پیدا کردن اطلاعات کامپیوتر
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
پیدا کردن اطلاعات کامپیوتر
با سلام برای پیدا کردن اطلاعات کامپیوتر خود باید چکار کنم مثلا برای پیدا کردن گرافیک؟

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
Re: پیدا کردن اطلاعات کامپیوتر
برای پیدا کردن اطلاعات کامل کارت گرافیکتون تو ویندوز ویستا روی دسکتاپ راست کلیک کنید گزینه properties یا personalize رو انتخاب کنید و بعد در تب display settings گزینه advanced settings( در ویندوز اکس پی adaptor ) رو انتخاب کنید از اونجا اطلاعات کامل کارت گرافیکتون مشخصه .
برای دیدن مشخصات سی پی یو و رم هم میتونید روی آیکون my computer راست کلیک کنید و properties رو انتخاب کنید, در اونجا مشخصات کامپیوترتون موجوده .
برنامه های ساده ی زیادی مثل test my hardware هم وجود داره که مشخصات کامل همه سخت افزارiاتون رو نشون میده
برای دیدن مشخصات سی پی یو و رم هم میتونید روی آیکون my computer راست کلیک کنید و properties رو انتخاب کنید, در اونجا مشخصات کامپیوترتون موجوده .
برنامه های ساده ی زیادی مثل test my hardware هم وجود داره که مشخصات کامل همه سخت افزارiاتون رو نشون میده
در روح و جان من میمانی ای وطن

- محل اقامت: God Knowz
- سپاسهای ارسالی: 212 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
- تماس:
,
شما برای دیدن اطلاعات کامل سیستم خود به این مسیر بروید :
Start > Run
درون پنجره ران کلمه " Dxdiag " رو تایپ کنید
در این قسمت می توانید تمام اطلاعات سیستم را ببینید.
شما برای دیدن اطلاعات کامل سیستم خود به این مسیر بروید :
Start > Run
درون پنجره ران کلمه " Dxdiag " رو تایپ کنید
در این قسمت می توانید تمام اطلاعات سیستم را ببینید.

- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 34 بار
- سپاسهای دریافتی: 376 بار
با سلام
من این چند روش را بلدم
1- در قسمت run تایپ کنیم dxdiag بعد enter
2- روی my coputer کلیک راست کرده و در قسمت properties می رم و general و قسمتهای دیگر را بسته به کاری که دارم انتخاب می کنم ( برای اسم سخت افزار گرافیک میرم قسمت hardware و divice mange را انتخاب میکنیم همه سخت افزار را نشان می دهد
3- روی my coputer کلیک راست کرده و در قسمت manage می رم و دیگه اینجا همه کارا را میشه کرد مثل تغییر فرمت ، مدیریت دیسک ، admin و خیلی کارهای اساسی دیگر
اگر دنبال مطلب بخصوصی هستین بگین تا بیشتر توضیح دهم .
من این چند روش را بلدم
1- در قسمت run تایپ کنیم dxdiag بعد enter
2- روی my coputer کلیک راست کرده و در قسمت properties می رم و general و قسمتهای دیگر را بسته به کاری که دارم انتخاب می کنم ( برای اسم سخت افزار گرافیک میرم قسمت hardware و divice mange را انتخاب میکنیم همه سخت افزار را نشان می دهد
3- روی my coputer کلیک راست کرده و در قسمت manage می رم و دیگه اینجا همه کارا را میشه کرد مثل تغییر فرمت ، مدیریت دیسک ، admin و خیلی کارهای اساسی دیگر
اگر دنبال مطلب بخصوصی هستین بگین تا بیشتر توضیح دهم .

- محل اقامت: God Knowz
- سپاسهای ارسالی: 212 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
- تماس:
,
ممنون که پاسخ دادید ولی قبل از پاسخ گویی بهتر است سایر پست های دیگران را بخوانید.
ممنون که پاسخ دادید ولی قبل از پاسخ گویی بهتر است سایر پست های دیگران را بخوانید.

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
به اضافه راههای ارئه شده توسط دوستان من استفاده از برنامه کم حجم CPU-z رو پیشنهاد می کنم که اطلاعات تقریبا کاملی از سی پی یو رم مادربرد و گرافیک بهتون میده ( البته گرافیک رو در ورژنهای جدیدتر اضافه کردن )
برای اطلاعات تخصصی تر گرافیک برنامه کم حجم GPU-z رو پیشنهاد می کنم .
برای اطلاعات تخصصی تر گرافیک برنامه کم حجم GPU-z رو پیشنهاد می کنم .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون