حاشيه تمرين صبح امروز استقلال عبدالصمد مرفاويسرمربي آبيپوشان را در فرصتي كوتاه مشغول تفكر ديديم. فرصت را مغتنمشمرديم تا به چند سوال ما پاسخ دهد.
طبيعتاً نخستين سوال ميزان رضايت مرفاوي از شاگردانش بود؛
-ازوضعيت راضيام، برنامههايمان به خوبي پيش ميرود و روز به روز بهترميشويم. كمكم شكل تيمي خود را به دست آوردهايم و رو به جلو پيش ميرويم.
ميلبه پيروزي نزد تكتك نفرات احساس ميشود و اين مايه اميدواري است.پشتيباني خوب مديريت باشگاه انسجام مربيان، همدلي بازيكنان و دلگرميتماشاگراني كه به خصوص در بازي اخير براي استقلال سنگتمام گذاشتند نقاطقوت ماست و استقلال با اين شرايط موفق خواهد شد.
*با شرايط ماه رمضان چطور كنار آمديد كه روزه بچهها و تمرينات لطمه نخورند؟
-اينيك فريضه شخصي است و خود بازيكنان بايد قلباً با خداي خود ارتباط برقراركنند. من وارد فضاي شخصي آنان نميشوم اما شرايطي فراهم كردهايم كه درطول ماه رمضان بازيكنان بتوانند هم روزهدار باشند و هم تمرينات خود راانجام دهند برنامه تمرينات به نحوي است كه يا مقارن با لحظات افطار پايانميپذيرد و يا ساعتي پس از افطار تمرين را شروع ميكنيم. اما به لحاظ فرديهر يك از ما موظفيم واجبات را به جاي آوريم و روزه نيز از واجبات دين ماستكه بايد مورد توجه هر مسلماني قرار گيرد.
*در تمرين ديروزعنايتي، مجيدي و اكبرپور غايب بودند، غيبت اين سه نفر باعث دلخوري شما شدفكر ميكنيد علت چه بود؟ آنچه كه ما را نگران ميكند مغرور شدن بچهها باتوجه به نتايج تيم است.
-نه موضوع غرور نيست. مجيدي واكبرپور توضيحات خودشان را در مورد علت غيبتشان ارائه كردند و ما هم بنابرآئيننامه انضباطي آنها را جريمه كرديم. البته عنايتي در تمرين امروز همغايب است كه بايد در اين باره به باشگاه توضيح بدهد. در صحبتي كه صبحامروز با بچهها داشتم قرار شد كسي كه يك جلسه غيبت ميكند فرداي آن روزبه باشگاه برود و پس از روشن شدن وضعيتش ميتواند در تمرينات حضور پيداكند. ما در اين مورد بسيار جدي هستيم و قاطعانه برخورد ميكنيم.
* وضعيت فابيو كه او هم چند روزي است در كنار استقلال حاضر نشده، به كجا ميانجامد.
-اوهم مثل بقيه؛ گفتهام كه جانآريو وضعيتش را با باشگاه روشن كند و پس ازآن در موردش تصميمگيري خواهند كرد فعلاً او غايب است و همچون غايبها بااو هم برخورد خواهم كرد.
*پيش از فصل عدهاي ميگفتند كاراستقلال با مرفاوي در هفته سوم يا چهارم با چند باخت و ناكامي تمام ميشوداما حالا هفته سوم گذشته واستقلال با 7 امتياز نتايج قابل قبولي كسب كردهاست براي اين افراد چه پاسخي داريد؟
-به هر حال هركستفكري دارد و من نميتوانم پاسخگوي هر اظهارنظري باشم. ما هم كه پيشگونيستيم و فقط خداوند از آينده خبر دارد من وظيفهاي دارم و بايد آن را بهنحو احسن انجام دهم و از خدا كمك بخواهم كه مرا در مسووليت سنگيني كه بردوشم است ياري كند.
اين وظيفه ماست كه تلاشمان را بكنيم و هر اتفاقي كه ميافتد چيزي است كه خدا مقدر كرده و حكمتي در آن است.
*پساز پايان بازي با فولاد در اتوبوس هنگامي كه از ورزشگاه خارج ميشديم، وقتي شادي يكي از هواداران استقلال را ديديد كه رو به اتوبوس فرياد ميزدرو به آسمان خدا را شكر كرديد. در آن لحظه چه از ذهنتان گذشت؟
-بهدو دليل خدا را شكر كردم. اول اينكه بازي را برده بوديم و ماموريتمان رابه خوبي انجام داديم خدا را شكر كردم كه لطفش شامل حال ما شد و دوم اينكهوقتي مردم را ميديدم اين چنين شاد و خوشحال به سمت خانههاي خود ميرونداز اينكه در مقابل اين مردم سربلند شديم از خدا تشكر كردم. اميدوارمتماشاگراني كه در بازي با فولاد آنطور براي ما سنگتمام گذاشتند و 90دقيقه يكپارچه و متحد تيمشان را تشويق كردند هميشه همينطور شاد و خنداناز ورزشگاه برگردند و استقلال بتواند پاسخگوي محبتهاي هميشگي آنان باشد.
*حريف بعدي استقلال ملوان است اين تيم هفته پيش 4 گل از پيكان خورد ديدار استقلال–ملوان را چطور ميبينيد؟
-بهنظر من آن 4 گل اتفاقي بود. اتفاق در فوتبال هست و گاهي گريبانگير تيمها ميشود. هرگز نميتوان گفت ملوان تيم ضعيفي است به خصوص كه درساليان گذشته هم ملوان همواره بازيهاي خوبي از خود به نمايش گذاشته و بهويژه در برابر استقلال عملكرد خوبي داشته است.
* خط دفاعيتيم كه به نسبت عملكرد رضايتبخشي داشته است. به نظر ميرسد خط مياني و خطحمله قدري روان كار نميكند و تيغ استقلال به اصطلاح بُرنده نيست.
-نهاينطور فكر نميكنم. الان نياز ما سرعت است ما بايد به سرعت لازم برسيمتاكتيكها اجرا ميشود اما اين كار بايد سريعتر انجام شود. اما خوشبختانهحركت ما رو به جلوست تيم كمكم دارد به آن شعور تاكتيكي مدنظر ما نزديكميشود و در آينده بهتر خواهيم شد.
*روزهاي آينده را چطور پيشبيني ميكنيد؟
-همه بازيكنان پشت هم هستند و اين خوب است من با بازيكنانم صحبت ميكنم وهمه آنها انگيزه حضور در ميدان و پيروزي دارند. اين نقطه قوت ماست.تركيبي كه به ميدان ميرود در هر بازي براساس برنامههايي كه ما براي تيممقابل تدارك ديدهايم انتخاب ميشود و در طول بازيها هم تعويضها برايتغيير روند حركتي تيم است بچهها اين موضوع را به خوبي ميدانند.
منبع:سایت رسمی