راهنمایی برای خرید گوشی

در اين بخش ميتوانيد درباره گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

راهنمایی برای خرید گوشی

پست توسط AQUAMARINE »

سلام. ببخشید ، من هنوز گوشی نگرفتم ، یعنی بد جوری گیر کردم که چی بگیرم !

از بین گوشیهایی که 400 تومن هستن ، مواردی مثل امنیا ، اکسپریا ، جت و آرنا از بین تاچها بهم پیشنهاد شده و ان86 و اینوویت8 هم از غیر تاچ ها .
با توجه به اینکه من چند ساله با سیمبین کار کرده ام گفتم شاید بهتر باشه ایندفعه WM رو تجربه کنم ولی خب اون هم مشکلات خاص خودش رو داره (مثلا ساپورت پایین کیفیت صفحه نمایش ، بعضی ها هم میگن محیطش خسته کننده است )
دوست هم داشتم یک تاچ رو امتحان کنم ولی اون هم مشکلاتی داره ( گوشیهایی که تو این رنج هست تاچ مقاومتی هست که بعضی ها میگن تاچش خوب نیست و در ضمن اگه تو جیب شلوار هم بذاری کم کم خراب میشه ، و همچنین مشکلات خراب شدن صفحه ی تاچ ها )
یا بعضی موارد مثل جت که همه چیزش خوبه به جز سیستم عاملش که جاوا هست (بعضی ها میگن این جاوا با جاواهای قبل فرق داره و فلان و بیسان ولی من میترسم خیلی با اون دو سیستم عامل فرق داشته باشه و من از خریدش پشیمون بشم )

خلاصه اینکه تمام این موارد باعث شده سرگردون بمونم که چی کار کنم ؟! تاچ بگبرم یا غیر تاچ ، سیمبین بگیرم یا ویندوز موبایل یا جاوا ! ، وایسم گوشیها ارزون بشه و موارد دیگری رو بخرم ؟! و ...

ممنون میشم اگه کامل راهنماییم کنین ... تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: راهنمایی برای خرید گوشی

پست توسط Mahdi Mahdavi »

در مورد جت اگر منظورتون سامسونگ جت هست گوشي خوبيه.برنامه هايي كه ساپورت ميكنه كمه.چون سيستم عاملش آندرويد گوگله.اما خود گوشي عاليه.
در مورد سيستم عامل 100% سيمبين بهتره.اما در مورد اينكه تاچ باشه يا نه نظر خودتونه.اگر ميبينيد نياز نداريد و فقط نظرتون اينه كه مثلا بازي هاي تاچ بهتره .بهتره كه تاچ نگيريد.اونقدر تفاوت نداره.ولي اگر مثلا از ماشين حساب گوشي خيلي استفاده ميكنيد خيلي هم مناسبه.
گوشي جت و سري N نوكيا انتخاب هاي خوبيه
سوالي بود در خدمتم
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 329 بار
سپاس‌های دریافتی: 448 بار

پست توسط moha684 »

من گوشی n86 رو پیشنهاد می کنم. در ضمن سیستم عامل سیمبیان از همه ی اینایی که گفتی بهتره چون برنامه های بیشتری رو پشتیبانی می کنه و در کل کیفیت بالاتری نسبت به سایر سیستم عامل ها داره.در ضمن اینو هم بگم که گوشی های نوکیا سری N از افت قیمت کمتری در مقایسه با گوشی های دیگه برخوردارن.
در مورد تاچ هم باید بگم که سرعت کار کردن با اینجور گوشیها کمتر از گوشیهای دیگست.البته اگه یکم پول بیشتری داشته باشین n97 آخرشه.سامسونگ رو هم اصلا پیشنهاد نمی کنم
[FONT=System][External Link Removed for Guests] 
[FONT=System] 
[FONT=System]618 
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

پست توسط atlantik »

عزیز این سایت رو یه نگاهی بنداز ببین چطوریه

mobile.ir

تصویر
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي تلفن همراه”