باسلام
لطفا اگر کسی طرز ساخت یک موشک سوخت جامد را بلده و به طرحش اطمینان داره در بخش هوا فضا اونو قرار بده.
لطفا در بخش هوا فضا قرارش بده (به ایمیل نفرسته).
اگه یه طرح شماتیک هم بذاره کنارش ممنون میشم.
شما خودتان که ميدانيد سوال و يا درخواستتان به کدام بخش مربوط است بهتر نبود در همان بخش مطرح ميکرديد ؟
در ضمن در انتخاب موضوع تاپيک هم دقت کنيد, طبق قوانين به کار بردن واژه هاي نظير کمک و اينگونه کلمات مجاز نيست. موضوعي را که با متن پست شما همخواني دارد را براي تاپيک خود را انتخاب کنيد.
با سلام م تازه تو ان انجن عوض شدم قصد دارم یک مشوک با سوخت جامد بسازم (باروت و غیره) میخواستم تو این تایپک کسی بلده بزاره واقعا خیلی احتایج دارم اگه میشه کمکم کنید با تشکر
دوست عزیز از من میشنوی برای تفریح و سر گرمی این کارارو نکن.من و یکی از دوستانم 2سال پیش یک راکت سوخت جامد پرتاب کردیم اما هیچ وقت نفهمیدم که به کجا افتاد.البته خدارو شکر گویا در همان بیابان های اطراف تهران فرود اومد.اما شما دوست عزیز من یک نوع سوخت به شما میگم.فقط جانب احتیاط رو رعایت کن.و برای بار اول یک راکت کوچک رو ازمایش کن.راستش خیلی دوست داشتم که فیلم پرتاب راکت ما رو بهت نشون بدم اما حیف که قیافه هامون توش طابلوئه.به هر حال برای شروع میتونی از ترکیب پتاسیم نیترات با شکر استفاده کنی.مطمئنم تعجب کردی.ولی درسته.شکر یک ماده موثر برای راکت های ازمایشی هست.سعی کن از ترکیب 60 درصد شکر و 40 درصد پتاسیم استفاده کنی.البته یک سری از کاتالیزور ها هم میشه استفاده کرد.که گفتنش رو به شما جایز نمیدونم.اما چون میخوام کارت راه بیفته میتونی از پودر گوگرد کبریت استفاده کنی که عطاری ها دارن.این راکتی که گفتم در اندازه راکت های فلسطینی چیزی حدود 10 کیلوکتر برد داره پس مواظب باش.این دقیقا همون راکت های قسام 3 فلسطینی هست.راستی دوست من اگه میشه بگو این راکت روبرای چی میخوای .در ضمن ایا از مکانیزم ساخت راکت اگاه هستی یا نه.منظورم گلوگاه و اینجور چیزهاست. یک بار دیگر هم میگم .قبل از هر چیزی احتیاط رو رعایت کن.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
سلام دوست عزیز واقعا ممنون من در ابعاد خیلی کوچیک میخوام بسازم نه اینهایی که شما توی عکس گذاشتید مگه میخوام به لبنان موشک بدم؟ واقعا از کمکتون ممنونم برم همینو فعلا ازمایش کنم ولی شما ترکیبات و اطلاعات دیگه ای دارید دریغ نکنید من در موارد صلح جویانه به کار میبرم نه خطر ناک
اولا توصيه اكيد مي كنم سراغ اين كار نرويد ! خود من 2 سال پيش روي موشك كار مي كردم كه متاسفانه به خاطر تنگي نازل منفجر شد و دست و نيمي از صورتم به شدت دچار سوختگي شد كه بخير گذشت(شانس اوردم كه از لوله مقوايي ضخيم استفاده كرده بودم و تركش نداشت!!)
البته من كمي بي باك بودم و با نيترات آمونيوم كار مي كردم نيترات آمونيوم / پر منگنات / شوره / و.... يكي از بهترين سوخت ها هم همون شكر و شوره هست كه دوستان گقتن ولي همين مخلوط رو روي گرماي كم بزاريد كه رنگش متمايل به قهواي خيلي تيره بشه از بالايي بهتره
سلام دوستان من 60 درصد شکر +40 نیتران قاطی کردم و جوش دادم و خشک کردم حالا به عنوان فیتیله از چی میشه استفاده کرد؟ راستی اقای میهن پرست نگفتید که کاتالیزور چی بزنم؟