صندلی داغ با حضور Naghme...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

Re: صندلی داغ با حضور Naghme...!

پست توسط SAMAN »

سلام سلام سلام ,,,, تصویر تصویر تصویر

از معاونت فرماندهی صندلی داغ به مهمان گرامی خانم نغمه:

سرعت جواب دادن ها بسیار پایینه و اگر مجبور بشیم انبوهی از سوالات بسیار بیشتر و سختر روانه این تاپیک میکنیم! اگر از کار رو بار روزانه تون هم زدید این تاپیک رو تموم کنید که it's too late ! تصویر

متفرقه:

قبل از هر چیز باید بگم من از این سه تا شکلک خیلی می ترسم تصویر تصویر تصویر که متاسفانه شما خیلی استفاده میکنید مخصوصا از اولیش! تصویر

اول اینکه شما متولد 1368 هستید تصویر
دوم در مورد کلمه مخیله هست! باور کنید وقتی این کلمه رو دیدم اینقدر خندیدم که نگو اولین بار تو عمرمه این کلمه رو میشنوم! تصویر امان از دست شما تهرونی ها! تصویر

سوم در رابطه با جواب هاتون به سوالات 25گانه اولی من هست خواهشا" سوال 14 ام رو یادتون نره حذفش کنید!

14-به نظر شما اعتیاد یک بیماری هست؟ یا اعتیاد یک خیانت؟ چون بیماریناخواسته به سراغ انسان می آید اما معتاد با میل خودم به سراغ اعتیاد میرود.
اجازه دهید بعداً پاسخی مستند و بهتر بدهم ( در حال حاضر خیلی به پاسخم مطمئن نمی باشم ) تصویر

سوال 22 رو چرا قضاوت نمیکنید؟ تصویر

چهار سوال نیمه نهایی......

1- اگر قرار باشه برای 24 ساعت فرمانروای کل عالم هستی بشید, اولین کارهایی که انجام میدید چیه؟ توضیح بدید.

2- این ضرب المثل دل به دل راه رداره رو چطور ارزیابی میکنید؟ ماجراش چیه؟ راست میگن؟ البته دوست و همکلاسی شما خانم mahshid-banoo
جواب قانع کننده ایی به من دادند اما حالا می خوام نظر شما رو بدونم .ولی تقلبی نکنید که اگه بفهمم به هر دوتون صفر کله گنده - 0 - میدم!
تصویر

3- وحشتناک ترین/ زیبا ترین یا عجیب ترین خوابی که تا حالا دیدید چی بوده که تا امروز هنوز تو ذهنتون مونده؟

4- چون به هنر علاقه دارید 3تا عکس زیر رو از نظر خودتون تحلیل دقیق کنید.

تصویرهمه دوستان کلیک کنند مخصوصا آخری تصویر

[External Link Removed for Guests]

[URL=http://www.postimage.org/image.php?v=aViY_A9]
[/URL]  
 من بازم بر میگردم... تصویر  
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

مهمان چلنج بازی داریم و می طلبه تغییر تاکتیک داده بشه!

1.سنت 21.5 است!ولی به نظرم 37 سال و 8 ماه و 3 روز و 14 ساعت و 43 دقیقه و 18 ثانیه و 2 صدم ثانیه است!
2.میگم این150 درجه و 167 درجه رو با نقاله اندازه گرفتین اینقدر دقیق در اومده؟
3.قمیشی رو نگفتین ها!
4.سوالات مازندرانی!تیکه جدیده؟
5.نکته جالب اینکه اکثر مهمانان تا کنون از بادنجون و کدو فراری بوده اند!
6.در جا انداختن خورشت فکر نکنم از بنده عقب تر باشید که به جای خورش شربت رب گوجه تحویل غذاخوران عزیر دادم!
7.چون اعلام کردید بنده هم استعداد بالا رفتن در مراتب اجتماعی را دارم پس زیاد شما را معطل نمی کنم دوره بعد که با ریاست جمهوری نامزد کردم شما نیز گزینه اصلی بنده برای وزارت اطلاعات خواهید بود!

8.من به عنوان یک غیر همجنس اینقدر دارم به خانوما تو سنترال credit میدم بعد حاضر نیستید از همجنسان خودتون یک انتقاد بکنید!اعتراف کن که دخترا احساسی اند!زود رنجند!سریع اشکشون جاری است!ناز نازو اند!ظرفیت پذیرش شکست ندارند! و سایر موارد متعلقه که تا کتک نخوردیم فرار کنیم از این سوال بریم بعدی!

9.میگم دعوای خیابونی 2 تا دختر رو دیدی!معمولا 2 تا پسر که دعوا میکنن همه جدی به دعوا نگاه میکنند و معرکه گرفته میشه و بعد از چند دقیقه معلوم نیست کی کی رو میزنه و همه همدیگرو می زنن!ولی2 تا دختر که دعوا میکنن همه یک کنار وامیستن و می خندند!و دوست دارند دعوا تموم نشه تا بیشتر بخندن به حرفها و شکل دعوای خانمها که بعضا مو کشیدن و جیغ های نعره وار اون هم در وسط خیابون پای ثابت ماجراست! تا حالا اینجور صحنه ها رو دیدی و چی ازذهنت تو اون لحظه گذشته؟

10.از روانشناس قبلی هم پرسیدم!برخوردت با کسی که بگه روانشناسا خودشون روانی هستند!
11.جیبوتی از کشورهای جدیدی است که اخیرا کشف شده!دقیقا روی شاخ آفریقاست!
12.افکار شیطانی زنان :
ببین یک زن نگاهش به مسائل اطرافش اینقدر خاص و عجیبه که شاید من در بیانش قاصر باشم!مثلا یک زن از یک صحبت عادی و روتین مردان میتونه برداشتهایی واقعا اعجاب آور و شیطانی بکنه که گاهی اسباب طنز و خنده برای ما پسرهاست!از ذکر مثال معذورم بدارید!البته با تیرهوشی که در شما سراغ دارم تو هوا گرفتید من دارم چی میگم!حالا این یک موردش بود و زیاد نمیشه موضوع رو اینجا بسطش داد!

13.با وجود دید قرن 21 که به زنان دارم ولی اگر اتفاق اداره 48 ساعته کل دنیا به دست زنان عملی بشه در یک جنگ جهانی سوم شک نکنید!زنان مثل مردان نمی تونن احساسات آنی خودشون رو نگه دارن و ممکنه یکدفعه ای دستور بدن آقا برای خنده یک بمب اتمی بندازین تو روسیه!روسیه همه میگه ماه هم برای خنده یک بمب هیدورژنی بندازیم آمریکا!ایران هم میگه ما هم بازی!بمب اتمی که نداریم!فعلا 10 تا شهاب 3 مهمان ما باشید!از اون طرف اسراییل هم میگه تک خوری می کنید!پس من هم شیمیایی می زنم!کلا...

14.حالا یک فرض جالب بکن!
ببین شهر من همراه با خرمشهر و اروند کنار و مبنوشهر که که تقریبا در هم تنیده و متصل شده اند حدود نیم میلیون نفر جمعیت داره که تقریبا نصفیش زن هستند!اگر همه مردا از اینجا برن بعد این زنا چطور زندگی خواهند کرد؟و چند روز دوام میاورند و زنده می مانند؟

16.در رابطه با تربیت فرزند!یک موردی که در نسل جدید دارم می بینم و با بچگی های خودم مقایسه میکنم سرزبون دار تر بودن انهاست ولی نازپروردگی آنها شاید عواقب خوبی نداشته باشه!مثلا پدر مادر اجازه نمیدن فرزند ناملایمات هم ببینه واین یکم بچه رو لوس میکنه!

17.موتور روندی تک چرخ یادت نره!
18.تا حالا از این موشایی که از گربه بزرگترند(گرزه) دیدی؟ یکبار یادمه با سرعت از کنار یک گربه رد شد گربه فرار کرد!!!!!!!!!
19.چرا خانمها اینقدر رژیم غذایی میگیرند؟نمیشه رژیم صهیونیستی بگیرند؟
20.sms مشکوک به تروریسم بین الملل یعنی از این پیام هایی که یارو ادعا میکنه میشناست و دیدت!ولی داره خالی میبنده و میخواد حرف بکشه!بعد تو هم یک دستی میخوری و در حالی که متوجه نیستی ناخوداگاه خودتو لو میدی!

21.مخمس یعنی 5 ضلعی!تو که گفتی عربی بلدی!مسمیم همه که همون مخفف حرف اول پرسنل صندلی داغ است!
22.راستی من هم اندر کف مانده ام که آقا مهدی یکبار لااقل یک سوال هم شده بپرسه!ولی فاطمه خانم اصرار نکن سیستم آقا مهدی کنترل از راه دور مباحث است و در تاپیک های غیر کامپیوتری فقط از thanks botton استفاده میکنند و یا روشهای مخوفی چون ویرایش و یا حذف و یا قفل!

23.ضمنا حس ادم شناسی من هم تایید میکنه که منعطف ترین و بی آلایش ترین کاربر سنترال سامان است...بارها امتحانش کردم!کلا اینجور ادما خیلی بهتر با سختی ها کنار میان و با شرایط مچ می شوندو بهانه گیری نمی کنند.
24.مجریان خانم هم بعضی هاشون میرن مرخصی بعضی وقتها و مجبوریم بدون حقوق براشون رد کنیم!بیمه شون هم داره بریده میشه!2 ماه و 29 روزه قرارداد میبندم که 3 ماه نشه و بیمه نخواد!
25.سری بعد حافظه خود را با مقداری آب هویج بستنی تقویت کنید!
26.نماز و روزه قبول باشه!
27.دعوت خانم فاطمه با پیشنهاد سامان و همچنین تاخیر بابک همزمان شد و در موقعیتی emergency خانم فاطمه مهمان شد!
28.پیشنهاد تغییر سوالات هم از طرف من مطرح شد!
29.عجب بحث باحالیه این فمنیسم!پایه ثایت صندلی های خانم هاست!فنگشو میندازم و در میرم!
30.این قضیه مراجعه به مشاور پیش از ازدواج یک جریان خنده داری برای یکی از بستگان ما به وجود اورد که به علت...از ذکر جزییات معذوریم!
31.کاش یاسر مارو تو کف نمیذاشت! فیلمی از برده داری زنان در غرب هم معرفی کنه ممنون میشیم!عجیب کنجکاو شدم ببینم!میگم یاسر شکنجه هم توش داره؟
32.زنان طلاق میخوان بخوان ولی مهر حلال جون آزاد!
33.عجب بحث داغی شده تو سنترال درباره حجاب! ولی ما دمکرات ها از تندروها 4-1 تا الان جلوییم!یاسر برو با نیروی کمکی بیا!
34.مشاوره در آمریکا ساعتی1200دلار است! لازم شد تغییر رشته بدهم!
35.نظر در مورد جوادرادیکال و همچنین خاطره شیرینی از رمضان را فراموش کردی خانم!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات ویژه
1.چرا نرفتی رشته روانپزشکی؟
2.روانی ها رو چقدر میتونی تعمیر کنی؟
3.روانی ها روی روانشناس یا روانپزشک چقدر تاثیر روانی میذارن؟
4.یک تست روانسنجی با همین معلوماتی که از من داری بگیر..مراحل کار هم بگو همه میخوان یاد بگیرن!نمیشه که فقط خودت تنها بلد باشی!
5.چقدر امکان داره مثلث روانشناسی(فاطمه-مهشید-نورا)شریکی دفتر روانشناسی بزنند؟
6.چقدر تو شراکت دووم میارید؟
7.ممکنه کی پول کی رو بخوره؟
8.چقدر احتمالش هست از ایران با همه پولها فرار کنی؟
9.چرا قصد داری براندازی نرم و اقدام علیه امنیت ملی و کودتای مخملین راه بندازی؟
10.تا حالا دادگاه رفتی؟دیدی چه وضعیتی داره؟
11.چرا تو پاساژها صدای کفش پاشنه بلند روی اعصاب همه است؟
12.چرا دخترا همش فکر میکنند پسرا 24 ساعت تو فکر هیزی کردن هستند؟
13.چرا پسرا همش فکر میکنند دخترا بهشون علاقه دارن ولی به زبون نمیارن و منتظر سیگنال پسره هستند؟
14.چرا دخترا قیافه میگیرن و ادامس میجون و عینک دودی رو میذارن رو جلوی موهاشون به جای اینکه رو چشاشون باشه؟
15.چرا پسرا فکر میکنند اگه دختری کنارشون بود باید بامزه بازی در بیازن درحالیکه ممکنه کسی خندش نگیره و ضایع بشه!
16.چرا دخترا همیشه منتظرن پسرا کار خنده داری انجام بدن تا بخندن!
17.چرا پسرا منتظر چشمک دخترا هستند؟
18.به نظر تو پوشیدن بوت مصداق تبرج است؟
19.به نظر تو رسم بازی کلاغ پر مردا اینور زنا اونور!
20.چرا گریه میکنی؟دوست داری گریه ات بندازم؟پس یاد گریه دار ترین لحظه عمرت بیفت و 35 دقیقه عمیق و با شدت بهش فکر کن و پیاز هم جلوت خرد کن و غمگین ترین آهنگ عمرت هم گوش بده!اگر بازم گریه ات نگرفت یک مقدار آب معدنی بریز روی چشمها تا خیس بشه و شبیه گریه بشه!

