی نیست تا برای منهدم سازی یک تانک به تمام قوای انفجاری و تخریبی یک موشک اتکا کرد ! کافیست تا راکت به داخل بخش های حساس و خطرناکی همچون : تانک های سوخت و متعلقات هیدرولیک نفوذ کند تا تانک از درون منهدم شود که فکر میکنم با توجه به نوع خسارت وارد شده به این تانک, این مورد صدق کند.
از دوست عزیزم shola هم بابت توضیحات ارزشمندشون ممنونم
موفق باشید

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

-
- محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
- سپاسهای ارسالی: 293 بار
- سپاسهای دریافتی: 151 بار
سلام به همه بزرگواران به خصوص CAPTAIN PILOT كه من يكي خيلي ازش ممنونم چون خيلي چيزا به ما ياد داده (اينارو از ته قلبم گفتم
)
در مورد اين سلاح بايد بگم كه اسلحه خوبييه اما طراحي اون كار بيهوده اي به نظر مياد(با توجه به هزينه هاي زيادي كه طراحي يك اسلحه داره)چون در حال حاظر 29 Rpg كارايي خيلي خوبي رو از خودش نشون داده مخصوصآ بعد از جنگ 33 روزه كه اين سلاح برتري خودشو به ببهترين شكل نشون داد.(البته اين نظر منه
)
) در مورد اين سلاح بايد بگم كه اسلحه خوبييه اما طراحي اون كار بيهوده اي به نظر مياد(با توجه به هزينه هاي زيادي كه طراحي يك اسلحه داره)چون در حال حاظر 29 Rpg كارايي خيلي خوبي رو از خودش نشون داده مخصوصآ بعد از جنگ 33 روزه كه اين سلاح برتري خودشو به ببهترين شكل نشون داد.(البته اين نظر منه
)من او بدم من او شدم
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl

دوست عزیز SORENA77 اگه یه مقایسه بین طول و وزن ار پی جی 29 با ارپی جی 32 بندازی می بینید که نه تنها ارپی جی هاشم سلاح بی خودی نیست و بالعکس به دلیل کوچکی و کارامدی گزینه بسیار مناسبی برای نیروهای چریکی است که احتیاج به سرعت و پنهان کاری زیادی دارند

-
- محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
- سپاسهای ارسالی: 293 بار
- سپاسهای دریافتی: 151 بار
دوست عزيز براي نيروهاي چريكي خوبه اما نه انقدر كه براش هزينه شده چون RPG_29 با همان بزرگيش در جنگ 33 روزه خيلي موفق بود. در ضمن نيروهاي حزب ا... هم كه نيروي چيريكي هستند.
من او بدم من او شدم
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl

دوست عزیز من که متوجه منظور شما نمی شم چرا این سلاح کارامد وبه درد به خور نیست ؟ اگه منظور شما استفاده کسترده در واحدهای نظامی کلاسیک باشد باید عرض کنم تقریبا حق به نوعی(در صورت خواست انهدام کامل تانک) با شماست .ولی با توجه کوچک بودن طول و توانایی نفوذ نسبتا مناسب این سلاح می تواند به نیروهای غیرکلاسیک کمک شایانی بکند
در کارایی RPG 29 شکی نیست ولی ان چیزی که در جنگ 33 روزه دمار از روزگار نیروهای زرهی اسراییل دراورد کورنت (AT-14) (برطبق شنیده ها) بوده است
از مقایسه کلی بین دو نمونه سلاح ضدتانک اشاره شده تا حدودی می توان دریافت هریک از سلاح ها جای استفاده خاصی داشته باشند(اگه درست گفته باشم این نوع rpg به درخواست اردن برای جنگ شهری توسعه داده شده است)
RPG 29 دارای طولی 1.8متری با 18.8 کیلوگرم (در حالت لود) میباشد ولی RPG32 دارای طولی 1.2 با راکت 105 میلی متری و 0.72 متری با راکت 72 میلی متریاست که داری وزنی معادل 6-10 کیلوگرم می باشد
RPG32 دارای قدرت نفوذ 650-700 میلی متری و RPG 29 دارای قدرت نفوذ 700-1500 میلی متری است
در کارایی RPG 29 شکی نیست ولی ان چیزی که در جنگ 33 روزه دمار از روزگار نیروهای زرهی اسراییل دراورد کورنت (AT-14) (برطبق شنیده ها) بوده است
از مقایسه کلی بین دو نمونه سلاح ضدتانک اشاره شده تا حدودی می توان دریافت هریک از سلاح ها جای استفاده خاصی داشته باشند(اگه درست گفته باشم این نوع rpg به درخواست اردن برای جنگ شهری توسعه داده شده است)
RPG 29 دارای طولی 1.8متری با 18.8 کیلوگرم (در حالت لود) میباشد ولی RPG32 دارای طولی 1.2 با راکت 105 میلی متری و 0.72 متری با راکت 72 میلی متریاست که داری وزنی معادل 6-10 کیلوگرم می باشد
RPG32 دارای قدرت نفوذ 650-700 میلی متری و RPG 29 دارای قدرت نفوذ 700-1500 میلی متری است

