گفتم که صندلی از این به بعد هم به دلیل مشغولیات دوستان وبنده در مهرماه سر حوصله و کیف میره جلو!

در صندلی قبلی هم تعدای از مجریها غیبشون زده بود! حالا!

خوب مهمان این هفته عکاس سنترال یا همون علیرضا اسپاتر خودمان است!خدا رو شکر نام کاربری اش رو عوض کرد!البته هنوز هم تا نقطه آرمانی فاصله داره و سر و ته نوشته!! شخصا زیاد از نام های کاربری عجیب الخلقه خوشم نمی یاد! قبلا هم خودم دریاسالار بودم!الان بش فکر میکنم می بینم اه چقدر تریپ ضایع بوده ها!مثل این از خود راضی های کمبود دار است! برخی نام های کاربری واقعا عجیبند و یک جورایی ادم رو یاد دوران یاهو مسنجر میندازه! چمیدونم!پلنگ پیر!گرگ صحرا!خرس وحشی!عروسک جنی! دانجر من!دویل ومن! و امثالهم!
مثل بچه آدم اسم خودت رو بزار چی میشه مگه؟والا!

راستش علی رضا در بین مهمانان صندلی بیشتر علاقه را به شرکت نشان داد و شانس بدش بد موقعی به تور ما خورد! هم مجریا تو اعتصابند و هم خودم یکمی تو کرات دیگر سیر می کنم!ولی سعی میکنیم محفل نورانی برپا بشه!
علی رضا رو نه می شناسم نه تا حالا باهاش کیک و ساندیس خوردم و نه دعوتمون کرده فرحزاد و نه میگه چطور از فنس های مهرآباد میره بالا و میره تو شیلتر ها!
دوربین به دست میدوه از این سر باند تا اون سر باند! یک بار بچه ها دیدنش رو برج مراقبت مهرآباد داشته کباب درست میکرده!میگن با موساد کار میکنه و هر چی اطلاعات سری نظامی مهرآباد هست قبل از پایان وقت اداری تل آویو ایمیل میکنه براشون! بچه های احساسی و با توجه به سن و سالش که تو مایه های کاپتان پیلوت یا همون رامین خودمان است شلوغ و پر انرژی است!
ولی خدایی 18-19 ساله های الان به قول پدرام کنسل و به قول خودم اوت دربست هستند! منظورم بچه های سی سی نیستا رامین رو که میدونم حداقل 5 سال ازخودش بزرگتره! کلی گفتم! تو یه حال ها و عالم هایی هستند که من و امثال من در 14سالگی در آن سیر میکردیم!
ورودی های امسال دانشگاه رو نگاهی می انداختم دیدم از دستگیره پله های سرسره سواری میروند و دانشگاه را با آپاچی خونه محلشون اشتب گرفتند! یکی شون که گویا لات محلشون بوده تو ثبت نام با مشکل غیبت سربازی برخورده بوده با حراست زد و خورد کرده و چاقو کشی و...

زیاد حاشیه نریم..چون چند روزی تو سکوت بودم همینطوری داره حرفهای بی ربط میاد بالا! سخت نگیر عزیز!گیر بدی میرم معتاد میشم ها!

علی رضا پسر خوبیه نگران نباشین فقط اشکالش اینه که گیر داده به مهرآباد اینهمه سوژه تو شهر هست یک عکاس به هیچی نباید رحم کنه پسر جان!یک تاپیک باز کن به نام گالری عکسهای اجتماعی علیرضا! خوراک های ناب رو بریز توش!کاش تو سن تو بودم!
زخمی نشی
1.علی رضا(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل-شماره چشم-سایر موارد!)
2.اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..
3.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟
4.خواننده و آهنگ مورد علاقه؟
5.شخصیت های مورد علاقه در زمینه های مورد علاقه؟
6.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
7.جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟
8.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!
9.وصفی از صبر و حوصله ات؟
10.ویژگیهای جذاب دختران و پسران و ویژگیهای غیر قابل تحمل آنها؟
11.شدیدترین دعوای عمرت؟
12.از چیا متنفری؟
13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟
14.جریان آواتور و امضات چیه؟
15.درخواستت از بچه های سنترال؟
17.شرایط خانوادگی تو بگو که در چه جوی بزرگ شدی؟
.18.زیباترین بازیگر مرد و زنی که دیدی کیا بودن؟ ایرانی و خارجی!
19.شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو!
20.اسم مورد علاقه برای بچه و شکل قیافه رویایی ازش که تو ذهنت هست؟
21.دوست داشتی دختربودی؟
22.یک دوبیتی روانی کننده بگو!
23.تهران نباشی کجا باشی؟چرا ؟
24.به دوستان اینترنتی اعتماد کردی؟؟
25.چقدر لباس میخری؟
26.چکار مهرآباد داری؟
27.تا حالا خودت رو گرفتی؟
28.تا حالا گرفتنت؟
29.با گربه باید چیکار کرد؟
30.کل دنیا رو بدن دست زنها چی ازش باقی میذارن؟
31.این سوال نامرئی است!با توجه به مخیله مستعد خود آن را مرئی نمایید!
32.سایتهای مورد علاقه و همچنین کانال های مورد علاقه ماهواره ای رو بگو؟
33..به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟
34.سرگرمی هات اصولا چیه؟
35.از کی عکاسی رو شروع کردی؟چند تا عکس گرفتی؟عکاسی چه حالی بهت میده؟زیباترین عکسی که گرفتی بزار!
----------------------
چته؟
علی رضا و بابا
علیرضا و مامان
علی رضا و داداش
علی رضا و خواهر
علی رضا و دوست دختر
علی رضا و دختر
علی رضا و دخانیات
علی رضا و سوسک
علی رضا و مامولک
علی رضا و موش
علی رضاو خلاف سنگین!
علی رضا و لاف سنگین!
علی رضا و مایه داری!
علی رضا و بی پولی!
علیرضا و اسمایلی مورد علاقه!
-------------------------------------
برای نخستین بار همه با هم !
Mahdi1944
Fariborz
negar.int
SAMAN
yasermym
Mohamad 1985
Mil@d
JavadRadical
CAPTAIN PILOT
Shola
Naghme
Mahshid banoo
Noora
SadafG
-------------------------
[External Link Removed for Guests]

من که نشستم پام درد میکنه
مگه تو جا تو به یکی از مهمونا بدی 

اصلا" 

البته عیبی نداره, چون میلاد گفته ما هم پارتی بازی میکنیم!
حتما" موزیک i'll still kill رو شنیدی!