21.به نظرت کسی که گریه نمیکنه احساساتش از جنس فولاده یا الومینیوم؟
-------------------------------------------------------------
فاطمه و زد و خورد!

فاطمه پنچرگیری!
فاطمه و مکانیکی!
فاطمه و ته گرفتن غذاش!
فاطمه و نشستن ظرفها!
فاطمه و گونی دله ای دوره گرد!
فاطمه و نون خشکی!
فاطمه و اینایی که میگن پیاز گوجه سیب زمینی خیار حراااااااااااااااااج!
فاطمه و رفتگر شهرداری ساعت 9!
فاطمه اینایی که میگن تو بدنشون سید دارن!
فاطمه و اینایی که شفا میدن!
فاطمه و اینایی که خوی حیوانی دارن!
فاطمه و اینایی که ضایعند!
فاطمه و ریکلسیشن!
فاطمه و گیر کردن تو آسانسور!
فاطمه و سقوط از بلندی نه چندان بلند!
فاطمه و شرجی!
فاطمه و داداش و ماموری که میگه چه نسبتی با هم دارین!
فاطمه و روانکاوی منکر نکیر!
فاطمه و تست آزمونهای روانشناسی روی عزراییل!
فاطمه و یک بابایی که با خانواده بدون هیچ آشنایی قبلی اومدن خونتون خواستگاری!
فاطمه و شرکت در تظاهراتی که زنها میگن : اسراییل فکر نکنی ما زنیم تو دهنت می زنیم!
فاطمه و ختم 100 آیه الکرسی پیش از پرواز با ایرلاین های ایرانی!
فاطمه و باغ میوه!
فاطمه و هلو-زردآلو-آلبالو-خرمالو-شفتالو
فاطمه وشنیدن جمله دوازده بیست کم به جای بیست دقیقه مانده به 12!و به جای یه ربع به 5 -----5 ربع کم!(اعلام ساعت مدل خوزستانی)
فاطمه و سکته ناقص!
فاطمه و صدای یو ها ها ها ها به شکلی خوفناک!
فاطمه و پاساژ مورد علاقه اش در تهران!
فاطمه و اخطار به میلاد به جهت تموم شدن کپن سوال کردن!
جواب میلاد مبنی براینکه کپنم 5 نفره است!
فاطمه میگه الان رفتی تو 10 نفره که!
میلاد میگه دینار دلار بن کپن شهری روستایی خریداریم!
فاطمه میگه اه چقدر بیمزه!
------------------------------------------------------------------
حیف که لاک پشتی جواب سوالا رو میدی وگرنه 68 تا دیگه هم تو بایگانی خوابیده! از دست مغز خودم شاکی ام که همینطوری تولید سوال میکنه!والا عجب گیری کردیم!میایم 20 تا بپرسیم بریم دنبال زندگیمون میشه 80 تا! عمل تعویض مغز کجا انجام میدن؟حالا نشد نهایتا با ریکا و صابون و تاید شستشوی مغزی هم بدن کافیه!بعدش هم بذارنش روی بند خشک بشه!
بریم داریم دری وری میگم ساعت 1:30 شبه دارم تو word تایپ میکنم !من که تا صبح نمیخوابم!والا 11 ماه میخوابیم 1 ماه هم شب زنده دار باشیم!کم میاد ازمون!نه؟
-----------------------------------------------------------------------
راستی !چرا این تلفن کارتی ها رو یکی درمیون دزدیدن؟خواستن مدل بدن به دزدی شون!راستی چرا این کار تنها 10 ساعت پس از نصب تلفن ها صورت گرفته؟نمیشد بذارن لاقال 1 روز بگذره!(محل عملیات فلکه مجسمه آبادان)
  بی  
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

سلام

خواستم ثابت كنم كه شيطنت من همش شايعه است اينقده آرومم!!
علت سكوت را گفتم :o

خوب حالا چند تا سوال از فاطمه جان بپرسيم

1 اولين چيزي كه در صورت تصميم به مسافرت آماده مي كنيد چيه؟

2 اگر روزي احساس كني بزرگترين مشكل دنيا را داري با كي در ميون ميزاري؟

3 انتخاب شما بعد از روانشناسي چه رشته اي بود؟

4 ديدن چه صحنه اي شما را تا مدت ها افسرده مي كنه؟

5 بزرگترين ايراد و كاستي مردم ايران چيه؟

6 تا چه سني عروسك بازي مي كردي؟ شبا با عروسك مي خوابيدي؟

7 بچه بودي خاله بازي دوست داشتي يا بازي هايي مثل دكتر بازي و معلم بازي؟

8 من كه بچه بودم دلم براي پسرا مي سوخت! شما چطور از اين كه دختر بودين راضي بودين؟ منظورم زمان نوجواني

9 هيجان انگيز ترين كاري كه تا به حال كردين چي بوده؟ مسابقه رانندگي! سقوط آزاد!

10 چرا شما فكر مي كنيد من شيطونم در صورتي كه من اينقده آرومم!؟

راستي يه چيزي برعكس آقايون كه فكر مي كنند در صورتي كه خانم ها در تمام جهان رئيس باشن دنيا رو به نابودي ميره من فكر مي كنم دنيا به سمت گلستان شدن پيش خواهد رفت! آخه شما تا حالا خانمي را ديديد در سمتي كه دزدي كنه! از وقتش از نيرويي كه مي تونه بذاره! خيلي هم عاقلانه تر و مسلط از آقايون توانايي اداره ي دنيا را دارند :-D :grin:

اميدوارم زندگي سرشار از سلامتي و شادي داشته باشي :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

yasermym نوشته شده:

نکته اول اینکه لایحه مذکور با عنوان لایحه حمایت از خانواده به مجلس ارائه شد و اونی که شما می فرمایید تنها ماده 23 لایحه مذکور است که سرانجام نیز حذف شد، پس اینقدر عصبانی نباشید . (اینقدر خانم ها دنبال حق و حقوق و اضافه کاری افتادن که دیگه یه قانون رو با یک ماده از اون نامگذاری می کنن )
نکته دوم اینکه بنده فکر می کنم که حق طلاق آنقدر مهم نیست که از آن به عنوان اصلی ترین حق یاد بشه که با نبود آن دیگر حقوق زنان تضییع گردد.

ببینید مسئله اینجاست که شما جناب یاسر و امثال من اگر هزارِی هم بر سر چنین بحث هایی بنشینند در اینکه اول و آخر قوانین مرد سالارانه است تغییری ایجاد نمی کند تصویر

و آنچه که آنجا لازم به تغییر است تغییر نخواهد کرد ( واقعاً چه سود )

به هر صورت واقعیت اینه که بسیار خوشحال می شم اگر که این لایحه یا ماده حذف شده باشه دنبالش رفتم با عنوان حذف ماده پیدا نکردم بلکه با این عنوان که اجازه از زن خذف شده است پیدا کردم

به هر حال اگر یک منبع موثق مبنی بر حذف این ماده رو نشونم بدید خوشحال می شوم

ولی لازم به ذکر است که از شما که نکته سنج و دقیق هستید عجیب بود که به این مسئله توجه نداشته اید تصویر

که حتی حرکتی در ارائه این چنین ماده هایی نشانی از زمینه تفکر مرد سالارانه هست و زنان باید پی به وضعیتشون ببرند

حالا چه برسه که بخواهد عنوان شود بعد تصویب شود بعدشم به گفته شما حذف شود

این خانه از پایبست ویران است تصویر

اما در رابطه با نکته دومتون که فرمودید باید عرض کنم از دید یک مرد خوب معلوم باید مهم نباشه اما از دید بنده که خانم هستم خیلی بیشتر از آنقدر هم که فرمودید مهم است .

حدود 95 درصد دادخواست های طلاق از سوی زنان است (البته این آمار مربوط به 3 یا 4 سال پیش است و امیدوارم اکنون کمتر شده باشد) از این رو عنوان کردم که در صورتی که زنان حق طلاق داشته باشند و براحتی بتوانند از همسر خود جدا شوند آمار طلاق ما به مراتب بیشتر از میزان کنونی خواهد بود

من نیز با نظرتون موافقم و قبلاً به این مسئله رسیده بودم

اما این طور نیز نمیشود وقتی اینچین آمار بر طبق سخنانتون بالا می رود پس مشخص است که مشکلی اساسی وجود دارد

بالاخره هر 95% درصد خانم ها که مشکل ندارند که تقاضای طلاق کنند تصویر

قبول بفرمائید یک جا نه بلکه چنیدن جای قضیه می لنگد
. تصویر

خوب اگر با ارائه دادخواست طلاق از سوی زنان و بدون هیچگونه محدودیتی برای ارائه دلیل موثق حکم جدایی داده شود، با توجه به آمار بالای تقاضای طلاق از سوی زنان بنیان خانواده سست تر می گردد.

یعنی شما تصور می کنید قانونی واقعاً بدون تبصره و محدودیت داده می شود

تازه اونم واسه خانم ها ، تازه اگه داده بشه

گفتم که این بحث ها را واقعاً چه سود تصویر

لطفا بفرمایید که تعریف اسلامی که می گویید چیست؟

من تفسیر سوره نور در قرآن کریم

و کتاب دکتر مطهری را در رابطه با حجاب معرفی می کنم

اگه هزینه مشاوره و یا روانشناسی مثل غرب بود که فکر کنم اصلا کسی سراغ این مسائل رو هم نمی گرفت.
هزینه یک جلسه روانشناسی در کشوری مثل آمریکا در حدود 400 تا 1200 دلار است.
تاسف آور است جداً چرا؟؟؟ تصویر

من کسی رو زیر سوال نبردم، فقط به نظر من بعضی از نظرات فروید خیلی افراطی است.
نظر شما راجع به کتاب تعبیر خواب فروید چیست؟

نشد دیگه تصویر

این حرف رو هر کسی به غیر شما گفته بودید قبول

اما شما در نگارش و شیوه بیان تجربه نشان داده که سخت می گیرید ( وکلاً با ظرافت و احتیاط ویژه ای مسائل رو زیر نظر می برید)

و در رابطه با جناب فروید نیز شیوه سوال پرسیدنتون انسان رو.... سوق میده تصویر

کتاب تعبیر خواب فروید را تا به الان مطالعه نکرده انم اما یادمه یکدفه یکی از اساتیدمون معرفی اش کرد

پس کتاب "انسان در جستجوی معنا" را بخوانید؛ کتاب جالبی است.
یک نسخه Word از این کتاب رو در لینک زیر می تونید ببینید، البته من نمی دونم این همان کتاب اصلی هست یا خیر.
تشکر از راهنماییتون حتماً تصویر

حالا مثلا انجام چه کاری لج شما رو در میاره؟

زرنگ بازی های مرسوم تصویر

و اینکه کسی خودشو در حساس ترین لحظات به کوچه علی چپ بزنه

آخه برای اینکه شما که دائم دارید ازش تعریف می کنید نیازی به پرسیدن نداره
بیچاره پیاژه مظلوم واقع شد

من فقط یکدفه اسمش رو آوردم تازه هیچی از کارهاشو هم نگفتم تصویر

در هر صورت یکم دور رو تندتر کنید هنوز توی صفحه اول هستیم. فقط ذخیره کردن جواب ها از یاد نرود که دیگر هیچ عذری پذیرفته نیست.

قبلاً هم گفتم شکل مهم نیست محتوا رو باید دید تصویر

---------------------------------

یکم سوالای آشنا  
 این قضیه این که سوال های من رو تکرار می کنید چیه  
 راست بگید سوال ندارید از سوالای من مایه می ذارید تصویر

شده توی زندگیتون حادثه یا اتفاقی باشه که هروقت به یادش می افتید اعصابتون رو بشدت خورد کنه یا اینکه از یادآوریش به شدت خوشحال شوید؟ اگر ممکن بود تعریف هم بفرمائید؟

بله من متأسفانه تجربه اش را داشته ام

نمونه اش هم زمان هایی بود که بدون حساب و کتاب مشخص برای کسی وقت، محبت، زمان، علم، انسانیت بخرج بدی و او بدون حتی کمترین انصافی محکومت کند به کار نکرده و ندانسته

اما تجربه شد فقط تجربه ( تجربه هم که بدست آوردنش به سادگی نیست )

و درباره خوشحال شدن هم زمانی است که یاد این می افتم که وقتی کوچیک بودم اگه میوه نداشتیم بسیار متواضعانه می رفتم سراغ کدو و بادنجان اگر اون ها هم در دسترس نبود

به سیب زمینی و پیاز هم راضی می شدم .

عجب ماهی بودم ها نه؟تصویر ( به این میگن اعتماد به نفس مضر )

از همون اول مراعات خانواده را در نظر داشتم

تصویرتصویرتصویر

نظرتون را به صورت همه جانبه نسبت به دوستی دختر و پسر شرح دهید ؟ به نظر شما بک نیاز است؟

خودمونیم عجب سوال سختی پرسیدم ها

اما به نظر من که نیاز است .

