صندلی داغ با حضور "دختر خسته"...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور "دختر خسته"...!

پست توسط Takhrib Chi »

naghme نوشته شده:درود بر دوستان گرامی به خصوص مهمان مجهول ( ؟) این صندلی داغ
صندلی متفاوت و داغی شد تصویرجداً، به خصوص که :
که با توجه به شواهد نمی دونیم بگیم دختر خسته یا ... خسته ??

*چند می پرسی از بود ونبود جز ملال انگیختی اخر چه سود

شما از جمله مهمانان شاغل صندلی هستید Network admin ( همون مسئول شبکه یا سایت دیگه... تصویرتصویر)

خوب از اونجایی که رشته اینجانب نیز روان شناس صنعتی و سازمانی است و از جمله مهارت هایی که باید کسب کنم تحلیل مشاغل است
تحلیلی از شغلتون ارائه می کنم شما نیز اگر کم و کاستی داشت راهنماییم کنید
خوب اولین توصیه ام به مراجعه کننده که علاقه به این شغل داشت، داشتن ویژگیامانتداری و صداقت است
مسئولیت حساسی است به سبب اینکه افراد زیادی شما را امین خودشان دانسته ( که از اطلاعات شخصی و غیر شخصیشان و به خصوص شخصی زمانی   و...نشود )
  کردم که شاید در حوصله خوانندگان صندلی نگنجد این شد که تحلیل کوتاهی که به موضوع بعضی از سوالاتم می خورد ارئه کردم
( اینگونه تحلیل بهتر درونی می شود ، البته ایجاد ارتباط بین موضوع های بحث از جمله فنون درونی کردن بهتر
مطالب در افراد است و ...)

اما از هر چه بگذریم سخن سوالات خوش تر است :

1) به نظرتون کسی که برای بیان مسائل عاطفی زندگیش صداقت نداشته باشد اونقدر بزرگ شده که حرفاش قابل توجه و تفکر باشه ؟
*به شخصی که صادق نیست اصلا نباید فکر کرد،خالا چه در مسائل عاطفی چه در هر مسئله دیگر

2) لطفاً حرمت خود ، اعتماد به نفس، و اتکاء به خود رو برامون تعریف کنید ؟
*سعی کنه کار درست را بشناسد و همیشه آن را انجام دهد. وقتی یه کاری را انجام دادید با یه توپ و تشر نگه من اشتباه کردم. اگر قبول دارد که کاررا درست انجام داده دلیلی ندارد به زودی از موضع خود پایین بیاید. دست به زانو و گفتن یک یا علی ( علیه السلام )
3) فکر می کنید فرد سوال 1 در موارد سوال 2 در چه وضعیتی به سر می برد؟

*در وضعیت بدی به سرد میبرد و نگران کننده است. انسانی که دروغ میگوید حتما از چیزی می ترسد و این بر می گرده به دوران بچگی او، که یک روانشانس عاقل و کارکشته می تواند مشکل چنین فردی را حل کند.

4) اگر متوجه شوید که کسی در امانت داری از اطلاعاتتون صادق و امانتدار نبوده و از آن استفاده کرده برخوردتون با اون چیه ؟

*ابتدا از خود فرد در مورد اینکه این فایلی که من به عنوان یک فایل شخصی میشناسمش نزد او چه کار میکند سوال می کنم شاید دلیل قانع کننده ای برای کار خود دارد یا بر فرض من با قوانین انجا و تعریفشان در مورد فایل شخصی اشناییت ندارم که این سوال من باعث رفع شدن بساری از سوء تفاهم می شود اما اگر دلیل قانع کننده یا قانونی که به فرد اجازه دیدن فایل های شخصی من را می دهد نبود به مسئول بالاتر شکایت می کنم همیشه قوانینی برای جلوگیری از این قبیل اتفاقات هست

به نظر میاد که به روان شناسی علاقه مندید خوب حالا چقدر درباره این علم میدونی ؟ بیشتر علمی یا غیر علمی ؟

*زیاد نمی دونم ولی در مورد اون چیز هایی که می دونم مطمئن هستم.یعنی چی ؟می تونید توضیخ بیشتری بدی؟

