اهدا اثار باستانی ما به موزه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

اهدا اثار باستانی ما به موزه

پست توسط میهن پرست »

دوستان سلام.راستش من یه شیئ عتیقه دارم که مربوط میشه به میراث مادری ما که تو ساری هست.می خواستم بدونم که این سنگ اسیاب رو به کدوم موزه تحویل بدم.دوستان در ضمن من شنیدم که اگه بخوای یه همچین چیزی رو تحویل بدی یقتو میگیرن که بقیشو کجا گزاشتی .اینه که من یکم ترسیدم که نکنه بگیرنمون.دوستان در ضمن می خواستم بدونم که ایا موزه این اثار رو میخره یا نه.چون به هر حال باید ببینیم که حداقل کرایه ماشینمون در بیاد.(البته شوخی کردم).
دوستان من اگه بتونم یه دو سه تا عکس ازش براتون میزارم چون دوسه تا باستان شناس اینجا داریم لطفا نظر بدن که قدمتش چقدر هست.چون یکی از دوستانم که تو اینکاره و یکم باستان شناسی خونده گفته که شاید مربوط به دوره صفویه باشه.البته یه سری حرف هم زد که من نفهمیدم و گفت ممکنه ماله خیلی پیش از اینها یعنی دوره سلجوقی باشه.البته من که زیاد به حرفاش اعتماد ندارم.
اما هر چی که هست این سنگ از زمین های پدر بزرگم تو یه جای پرت موقع شخم زدن در اومده.پس مطمئنا قدیمیه.
ما هم که اخر مرام و معرفت گفتیم اینو تحویل بدیم به موزهتصویرتصویر.دوستان لطفا ادرس موزه رو هم لطف کنید.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major I
Major I
نمایه کاربر

Re: اهدا اثار باستانی ما به موزه

پست توسط میهن پرست »

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major I
Major I
نمایه کاربر

Re: اهدا اثار باستانی ما به موزه

پست توسط میهن پرست »

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ ايران”