و دقیقاً چون نیاز است نباید برخوردی متعصبانه نمود و لازم است که قدم به قدم به بررسی اش پرداخت

اما من نمی گویم که دوستی دختر و پسر مطلقاً وجود نداشته باشه بلکه شرایط خاص خودش رو داره.

مثلاً من به این مسئله معتقدم که دختر و پسر زیر 25 سال اصلاً نباید به فکر دوستی باشند

به خصوص پسر

زیرا تصمیم با احساس است نه با عقل
تصویر

نظرتون رو نسبت به فصل های سال بفرمائید؟ فصل مورد علاقتون ؟ چرا؟

4 فصل سال حقیقتاً زبیاست

و جلوه های ناب الهی رو به عرضه نمایش برای اهل تفکر گذاشته

اما من فصل بهار رو بسیار دوست دارم

احساس نشاط و سرزندگی که می گیرم خیلی در ادامه امورم یاریم می رسانه تصویر

-------------------------------------------------------
چرا زنان به جای اینکه اینقدر فکر حقوق خود در هنگام طلاق باشند به فکر یافتن راه هایی برای ازدواج موفق نیستند؟

البته نظر من در رابطه با حق طلاق بیشتر به خاطر این است که

جزو عاداتم هست که همیشه پیش بینی و برنامه ریزی کوچکترین امورات را از قبل مایل هستم که داشته باشم

چه برسد به این امر تصویر

که در رایطه با حق طلاق این قضیه برجسته تر شد با وجود ماده 23

در غیر اینصورت من خود موافق نیستم که در جلسات ابتدائی صحبت از حق طلاق شود

نگرش خوبی نمی دهد تصویر

اما در کل تا حساسیت را ایجاد نکنند که اینگونه نمیشود

متأسفانه با وجود پیشرفت های روز به روز زنان در عرصه های مختلف اما تغیر چندان قابل توجهی در نگرش ها نمی شود

خوب هر انسان عاقلی باشد برای کسب حقوقش لازم است که حساس شود

شما چرا اینقدر به این مسأله ....
 تصویر

از نظر شما چرا سن ازدواج در حال افزایش است؟

دلایل بسیاری دارد:

وضعیت کسب و کار جوانان، توقعات بالا، شرایط دوستی هایی که ایجاد شده ، توقعات طرفین

تورم، گرانی ، نگرش های قدیمی اشتباه .کم شدن قناعت ، کم شدن صبر ، توجه به مادیات ، که اگر توجه کنیم خیلی از این موارد خلاصه می شود در ضعف ایمان .

آدم کنجکاوی هستید؟

بعله با اجازتون جناب تصویر

از چه رنگی خوشتون میاد؟

بنفش ، کرم قهوه ای

جدیداً هم از آبی فیروزه خیلی خوشم میاد

از چه رنگی بدتون میاد؟

سعی می کنم این طور یا سیاه یا سفید به مسائل نگاه نکنم تصویر

اما از رنگی که بدم نمیاد

از چه درسی متنفرید؟

من حقیقتاً تا اون جایی که یادمه همه درس ها رو لازم می دونم

و از این که روزی بخوام اینطور قضاوت کنم از خودم بدم میات

اما از شما که سرتون بیشتر در این مسائل هست این سوال دیگه چرا؟

مگر اینکه با اجازتون بخوام معنای دور قضیه رو در نظر بگیرم

[COLOR=#000000]در برخورد با افراد زیر چه می کنید؟

شما و یک دختر لوس

لطفاً جمع آوری کن خودتو تصویر

شما و یک پسر لوس

وا لوس بازی کار دختر هاست

شما و یک پسر پررو

یه پسر پرو ؟ تصویر

مگه کم رو هم هست

شما می شناسید

شما ویک پسر کم رو

کیمیاست والا تصویر

شما و یک استاد بداخلاق

پیش اومده اتفاقاً

تجربه اش رو دارم

صبوری همراه با رفتاری با سیاست

دیگه مزاحم نمی شوم، موفق باشید. تصویر

خواهش می کنم تصویر

تشکر از سوالاتتون بسیار خوب بودند

مروری بر اطلاعات کسب شده ام شد

و همچنین کسب اطلاعت جدید تر بود.

همیشه شاد و سرزنده باشید تصویر

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

shola نوشته شده:جا داره قبل از هرچیز از دوستان عزیزم جواد رادیکال و مرتضی313 به دلیل عدم حضورام در مباحث مربوطه به این دو
از انان عذرخواهی کنم وامیدوارم بتوانم حضوری مستمر تر در صندلی داغ داشته باشم
به مانند مجریان تلوزیون صحبت می کنید تصویر
------------------------------------
خوب جا داره به رسم ادب سلامی گرم خدمت دوست عزیزمان نغمه(فاطمه خانم )داشته باشم امیدوارم تا این لحظه گرمای صندلی داغ را باتمامی سلول های عصبی شان حس کرده باشند

اونم که قبلاً گفتم الان دیگه آخر های مرحله گرییل هستم.
تصویر

برویم سراغ سوالات:

1 تصویر ذهنی را هنگام دیدن (خواندن)کلمات زیر هرچند کوتاه بیان کنید:

ریاضیات
کتاب سال اول دبیرستان ( می دونم الان خیلی cheap به من نگاه می کنید تصویر قشنگ دارم حسش می کنم )
اما ترجیح دادم صادق باشم

رشته ریاضی
مدام سرش تو فرمول

گرایش محض
اونکه دیگه بالفعل میشه شبیه ریاضی دیگه

دانشجوی ریاضی
بعضی هاشون بد جور به خودشون غره هستند
ایش تصویر

استاد ریاضی
یاد دستهای گچیش می افتم
البته اینجا که دیگه اکثراً تخته وایت برد شده
اما گفتم یه جور بگم که با صفا تر باشه
تصویر

و
علوم تجربی
زیست

زیست شناسی
سلول

روانشناسی
فروید

رشته روانشناسی
آنا فروید تصویر

گرایش بالینی
اختلالات روانی

گرایش صنعتی
به به تصویر حل مشکلات سازمان ها و کارخانه ها

دانشجوی روانشناسی
چون با انسان سروکار داری همیشه باید یاد بگیری

2 سولات کمی مفصل تر

کودک درون 1 ماهه
کودک درون 3 ماهه
کودک درون 6ماهه
کودک درون 1 ساله
کودک درون 5 ساله
تا اونجایی که در این رابطه می دونم اینه که
انسان در هر دوره یک نیازهایی داره که باید برطرف بشود
کودکی ، شیطنت و از این قبیل موارد هم یک دوره خاص خودش را داره
که باید به نحو احسن طی شود .
خوب کودکی کردن و انجام یک سری از فعالیت ها ی مقتضای دوره کودکی است
که بازه ای میتونه داشته باشه زیرا این مسئله نیز نیازی است که می تونه شدت و ضعف داشته باشه.

(اصلا همچین کودکی وجود داره)

3 به نظرتان جمله زیر از چه گونه شخصیتی است (اگر می شناشسید نام ببرید)

انسان همانند حوضی(ابگیری)بزرگ با طرفیت های متنفاوت است همانگونه که ابگیر لجن بسته ایی اب شفاف سطح خود را تیره و تار نشان می دهد ضمیر الوده انسان نیز ظاهر انسان را تحت تاثیر قرار می دهد
متأسفانه نمی دونم
اما جمله زیبا و پر محتوایی است
حالا از کی هست؟
تصویر

4 به نظر شما روانشناسی یه علم عامه یا بسته به موقعیت های منطقه ایی و جغرافیایی تغییر می کند(به زبان ساده تر علم روانکاوی که در غرب می تونه واقعا در مورد مردم شرق نیز مورد استفاده قراربگیره)
سوال بسیار خوبی است تصویر
خوب قاعدتاً به مانند قوانین فیزیک و شیمی در همه جا معنای یکسان ندارد
از نظر اینجانب اگر که درست باشد
مسئله ای که مطرح نمودید پاسخش نسبی است
یعنی در بعضی از نظربه ها شاید مصداق نماید و در بعضی دیگر خیر
اما بدون شک چون موضوع اصلی این علم رفتار انسان است
پس قاعدتاً فرهنگ، موقعیت جغرافیایی ، آموزش و این قبیل موارد برآن تأثیر گذار می باشد.
و باید این تفاوت ها را حائز اهمیت دانست

نظرتون راجب به تصاویر چیست؟
تصویر

ربوت است اما تصویرش به نظرم حس یک انسان رو داره
کلاً قشنگ و جالب است

تصویر

هر کجا باشم تا جای امکان
بر اهمیت شناخت این علم در زندگی موفق تأکید خواهم کرد

و

تصویر

وای چه حس خوبیه
حس آزادی و پرواز تصویر
حسی که نگاهی کاملاً متفاوت دیگه به قضایا رو داری
فقط این قیافه غلط اندازش یه نمور تو روند حس شیرین اختلال ایجاد کرده . تصویر

[COLOR=#000000]با تشکر از شما تصویر 
و تشکر نیز از مشارکت شما دوست گرامیتصویرتصویر

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

SAMAN نوشته شده:سلام سلام سلام ,,,, تصویر تصویر تصویر

از معاونت فرماندهی صندلی داغ به مهمان گرامی خانم نغمه:

سرعت جواب دادن ها بسیار پایینه و اگر مجبور بشیم انبوهی از سوالات بسیار بیشتر و سختر روانه این تاپیک میکنیم! اگر از کار رو بار روزانه تون هم زدید این تاپیک رو تموم کنید که it's too late ! تصویر

چرا اینقدر می گید تصویرتصویر
چرا این وسط هیچکس منو درک نمی کنه تصویر
چرا هیچکس متوجه نمی شه که من چون سوال هارو می خوام کامل جواب بدم دیر شده
یکی منو درک کنه تصویر
بابا من ترجیح می دم از 10 تا سوال 5 تاشو جواب بدم ولی کامل
عمه کتی کجایی که بدادم برسی
تصویر

متفرقه:

قبل از هر چیز باید بگم من از این سه تا شکلک خیلی می ترسم تصویر تصویر تصویر که متاسفانه شما خیلی استفاده میکنید مخصوصا از اولیش! تصویر  

چرا ؟ چه جالب
اتفاقآ من از اولیش خیلی خوشم میاد ( یک نگاه زبل ، کنجکاوی داره بلا )
یه تجدید نطری داشته باشید جناب سامان
بد نیستن ها تصویر
تصویر

اول اینکه شما متولد 1368 هستید تصویر
تصویر
فکر کنم فقط جناب میلاد درست متوجه شدند
بیخودی که نیست میگم یه چیزی می شید شما میلاد خان
تصویر  

دوم در مورد کلمه مخیله هست! باور کنید وقتی این کلمه رو دیدم اینقدر خندیدم که نگو اولین بار تو عمرمه این کلمه رو میشنوم! تصویر امان از دست شما تهرونی ها! تصویر
جداً تصویر
حالا درست متوجه شده اید
پس شما به مخیله و ذهن و روان چی می گید
تصویر  

سوم در رابطه با جواب هاتون به سوالات 25گانه اولی من هست خواهشا" سوال 14 ام رو یادتون نره حذفش کنید!

14-به نظر شما اعتیاد یک بیماری هست؟ یا اعتیاد یک خیانت؟ چون بیماریناخواسته به سراغ انسان می آید اما معتاد با میل خودم به سراغ اعتیاد میرود.
اجازه دهید بعداً پاسخی مستند و بهتر بدهم ( در حال حاضر خیلی به پاسخم مطمئن نمی باشم ) تصویر