5) اینم میدونید که نظر روان درمانگر ها نسبت به فرد سوال یک چیه ؟
*نه ،ممنون میشم بعد از تعریف روان درمانگر نظرشون به من هم بگید
6) در روان شناسی مکانیزم دفاعی مختلفی داریم از جمله انکار: که افراد در موقعیت هایی برای فرار از پذیرش موقعیت دست به انکار می زنند ( که دیگران را قانع کنند که حرفشان درست است ) . در رابطه با مکانیزم های دفاعی اطلاعاتتون چقدر است ؟ فکر میکنید تا چه زمان افراد می توانند از مکانیزم دفاعی برای فریب دیگران و فرار از آنچه وجود دارد استفاده کنند ؟ به نظرتون مکانیزم های دفاعی کلاً خوب هستند یا ...؟

*زیاد نیست.تا زمانی که دیگران اصرار به اثبات چیز نادرستی را داشته باشند.بعضی وقت ها بهترین حمله دفاع
7) جقدر قبول دارید که دروغ، دروغ میاورد ؟

*همون قدر که از ریشه هویج سیب سبز نمی شه
8) نظرتون نسبت به اصول اخلاقی جیه ؟شما چقدر به آن معتقدید ؟ چجوری تعریفش می کنید؟
اصول اخلاقی وقتی ارزشمند است که رعایت بشه و گرنه در هر بیمارستانی که بروید که خانم خوشگل به دیوار آویزان است و می گوید هیس!!!
اصول اخلاقی یعنی رعایت کردن آن چیزی که پروردگارم به من امر کرده که باید انجامش دهم نه آنچه خودم دوست دارم و به نفعم است.
9) برخوردتون با کسی که اصول اخلاقی را رعایت نکند چیه ؟ مثلاً تصور کنید با احترام و دوستانه برای کسی در همین سنترال خودمون pm بزنید و اون رو در مورد سوالی که ازتون پرسیده راهنمایی کنید اما با وجود این موارد او در جواب پاسخ غیر اخلاقی و بدون رعایت ادب به شما می دهد؟ برخوردتون با او چگونه است ؟

*اگر او را مشتاق به شنیدن پیدا کنم و به ان نتیجه برسم که جواب هایم برای او مفید بوده در کمال ادب به کار خودم ادامه می دهم چون من یک انسان متشخص هستم نه متظاهر به ان و تا زمانی که او کمک بخواهد و من نیز اطلاعت و توان کافی برای راهنمایی او داشته باشم از این کار امتناع نمی کنم

در ضمن اگر شخصی در جواب رهنمایی من من پاسخی به من داد که به نظر من بی ادبانه یا بی ربط به موضوع بوده اول به متن خودم یک نگاهی می انداختم شاید متن من درخوره یک همیچین پاسخی بوده و نکته مهم دیدگاه ما نسبت به اصول اخلاقی

10 ) آیا از هر چه کمک تا به آن روز برایش داشتید پشیمان نمی شوید ؟

*پیغمبر (ص) زمانی که کفار رو راهنمایی می کردند انها به ایشان توهین می کردند ، ایشان مسخره می کردند ولی ایشان به کار خود ادامه می دادند
از همین جا شما رو به صبر دعوت می کنم

11) جقدر به این عقیده دارید که عقاید و افکار هر شخص قابل احترام است حتی اگر مخالف با عقاید شما باشد ؟
*انقدر که اگر بر خلاف نظر من جواب داد او را عقب مانده ،دروغ کو یا بی ادب نخوانم اول یک مرو کلی بر نظرات میکنم بهد از اطمینان از عقایدم به دفاع از عقایدم می پردازم

12) آیا تا به حال برخوردی غیر اخلاقی با کسی داشته اید صرفاً به این دلیل که عقایدش با شما مخالف بود ؟
*چیزی یادم نمیاد
13) فرض که برخوردی داشته اید طرف مقابل باید چه عکس العملی به خلطر این واکنش دور از ادب و احترام شما داشته باشد ؟
*اول عذر خواهی مرا از همین جا پذیرا باشدوبعد هم همون رفتاری رو من با یک همچین شخصی انجام می دهم

14) و اما سوالی شبیه به سوال اول :
و در انتها مجدداً مایل هستم بدانم که شما با فردی که صادق نباشد ( از مسائل شخصی زندگیش گرفته مثل .... تا کاریش و....) و در برابر کوچکترین تنش های زندگیش از حدود اخلاقی و ادب بگذرد چگونه برخورد می کنید؟ برای مثال چنین فردی 20 ، 21 سال سن دارد ؟ جداً به این میزان بزرگ شده است ؟ ایا 21 سال سن برای یک فرد نرمال برای دریافت این خصوصیات و لزومات زندگی کافی نیست ؟

