کشف راز بیماری مرموز زنبورهای عسل!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد طبیعت و محیط زیست به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 1101
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸, ۷:۴۲ ب.ظ
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

کشف راز بیماری مرموز زنبورهای عسل!!

پست توسط Parsa84 »

دانشمندان آمریکایی می گویند راز بیماری مرموزی را که موجب مرگ زنبورهای عسل در سراسر جهان شده، کشف کرده اند.

از سال 2006 پرورش دهندگان زنبور عسل در آمریکا شاهد این بودند که زنبورهای عسل کندوهای آنان یک شبه و بدون هیچ دلیل معلومی تلف می شوند. تصویر 
در طول زمستان سال 2007 و نیز 2008، بیش از یک سوم زنبور های عسل آمریکا از بین رفتند.

دانشمندان این مرگ ها را به ناتوانی زنبورها در مقابله با سموم دفع آفات گیاهی و قارچ های عفونی ارتباط می دادند ولی تحقیقات متعدد نتوانسته بود دلیل این ناتوانی را کشف کند.

ولی یافته های جدید که در نشریه آکادمی ملی علوم، چاپ شده نشان می دهد که علت مرگ این زنبورها صدمه ای است که توسط یک انگل بسیار کوچک به سلول های تولید کننده پروتئین آنها وارد شده است.

این انگل در سال 1986 به طور تصادفی وارد آمریکا شده و از یک کندو به کندوی دیگر انتقال یافته است. تصویر 
هنوز خیلی زود است که بتوان با قاطعیت گفت دلیل مرگ دسته جمعی ناگهانی زنبورهای عسل، این انگل بوده است ولی دانشمندانی که در این تحقیقات شرکت داشته اند می گویند دریافتن این که آیا به دستگاه تولید کننده پروتئین زنبورها آسیبی وارد شده یا نه می تواند هشدار به موقعی باشد در این باره که بیماری در شرف حمله است.


[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

  شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “طبیعت و محیط زیست”