طبق قولی که داده بودم رفتم که با اطلاعات مطمئنتر بیام
( دیر و زود داشت اما...
بنا به شوری که اینجانب با استادم در این رابطه داشتم
نتایج از این قرار است که:
معتاد یک بیمار است نه یک مجرم
اعتیاد معادل واژه Addiction یعنی خو گرفتن و عادت کردن بیش از حد بیمار گونه به چیزی است .
اعتیاد یک اختلال روانی است بدین صورت که فرد به چیزی وابسته می شود که در حقیقت نیاز واقعی اش نمی باشد اما آمده است جای نیازی که برآورده نشده است را گرفته است ( به نوعی به صورت مرهمی برای درد شده است )
( که در در بسیاری موارد نیاز رفع نشده ریشه در کودکی داشته است )
( دوستان گرامی توجه داشته باشید این نوع نتیجه گیری ها از جمله کار های پیاژه و فروید می باشد )
اعتیاد اختلالی است که سه جنبه دارد
1) روانی ( مثل اعتیاد به موسیقی و... )
2) جسمی ( نیکوتین )
3) جسمی - روانی ( هیروئین - سیگار )
می بینیم که به اعتیاد روانی امکان دارد بسیاری از ما مبتلا باشیم
اعتیاد جسمس روانی زمانی است که فرد روانش خسته است ( روانی ) و برای آرامشش به سراغ مصرف سیگار یا مواد مخدر می رود ( روانی )
در بسیاری از فیلم های تلوزیونی شاهد بودیم که فرد به دعوا یا زد و خورد می پردازد و بعد از آن یک نخ سیگار پک می زند
( به روال روانی- جسمی اش توجه داشته باشید )
افراد معتاد Self- Control ( خویشتنداری- خود گردانی ) پائینی دارند به بیانی دیگر افراد معتاد دارای اعتماد به نفس پائینی می باشند
این افراد در حل مشکلات به راه حل نرسیده اند و نتوانسته اند در برابر مشکلات مقاومت کنند و به اعتیاد روی آورده اند
بنابراین افراد معتاد بدون شک دارای اختلال می باشند و نمی توان آن ها را مجرم دانست
زیرا یک بیمار هیچ زمان مجرم نیست
بهتر است این مسئله را بیشتر روشن کنم:
بسیاری از افراد در زندگی خود دارای مشکلات و فراز ونشیب هایی هستند که لازم است که با ظرفیت های مختلفی که دارا هستند ( جسمی- روانی...) با آن به مقابله بپردازند
حال یک معتاد بنا به شرایط نامناسب از ظرفیتهایش نتوانسته برای رفع مشکلش استفاده نماید
برای آنکه اعتیاد را ریشه کن نماییم باید به سراغ قانون و فرهنگ جامعه برویم
و به ترتیب چنین روندی را طی نمائیم
کنترل - قانون دقیق - آموزش فرد
چگونه از یک فرد که بیمار است و دوای دردش را می خواهد با توجه به جامعه ای که شرایط مساعد را برای بدست آوردن دوایش ایجاد کرده است انتظار داریم دارویش را ترک کند
چگونه یک بیمار خسته که از فرط خستگی فقط می خواهد به آرامش برسد بدون آموزش ضرر های کسب آرامشش از او بخواهیم که از کسب آرامش دوری کند
و دیگر و از همه مهمتر آنکه چگونه زمانی که کنترلی بر ورود و خروج مواد مخدر نیست از بیمار انتظار داریم که خود را کنترل کند ( این یعنی نقش قانون )
البته طی بحث من بر نقش اختیار بسیار تاکید داشتم و احساس می کردم بسیار نادیده گرفته شده است اما نهایتاً به این نتیجه رسیدم که هر چقدر که یک فرد بخواهد خود را کنترل کند زمانی که نیاز ها غلبه کند بر سرسختی او و شرایط جامعه نیز در بهیودی فرد یاری نرساند
خوب معلوم است که ظرف صبر و تحمل فرد لبریز شده است

البته من در این زمینه با یک کارشناس امور روانی در زمینه اعتیاد نیز بحث کردم که به همین نتایج رسید که :
معتاد بیمار است نه مجرم

سوال 22 رو چرا قضاوت نمیکنید؟ تصویر
گفتم که حکم غیر عادلانه میشه بابا
نامردی والا
تصویر

چهار سوال نیمه نهایی......

1- اگر قرار باشه برای 24 ساعت فرمانروای کل عالم هستی بشید, اولین کارهایی که انجام میدید چیه؟ توضیح بدید.
چقدر جالب
واقعاً الان نمی دونم
باور کنید راست می گم
خیلی هیجان انگیزه
تصویر

2- این ضرب المثل دل به دل راه رداره رو چطور ارزیابی میکنید؟ ماجراش چیه؟ راست میگن؟ البته دوست و همکلاسی شما خانم mahshid-banoo
جواب قانع کننده ایی به من دادند اما حالا می خوام نظر شما رو بدونم .ولی تقلبی نکنید که اگه بفهمم به هر دوتون صفر کله گنده - 0 - میدم!
تصویر
من فکر می کنم از اون جمله حس هایی که قابل تفسیر و شناسایی مستقیم نیست
یعنی یه حسی که خودت بهش مطمئنی اما تو ظاهر دقیقاً این طور نیست تصویر
یعنی اینکه یه هماهنگی هایی پیش میات که دلیلش مشخص نیست
یعنی ناخودآگاه به یک مشترکاتی می رسید که انتظارشو نداشتید
یعنی اینکه خیلی شیرینه و جالب تصویر

3- وحشتناک ترین/ زیبا ترین یا عجیب ترین خوابی که تا حالا دیدید چی بوده که تا امروز هنوز تو ذهنتون مونده؟
ببخشید اما هیچی تصویر
تا الان که یادم نیومد اما اگر اومد حتماً خواهم گفت

4- چون به هنر علاقه دارید 3تا عکس زیر رو از نظر خودتون تحلیل دقیق کنید.  
 البته این بیشتر از این که مربوط به هنر باشه مربوط به روان شناسیه تصویر

تصویرهمه دوستان کلیک کنند مخصوصا آخری تصویر  
 [External Link Removed for Guests]   دو مردی که بر سر این دختر به توافق هایی رسیده اند   و دست می دهند به نشان آنکه صلح مو توافق در این توافق هست   غافل از آنکه شارلاتانی که پیرهن آبی پوشیده است از همین الان غلبه بر مرد پیرهن سبز می پروراند تصویر   مرد سبز یا تا حدودی خوش خیال است   یا سیاستی ناب در سر دارد   اما تکلیف این دختر در روز مراسم عروسیش چه می شود تصویر
  [External Link Removed for Guests]   فردی ایست با روانی خسته و نابود   که اضطراب و استرس از او چیزی جز هراس و استرس چیزی باقی نگذاشته است  زمین و زمان بر او تحمیل و زور می گویند   او مجبور است چاره ای ندارد   در بیخ گوشش ایستاده اند   باید کاری کند  اما ای کاش هر کار می کند عاقلانه باشد   این نامه یا وسیله ایست برای تابودی   یا نشانه ایست برای فرار یا طلب کمک  او کمک می خواهد

[External Link Removed for Guests]   قضیه پیچیده تر از این حرف هاست   زوایای مختلف نشان از مبهم و سخت بودن واقعه را خبر می دهد   2 حالت دارد  یا واقعیتی است دردناک از جدایی  یا رویائی است و اما باز هم   درناک   اختاری نیست هرچه مانده   فقط   توکل بر اوست  خوب می بینیم که بیشتر از این که تحلیل کنم توصیف کردم  اما باهوش باشید متوجه می شوید که بسیار زبل مندانه تصویر تحلیل ها رو در کهن مطلب جا داده ام  من بازم بر میگردم... تصویر  بله خوش خواهید آمد  من که گفتم شما پر حوصله هستید.  منتظرتان هستیم تصویر  اما می خواید سری سوالات رو کمتر کنید نه؟؟تصویر  بهتر هست مهم هاشو بپرسی   نظر شما چیه؟؟تصویر  

می بینم که سرعتم رفته بالا نه تصویر 
  کنم دعای مدیران هولناک اثر کرد به حالم تصویر 
  متبحر شدم دیگه همه جوره  
 تصویر 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

میلاد نوشته است و من نوشته ام:

31.کاش یاسر مارو تو کف نمیذاشت! فیلمی از برده داری زنان در غرب هم معرفی کنه ممنون میشیم!عجیب کنجکاو شدم ببینم!میگم یاسر شکنجه هم توش داره؟
زیاد تو نخ ماجرا نرو، خوب نیست، اما فکر نکنی از اون نوع برداری که طرف توی مزرعه بیل میزنه هاتصویر.
آره شکنجه هم داره (الان رادار بعضیا بوق میزنهتصویر)

والّا، همینو بگو

33.عجب بحث داغی شده تو سنترال درباره حجاب! ولی ما دمکرات ها از تندروها 4-1 تا الان جلوییم!یاسر برو با نیروی کمکی بیا!
من خودم، تکی همتون رو حریفم اما چون چند تا بچه وارد بحث شده بودن دیدم جلوی بچه خوب نیست زیاد جرو بحث کرد. تصویر
از شوخی گذشته هر کسی بر مبنای برداشت خودش عمل می کنه و مسئول عمل خودش هم هست، من هم آخوند نیستم بیام موعضه کنم، فقط یک تذکر بود. البته اگر ببینم واقعا کسی در اصل مساله اشکال داره و نتونسته تشخیص درست رو بده کمک می کنم اما کسی که راه خود رو انتخاب کرده است را کاری ندارم.

هزینه یک جلسه آن مقدار است که معمولا یک جلسه 45 دقیقه است و تازه در بعضی موارد توافقی در ابتدا صورت می گیرد و تعداد حداقل جلسات لازم اول تایین می گردد.
(دیگه واجب شد تغییر رشته بدی)

naghme نوشته شده:

[COLOR=#000000]شما که راجع به یک مساله ای با شدت اظهار نظر می کنید باید راجع به اون بطور کامل اشراف نظر داشته باشید، یعنی اگه من الان به شما بگم ماده 23 لایحه حمایت از خانواده را برای من بیاورید باید توانایی آنرا داشته باشید، چون بر مبنای آن اظهار نظر کرده اید.
اما حذف مواد 23 و 25 از لایحه مذکور قبل از رای گیری بوده است و می توانید در لینک های زیر خبر آنرا بخوانید (این جدای اخباری است که از تلویزیون هم پخش شد):

اول اظهار نظر یک خانم : [External Link Removed for Guests]

بعد خبر حذف

امیدوارم از حرف بنده ناراحت نشده باشید و ادامه سوالاتم را جواب دهید تصویر

[COLOR=#b2a2c7]ولی لازم به ذکر است که از شما که نکته سنج و دقیق هستید عجیب بود که به این مسئله توجه نداشته اید تصویر

که حتی حرکتی در ارائه این چنین ماده هایی نشانی از زمینه تفکر مرد سالارانه هست و زنان باید پی به وضعیتشون ببرند
حالا چه برسه که بخواهد عنوان شود بعد تصویب شود بعدشم به گفته شما حذف شود

این خانه از پایبست ویران است
تصویر

ولی من فکر نمی کنم اینقدر ها هم که شما می گویید خانه ویران باشد، زوج های جوان زیادی بدون مهریه های سنگین و بدون داشتن حق طلاق زن به خوبی زندگی می کنند، اما نقص در همه جا وجود دارد.

اما در رابطه با نکته دومتون که فرمودید باید عرض کنم از دید یک مرد خوب معلوم باید مهم نباشه اما از دید بنده که خانم هستم خیلی بیشتر از آنقدر هم که فرمودید مهم است .

پس با این حساب حق طلاق را مهمترین حق یک زن می دانید؟!! تصویر

حدود 95 درصد دادخواست های طلاق از سوی زنان است (البته این آمار مربوط به 3 یا 4 سال پیش است و امیدوارم اکنون کمتر شده باشد) از این رو عنوان کردم که در صورتی که زنان حق طلاق داشته باشند و براحتی بتوانند از همسر خود جدا شوند آمار طلاق ما به مراتب بیشتر از میزان کنونی خواهد بود

من نیز با نظرتون موافقم و قبلاً به این مسئله رسیده بودم

اما این طور نیز نمیشود وقتی اینچین آمار بر طبق سخنانتون بالا می رود پس مشخص است که مشکلی اساسی وجود دارد

بالاخره هر 95% درصد خانم ها که مشکل ندارند که تقاضای طلاق کنند تصویر

قبول بفرمائید یک جا نه بلکه چنیدن جای قضیه می لنگد
. تصویر

شما که در حال خواندن روانشاسی هستید چرا نمی گویید برای حل مشکل خیلی از افراد، می توان با مشاوره راهکارهایی مناسب و کاربردی ارائه کرد؟
منتها مشکل مردم ما این است که نمی خواهند به توصیه های مشاوران گوش دهند و یا انتظار دارند با 1 جلسه مشاوره مشکل حل شود.
در اینجا این نکته را خدمت شما و دوستان عرض کنم که بنده به شدت طرفدار انسان هایی هستم که مورد ظلم واقع شده باشند، چه زن و چه مرد فرقی نمی کند و به ظلم هایی هم که در حق زنان می شود بسیار حساس هستم زیرا زنان را حساس تر دانسته و نیازمند کمک های بیشتری می دانم؛ حال این ظلم چه در کشور خود ما باشد چه در جایی دیگر فرق نمی کند.
اما با راههای افراطی و غیر صحیح در احقاق حقوق زنان مخالفم، در ضمن این را هم باید در نظر داشته باشید که مسائلی هست که می توان عنوان کرد که حقوق مردان هم تضییع می گردد.

1- خدمت سربازی که مدتی از بهترین لحظات عمر یک پسر را به خود اختصاص می دهد و مشکلات زیادی برای آنها در ادامه تحصیل تمامی مقاطع ایجاد می کند. (پسران زیادی برای همین مساله از بهترین موقعیت های زندگی خود محروم می شوند، نمونه آن همین دکتر جواد خودمون)
2- وظیفه دادن نفقه که قانونا بر عهده مرد است و در صورت کوتاهی برخورد قانونی صورت می گیرد.
3- مهریه، که قانوا بر عهده مرد است و در مواردی باعث زندان افتادن عده ای از جوانان می شود.
4- انجام کارهای سخت و طاقت فرسا که دائم بر دوش مردان است؛ اما زمانی که بحث انتخاب موارد خاصی می شود عنوان می کنند که مثلا چرا خانم ها نمی توانند در دانشگاه رشته جوشکاری انتخاب کنند و این یک تبعیض است. نکته اینکه اگر ما به تفاوت ها قائل باشیم باید بعضی از مسائل را هم قبول نماییم. در همان غرب هم بسیاری از مشاغل سخت را چه در گذشته و چه حال بر عهده زنان می گذارند.

