نظرسنجي: خدا چيست؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه موضوعات فرهنگي و ادبي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

نظرسنجي: خدا چيست؟

پست توسط elahe_m1991 »

سلام.راستشو بخوايد يه آمار گيري راجب خدا دارم.از كاربران عزيز مي خوام نظر بدن و در ضمن( اسم.جنس.تحصيلات.شهر)و احساسشون رو به صورت واقعي بنويسن.ممنون

[FONT=Comic Sans MS]1.چقدر خدا رو باور داريد؟ 
[FONT=Comic Sans MS]2.خدا كيه؟ 
[FONT=Comic Sans MS]3.خدا كجاي دنيا ايستاده؟ 
[FONT=Comic Sans MS]4.چرا خدا خودشو به ما نشون نمي ده؟ 
[FONT=Comic Sans MS]5.تا حالا شده بخوايد يك روز رو بدون خدا سپري كنيد ولي نتونيد؟ 
[FONT=Comic Sans MS]6.نماز مي خونيد؟روزي چند بار؟ 
[FONT=Comic Sans MS]7.اگه نماز نمي خونيد،وقتي به مشكل بر مي خوريد چي كار مي كنيد؟ 
[FONT=Comic Sans MS]8.وقتي مشكلي داريد با خدا حرف مي زنيد؟در حالت عادي چطور؟ 
[FONT=Comic Sans MS]9.خدا چطوري مي تونه هممون رو با هم زير نظر داشته باشه؟ 
[FONT=Comic Sans MS]10.خدا از كجا اومده؟ 
[FONT=Comic Sans MS]11.چرا پدر و مادر نداره؟ 
[FONT=Comic Sans MS]12.وقتي به خدا فكر ميكنيد بيشتر اون رو كجا حس مي كنيد؟ بالاي سرتون،كنارتون،يا به قول شاعر لاي آن شب بوها؟ 
[FONT=Comic Sans MS]13.چرا مي گن زياد به خدا فكر نكنيد؟ 
[FONT=Comic Sans MS]14.دوست داريد خدا نباشه؟چرا؟ 
[FONT=Comic Sans MS]15.به نظرتون وقتي با خدا حرف مي زنيد خدا مي خنده يا عصبانيه؟يا قهره؟ 
[FONT=Comic Sans MS]16.تا حالا با خدا قهر كردين؟كي آشتي كردين؟ 
[FONT=Comic Sans MS]17.خدا دختره يا پسر؟  

من خيلي وقتا نماز نمي خونم ولي هر چي هم سعي كنم نمي تونم وجود خدا رو منكر بشم.شما چطور؟
لطفا اول سؤالاتو توي صفحتون كپي كنيد بعد جلوي هر سؤال جواب بديد. ممنون
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

Re: خدا دختره يا پسر؟ نظرسنجي

پست توسط iran12345 »

با سلام و درود
تایپک بسیار جالبی درست کردید تبریک میگم و اما جواب سوالات از نظر من
[FONT=Comic Sans MS]1.چقدر خدا رو باور داريد؟ : 100% 
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] 2.خدا كيه؟: یک موجود بسیار مهربون   
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] 4.چرا خدا خودشو به ما نشون نمي ده؟: شاید تحمل دیدن بزرگی و عظمت اون رو نداشته باشیم و شایدم لیاقتش رو     
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] 5.تا حالا شده بخوايد يك روز رو بدون خدا سپري كنيد ولي نتونيد؟ نه هرگز چون عین یک کودک چند ماهه از نظر معنوی به اون احتیاج داریم       
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] 6.نماز مي خونيد؟روزي چند بار؟: نه نماز نمی خونم چون اعتقادی به نماز و از این تیپ چیزها ندارم، من خدا رو همیشه یاد میکنم و سعی میکنم کارهایی نکنم که خدا از دستم ناراحت و یا آزرده خاطر بشه خیلی ها رو میبینیم که با ریا نماز میخونند اما پشت اون چهرهء گریم شدشون یک ......... خلاصه بگذریم............. انسانهای متعصب جاهل و شیطان صفت زیاد هست من همشون رو به خدا حواله میکنم خلاصه............ من نام زیبای ((الله)) رو برای همیشه و تا ابد روی قلبم هک کردم و تا نفس میکشم به عشق خدا زندگی خواهم کرد.         
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] .اگه نماز نمي خونيد،وقتي به مشكل بر مي خوريد چي كار مي كنيد؟: ....................           
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] .وقتي مشكلي داريد با خدا حرف مي زنيد؟ در حالت عادي چطور؟ من همیشه و در همه حال خدا رو توی ذهن و قبلم یاد میکنم چون خیلی وقته که برای همیشه روحم رو به خدا هدیه دادم             
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] .خدا چطوري مي تونه هممون رو با هم زير نظر داشته باشه؟: ...................             
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] .خدا از كجا اومده؟: واقع نمیدونم اما خیلی عجیبه به طور متمادی هر لحظه اون رو کنارم حس میکنم               
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] .چرا پدر و مادر نداره؟: بلکه داره و نگفته از کجا معلوم                 تصویر
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] .وقتي به خدا فكر ميكنيد بيشتر اون رو كجا حس مي كنيد؟ بالاي سرتون،كنارتون،يا به قول شاعر لاي آن شب بوها؟ 
بیشتر در تاریکی و تنهایی در         

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] .چرا مي گن زياد به خدا فكر نكنيد؟ چون ممکنه قات بزنیم   تصویر                  
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] .دوست داريد خدا نباشه؟چرا؟ اگه بدونم خدا من رو تنها گذاشته و یا دیگه وجود نداره برای زندگیم و زنده موندنم هیچ دلیلی نمی بینم                   
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] .به نظرتون وقتي با خدا حرف مي زنيد خدا مي خنده يا عصبانيه؟يا قهره؟ به نظرم خدا با دقت حرفامون رو گوش میده و بعضی وقتها که غمیگین میشیم اون هم بخاطر ناراحتی ما غمگین و ناراحت میشه.                     
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] .تا حالا با خدا قهر كردين؟كي آشتي كردين؟ جوابش خیلی طولانی .......................                       
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS] 17.خدا دختره يا پسر؟ به نظر من پسرهتصویر                          
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

Re: نظرسنجي: خدا چيست؟

پست توسط elahe_m1991 »

iran12345 عزيز،ممنونم.هم از حسن نظرتون و هم به خاطر همكاريتون.فقط اگ ميشه اطلاعات شخصيتون كه گفته بودم(اسم،جنس،تحصيلات ،شهر) بنويسيد.آخه بره آمارگيري بهش نياز دارم.
با تشكرتصویر
ارسال پست

بازگشت به “شعر و ادبيات”