- تماس:
دوست عزیزم : SORENA77
ابتدا بابت اینکه دیر پاسخ سوال و محبت های شما دوست بزگوار را میدهم عذر خواهی مینمایم
اما نکاتی در خصوص ساخت ... !
طبق گفته برخی از محافل در خلل جنگ های کوچک و منطقه ای در سال های 2000 تا 2003 کشور اردن برای ارتقاء سطح نظامی و ثبات بخشیدن به آن, نیاز شدیدی به یک سلاح ضد زره احساس نمود که در همان سال یک قرار داد با کمپانی Bazalt روسیه منعقد گردید و بنا شد سلاحی با حداقل سایز و وزن به لحاظ کاربرد و بر مبنای کاربری ضد زره با مشارکت 2 کشور ساخته شود !
سرانجام این تحقیقات منجر به تحویل اولین محموله RPG-32 ساخت Bazalt در ماه اوت سال 2005 به کشور اردن گردید و بعدها تکنولوژی آن در اختیار اردن هم قرار گرفت و اکنون حتی نمونه های کامل این سلاح هم در کشور اردن در حال ساخت و تکمیل میباشند.
اما دلایل اینکه چرا مجددا" طرحی بنا شد و هزینه هنگفتی بابت طراحی این سلاح از طرف 2 کشور (مخصوصا" اردن) صرف شد را میتوان در مواردی همچون کاربرد وسیعتر از انواع راکت ها و همینطور کمی هم سیاست انحصار طلبی و قدرت نمایی اردن در آن زمان جستجو نمود !
از دوست عزیز و فرهیخته ام shola بابت توضیحات بسیار مفیدشون ممنون و سپاسگذارم و باید اذعان نمایم که ایشان از دانش نظامی و استراتژیک منطقه ای بسیار بالایی برخوردارند.
موفق باشید
ابتدا بابت اینکه دیر پاسخ سوال و محبت های شما دوست بزگوار را میدهم عذر خواهی مینمایم
اما نکاتی در خصوص ساخت ... !
طبق گفته برخی از محافل در خلل جنگ های کوچک و منطقه ای در سال های 2000 تا 2003 کشور اردن برای ارتقاء سطح نظامی و ثبات بخشیدن به آن, نیاز شدیدی به یک سلاح ضد زره احساس نمود که در همان سال یک قرار داد با کمپانی Bazalt روسیه منعقد گردید و بنا شد سلاحی با حداقل سایز و وزن به لحاظ کاربرد و بر مبنای کاربری ضد زره با مشارکت 2 کشور ساخته شود !
سرانجام این تحقیقات منجر به تحویل اولین محموله RPG-32 ساخت Bazalt در ماه اوت سال 2005 به کشور اردن گردید و بعدها تکنولوژی آن در اختیار اردن هم قرار گرفت و اکنون حتی نمونه های کامل این سلاح هم در کشور اردن در حال ساخت و تکمیل میباشند.
اما دلایل اینکه چرا مجددا" طرحی بنا شد و هزینه هنگفتی بابت طراحی این سلاح از طرف 2 کشور (مخصوصا" اردن) صرف شد را میتوان در مواردی همچون کاربرد وسیعتر از انواع راکت ها و همینطور کمی هم سیاست انحصار طلبی و قدرت نمایی اردن در آن زمان جستجو نمود !
از دوست عزیز و فرهیخته ام shola بابت توضیحات بسیار مفیدشون ممنون و سپاسگذارم و باید اذعان نمایم که ایشان از دانش نظامی و استراتژیک منطقه ای بسیار بالایی برخوردارند.
موفق باشید

از لحاظ قدرت نفوذ بله از ارپیجی29 ضعیف تر است ولی از لحاظ سبکی و میزان افرادی که برای حمل مورد نیاز دارد و حتی برد 700متر در مقابل 500متر از ارپی جی 29 سرتر است
RPG-32

RPG-29

(در ضمن دوست عزیزم CAPTAIN PILOT نسبت به من حقیر لطف دارند و این تعبیرشان نشان بزرگواری ایشان است)
RPG-32

RPG-29

(در ضمن دوست عزیزم CAPTAIN PILOT نسبت به من حقیر لطف دارند و این تعبیرشان نشان بزرگواری ایشان است)

-
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
دوستان عزیز در مورد مقایسه دوسلاح و برتری اونها به نظر حقیر موارد زیادی را باید در نظر گرفت و صرف قدرت تخریب نمی توان به یک سلاح کا را یا نا موفق گفت من اطلاعات کمی از RPG29دارم اما با توجه به گفته های شما هرچند این سلاح برد بیشتری از RPG32دارد اما فرظ کنید قرار بر حمله به مواظع دشمن توسط پیاده نظام باشد و بایستی آنها مصافتی را راه پیمایی کنند و سپس با دشمن در گیر شوند و یا حتی پس از فرود و پیاده شدن با دشمن نبرد کنند سلاحی با این طول و ابعاد نفر پیاده را کند و خسته می کند که باعث پایین امدن کارایی او خواهد شد واین عامل بسیار مهمی خواهد بود زیرا شلیک غیر دقیق با بهترین و قویترین سلاح هم نمی تواند موثر باشد پس اگر 10تا 15درصد کاهش قدرت تخریب را بپذیریم با شرط صابت ماندن برد و یا کاهش تا 400 متر با این وزن و اندازه بسیار موثر خواهد بود. هرچند اگر این تصویر واقعی باشد قدرت تخریب خوبی دارد . در پایان این یک عقیده شخصی است که اگر انرا نقد کنید سپاس گذار میشوم .