كريستيانو رونالدو، ستاره جنجالي پرتغال در مصاحبه با روزنامه سان لندن گفت: من وروني هنوز هم با هم دوست صميمي هستيم و هيچ مشكلي با هم نداريم.
به گزارش فارس، رونالدو افزود: خطاي من بر روي روني بسيار سطحي بود، از او عذرخواهي كردم اما روني نتوانست بر اعصابش مسلط شود. اعتراض من به داور نيز درست بود چرا كه اگر داور با يك تذكر به روني، كار را تمام ميكرد واقعاً بيانصافي بود.
وي اضافه كرد: بايد به وضوح بگويم كه ارتباط بسيار خوب من و روني از بين نرفته است و ما بزودي در تمرينات منچستر يونايتد يكديگر را ملاقات خواهيم كرد. من پس از بازي براي روني SMS فرستادم و از او عذرخواهي كردم، او نيز با من صحبت كرد و جنجالي كه مطبوعات اسپانيا، ايتاليا، و انگلستان درست كردهاند هرگز صحت ندارد و براي فروش بيشتر اين كار را مي كنند.
وين روني ، رونالدو را تهديد كرد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
وين روني ، رونالدو را تهديد كرد
مهاجم تيم ملي فوتبال انگليس ،" كريستيانو رونالدو " را به انتقام و كتك زدنش تهديد كردهاست.
نشريه وزرشي "ليكوس" روز سهشنبه به نقل از روزنامه "سان" نوشت: كارت قرمز " وين روني " مهاجم ۲۰ساله تيم ملي فوتبال انگلستان در مرحله يك چهارم اين رقابتها برابر پرتغال، همچنان از عناوين اخبار ورزشي است.
به نوشته اين نشريه، "وين روني"، مقصر اصلي اخراجش در اين ديدار را "كريستيانو رونالدو" ميداند.
روني معتقد است كه رونالدو ر اين ديدار از " هوراكيد اليزوندو" داور ديدار خواسته است كه به او كارت قرمز نشان دهد.
اين نشريه به نقل از " روني" روني آورده است كه اگر با او (رونالدو) روبهرو شوم، قطعه قطعهاش خواهم كرد.
از سوي ديگر " كريستيانو رونالدو" با رد اين اتهامات گفته است كه چنين ادعايي صحت ندارد و روني از دوستان من بهشمار ميرود.
اين نشريه در ادامه به نقل از رونالدو آورده است: من تنها به داور گفتم عملي كه " وين روني " انجام داده، خطا ميباشد.
نشريه وزرشي "ليكوس" روز سهشنبه به نقل از روزنامه "سان" نوشت: كارت قرمز " وين روني " مهاجم ۲۰ساله تيم ملي فوتبال انگلستان در مرحله يك چهارم اين رقابتها برابر پرتغال، همچنان از عناوين اخبار ورزشي است.
به نوشته اين نشريه، "وين روني"، مقصر اصلي اخراجش در اين ديدار را "كريستيانو رونالدو" ميداند.
روني معتقد است كه رونالدو ر اين ديدار از " هوراكيد اليزوندو" داور ديدار خواسته است كه به او كارت قرمز نشان دهد.
اين نشريه به نقل از " روني" روني آورده است كه اگر با او (رونالدو) روبهرو شوم، قطعه قطعهاش خواهم كرد.
از سوي ديگر " كريستيانو رونالدو" با رد اين اتهامات گفته است كه چنين ادعايي صحت ندارد و روني از دوستان من بهشمار ميرود.
اين نشريه در ادامه به نقل از رونالدو آورده است: من تنها به داور گفتم عملي كه " وين روني " انجام داده، خطا ميباشد.
يا رب نگاه تو عشق زندگي است بنماي که زندگي يعني عاشقي

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
hamed6248,
نتيجهء اخلاقي: هرکس زودتر کارت قرمز براي رقيبش درخواست کند، او موفق است.
نتيجهء اخلاقي براي وين روني: از اين به بعد بايد به جاي اعتراض، کارت قرمز درخواست کند.

نتيجهء اخلاقي: هرکس زودتر کارت قرمز براي رقيبش درخواست کند، او موفق است.
نتيجهء اخلاقي براي وين روني: از اين به بعد بايد به جاي اعتراض، کارت قرمز درخواست کند.

[External Link Removed for Guests]