این نمونه ها را عنوان کردم تا بدانید هرکسی مشکلات خودش را دارد. صحبت و توضیح در این زمینه بسیار است که به دلیل اینکه جای آن اینجا نیست از آن می گذرم. (تا مدیر نیومده در بریمتصویر)

اگه هزینه مشاوره و یا روانشناسی مثل غرب بود که فکر کنم اصلا کسی سراغ این مسائل رو هم نمی گرفت.
هزینه یک جلسه روانشناسی در کشوری مثل آمریکا در حدود 400 تا 1200 دلار است.
تاسف آور است جداً چرا؟؟؟ تصویر

[COLOR=#000000]می گم این دست رو برای من دارید اینجوری تکون میدید؟
  تصویرتصویر
تازه خود شما که بهتر مید انید مشاوره و روانشاسی و مخصوصا رواندرمانی نیاز به جلسات متعددی دارد.

من کسی رو زیر سوال نبردم، فقط به نظر من بعضی از نظرات فروید خیلی افراطی است.
نظر شما راجع به کتاب تعبیر خواب فروید چیست؟

نشد دیگه تصویر

این حرف رو هر کسی به غیر شما گفته بودید قبول

اما شما در نگارش و شیوه بیان تجربه نشان داده که سخت می گیرید ( وکلاً با ظرافت و احتیاط ویژه ای مسائل رو زیر نظر می برید)

و در رابطه با جناب فروید نیز شیوه سوال پرسیدنتون انسان رو.... سوق میده تصویر

کتاب تعبیر خواب فروید را تا به الان مطالعه نکرده انم اما یادمه یکدفه یکی از اساتیدمون معرفی اش کرد

اول کتاب تعبیر خواب فروید را بخوانید و بعد اگر صلاح دانستید به بنده یک مقداری حق بدهید. تصویر

در هر صورت یکم دور رو تندتر کنید هنوز توی صفحه اول هستیم. فقط ذخیره کردن جواب ها از یاد نرود که دیگر هیچ عذری پذیرفته نیست.

قبلاً هم گفتم شکل مهم نیست محتوا رو باید دید تصویر

پس مجبوریم از میلاد بخواهیم تا مدت زمان صندلی داغ شما را افزایش قابل قبولی بدهند.
---------------------------------
یکم سوالای آشنا  
 این قضیه این که سوال های من رو تکرار می کنید چیه  
 راست بگید سوال ندارید از سوالای من مایه می ذارید تصویر

نه بابا این حرفا چیهتصویر ، حالا شاید یک خورده تصویر. تصویر

شما چرا اینقدر به این مسأله ....
 تصویر

[COLOR=#000000]چون من راه حل قضیه رو در ابتدای آن می بینیم و نه در انتها، هر فردی باید از ابتدا راه درست را انتخاب نماید، اما عده دیگری به جای کمک به زنان و مردان برای ایجاد و شروع زندگی های بهتر،تنها دنبال جدا کردن های به ظاهر راحت هستند.
شما فکر می کنید در غرب اگر زن دادخواست طلاق دهد و مرد راضی نباشد به راحتی می تواند جدا شود؟
بیشتر طلاق های آسان مربوط به طلاق های توافقی است که اگر در ایران هم دو فرد با هم توافق داشته باشند به راحتی (در صورت نداشتن بچه) می توانند جدا شوند.

از نظر شما چرا سن ازدواج در حال افزایش است؟

دلایل بسیاری دارد:

وضعیت کسب و کار جوانان، توقعات بالا، [COLOR=#c00000]شرایط دوستی هایی که ایجاد شده
، توقعات طرفین

تورم، گرانی ، نگرش های قدیمی اشتباه .کم شدن قناعت ، کم شدن صبر ، توجه به مادیات ، که اگر توجه کنیم خیلی از این موارد خلاصه می شود در ضعف ایمان .

منظور شما از" شرایط دوستی هایی که ایجاد شده" چیست؟ (چون شما هم موافق دوستی دختران و پسران هستید.)
آیا منظور نوع خاصی از دوستی است؟
در رابطه با "نگرش های قدیمی اشتباه" هم ممنون می شوم توضیح بیشتری داده شود.

از چه رنگی بدتون میاد؟

سعی می کنم این طور یا سیاه یا سفید به مسائل نگاه نکنم تصویر

اما از رنگی که بدم نمیاد

قضیه را چرا جناحی کردید؟تصویر مثلا یکی می گوید من حاضر نیستم از فلان رنگ در جایی (لباس، رنگ دیوار و ...) استفاده کنم.

از چه درسی متنفرید؟

من حقیقتاً تا اون جایی که یادمه همه درس ها رو لازم می دونم

و از این که روزی بخوام اینطور قضاوت کنم از خودم بدم میات

اما از شما که سرتون بیشتر در این مسائل هست این سوال دیگه چرا؟

مگر اینکه با اجازتون بخوام معنای دور قضیه رو در نظر بگیرم

اتفاقا چون سرم توی مسائل زیاد رفته اینو گفتم. مثلا یکی از ریاضی فراریه، یکی از شیمی به شدت فراریه (البته اکثراز شیمی فرارین)؛ خوب خوبه شما از چیزی فراری نیستیدتصویرتصویر.

[COLOR=#c00000]شما و یک پسر پررو

یه پسر پرو ؟ تصویر

مگه کم رو هم هست

شما می شناسید

آره میلاد تصویر  
شما ویک پسر کم رو

کیمیاست والا تصویر  
یعنی من الان کیمیامتصویر

[COLOR=#000000]دیگه مزاحم نمی شوم، موفق باشید
. تصویر

خواهش می کنم تصویر

[COLOR=#000000]برداشت اول، در اون پست دیگه مزاحم نمی شم.
برداشت دوم کلا مزاحم نمیشم که خوب خودتون باعث میشید آدم دوباره مزاحم بشه

--------------------------------------
دوست داشتید در کدام شهر ایران زندگی می کردید؟ چرا؟
اگر بنا باشد در خارج از کشور جایی را برای زندگی انتخاب کنید، فکر می کنید کجا باشد بهتر است؟ چرا؟
انتخاب کنید:
هندوانه یا خربزه
طالبی یا گرمک
سیب یا پرتقال
انار یا انگور
چای یا قهوه (نگید کافی میکسا)
دوغ یا نوشابه
نوشابه سیاه یا سفید (حالا خواهشا یه دفعه سیاه یا سفید ببینید و نگید زرد)
دیگه از سوالات متفاوت صرف نظر می کنم، زیرا با این دقت نظر شما در پاسخگویی بیم آن می رود که زمان به درازا کشیده و صندلی شما آتش بگیرد. اگر این پست یکم چالشی بود و چاشنی طنز داشت دوستان به بزرگواری خودشون ببخشن.تصویر

خشته نباشید و موفق باشید.

تصویر 
 تصویرتصویرتصویر 
 تصویرتصویرتصویرتصویر 
 تصویرتصویرتصویر 
 تصویر 

عکس العمل میلاد جالبه تصویرتصویر 
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

طبق قولی که داده بودم رفتم که با اطلاعات مطمئنتر بیام
( دیر و زود داشت اما...
بنا به شوری که اینجانب با استادم در این رابطه داشتم
نتایج از این قرار است که:
معتاد یک بیمار است نه یک مجرم
اعتیاد معادل واژه Addiction یعنی خو گرفتن و عادت کردن بیش از حد بیمار گونه به چیزی است .
اعتیاد یک اختلال روانی است بدین صورت که فرد به چیزی وابسته می شود که در حقیقت نیاز واقعی اش نمی باشد اما آمده است جای نیازی که برآورده نشده است را گرفته است ( به نوعی به صورت مرهمی برای درد شده است )
( که در در بسیاری موارد نیاز رفع نشده ریشه در کودکی داشته است )
( دوستان گرامی توجه داشته باشید این نوع نتیجه گیری ها از جمله کار های پیاژه و فروید می باشد )
اعتیاد اختلالی است که سه جنبه دارد
1) روانی ( مثل اعتیاد به موسیقی و... )
2) جسمی ( نیکوتین )
3) جسمی - روانی ( هیروئین - سیگار )
می بینیم که به اعتیاد روانی امکان دارد بسیاری از ما مبتلا باشیم
اعتیاد جسمس روانی زمانی است که فرد روانش خسته است ( روانی ) و برای آرامشش به سراغ مصرف سیگار یا مواد مخدر می رود ( روانی )
در بسیاری از فیلم های تلوزیونی شاهد بودیم که فرد به دعوا یا زد و خورد می پردازد و بعد از آن یک نخ سیگار پک می زند
( به روال روانی- جسمی اش توجه داشته باشید )
افراد معتاد Self- Control ( خویشتنداری- خود گردانی ) پائینی دارند به بیانی دیگر افراد معتاد دارای اعتماد به نفس پائینی می باشند
این افراد در حل مشکلات به راه حل نرسیده اند و نتوانسته اند در برابر مشکلات مقاومت کنند و به اعتیاد روی آورده اند
بنابراین افراد معتاد بدون شک دارای اختلال می باشند و نمی توان آن ها را مجرم دانست
زیرا یک بیمار هیچ زمان مجرم نیست
بهتر است این مسئله را بیشتر روشن کنم:
بسیاری از افراد در زندگی خود دارای مشکلات و فراز ونشیب هایی هستند که لازم است که با ظرفیت های مختلفی که دارا هستند ( جسمی- روانی...) با آن به مقابله بپردازند
حال یک معتاد بنا به شرایط نامناسب از ظرفیتهایش نتوانسته برای رفع مشکلش استفاده نماید
برای آنکه اعتیاد را ریشه کن نماییم باید به سراغ قانون و فرهنگ جامعه برویم
و به ترتیب چنین روندی را طی نمائیم
کنترل - قانون دقیق - آموزش فرد
چگونه از یک فرد که بیمار است و دوای دردش را می خواهد با توجه به جامعه ای که شرایط مساعد را برای بدست آوردن دوایش ایجاد کرده است انتظار داریم دارویش را ترک کند
چگونه یک بیمار خسته که از فرط خستگی فقط می خواهد به آرامش برسد بدون آموزش ضرر های کسب آرامشش از او بخواهیم که از کسب آرامش دوری کند
و دیگر و از همه مهمتر آنکه چگونه زمانی که کنترلی بر ورود و خروج مواد مخدر نیست از بیمار انتظار داریم که خود را کنترل کند ( این یعنی نقش قانون )
البته طی بحث من بر نقش اختیار بسیار تاکید داشتم و احساس می کردم بسیار نادیده گرفته شده است اما نهایتاً به این نتیجه رسیدم که هر چقدر که یک فرد بخواهد خود را کنترل کند زمانی که نیاز ها غلبه کند بر سرسختی او و شرایط جامعه نیز در بهیودی فرد یاری نرساند
خوب معلوم است که ظرف صبر و تحمل فرد لبریز شده است
البته من در این زمینه با یک کارشناس امور روانی در زمینه اعتیاد نیز بحث کردم که به همین نتایج رسید که :
معتاد بیمار است نه مجرم

[FONT=Times New Roman]
منم که گوشه میخانه خانقاه منست دعای پیر مغان ورد صبحگاه منست

درود بر شما
بنده تنها از شما یک پرسش دارم.
آیا شما معتاد هستید؟
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

در ابتدا با عرض پوزش از دوستان گرامی fereshteh blue و جناب Milad به جهت عدم رعایت حق تقدمشان 
 به جهت آنکه از سیستم های ایمنی تعبیه شده در صندلی پیام هشدار ارسال شده است مجبور به تغیر مسیر شدیم 
 و در شرایط ایمنی مسیر سابق ادامه داده می شود 

yasermym نوشته شده:

والّا، همینو بگو  

نشد دیگه شما که فرموده بودید مدافع حق مظلومان هستبد 
 نکنه فقط مرد رو مظلوم فرض کرده اید 
 آخی طفلکی ها تصویر 

naghme نوشته شده:

[COLOR=#000000]شما که راجع به یک مساله ای با شدت اظهار نظر می کنید باید راجع به اون بطور کامل اشراف نظر داشته باشید، یعنی اگه من الان به شما بگم ماده 23 لایحه حمایت از خانواده را برای من بیاورید باید توانایی آنرا داشته باشید، چون بر مبنای آن اظهار نظر کرده اید.
اما حذف مواد 23 و 25 از لایحه مذکور قبل از رای گیری بوده است و می توانید در لینک های زیر خبر آنرا بخوانید (این جدای اخباری است که از تلویزیون هم پخش شد):

اول اظهار نظر یک خانم : [External Link Removed for Guests]

بعد خبر حذف  

امیدوارم از حرف بنده ناراحت نشده باشید و ادامه سوالاتم را جواب دهید تصویر

خیر جناب عقب نشینی در کار ما نیست اشتباه فکر کردید تصویر  
 ای بابا این طوری ها نیست من بدون شک پیش بینی می کردم تصویر 
 و از شما با توجه بالایی که در مسائل دارید انتظار چنین برداشتی رو داشتم 
 اصلاً از اول نیز مشخص بود 
 در انتظار یک حرکت انحرافی بودید از دشمن  
 تا تیر خلاص را یزنید تصویر  
 اما معمولاً خودم بر این مسأله که خبر درست بدهم توجه بسیار دارم 
 اما نمی دونم چرا در جستجو های اینجانب اخبار مبنی بر خذف ماده یافت نشد  
 ابن از اون جمله اتفاقات عجیبه تصویر 
 به هر صورت تشکر بسیار که خبر را به صورت موثق در اختیارم قرار دادید تصویر 

ولی من فکر نمی کنم اینقدر ها هم که شما می گویید خانه ویران باشد، زوج های جوان زیادی بدون مهریه های سنگین و بدون داشتن حق طلاق زن به خوبی زندگی می کنند، اما نقص در همه جا وجود دارد.  

