ديدار پاياني رقابتهاي فوتبال جام جهاني ۲۰۰۶آلمان از تلويزيونهاي شهري پايتخت به طور مستقيم پخش ميشود.
مديرعامل سازمان زيباسازي شهر تهران گفت:شهرداري باتلاش فراوان مجوز پخش اين ديدار را از تلويزيونهاي شهري از استانداري تهران دريافت كردهاست.
" حجتالله ملاصالحي " اظهار داشت:باموافقت استانداري تهران ، هماكنون مشكلي براي پخش اين ديدار از ۱۴تلويزيون شهري نصب شده در معابر و بوستانها وجود ندارد.
وي ادامه داد: البته به منظور جلوگيري از بروز مشكلات احتمالي در تردد شهروندان، هماهنگيهاي لازم با اداره راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ صورت خواهد گرفت.
مديرعامل سازمان زيباسازي شهر تهران از ميادين ونك، تجريش، هفت تير و بوستانهاي ملت، شريعتي، گفتگو، رضوان، بعثت و رسالت به عنوان برخي از اماكني نام برد كه ديدار پاياني رقابتهاي جام جهاني فوتبال از تلويزيون- هاي آنها پخش خواهد شد.
اين ديدار، ساعت ۲۲و ۳۰دقيقه يكشنبه هيجدهم تيرماه ميان تيمهاي ايتاليا و يكي از دو تيم فرانسه و پرتغال برگزار ميشود.
پيشتر شهرداري تهران بنا داشت تمامي ۶۴بازي جام جهاني ۲۰۰۶آلمان را از تلويزيونهاي شهري پايتخت پخش كند كه پس از مشكلات ترافيكي چند بازي اول اين رقابت ها، استانداري تهران اجازه پخش ادامه بازيها را نداد.
ديدار پاياني جام جهاني از تلويزيونهاي شهري تهران پخش ميشود
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 186 بار
سلام
من که اصلا موافق نيستم. من ديشب تو فرودگاه بودم همه مسئولين داشتند بازي فوتبال رو نگاه مي کردند. همه مسافر ها معطل شدند. ساکهاي مردم اشتباهي مي رفت. جاهاي مشخص شده براي تحويل ساکها اشتباه بود. با عصبانيت از يکي از مسئولين پرسيدم مدير اين فرودگاه کيه تا برم شکايت کنم. گفت مدير فرودگاه که هيچ رئيس جمهور هم داره فوتبال نگاه مي کنه. واقعا اين يعني چي؟
من که اصلا موافق نيستم. من ديشب تو فرودگاه بودم همه مسئولين داشتند بازي فوتبال رو نگاه مي کردند. همه مسافر ها معطل شدند. ساکهاي مردم اشتباهي مي رفت. جاهاي مشخص شده براي تحويل ساکها اشتباه بود. با عصبانيت از يکي از مسئولين پرسيدم مدير اين فرودگاه کيه تا برم شکايت کنم. گفت مدير فرودگاه که هيچ رئيس جمهور هم داره فوتبال نگاه مي کنه. واقعا اين يعني چي؟
Don't play games with the ones who love you