*-* آشنایی با سلاح شات گان Remington 870 *-*

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

*-* آشنایی با سلاح شات گان Remington 870 *-*

پست توسط CAPTAIN PILOT »

[External Link Removed for Guests]

رمينگتون 870 توسط كارخانه رمينگتون امريكا در سال 1950 معرفي گرديد و بسرعت به يكي از محبوب ترين ShotGun هاي زمان خود مبدل شد. اين سلاح در سال 1960 عملياتي شده و اولين بار توسط پليس ايالات متحده بعنوان سلاح نيروهاي مخصوص و پليس ضد شورش برگزيده شد.

خوش دست بودن اين اسلحه موجب گرديد كه از همتايان قبلي خود (Winchester1200&Mossberg590) سبقت گرفته و در سال 1970توسط ارتش ايالات متحده خريداري شده و هزار قبضه از آن در اختيار نيروي دريايي امريكا قرار گيرد. همانطور كه ميدانيد سلاحهاي ShotGun داراي يك مخزن براي ذخيره گلوله هستند.اين مخزن به موازات لوله اصلي و در زير سلاح قرار گرفته و گنجايش 7 يا 8 گلوله به بالا (بسته به مدل و طول سلاح) را دارد.

روش كار در اين سلاح به اين صورت است كه ابتدا گلنگدن اسلحه كه با روكش چوبي يا پلاستيكي پوشيده شده است را از زير لوله با فشار دست به سمت خود كشيده و در اين حالت گلنگدن بصورت باز و ثابت مي ماند.سپس تعدادي فشنگ ( بسته به گنجايش مخزن) را از محل پوكه پران يكي يكي درون مخزن قرار مي دهيم و پس از پر شدن ظرفيت سلاح گلنگدن را با فشار دست به جلو هول داده و با تكرار اين وضعيت سلاح را مسلح مي كنيم.

گلوله هاي اين سلاح از انواع مختلف ميباشد.معروف ترين آنها در كشور ما اصطلاحا چارپاره ناميده مي شوند ولي گلوله هاي متنوعي كه محتوي تعداد زيادي ساچمه يا محتوي يك تكه فلز با اشكال نامنظم و همچنين گلوله هاي مخصوص ميباشند نيز در اين سلاح استفاده مي شوند. البته گلوله هاي محتوي ساچمه هاي كئوچويي يا پلاستيكي كه نوعا غير كشنده هستند نيز توسط پليس ضد شورش استفاده مي شود.

نسل جديد رمينگتون با عنوان M870 نيز در سالهاي اخير توليد شده كه يك اسلحه ShotGun مخصوص نبردهاي كلاسيك بوده ودر اختيار بسياري از ارتشهاي دنيا قرار دارد. مدل هاي جديد اين سلاح قابليت هاي مختلفي دارد كه از جمله اين قابليت ها ميتوان به تعويض مخزن گلوله ها-نصب درجه نشانه روي-نصب لايتر-حذف قنداق و امكان نصب مدل كوچكتر اين سلاح در زير تفنگهاي كارابينM4 و M16 نام برد و مدلهاي حرفه اي اين سلاح گنجايش 18 فشنگ را نيز دارا هستند.
البته همانطور كه ميدانيد تعويض مخزن اين سلاح به دو منظور انجام مي شود1-كاهش وزن سلاح-2-امكان حمل گلوله هاي بيشتر.

عمل نشانه روي در اين سلاح تقريبا بي معني است چرا كه معمولا گلوله هاي اين سلاح محتوي تعداد زيادي ساچمه- چارپاره يا تكه هاي نامنظم فلزي است و بصورت دسته اي به سمت هدف حركت مي كنند ولي به رحال در برخي از مدلهاي اين سلاح يك مگسك كوچك در جلو و يك سايت چشمي ابتدايي نيز در انتهاي لوله نصب شده است. سابقه خدمت اين سلاح در نيروي پليس ايران به سالهاي 1356 باز مي گردد كه در آنزمان كميته مشترك شهرباني وقت بدنبال سلاحي پرقدرت براي سركوب انقلابيون بود و به همين علت اقدام به خريداري اين سلاح نمودند.

در سالهاي پس از انقلاب استقبال چنداني از اين سلاح در قبل و بعد از ادغام نيروي انتظامي نشد و مدلهاي موجود اين سلاح بيشتر براي آموزش و در نمايشگاهها استفاده و به ندرت عملياتي شد. در سالهاي اخير و با توجه به استفاده از آخرين تكنيك هاي پليسي اين سلاح مورد توجه يگانهاي ويژه نيروي انتظامي قرار گرفته و در برخي از رژه ها و رزمايشها در دستان پرتوان پرسنل زحمت كش نيروي انتظامي ديده شده است.

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
سپاس‌های ارسالی: 293 بار
سپاس‌های دریافتی: 151 بار

Re: *-* آشنایی با سلاح شات گان Remington 870 *-*

پست توسط SORENA77 »

سلام خدمتCAPTAIN PILOT بزرگوار خسته نباشي.تصویرتصویر
دو تا عكس از اين سلاح رو پيدا كردم ميزارم اميدوارم اشتباه نكرده باشم.تصویر

نمونه ساخت وزارت دفاع(اولي از پايين)

من او بدم من او شدم

با او بدم بی او شدم

در عشق او چون او شدم

زین رو چنین بیسو شدم
l
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیزم, جناب SORENA77 تصویر

با تشکر از تصاویر زیبای ارسال شده از طرف شما باید عرض کنم که بله این تصاویر مربوط به نمونه داخلی Remington 870 ساخت وزارت دفاع هستند.

البته در خصوص نمونه های وطنی به این نکته هم اشاره شود که متاسفانه به دلیل کیفیت پایین ساخت و مونتاژ گاهی گلوله های کالیبر 12 و پر قدرت این سلاح هم در لوله گیر میکنند که از این بابت در عملیات ها مشکلات فراوانی ایجاد مشود !

و مورد دوم اینکه در نمونه های داخلی کمتر از تجهیزات جانبی استفاده میشود (بنده تابحال ندیدم) !

موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 157 بار
سپاس‌های دریافتی: 904 بار

پست توسط Top Speed »

من شنیدم که این سلاح 450 متر برد مفید داره هالا راسته یا دروغ خدا میدونه
(میدونم که سلاح های دارای گلوله ی پخش شونده برد کمیدارند اما همه میدونند که شاتگان های نظامی از شاتگان های شکاری خیلی قویتر هستند و برد بیشتری دارند)

نظر بدید
تصویر
تصویر
تصویر
[FONT=Comic Sans MS]>>>>>::::::::::::::::::::Top Speed::::::::::::::::::::<<<<< 
[FONT=Comic Sans MS].................................................................. 
معرفی اتومبیل های سوپر اسپرت همراه با عکس اینجا...
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”