خوب اینم بر می گرده به این خصوصیت اینجانب که می خوام مسائل کامل برایم روشن شود تا بروم مرحله بعدی تصویر 
 جدای از آنکه عقل همیشه حکم احتیاط می دهد 
 و عاقل آن است که احتیاط نماید 
 به خصوص اگر در نزدیکترین خویشاوندانت شاهد این مسئله باشی 
 و همچنین همانطور که فرمودید که زندگی های بسیاری موفقی را شاهد می باشیم  
 [COLOR=#7030a0]غیر موفق ها را نیز شاهد شوید [COLOR=#7030a0]

پس با این حساب حق طلاق را مهمترین حق یک زن می دانید؟!! تصویر   
 گفتم که منتظر یک انحراق دشمن هستید 
 از این گذشته  
 گفتم که من تمام مسائل رو مورد بررسی قرار می دهم و بعد تصمیم می گیرم 
 که در این صورت حق طلاق از جمله موارد مهم می شد 
 اما الان که ماده 23 حذف شده 
 گزارشات حاکی از آب و هوایی بهتر را خبر می دهد تصویر 
 حالا شما جواب خودتون رو بالاخره گرفتید یا نه؟ 

شما که در حال خواندن روانشاسی هستید چرا نمی گویید برای حل مشکل خیلی از افراد، می توان با مشاوره راهکارهایی مناسب و کاربردی ارائه کرد؟
این که 110% توصیه قبلاً به تعدد شده است اما در بعضی مواقع صحبت از این مسائل گذشته است تصویر 

1- خدمت سربازی که مدتی از بهترین لحظات عمر یک پسر را به خود اختصاص می دهد و مشکلات زیادی برای آنها در ادامه تحصیل تمامی مقاطع ایجاد می کند. (پسران زیادی برای همین مساله از بهترین موقعیت های زندگی خود محروم می شوند، نمونه آن همین دکتر جواد خودمون)
2- وظیفه دادن نفقه که قانونا بر عهده مرد است و در صورت کوتاهی برخورد قانونی صورت می گیرد.
3- مهریه، که قانوا بر عهده مرد است و در مواردی باعث زندان افتادن عده ای از جوانان می شود.
4- انجام کارهای سخت و طاقت فرسا که دائم بر دوش مردان است؛ اما زمانی که بحث انتخاب موارد خاصی می شود عنوان می کنند که مثلا چرا خانم ها نمی توانند در دانشگاه رشته جوشکاری انتخاب کنند و این یک تبعیض است. نکته اینکه اگر ما به تفاوت ها قائل باشیم باید بعضی از مسائل را هم قبول نماییم. در همان غرب هم بسیاری از مشاغل سخت را چه در گذشته و چه حال بر عهده زنان می گذارند.

این نمونه ها را عنوان کردم تا بدانید هرکسی مشکلات خودش را دارد. صحبت و توضیح در این زمینه بسیار است که به دلیل اینکه جای آن اینجا نیست از آن می گذرم. (تا مدیر نیومده در بریمتصویر)  

یله متوجه دفاع از حق مظلوم شما هم شدیم تا به الان که فقط از موضع مردان دفاع شده است تصویر 
 اما خوشبینانه ببینیم باید بگم نه فاطمه تصور کنم در رابطه با خانم ها چیری هنوز پیدا نشده نه اینکه نخوان دفاع کنن 
 در رابطه با حکم خدا که جای گلگی نیست ( منظورم مهریه و نفقه است که در آیه 4 و 5 سوره نساء ذکر شده است ) 
 چون اگر اینطور باشه ما هم باید بگیم که 9 ماه تموم باید تحمل مشکلات بارداری رو داشته باشیم پس چرا آقایون نه تصویر 
 پس در حکم خدا جای گلگی نداریم  
 ما دراینجا در مواردی بحث می نماییم که خودمان و قوانین جامعه ایجاد کرده است نه حکم های خدا 
 با این حساب از این 4 مورد مذکورتون 2 مورد حذف شد  
 در مورد شماره 1 هم با ندادن حق طلاق به زن در می شود 
 در مورد 4 هم( تا اینکه شما طاقت فرسا رو در چه چیزی ببینید فکر می کنم زمان هایی که پیش می آید که شوهر به دلیل مأموریت خانه نمی باشد و از قضا در همین موقع در 2 نصف شبی که دست زن به جای چندانی بند نیست کودکش تب و لرز شدید کند تا ان را به بیمارستان برساند شاید به دست و پاهایش فشار نیاید ( فکر کنم تعبیر شما از طاقت فرسا این بود ) یلکه روح و روانش در حال نابودی است و ذره ذره عمرش را دارد برای کودکش حل می کند  
 همه می دونند که فشار روانی غیر قابل تحمل تر از فشار جسمانی است.تصویر 

خلاصه جناب یاسر این نمونه ها را عنوان کردم تا بدانید هرکسی مشکلات خودش را دارد. صحبت و توضیح در این زمینه بسیار است که به دلیل اینکه جای آن اینجا نیست از آن می گذرم. ( دیگه دیگه ) 
 تصویرتصویر 

اول کتاب تعبیر خواب فروید را بخوانید و بعد اگر صلاح دانستید به بنده یک مقداری حق بدهید. تصویر  
 شاید اون رو نخوندم اما خیلی چیزهای دیگری خونده ام که شما نخوانده اید. 

پس مجبوریم از میلاد بخواهیم تا مدت زمان صندلی داغ شما را افزایش قابل قبولی بدهند.   [COLOR=#7030a0]جه عجب واسه این یکی یه حقی به ما دادید

منظور شما از" شرایط دوستی هایی که ایجاد شده" چیست؟ (چون شما هم موافق دوستی دختران و پسران هستید.)
آیا منظور نوع خاصی از دوستی است؟
در رابطه با "نگرش های قدیمی اشتباه" هم ممنون می شوم توضیح بیشتری داده شود.
  بله کاملاً درسته من دوستی رو در شرایط خاص توصیه هم می کنم اما توجه شود که خاص باشد  و اما در مورد شرایط دوستی هایی که ایجاد شده  منظور من نیاز های جسمانی است که باید بعد از ازدواج رفع شود  اما وفتی قبل از ازدواج از طریق اینچنین دوستی هایی رفع شود  تمایل به ازدواج تیز کمرنگ می شود تصویر  و در رابطه با نگرش های قدیمی اشتباه  هنوز در بعضی خانواده ها می بینیم که از دوران کودکی یک پسر و دختر آنها را به نام هم می کنند به دلایل خودشون و باید به این انتخاب چون از طرف بزرگان خانواده است احترام گذاشته شود  و دیگر اینکه محدودیت هایی که بسیاری از خانواده ها به دلیل تعصب های قدیمی برای فرزندانشان ایجاد می کنند.  

قضیه را چرا جناحی کردید؟تصویر مثلا یکی می گوید من حاضر نیستم از فلان رنگ در جایی (لباس، رنگ دیوار و ...) استفاده کنم.   جناحی در کار نیست جناب بلکه صحبت دقت بالاست   منم حاضر نیستم مثلاً رنگ قرمز زا در دانشگاه استفاده کنم   اما از این رنگ بدم نمیاد تصویر  
[COLOR=#000000]آره میلاد
تصویر   [COLOR=#7030a0]جناب مبلاد تصور کنم شما باید معنای دور قضیه رو توجه کنید  تصویر  

[COLOR=#000000]برداشت اول، در اون پست دیگه مزاحم نمی شم.
برداشت دوم کلا مزاحم نمیشم که خوب خودتون باعث میشید آدم دوباره مزاحم بشه
     [COLOR=#7030a0]ما وادار می کنیم به کسب حقیقت و واقع بینی تصویر

دوست داشتید در کدام شهر ایران زندگی می کردید؟ چرا؟
  واقعیت اینه که با این که آلودگی هوای تهران زیاد است اما بدجور بهش وابسته ام  و جایی که مسافرت می روم بهد از مدتی دیگه دوست دارم برگردم و تو خیابون های تهران بچرخم  اما بدجور بعضی اوقات هوس آب و هوای شهرهای شمالی رو پیدا می کنم تصویر   
اگر بنا باشد در خارج از کشور جایی را برای زندگی انتخاب کنید، فکر می کنید کجا باشد بهتر است؟ چرا؟   [COLOR=#7030a0]در این زمینه متأسفانه اطلاعاتم بسیار محدود است
  و در حال حاضر نمی دانم  
انتخاب کنید:
هندوانه یا خربزه   هندونه آناناسی ( نمی دونم در شهرهای دیگر ایران است یا نه اما اصلاً غصه نخورید چون خیلی تعریفی تداره )  
طالبی یا گرمک   طالبی ( به )    تصویر  

سیب یا پرتقال   [COLOR=#7030a0]نه الان دیگه رفتم تو مود طالبی در نمیام

انار یا انگور   انگور های دونه درشت   
چای یا قهوه (نگید کافی میکسا)   خوب قهوه مخلوط شده با پودر ذزت و شکر    تصویر 

دوغ یا نوشابه   [COLOR=#7030a0]دوغ گازدار

نوشابه سیاه یا سفید (حالا خواهشا یه دفعه سیاه یا سفید ببینید و نگید زرد)   سون آب ( نگفتم زرد دیگه ) تصویر 

[COLOR=#7030a0]همون حرف شما شد  
دیگه از سوالات متفاوت صرف نظر می کنم، زیرا با این دقت نظر شما در پاسخگویی بیم آن می رود که زمان به درازا کشیده و صندلی شما آتش بگیرد. اگر این پست یکم چالشی بود و چاشنی طنز داشت دوستان به بزرگواری خودشون ببخشن.تصویر   دیگه خودتون چاشنی چالشی اش رو زیاد کردید   نگران صندلی هم نباشید چون قبلاً بیمه شده و تجهیزات امنیتی هم از قبل تدارک دیده شده است  
خشته نباشید و موفق باشید.   موفق و سرزنده باشید    تصویر

الان عکس العمل جناب یاسر جالبه  تصویر  ولی حیف که گفتن دیگه نمیان   مگر اینگه...تصویر 
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

با سلام و کسب اجازه خدمت دوستانم چند سوال هم از طرف من

فکر میکنید علمی که دارید ( منظورم رواشناسی هست ) بیشتر میتونه به خودتون در زندگی کمک کنه یا به سایرین ؟

خاطراتتون براتون شیرین تر هست یا رؤیاهاتون؟

اولین کلمه ای که با دیدن بچه های کوچیک به ذهنتون میرسه چیه ؟

و در آخر به نظرتون شخصیت و روح و روان انسان خیلی پیچیده تر از اونی نیست که بشه با یه مدرک لیسانس یا فوق لیسانس و دکترای روانشناسی اونو درکش کرد و بهش مسلط شد؟
در روح و جان من میمانی ای وطن
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

Mil@d نوشته شده:مهمان چلنج بازی داریم و می طلبه تغییر تاکتیک داده بشه!  

