صندلی داغ با حضور Pedmehr...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

Re: صندلی داغ با حضور Pedmehr...!

پست توسط mahshid-banoo »

درود به همگی
و سلام به مهمان این صندلی
خوش آمدیدتصویر
تصویر
اولین چیزی که بعد از خوندن پاسخ هاتون به ذهنم رسید این بود که اگه پسر میشدم احتمالا خیلی شبیه شما میشدمتصویر.

تازگیها از سوال های تخیلی و فرافکن استفاده میکنمتصویر.

* اگه یه بوم سفید نقاشی بهتون بدن و بگن هرچه میخواهد دل تنگت بکش، چی میکشید؟ چه رنگی میکشید؟ دوست دارید با انگشتت بکشید؟ دوست دارید وقتی کشیدید بری توش؟ دوست دارید اونموقع زمزمه چه آهنگی تو گوشتون باشه؟

* اگه خدا این قدرت رو بهتون میداد که با یه حیوون بتونید صحبت کنید، کدوم حیوون رو انتخاب میکنید؟ چی بهش میگید؟

*اگه یه ماشین زمان داشته باشید، باهاش میرید کجا؟ چه زمانی؟ آینده یا گذشته؟ دوست دارید کی رو ببینید؟

*اگه زندگیتون یه پاک کن داشته باشه، کدوم قسمت زندگیتونو پاک میکنید؟ حالا اگه یه قلم bold داشته باشه، کدوم قسمتشو پر رنگ میکنید؟

*دوست دارید 24 ساعت جاتونو با کسی عوض کنید؟ با کی؟

* خلوتتنون چه شکلیه؟ چه خبره؟

* چه سازی رو برای زدن انتخاب میکنید؟

موفق باشید
  بدرود 

تصویر

آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

Re: صندلی داغ با حضور Pedmehr...!

پست توسط pedmehr »

mahshid-banoo نوشته شده:درود به همگی
و سلام به مهمان این صندلی
خوش آمدیدتصویر
تصویر
من هم سلام دارم .ببخشید که دیر جواب دادم متاسفانه برای ورود به سایت مشکل داشتم

اولین چیزی که بعد از خوندن پاسخ هاتون به ذهنم رسید این بود که اگه پسر میشدم احتمالا خیلی شبیه شما میشدمتصویر.

جالبه !

تازگیها از سوال های تخیلی و فرافکن استفاده میکنمتصویر.

* اگه یه بوم سفید نقاشی بهتون بدن و بگن هرچه میخواهد دل تنگت بکش، چی میکشید؟ چه رنگی میکشید؟ دوست دارید با انگشتت بکشید؟ دوست دارید وقتی کشیدید بری توش؟ دوست دارید اونموقع زمزمه چه آهنگی تو گوشتون باشه؟
یه کلبه وسط یه دره سر سبز که یه رود خونه هم رد میشه از وسط دره . رنگ سبز جنگل و آبی آسمون و ... .
امتحان نکردم که با انگشت بکشم ولی فکر نکنم خوشم بیاد . اما خیلی دوست دارم برم توش . آهنگ هم فرهاد .

* اگه خدا این قدرت رو بهتون میداد که با یه حیوون بتونید صحبت کنید، کدوم حیوون رو انتخاب میکنید؟ چی بهش میگید؟
فکرش رو که میکنم هیچ فرقی برام نمیکنه ! ولی خب از پرنده ها میپرسیدم که از من خوششون میاد یا نه . چون من که خیلی دوسشون دارم !

*اگه یه ماشین زمان داشته باشید، باهاش میرید کجا؟ چه زمانی؟ آینده یا گذشته؟ دوست دارید کی رو ببینید؟

مطمئنا به آینده میرفتم البته به گذشته هم علاقه دارم ولی خب به هر حال آینده خیلی مبهم تر هست . شاید سال 2200 میلادی شایدم دورتر !

*اگه زندگیتون یه پاک کن داشته باشه، کدوم قسمت زندگیتونو پاک میکنید؟ حالا اگه یه قلم bold داشته باشه، کدوم قسمتشو پر رنگ میکنید؟

هر قسمتی که فکر کردن بهش عذابم بده رو پاک میکردم و هر جایی که باعث افتخار و خوشحالیم شده bold !

*دوست دارید 24 ساعت جاتونو با کسی عوض کنید؟ با کی؟

آره خب ! با باراک اوباما ! البته نمیدونم اونم دوست داشته باشه بیاد جای من ! تصویر

* خلوتتنون چه شکلیه؟ چه خبره؟

خلوتم مثل خلوته همه! ولی کلا یکم افسرده و خسته و سردرگمه

* چه سازی رو برای زدن انتخاب میکنید؟

ستار و پیانو

موفق باشید
  بدرود 

منم خوشحال شدم .

در روح و جان من میمانی ای وطن
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”