كسي در موردPS2 اطلاعات داره بياد تو

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي كنسولهاي بازي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

كسي در موردPS2 اطلاعات داره بياد تو

پست توسط Admiral »

من يه PS2 دارم و مي خواهم بجز فيلم و بازي DvD بتونم MP3 & MPEG رو ببينم ولي نتونستم كسي اطلاعاتي داره به من بده تا بتونم مشاهده كنم ممنون
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: 15616
سپاس‌های دریافتی: 81 بار
تماس:

پست توسط Ali Singer »

Admiral, سلام دوسن من تا اونحايي كه من اطلاع دارم mp3 و mpeg نميشه با ps2 ديد و حتي Dvd player ها هم فقط جديداش mpeg نشون ميده و اجرا ميكنه...شايد بشه با اضافه كردن يه چيپ اين امكان هم بهش اضافه بشه ولي باز مطمئن نيستم
بقيه دوستان هم اگه اطلاعاتي دارن خواهش ميكنم بگن كه ما هم چيزي ياد بگيريم :-)
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
اخراج شده
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران - پونک
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

پست توسط Nokia N93 »

سلام

دوست عزیز شما اگر واقعا می خواهید به این امکانات دست یاببید به من بگوو تا برات هم قطعه و هم ظرز کارش رو بهت بگم

باید از دوستم بپرسم.

مقازه پلی استیشن . پی اس پی و از این جور چیز ها داره .
تصویر

[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: 15616
سپاس‌های دریافتی: 81 بار
تماس:

پست توسط Ali Singer »

Nokia N93, خوب اگه نميخواست كه نميپرسيد....در ضمن مغازه درسته عزيزم نه مقازه....ديكته حتما تك ماده ميكردي :-)
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
اخراج شده
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Nokia N93 »

باشه من ميپرسم و خبرش رو به اطلاعتون ميرسونم.

در ضمن براي ديکته .من ديگته هام هميشه بالاي 18 بوده. بعضي مواقع گيج ميشم و يه سوتي ميدم.
تصویر

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Admiral »

من ممنونم از هر دو تون :smile: راستش برام داره خرج برمي داره يعني من قول دادم ساپورت مي كنه ولي جلوي خانوادم بد جوري ظايع شدم و حالا بايد برم يه ظبط بخرم كه گرون هم هست بهر حال هر جوري باشه من طلبعه اين كار هستم لطفا منو در جريان بزاريد :razz:
من با هوشي كه خدابهم داده رفتم و پسورد سيستمشو باز كردم و تونستم از ابشنهاش mpeg & mp3 رو باز كنم يعني ON كردم ولي بازم نشد :lol:
my GF kill me if I speak with U
اخراج شده
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Nokia N93 »

ببين ادميرال جان من برات مي پرسم تا شب بهت خبرش رو مي دم
تصویر

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Admiral »

دستت درد نكنه من منتظرم فقط اگه قراره چيزي نصب بشه يا اضافه بشه رو بهم بگوو :) :-)
my GF kill me if I speak with U
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

پست توسط reza »

سلام دوسته عزيز هيچي نبايد اضافه کني مطمن باش نمي دونم تا حالا اسم گيم شارک به گوشت خورده يا اصلا ديدي اين سي دي رو مي زاري واسه ديدن فيلم اما واسه ديدن تمام پسوند هاي معمول مثل mp3 و... بايد يه دي وي دي بگيري که اين خاصيت رو داره که تمام اهنگ ها رو رويه پي اس 2 اجرا مي کنه فکر کنم تو پايتخت بگردي و سوال کني دي وي دي نرم افزاري که مي گم گيرت مي ياد کار باهاشم خيلي سادست سي دي بوت که همون نرم افزار هست رو مي زاري بعد يه کارايي انجام مي دي مي گه سي دي mp3 رو بزار بعد مي زاري و به راحتي گوش مي کني پي اس 2 سي دي هاي audio رو به راحتي بدون هيچ بوت و نرم افزاري باز مي کنه اما mp3 رو بايد از اين دي وي دي که مي گم استفاده کني در ضمن من اين چيزي که مي گم با چشمام ديدم از کسي نشنيدم مطمن باش حالا باورش با خودته دوست داشتي بگرد دنبالشو باور کن دوست نداشتي هم که هيچي اينم از راهنمايي اميدوارم تونسته باشم کمکت کنم
تصویر
بزرگترين سايت تخصصي بازيهاي رايانه اي
COMING SOON
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط hamed6248 »

من خودم ps2 دارم اگه سري ماله شما تا قبل از سه ماه پيش باشه که اين قابليت را نداره و الان که من نقره اي و سري جديدش را گرفتم اين قابليت را داره!
يا رب نگاه تو عشق زندگي است بنماي که زندگي يعني عاشقي
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Admiral »

reza نوشته شده:سلام دوسته عزيز هيچي نبايد اضافه کني مطمن باش نمي دونم تا حالا اسم گيم شارک به گوشت خورده يا اصلا ديدي اين سي دي رو مي زاري واسه ديدن فيلم اما واسه ديدن تمام پسوند هاي معمول مثل mp3 و... بايد يه دي وي دي بگيري که اين خاصيت رو داره که تمام اهنگ ها رو رويه پي اس 2 اجرا مي کنه فکر کنم تو پايتخت بگردي و سوال کني دي وي دي نرم افزاري که مي گم گيرت مي ياد کار باهاشم خيلي سادست سي دي بوت که همون نرم افزار هست رو مي زاري بعد يه کارايي انجام مي دي مي گه سي دي mp3 رو بزار بعد مي زاري و به راحتي گوش مي کني پي اس 2 سي دي هاي audio رو به راحتي بدون هيچ بوت و نرم افزاري باز مي کنه اما mp3 رو بايد از اين دي وي دي که مي گم استفاده کني در ضمن من اين چيزي که مي گم با چشمام ديدم از کسي نشنيدم مطمن باش حالا باورش با خودته دوست داشتي بگرد دنبالشو باور کن دوست نداشتي هم که هيچي اينم از راهنمايي اميدوارم تونسته باشم کمکت کنم

دستت درد نكنه ممنون مدل سوني من 70004 هستش و من چون مي دونم مي تونه نرم افزارهاي خاصي رو اجرا كنه حرفتو قبول دارم و مي رم دنبالش ولي ايا بعدا دچار مشكل نمي شه منظورم از نظر تعويض سي دها پشت سر هم....
منظور از audio همون تراك هستش ديگه :-( بازم ممنون
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Admiral »

hamed6248 نوشته شده:من خودم ps2 دارم اگه سري ماله شما تا قبل از سه ماه پيش باشه که اين قابليت را نداره و الان که من نقره اي و سري جديدش را گرفتم اين قابليت را داره!

خب من ارديبهشت بود خريدم و مدلش 70004 هستش و نقره ايه !!!!
تو كاري روش نكردي ؟؟؟ يعني تا سي دي رو گذاشتي برات اجرا كرد ؟!؟!؟!؟
ارسال پست

بازگشت به “كنسولهاي بازي”