گمان کنم دستور اجرا شده فرمانده تصویر

1.سنت 21.5 است!ولی به نظرم 37 سال و 8 ماه و 3 روز و 14 ساعت و 43 دقیقه و 18 ثانیه و 2 صدم ثانیه است!
باریکلا بر ذکاوت و هوشت ( به قول عرب ها احسنت ، احسنت )
اما صدم ثانیه رو فکر کنم به میزانی پایین گرفتی بالاتره
جناب چرا 37 سال تصویر

من خیلی کنجکاو شدم بدونم چرا 18 سال بزرگترم کردید

2.میگم این150 درجه و 167 درجه رو با نقاله اندازه گرفتین اینقدر دقیق در اومده؟
نه با پرگار

3.قمیشی رو نگفتین ها!
4.سوالات مازندرانی!تیکه جدیده؟
مگه شما تا حالا نشنیده اید
یعنی از سیر تا پیاز یه قضیه

5.نکته جالب اینکه اکثر مهمانان تا کنون از بادنجون و کدو فراری بوده اند!
6.در جا انداختن خورشت فکر نکنم از بنده عقب تر باشید که به جای خورش شربت رب گوجه تحویل غذاخوران عزیر دادم! 
 تصویر ( برای مهمان ها ) حس همدلی  

7.چون اعلام کردید بنده هم استعداد بالا رفتن در مراتب اجتماعی را دارم پس زیاد شما را معطل نمی کنم دوره بعد که با ریاست جمهوری نامزد کردم شما نیز گزینه اصلی بنده برای وزارت اطلاعات خواهید بود!
حالا که اینجوریه
به پاسخ پست جناب سامان رو هم در مورد شما گفتم توجه کنید
تصور کنم با اون نظر دیگه جام خیلی محکتر شد
البته جوجه رو آخر پائیز می شمرند شاید هم وضعیت معکوس شد
تصویر

8.من به عنوان یک غیر همجنس اینقدر دارم به خانوما تو سنترال credit میدم بعد حاضر نیستید از همجنسان خودتون یک انتقاد بکنید!اعتراف کن که دخترا احساسی اند!زود رنجند!سریع اشکشون جاری است!ناز نازو اند!ظرفیت پذیرش شکست ندارند! و سایر موارد متعلقه که تا کتک نخوردیم فرار کنیم از این سوال بریم بعدی!
اولاً که credit از خودمونه ( بدون شک )
دویماً تازه اگه با اغماض خوشبینانه اش رو نگاه کنیم اونم چون شمائید تصویر
نمونه نقض دارم
مثلاً چرا تو صندلی داغ آقایون نباید نظر در رابطه با خانم ها بدهند
و فقط فرمانده در مورد ما نظر بدهند
ببینم کجای شرع گفته حرام است
هم زیر سقف در بسته نیست
و هم فاصله اسلامی حفظ شده است تصویر
بنابراین از جامعه بانوان CC اطلاعیه داده می شود که لطفاً در این کتاب احکام میلاد فرمانده احکام ثانویه وارد شود
سیوماً سیستم هشدار شک داد
حالا چرا اینقد شاکی هستید و اعتراف می خواید تصویر

9.میگم دعوای خیابونی 2 تا دختر رو دیدی!معمولا 2 تا پسر که دعوا میکنن همه جدی به دعوا نگاه میکنند و معرکه گرفته میشه و بعد از چند دقیقه معلوم نیست کی کی رو میزنه و همه همدیگرو می زنن!ولی2 تا دختر که دعوا میکنن همه یک کنار وامیستن و می خندند!و دوست دارند دعوا تموم نشه تا بیشتر بخندن به حرفها و شکل دعوای خانمها که بعضا مو کشیدن و جیغ های نعره وار اون هم در وسط خیابون پای ثابت ماجراست! تا حالا اینجور صحنه ها رو دیدی و چی ازذهنت تو اون لحظه گذشته؟
بیا دیگه تا به خودتون می رسه رعایت نمی کنید به ما که می رسه نظر درموردمون نباید بدهند
اصلاً چرا یک برادر اسلامی سرشو بگیره بالا که... تصویر
تازه مشاهده با تمام جزئیات جیغ ، نعره....
( استغفر ال.. از سقف برو بالا ، ازسقف برو بالا
اما گذشته از شوخی من تا به الان چنین دعوایی که توصیف کردید رو ندیدم تصویر
بابا حرف پشتمون درنیارید

10.از روانشناس قبلی هم پرسیدم!برخوردت با کسی که بگه روانشناسا خودشون روانی هستند!
البته جدای از مبالغه ها و نیت های سوء تا حدودی موافقم
برخوردم بستگی به طرف مقابل داره اگه منظور سوء نداشته باشد در غیر این صورت به حساب عدم آگاهی کافی می ذازم و تا جای امکان راهنماییش می کنم
اما کلاً چند حالت داره:
1) واقعینت اینه که آدم وقتی می آید رشته روان شناسی تازه می فهمه که خودش چقدر مشکل داره و نمی دونسته ( حداقل در رابط با من که اینطوره ) بعد تصور کنم که اگه بتونه مشکلاتش رو حل کنه به حالت نرمال می رسه و اگه نتونه همون چیزی که شما می گید تصویر
2) شاید برخورد با بیماران مختلف بر روحیه اش تاثیر گذاشته است زیرا ما ( فرسودگی شغلی داریم ) و بخصوص در گرایش بالینی به نظرم فرد باید شخصیت محکمی داشته باشه.
3) و در نهایت کلاً روان شناس واقعی و خوب بودن سخت است . تصویر

11.جیبوتی از کشورهای جدیدی است که اخیرا کشف شده!دقیقا روی شاخ آفریقاست!
12.افکار شیطانی زنان :
ببین یک زن نگاهش به مسائل اطرافش اینقدر خاص و عجیبه که شاید من در بیانش قاصر باشم!مثلا یک زن از یک صحبت عادی و روتین مردان میتونه برداشتهایی واقعا اعجاب آور و شیطانی بکنه که گاهی اسباب طنز و خنده برای ما پسرهاست!از ذکر مثال معذورم بدارید!البته با تیرهوشی که در شما سراغ دارم تو هوا گرفتید من دارم چی میگم!حالا این یک موردش بود و زیاد نمیشه موضوع رو اینجا بسطش داد!
من قبول دارم که خانم ها جزئی نگر هستندو و آسمون ریسمون بیشتر از مردان دارند اما با افکار شیطانی اصلاً موافق نیستم
جناب فرمانده فکر کنم گازشو گرفتید و می رید تصور کنم یه ترمزی داشته باشید بهتر بشه تصویر
حواسم هست این دومین نظر فرا مشکوکتون نسبت به نسوان بود. تصویر

13.با وجود دید قرن 21 که به زنان دارم ولی اگر اتفاق اداره 48 ساعته کل دنیا به دست زنان عملی بشه در یک جنگ جهانی سوم شک نکنید!زنان مثل مردان نمی تونن احساسات آنی خودشون رو نگه دارن و ممکنه یکدفعه ای دستور بدن آقا برای خنده یک بمب اتمی بندازین تو روسیه!روسیه همه میگه ماه هم برای خنده یک بمب هیدورژنی بندازیم آمریکا!ایران هم میگه ما هم بازی!بمب اتمی که نداریم!فعلا 10 تا شهاب 3 مهمان ما باشید!از اون طرف اسراییل هم میگه تک خوری می کنید!پس من هم شیمیایی می زنم!کلا...
خیلی تخیلی بود ها....
نظرات مشکوک به سومین رسید ( اگر از حدش لبریز شه ) مثلث روان شناسی مجبوره که یه حکمی واستون بزنه ها تصویر
اما در رابطه با مسئله بالا یک جوری خانم ها رو توصیف کردی که اینگار اصلاً اختیار احساساشون رو ندارن ( که واسه خنده می خوان بمب بزنن )
دیگه چرا مارو شبیه جک و خنده جلوه می کنید میلاد خان
پیش فرضتون اشتباه است آقا
من در اینکه مدیریت خانم ها می تونه نتایجی بهتر از آقایون داشته باشه 90% اطمینان دارم اون 10% هم واسه در صد خطا گذاشتم
چون خانم ها جزئی نگر تر ، برنامه مند تر و ، و به نوعی multi media تر از آقایون هستند واز همه مهتر صبور ترند

14.حالا یک فرض جالب بکن!
ببین شهر من همراه با خرمشهر و اروند کنار و مبنوشهر که که تقریبا در هم تنیده و متصل شده اند حدود نیم میلیون نفر جمعیت داره که تقریبا نصفیش زن هستند!اگر همه مردا از اینجا برن بعد این زنا چطور زندگی خواهند کرد؟و چند روز دوام میاورند و زنده می مانند؟
نه گویا مسئله جدی تر از این صحبت هاست
اما از اون گذشت شما نگران خانم ها نباشید
که بعضی هاشون 3 تا مرد رو حریفند تصویر تصویر اما کجا دیدی که در مورد مردها بگن

16.در رابطه با تربیت فرزند!یک موردی که در نسل جدید دارم می بینم و با بچگی های خودم مقایسه میکنم سرزبون دار تر بودن انهاست ولی نازپروردگی آنها شاید عواقب خوبی نداشته باشه!مثلا پدر مادر اجازه نمیدن فرزند ناملایمات هم ببینه واین یکم بچه رو لوس میکنه!

17.موتور روندی تک چرخ یادت نره! 
 تصویر 

18.تا حالا از این موشایی که از گربه بزرگترند(گرزه) دیدی؟ یکبار یادمه با سرعت از کنار یک گربه رد شد گربه فرار کرد!!!!!!!!!
خوب حق داره بابا
من بهش حق می دمتصویر

19.چرا خانمها اینقدر رژیم غذایی میگیرند؟نمیشه رژیم صهیونیستی بگیرند؟
  دست از سر این خانم ها بردارید. آقا میلاد
تصویر

20.sms مشکوک به تروریسم بین الملل یعنی از این پیام هایی که یارو ادعا میکنه میشناست و دیدت!ولی داره خالی میبنده و میخواد حرف بکشه!بعد تو هم یک دستی میخوری و در حالی که متوجه نیستی ناخوداگاه خودتو لو میدی!
نه فکر نکنم تا حالا که نشده
چون از این شوخی ها زیاد می کنم کمتر می شه خودم رو دست بخورم تصویر
جاتون خالی یکدفه سناریویی داشتیم با این دوست گرام ( مهشید خودمون ) تصویر
2 بعد از شب فکر کرد طرف از خارجه
اما بعدش یه نمور تا حدودی زیاد غذاب وژدان گرفتم
تصویر

21.مخمس یعنی 5 ضلعی!تو که گفتی عربی بلدی!مسمیم همه که همون مخفف حرف اول پرسنل صندلی داغ است!
من 5 رو به خمسه می شناختم این چیزهایی رو که گفتید تازه فهمیدم

22.راستی من هم اندر کف مانده ام که آقا مهدی یکبار لااقل یک سوال هم شده بپرسه!ولی فاطمه خانم اصرار نکن سیستم آقا مهدی کنترل از راه دور مباحث است و در تاپیک های غیر کامپیوتری فقط از thanks botton استفاده میکنند و یا روشهای مخوفی چون ویرایش و یا حذف و یا قفل! 
 تصویرتصویر

23.ضمنا حس ادم شناسی من هم تایید میکنه که منعطف ترین و بی آلایش ترین کاربر سنترال سامان است...بارها امتحانش کردم!کلا اینجور ادما خیلی بهتر با سختی ها کنار میان و با شرایط مچ می شوندو بهانه گیری نمی کنند.
موافقم همچنین آدم ها هم راحت تر می تونند با این افراد کنار بیایند ( جناب سامان حالا شما خیلی جدی نگیرید تصویر)

24.مجریان خانم هم بعضی هاشون میرن مرخصی بعضی وقتها و مجبوریم بدون حقوق براشون رد کنیم!بیمه شون هم داره بریده میشه!2 ماه و 29 روزه قرارداد میبندم که 3 ماه نشه و بیمه نخواد!
ای.... 
25.سری بعد حافظه خود را با مقداری آب هویج بستنی تقویت کنید!
26.نماز و روزه قبول باشه!
  قبول حق باشه
همچنین برای شما
تصویر

27.دعوت خانم فاطمه با پیشنهاد سامان و همچنین تاخیر بابک همزمان شد و در موقعیتی emergency خانم فاطمه مهمان شد!
فکر کنم چانه گرم و پایه بودن اینجانب رو در بحث ها که دیدند دیگه از این پیشنهاد ها ندهند تصویر 

28.پیشنهاد تغییر سوالات هم از طرف من مطرح شد!
تاکتیک جدیده
هدف چی بود؟ ( می دونید که کنجکاوم ) تصویر

29.عجب بحث باحالیه این فمنیسم!پایه ثایت صندلی های خانم هاست!فنگشو میندازم و در میرم!
30.این قضیه مراجعه به مشاور پیش از ازدواج یک جریان خنده داری برای یکی از بستگان ما به وجود اورد که به علت...از ذکر جزییات معذوریم!
پس تو باند شما هم عضوید تصویر 

من که بالاخره موضعشون رو در این رابطه متوجه نشدم تصویر 

35.نظر در مورد جوادرادیکال و همچنین خاطره شیرینی از رمضان را فراموش کردی خانم!
شناختی ( منظورم اهل تفکر )، حرکت با طمأنیه و آمرانه
خلاصه استادند ،بخشید یادم رفت گفته بودید نگم استاد، استاد تصویر
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات ویژه
1.چرا نرفتی رشته روانپزشکی؟
من اطلاع ندارم که در دوره کارشناسی مستقیم بشود رفت روان پزشکی
تصور کنم این گرایش را برای دوره بعد از کارشناسی بشود انتخاب کرد ( اگر شتباه نکرده باشم )

2.روانی ها رو چقدر میتونی تعمیر کنی؟
هنوز تازه کارم نشدم بابا تصویر

3.روانی ها روی روانشناس یا روانپزشک چقدر تاثیر روانی میذارن؟
بدون شک بی تأثیر نیست ( دیگه اینم فرسودگی شغلی روان شناسان است )

4.یک تست روانسنجی با همین معلوماتی که از من داری بگیر..مراحل کار هم بگو همه میخوان یاد بگیرن!نمیشه که فقط خودت تنها بلد باشی!
چشم حالا چرا اینقدر خشن تصویر

5.چقدر امکان داره مثلث روانشناسی(فاطمه-مهشید-نورا)شریکی دفتر روانشناسی بزنند؟
شعبه نیویورکشو منظورتونه تصویر

