سلام 3!و احتمالا آخر!صبر کردم تا سوالای سامان رو جواب بدی ببینم سوژه جدید میشه از توش درآورد دیدم گویا رفتی تو استند بای!

تنها را قدم زدن روی اعصاب من هم منتظر نگه داشتن است !راستی خلاصه و ساندویچ وار جواب نده که شاکی میشم!

1.خیلی ها روشون نمیشه در محیط عمومی دودی بودن خوشون رو رو کنند!ولی پدرام و بابک داوطلبانه اعتراف کردند و نیازی به شکنجه نبود!
2.علت با جوراب خوابیدن تو فیلمای ایرانی اینه که همشون جوراب نو می پوشن و نیازی به استعمال اسپری خوشبو کننده در محل فیلمبرداری نیست!
3.برو تو 18 سالگیت!اون موقع تصوری که از 28 سالگیت داشتی چی بود؟چقدر به اون تصور رسیدی؟
4.عبدالرضا... ریاضی باز سی سی هم شدیدا تو جنگ و درگیری غرقه ها! بذارین یک حدسی از مخیله اش بزنم!مثلا وقتی میاد تو سنترال و میره تو تاپیک رزمایش و شلیک موشک ها رو می بینه میگه:ای به خشکی شانس کاشکی من دکمه شلیکو میزدم!
5.با تبادل نظر میلاد نگار و محمد 1985 برابر مقررات کپی رایت برخورد خواهد شد!
6.راستی شنبه 11 مهر ساعت7 و 7 دقیقه و 7 ثانیه و 7 صدم ثانیه صبح تولد من است! از همین جا به آحاد بشریت تسلیت و تعزیت عرض میکنم!راستی لازم نیست سایت رو تزیین کنید!

فقط شنبه که سایت باز مشه مثل این وبلاگ های گل منگولی آهنگ پس زمینه عزیزم هدیه من برات یک دنیا عشقه اندی رو بزارین!تولدت مبارک!تولدت مبارک!کیلیلیلیلیلیلیلیلی!عروسو آوردن!اهل محله میگن!اهل محله میگن!ماشاالله به عروس و دوماد!ماشالله ماشالله به دو شاخ شمشاد!بشون بگین مبارک... عروسیشون مبارک!

7.همبر شب چهره شیراز رو که زدی؟
8.میگم اون زنی که تو میخوای باید بدی برات بسازن!

9.من میدونم گفتنت مثل اون یارو شخصیته تو کارتون گالیور بود!یادت هست اسمش چی بود؟

10.محمد 1985 رو چیکارش کنیم؟به نظرت چقدر تو حسابهای مخفی اش برای روز مبادا خوابونده؟شغلش چی میتونه باشه؟نگهبان؟حراست؟دیدبان؟گشت بیس؟آدم فروش؟جاسوس؟لباس شخصی؟
11.چقدر تو بانکهای سویس خوابوندی؟
12.میشه یکم از آوراگی هات بگی؟همه گفتن تا الان؟منظورم روزی بود که جلای وطن کردی چقدر تلاش کردی تا تو غربت جمع و جور شی و اینور اونور رفتن هات و...
13.کارگری هم کردی؟
14.توهم تئوری توطئه داری؟
15.گوشی ات چیه و از همه امکاناتش استفاده می کنی؟
16.چند بار خودزنی کردی؟
17.اون چیه سبزه پررنگه درازه سرش تلخه پوستشو میگری سبزکمرنگه تو گینه بیسائو بهش میگن خیار!
18.چند بار تو گل گیر کردی؟
19.مائو همه معتادای چین رو بار کشتی کرد و ریخت تو دریا!چین الان رسیده به اینجا و در سالهای اتی اقتصاد اول جهان خواهد شد!یعنی ما هم با معتادا این کارو بکنیم؟
20.محله های خلاف دبی هم میری؟
21.تا حالا دید کسی تبرج کنه؟
22.خوشکلی؟
23.نظرت درباره جراحی زیبایی چیه؟
24.پرونده هسته ای 7 ساله شد!به نظرت کی ازدواج میکنه؟
25.اندر کف معنی جمله هندی بمان!ولی یادت نره اگه زن هندی گرفتی اولین جمله ای که بهش میگی همین باشه ها!بیمه نامه زندگی مشترکت خواهد بود!!

26.تو جلدت سید داری؟
27.زنها بدون مردا چند روز زنده میمونن؟
28.از کارهای اطلاعاتی و جاسوسی خوشت میاد؟ناموس هیجانه ها!
29.نحوه انتقامت از کسی که برات قیافه بگیره چطوریه؟به نظرم دعوتش کن خونتون برای ناهار مفصل ولی بهش ناهار نون و پیاز و آب بده! ولی خودت جلو روش جوجه بختیاری بزن!بهش هم تعارف نکن!
30.میدونستی یکی از انگیزه های اصلی حمله 1400 سال پیش اعراب به ایران فقدان زنان سفید پوست در حجاز عربستان بوده؟
31.اولش چی بود؟
32.خیلی دری وری میگم؟
33.به نظرت موجودات فضایی نر و ماده دارند؟
34.چند بار حیوان آزاری کردی؟چرا بعضی ها از این کار لذت می برند؟یک کلیپ قدیمی هست که یک الاغ نگون بخت رو از پل میندازن تو رود خونه و میخندن!
35.حکم شرعی گربه ای که کفتر بخورد چیست؟
الف:980 ضربه شلاق
ب:وصل کردن به دستگاه برق
ج:انداختن در دیگ آب جوش
د:تبدیل به بخار
ه:انداختن در قفسی به همراه 4 سگ درنده و وحشی
و:اعدام در ملا عام گربه ها جهت عبرت گرفتن سایرین
ز:تمام موارد
36.حقت رو خوردن؟
37.حق کسی رو خوردی؟
38.حسرت چیا رو خوردی؟
39.از چه کارهایی پشیمون شدی؟
40.چرا دختر خواهر پسر عمه مامان وزیر خارجه بورکینافاسو به sms پسر دختر خاله نوه رییس ستاد مبارزه با مواد مخدر مجمع الجزایر کومور جواب نمیده؟
------------------------------------------------------------------------------------