مشکل درست و حسابي با 3230

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

مشکل درست و حسابي با 3230

پست توسط blogxp »

سلام .

من الان 1 سال میشه که 3230 دارم و اصلا ازش راضی نیستم ! به دلایل زیر :

سرعت خیلی خیلی پایین ! حتی بدون مموری کارت و حافظه خالی . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

و صدای بی کیفیت و به درد نخورش ! :cool: :lol: :cool: :lol: :cool: :lol: :cool: :lol: :cool: :lol:

راستش من با سرعتش کنار اومدم . ولی مشکلم اینجاست که وقتی هیدست رو به گوشی وصل میکنم صدای خیلی ضعیف و به درد نخوری میده . در صورتی که واکمن که نوار میخوره صداش 100000000000000 برابر اون کیفیت و قدرت Bass داره ! وقتی هیدست میذارم دلم خوشه که آهنگ میکوبه ولی انگار نه انگار و تازه وقتی اطرافیانم صحبت میکنن به وضوع صداشون رو میشنوم . و من هر کار تونستم کردم . تمام منوهایی که مربوط به صدا میشه رو رفتم و تا آخر زیادشون کردم و حتی از برنامه Viking MP3 Player هم استفاده کردم که صدای بیشتری بده ولی صدا خیلی بی کیفیت میشه و بازهم Bass نداره ! در صورتی که در 6630 صدای خیلی توووپی گوش میدم . با همون هندزفری خودم . یا در 6680 خیلی کیفیت صدا با هیدست بالا میره . ولی 3230 من اینجوری نیست . صدای خود گوشی هم خیلی خفه است . یعنی در مقایسه با کیفیت 6630 میشه گفت خیلی پایینه . درسته که 6630 صدای کمی داره ولی در عوض با کیفیته . ولی 3230 صدای بلند و در عوض خفه ای داره . من موندم چیکار کنم ؟
به نظر شما این یه مشکله یا در تمام 3230 ها اینجوریه !؟
ما زندگی میکنیم و میمیریم بدون اینکه امیدی داشته باشیم .
my drying bride

تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط hamed6248 »

blogxp,
من 3230 دارم خيلي عاليه !
در مورد صدا يه درپوش هست اگه ان را برداري صدا تا حدودي خوب ميشه!
يا رب نگاه تو عشق زندگي است بنماي که زندگي يعني عاشقي
Major II
Major II
تماس:

پست توسط blogxp »

راستش اون درپوش در مدلي که من داشتم نبود يعني يه سري اومد که اون در پوش روي گوشي نبود.

من مشکل اصليم رو گفتم . سرعت پايين و صداي ضعيف با هندزفري
my drying bride

تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط Apadana »

سرعت 3230 خوبه من احتمال مي دم مموري کارت پر داشته باشيد يا برنامه ناسازگار مثل برخي از اين آنتي ويروس ها

در مورد صداي 3230 بايد بگم درست مي گيد بله در مقابل گوشي هايي مثل 6630 که صداي استريو و بلندتري داره بازنده بزرگي هست

ولي صداي اون Dual Mono هستش صداي مستقيم آن تقريبا قابل قبول هست
براي بيشتر شدن صداي 3230 در سري هاي قبلتر محافظي بر روي اسپيکرش وجود داره
که مي تونيد برشداريد که Mahdi1944 ادمين سايت راهمناييتون مي کنن
به شما توصيه مي کنم آهنگ ها رو با نرم افزاري همچون Cool Edit دوبل کنيد سپس به گوشي بريزيد

در ضمن کيفيت دوربين و صداي 6630 و 6680 و 6681 با هم يکي هستن.
 S.O.S For Love              
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

blogxp
در مورد سرعت يك بار گوشي رو فرمت با استفاده از سه كليد 3 + * + Call (كليد سبز) فرمت كنيد و بعد هم مستر ريست
اگر بعد از اين بدون مموري هم سرعت پايين بود به گوشي شما مربوط مي‌شه و احتمالا مشكل سخت افزاري داره
در مورد صدا از نظر كيفيت بله، به پاي گوشي‌هاي سيمبيان 8 و بالاتر نمي‌رسه، اما از نظر بلندي صدا به جرات مي‌گم از 6630و ه مينطور تمام گوشي‌هاي OS7 بالاتره
در مورد هندزفري كمي ضعيفتر از 6630 هست اما نه به اين شدتي كه شما آشاره كرديد، ممكنه مشكل از فريموير گوشي شما باشه ، ورژن فريموير گوشي رو اعلام كنيد :-(
گوشي من با هنزفري صداي قابل قبولي داره، هم كيفيت خوبي داره و هم صداي نسبتا بلندي داره (از 6630 كمي پاييتره)
شما آهنگها رو همونطو كه محمد رضا هم گفتند دوبل كنيد و يا اون رو با تراز بالاتري Normalize كنيد ببينيد چه تغييري در صداي هنزفري رخ مي‌ده، اگر صدا بلند شد به فريموير گوشي شما مربوطه و اگر صدا خراب شد ممكنه به سخت افزار مربوط بشه
در مورد دوربين هم در عكاسي 3230و6630 با هم برابر هستند، اما در فيلمبرداري در حالت عادي 6630 بالاتر هست كه البته با برنامه ETICamcorder مشكل رفع مي‌شه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
تماس:

پست توسط blogxp »

ورژن فريم وير : 3.0505.2
تاريخ ساخت : 19.02.2005

راستش با دوبل کردن صدا هم تغييري حس نميشه چون صدا در هندزفري باز هم خفه هستش و اصلا بيس نداره و کلا آدم از آهنگ گوش کردن حالش به هم ميخوره !

فکر ميکنيد اگه فريم وير گوشي رو آپديت کنم درست ميشه ؟
my drying bride

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”