6.چقدر تو شراکت دووم میارید؟
تصور کنم دووم میارم

7.ممکنه کی پول کی رو بخوره؟
فردی پول فرد دیگر را تصویر

8.چقدر احتمالش هست از ایران با همه پولها فرار کنی؟
ارزشو حق و الانصاف ندارم

9.چرا قصد داری براندازی نرم و اقدام علیه امنیت ملی و کودتای مخملین راه بندازی؟
چطور مگه؟ تصویر

10.تا حالا دادگاه رفتی؟دیدی چه وضعیتی داره؟
خیر ، اما حرفشو زیاد شنیدم
غیر مستقیم هم زیاد دیدم

11.چرا تو پاساژها صدای کفش پاشنه بلند روی اعصاب همه است؟
شما از همه پرسیدی پسر جان تصویر

12.چرا دخترا همش فکر میکنند پسرا 24 ساعت تو فکر هیزی کردن هستند؟
والا ما که اینطور فکر نمی کردیم
اما حالا که شما گفتید داره یه روزنه هایی باز می شه
تصویر

13.چرا پسرا همش فکر میکنند دخترا بهشون علاقه دارن ولی به زبون نمیارن و منتظر سیگنال پسره هستند؟
یک انتظاری دارید ها تصویر
پسرا هم به جهات زبل مندانه ای سر به سر می ذارند
من نمونه هاشو دیدم
کلی به جهات مختلف نخ می دهند
بعد می خوان طرف خیلی عادی بهش نگاه کنه تصویر

مخلص کلام آنکه به خودتون بگید چرا

14.چرا دخترا قیافه میگیرن و ادامس میجون و عینک دودی رو میذارن رو جلوی موهاشون به جای اینکه رو چشاشون باشه؟
دیگه خودتون باید بدونید چرا

15.چرا پسرا فکر میکنند اگه دختری کنارشون بود باید بامزه بازی در بیازن درحالیکه ممکنه کسی خندش نگیره و ضایع بشه!
یعنی اینکه بابا منو ببین دیگه تصویر
ولی فکر کنم هم به ویژگی پسرها هم برگرده که شیطنت دارند

16.چرا دخترا همیشه منتظرن پسرا کار خنده داری انجام بدن تا بخندن!
Are u ok? آقا میلاد تصویر
تو سوال قبلی که اینو نقض کرده بودی

17.چرا پسرا منتظر چشمک دخترا هستند؟
چون یادشون رفته که گفتند بابا سرتون رو بندازید پائین و زندگیتون رو بکنید دیگه

18.به نظر تو پوشیدن بوت مصداق تبرج است؟
خیر چرا این به ذهنتون رسید تصویر

19.به نظر تو رسم بازی کلاغ پر مردا اینور زنا اونور!

20.چرا گریه میکنی؟دوست داری گریه ات بندازم؟پس یاد گریه دار ترین لحظه عمرت بیفت و 35 دقیقه عمیق و با شدت بهش فکر کن و پیاز هم جلوت خرد کن و غمگین ترین آهنگ عمرت هم گوش بده!اگر بازم گریه ات نگرفت یک مقدار آب معدنی بریز روی چشمها تا خیس بشه و شبیه گریه بشه!
الان در یک جای کاملاً رسمی و فرهنگی در حال پاسخگویی هستم اصلاً بهش فکرم نمی تونم بکنم  
 جمعی ولد در روبرو قرار دارن تصویر

21.به نظرت کسی که گریه نمیکنه احساساتش از جنس فولاده یا الومینیوم؟
مسه تصویر
-------------------------------------------------------------
فاطمه و زد و خورد!

فاطمه پنچرگیری!
فاطمه شیرزنه تصویر

فاطمه و مکانیکی!
ترجیح می دم دورادور کارم رو دنبال کنم تصویر

فاطمه و ته گرفتن غذاش!
این تلفن کو بگو 4 تا پیتزا بیارند

فاطمه و نشستن ظرفها!
مامان باور کن فردا قبل از دانشگاه می شورم تصویر

فاطمه و گونی دله ای دوره گرد! 
 تصویر

فاطمه و نون خشکی!
نون خشکییه ، نمکیه ( منو یاد بچگی هام انداختید ) خیلی تو کوچمون می یومد تصویر

فاطمه و اینایی که میگن پیاز گوجه سیب زمینی خیار حراااااااااااااااااج!
والا تا حالا واسه اینا من حراج ندیدم

فاطمه و رفتگر شهرداری ساعت 9!
خسته نباشد تصویرتصویر

فاطمه اینایی که میگن تو بدنشون سید دارن!
چی؟

فاطمه و اینایی که شفا میدن!
چه کاری انجام داه که این توانایی رو پیدا کرده تصویر

فاطمه و اینایی که خوی حیوانی دارن!
فاطمه در رابطه با اینها به تفکر می کنه  
 و براشون دعا می کنه تصویر

فاطمه و اینایی که ضایعند!
از کنارشون میگذره

فاطمه و ریکلسیشن!
گهگداری استفاده می کنم ( واسه آرامش اعصاب و تمرکز خوبه ) تصویر

فاطمه و گیر کردن تو آسانسور!
پیش اومده اتفاقاً
هیجان انگیز بود
تصویر

فاطمه و سقوط از بلندی نه چندان بلند!
واسه چی میات جای خطرناک، حقشه ؟

فاطمه و شرجی!
شمال تصویر

فاطمه و داداش و ماموری که میگه چه نسبتی با هم دارین!
اون موقعی که از سوالش پشیمون می شه بیشتر دیدن داره تصویر

فاطمه و روانکاوی منکر نکیر!
این از اون حرفاست

فاطمه و تست آزمونهای روانشناسی روی عزراییل!
یادمه دوست داشتی یادبگیرید؟ نه؟
تو دوره کارآموزیتون می ذازمش تصویر

فاطمه و یک بابایی که با خانواده بدون هیچ آشنایی قبلی اومدن خونتون خواستگاری!
به خوش اومدید تصویر

فاطمه و شرکت در تظاهراتی که زنها میگن : اسراییل فکر نکنی ما زنیم تو دهنت می زنیم!
آقا میلاد آخه چرا؟ ( مگه این خانم ها چه هیزم تری به شما فروختند ) تصویر

فاطمه و ختم 100 آیه الکرسی پیش از پرواز با ایرلاین های ایرانی!
اشهد یادتون رفت

فاطمه و باغ میوه!
مامان دلم

فاطمه و هلو-زردآلو-آلبالو-خرمالو-شفتالو
مامان خوب شده حالا بذار اینا رو بخورم ( باور کن )

فاطمه وشنیدن جمله دوازده بیست کم به جای بیست دقیقه مانده به 12!و به جای یه ربع به 5 -----5 ربع کم!(اعلام ساعت مدل خوزستانی) 
 تصویر

فاطمه و سکته ناقص!
با شناختی که از خودم دارم به سکته برسم مستقیم سکته کامل می زنم تصویر

فاطمه و صدای یو ها ها ها ها به شکلی خوفناک!
منم باهاش ادامه میدم جالب شد تصویر

فاطمه و پاساژ مورد علاقه اش در تهران!
هنز که پیدا نکردم

فاطمه و اخطار به میلاد به جهت تموم شدن کپن سوال کردن!
جواب میلاد مبنی براینکه کپنم 5 نفره است!
فاطمه میگه الان رفتی تو 10 نفره که!
میلاد میگه دینار دلار بن کپن شهری روستایی خریداریم!
فاطمه میگه اه چقدر بیمزه!
فاطمه فقط میگه این کدوم دختره ست
که شما رو اینفد نسبت به نسوان بدبین کرده تصویر
------------------------------------------------------------------
حیف که لاک پشتی جواب سوالا رو میدی وگرنه 68 تا دیگه هم تو بایگانی خوابیده! از دست مغز خودم شاکی ام که همینطوری تولید سوال میکنه!والا عجب گیری کردیم!میایم 20 تا بپرسیم بریم دنبال زندگیمون میشه 80 تا! عمل تعویض مغز کجا انجام میدن؟حالا نشد نهایتا با ریکا و صابون و تاید شستشوی مغزی هم بدن کافیه!بعدش هم بذارنش روی بند خشک بشه!
باشه لاک پشتم روش
ما که اینجا مظلوم واقع شدیم اینم روش
بعدشم از شوخی گذشته جناب فرمانده قدر این استعدادتون رو بدونید
توش پول هست ها تصویر

بریم داریم دری وری میگم ساعت 1:30 شبه دارم تو word تایپ میکنم !من که تا صبح نمیخوابم!والا 11 ماه میخوابیم 1 ماه هم شب زنده دار باشیم!کم میاد ازمون!نه؟
نه واجب شد که این دختره رو پیدا کنم تصویر
حالا مقصر کی هست
اعدام ...یا حبس ابد
-----------------------------------------------------------------------
راستی !چرا این تلفن کارتی ها رو یکی درمیون دزدیدن؟خواستن مدل بدن به دزدی شون!راستی چرا این کار تنها 10 ساعت پس از نصب تلفن ها صورت گرفته؟نمیشد بذارن لاقال 1 روز بگذره!(محل عملیات فلکه مجسمه آبادان)

============================================ 

جالبه فکر کنم ای جناب دزده یکم وژدان مونده بود واسش
این شد که یه رحمی کرد
تصویر 

التماس دعا  
 تصویرتصویرتصویر

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

fereshteh blue نوشته شده:سلام  
 درود بر دوست گرامی تصویر

خواستم ثابت كنم كه شيطنت من همش شايعه است اينقده آرومم!!
علت سكوت را گفتم :o  
 تصویر

خوب حالا چند تا سوال از فاطمه جان بپرسيم

1 اولين چيزي كه در صورت تصميم به مسافرت آماده مي كنيد چيه؟  
 لباس هامو تصویر

2 اگر روزي احساس كني بزرگترين مشكل دنيا را داري با كي در ميون ميزاري؟  
 مادرم

3 انتخاب شما بعد از روانشناسي چه رشته اي بود؟  
 حقوق

4 ديدن چه صحنه اي شما را تا مدت ها افسرده مي كنه؟

5 بزرگترين ايراد و كاستي مردم ايران چيه؟  
 با اجازتون دوستان بدون حاشیه عرض می کنم: 
 می خواهند زود به آنچه که قصد کرده اند برسند ( پاسخ های آنی ، به جای اینکه راه مستقیم رو بروند تا جای امکان از در رو بروند ) 
 کمبود تلاشو تکاپو 
 وزرنگ بازی های مرسوم 
 امان از دست خودمون تصویرتصویر

6 تا چه سني عروسك بازي مي كردي؟ شبا با عروسك مي خوابيدي؟  
 یادم نیست  
 اما کلاً خیلی اهل عروسک نبودم 
 زمانی که من به دنیا اومدم اوضاع کلاً ( از حکومت گرفته تا خونمون شلوغ پلوغ بود ) 
 اینه که ... 
 حتی فکر کنم 5 ، 6 تا عکس بیشتر از کودکی هام ندارم  
 اونم فکر کنم چون تو کادر بودم افتادم تصویر 

7 بچه بودي خاله بازي دوست داشتي يا بازي هايي مثل دكتر بازي و معلم بازي؟  
 من با برادر کوچیکم همیشه بازی می کردم اما خاله بازی نبود من می شدم مامان تصویر

8 من كه بچه بودم دلم براي پسرا مي سوخت! شما چطور از اين كه دختر بودين راضي بودين؟ منظورم زمان نوجواني  
 تو دوره های نوجوانی چرا بعضی وقت ها دوست داشتم پسر می بودم که راحت تر برم بیرون

9 هيجان انگيز ترين كاري كه تا به حال كردين چي بوده؟ مسابقه رانندگي! سقوط آزاد!  
 نمی دونم چرا مخم ایست کردهتصویر 

10 چرا شما فكر مي كنيد من شيطونم در صورتي كه من اينقده آرومم!؟  
 من در همین لحظه اعترافی صادقانه می کنم  
 من بی گناهم  
 قصه از این قراره که قسمت آخر پست اولم که درباره اعضاء باید نظر میدادم نسبت به شما شناختی نداشتم 
 ار آن طرف هم طی صحبت هایی که با دوست گرام ( مهشید ) داشتم 
 توصیه اکید نمود که کسی رو بی نظر نذار ناراحت میی شوند 
 منم که شناختی ازتون نداشتم  
 از مهشید راهنمایی خواستم  
 و این شده که الان  
 من بی گناهم  
 و جایی برای دفاع نداارم تصویرتصویر

راستي يه چيزي برعكس آقايون كه فكر مي كنند در صورتي كه خانم ها در تمام جهان رئيس باشن دنيا رو به نابودي ميره من فكر مي كنم دنيا به سمت گلستان شدن پيش خواهد رفت! آخه شما تا حالا خانمي را ديديد در سمتي كه دزدي كنه! از وقتش از نيرويي كه مي تونه بذاره! خيلي هم عاقلانه تر و مسلط از آقايون توانايي اداره ي دنيا را دارند :-D :grin:  
 من که گفتم حس مدیریت خانم ها حرف نداره تصویرتصویر

اميدوارم زندگي سرشار از سلامتي و شادي داشته باشي  
 همچنین شما 
 ببخشید از اعترافم ها  
 همیشه موفق باشید 

التماس دعاتصویر 
 :razz:

تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”