پرینتر
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
پرینتر
با سلام من یک پرینتر دارم مدل HP Digital Imaging Monitorکه یک هفته که از آن استفاده کردم تا یک ماه کنار گذاشتم بعد وقتی می خواستم با آن کار کنم گفت که رنگ تمام شده چرا؟می شود رنگ خشک شده باشد!

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: پرینتر
والا من نمیدونم این کار را که به شما می گوییم درست هست یا نه چون استادمون بهم گفته ولی از علمی بودنش اصلا اطمینان ندارم.
شما میتونید کاتریج رو در بیارید بذارید در داخل آب جوش و بگذارید تا چند دقیقه ای جوش بخورد بعد اگر رنگ درون سر کاتریج خشک شده باشد درست می شود
البته اول منتظر پاسخ بقیه دوستان باش و اگه خواستی از یک این کاره سئوال کن ولی هیچ کدومشون اطلاعاتشون رو در اختیار کسی قرار نمی دهند
از این لحاظ من این کار را توصیه نمی کنم چون احتمالا پشت کاتریج شما یک برد سبز رنگ هست که میزان موجودی رنگ کاتریج رو به شما نشون میده و اگر آن این کار رو می کند احتمال دارد که بشود با بعضی ا ز برنامه ها کنتر آن را صفر کرد
شما میتونید کاتریج رو در بیارید بذارید در داخل آب جوش و بگذارید تا چند دقیقه ای جوش بخورد بعد اگر رنگ درون سر کاتریج خشک شده باشد درست می شود
البته اول منتظر پاسخ بقیه دوستان باش و اگه خواستی از یک این کاره سئوال کن ولی هیچ کدومشون اطلاعاتشون رو در اختیار کسی قرار نمی دهند
از این لحاظ من این کار را توصیه نمی کنم چون احتمالا پشت کاتریج شما یک برد سبز رنگ هست که میزان موجودی رنگ کاتریج رو به شما نشون میده و اگر آن این کار رو می کند احتمال دارد که بشود با بعضی ا ز برنامه ها کنتر آن را صفر کرد
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

-
- سپاسهای ارسالی: 34 بار
- سپاسهای دریافتی: 376 بار
با سلام
دوست من چون شما از تاریخ عرضه پرینتر و کارتریج اطلاعی ندارد ابتدا باید تاریخ تولید کارتریج خود راپیدا کنید
ابتدا با تکان دادن کارتریج ببینید مشکل حل می شود یا نه و یا از راه حلی که دوستمون , گفته استفاده کنید اگر هم نه 1 کارتریج بخرید و دستگاه شارژش هم بگیر ( حدود 12 هزار ) بعد دیگه خیالت راحته ( شارژش هیچ کاری نداره )*.
دوست من چون شما از تاریخ عرضه پرینتر و کارتریج اطلاعی ندارد ابتدا باید تاریخ تولید کارتریج خود راپیدا کنید
ابتدا با تکان دادن کارتریج ببینید مشکل حل می شود یا نه و یا از راه حلی که دوستمون , گفته استفاده کنید اگر هم نه 1 کارتریج بخرید و دستگاه شارژش هم بگیر ( حدود 12 هزار ) بعد دیگه خیالت راحته ( شارژش هیچ کاری نداره )*.

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
متاسفانه به احتمال زیاد هد کارتریج پرینتر شما خشک شده و اگر هم نشده باشه باید شارژ کنید که زیاد سخت نیست . منم خودم اچ پی دارم هر دو هفته یکبار پرینت باهاش میگیرم تا خشک نشه .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون