خوب خدارو شكر همه به اين تكاپوي ايراني ها ايمان دارند ولي كدوم يك از شما عقلتون مي رسه سمند طراحي كنيد كدومتون مي تونه از يه نمونه كامل هليكوپتر كپي برداري كنيد كدومتون مي تونيد حتي نقاشي اينها رو بكشيد ؛ مي دونيد چرا چين اقتصادش پيشرفت كرد چون تو تقلب رو دست نداره نمونه اي براتون مي گم :
شنيديد يه نوع مرسدس جديد داره توليد مي شه ولي اسمش چيز ديگه اي هستش ؛ نه فكر كنم شايد ديده باشد بله شركت چير من يكي از توليد كنندگان توليد خودرو د چين هستش كه قراردادي با شركت بن رو ايران بسته و اين خودرو كه حجم موتورش 3200 سي سي مي باشد در ايران با قيمت بالايي به فروش مي ره و لقب مرسدس رو به خودش گرفته
اينقدر كپي كاريش جالب و قشنگه كه چينيها براي ارزو هاي مردم خودشون كه نمي تونند بنز و بي ام و بخرن ازاينها كپي برداري مي كنند و مي سازند و حتي صادر هم مي كنند ...
من نمونه اي از اين خودرو ها رو كه به سفارش واحد تحقيقات شركت ... تهيه شده دارم و نمونه اصيل اين كپي برداري خودرو ي MVM 110 هستش كه اولش مردم فكر مي كردنند نمونه جديد ماتيز هستش ولي بعد متوجه شدند موتورشو جنرال موتورز داره پشتيباني مي كنه و فقط بدنه اون از ماتيز كپي برداري شده ....
چرا پس ما نتونيم اين كار رو بكنيم در صورتي كه خارجي ها به فكر بردن مغزها از ايران هستند .
مي دونم ما نه مي تونيم جلوي فرار مغزها رو بگيريم نه مي تونيم درست و حسابي نگه شون داريم ولي قبول كنيد حق با كسي هستش كه از اين موقعيت داره استفاده مي كنه