*عدم صداقت با عدم رعایت اخلاق فرق می کنه،دقیقا نمی تونم بگم ولی مسلما رابطم رو باهاش کم می کنم و این کم کردن می تونه تا حد یک خداحافظی برای همیشه برسه

15) و اما سوال آخر : نظر من به مانند بسیاری افراد دیگر این است که :
اشکال در اسلام نیست !!! بلکه مشکل در مسلمون بودن من نوعیه ...!!!
نظر شما چیست ؟

*گر گدا کاهل بود تقصیر صاحب خانه چیست

و این حدیث زیبایی که خودتان ارسال کردید را در آخر تقدیم می کنم به تمام دوستان و   صندلی برای یادآوری مجدد:
« از دروغ گفتن خودداری کنید زیرا انسان را روسیاه می کند » « مستدرک الوسائل ، ج2/ص100 »  

در اخر این شعر رو به همه دوستان تقدیم می کنم:

بیا باز امشب ای دل در بکوبیم *** بیا این بار محکم تر بکوبیم
مکوب ای دل به تلخی دست بر دست *** در این قصر بلور آخر کسی هست

تصویر
موفق باشید
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

سلام و درود بر تمامی دوستان گرامیتصویر
قبلاً ها می گفتند سلام سلامتی میاورد ...

توجه داشته باشید :

دختر خسته نوشته شده:*پیغمبر (ص) زمانی که کفار رو راهنمایی می کردند انها به ایشان توهین می کردند ، ایشان مسخره می کردند ولی ایشان به کار خود ادامه می دادند

دختر خسته نوشته شده:13) فرض که برخوردی داشته اید طرف مقابل باید چه عکس العملی به خلطر این واکنش دور از ادب و احترام شما داشته باشد ؟
*هم همون رفتاری رو من با یک همچین شخصی انجام می دهم

آیا این دو نقل قول در تضاد همدیگه نیستند؟؟؟
جدای از اینكه‌:

گرت از دست برآید دهنی شیرین کن ///// مردی آن نیست که مشتی بزنی بر دهنی

از این گذشته از نظر من :
توصیه و نصیحت خیلی خوب است و بدون شک بهتر و وزین تر هم می شود زمانی که بر گرفته از نصایح دینی مون باشه .
اما مطمئناً اگر این توصیه ها در کنار عمل به آنها باشد !!! تأثیر بیشتری خواهد گذاشت
ضمن اینکه شاید بدون عمل تأثیری که نگذارد هیچ
تازه
شبیه شعاری بیش نباشد ...

عامل بدون عمل ....

واما...
1) نظرتون چیه که زیبای مرد به سخن اوست... ؟

2) لطفاً کلمات را با جملاتتان ادامه دهید...

- زندگی ...
- صداقت...
- دوستی...
- نفرت ...
- تجربه ...
- عبرت ...

از حاشیه ها که بگذریم آنجه اصل است و اهمیت  
  که: 
  هر حال کلاً این صندلی از جمله تجربه های مفید و به جایی بود
برای من که :
خیلی بر شناختم نسبت به آدم های دور و برم افزود،...!!!
بنابراین در همین جا اول از خدا و بعداً از مهمان این صندلی که وسیله ای شدند برای افزایش آگاهی و شناختم صمیمانه تشکر می کنم . تصویر چون شاید عدم این شناخت در آینده می تونست به ضررم تموم بشه

و در آخر

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ///// هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست ///// خرم آن نغمه که مردم
بسپارند به یاد

در پناه حق
موفق باشید

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام دوباره !
طرز پاسخ گوییتون جالب بود هر چند یه سری رو پیچوندید ! :-? :x
حیف که زیاد وقت ندارم وگرنه مورد بمباران شدید سوال قرار می گرفتید !
در مورد شکنجه نه اگه موارد دیگر رو انتخاب می کردید من چیزی نمی گفتم ! به نظرم کشیدن ناخن توی اونها بهتر از بقیه باشه .
IQ مشخصات سیستم منظورم مشخصات کامی بود ! ( البته میدونم شوخی کردید )
رابطه گوسفند و گرگ چیه ؟
وایرلس لن بهتره یا لن ؟
آی پی چیه ؟
پروتکل شبکه شما چیه ؟
آیا جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ؟
نا کجا آباد کجاست ؟
چی پس چرا ؟
بیمارستان 506 ارتش کجاست ؟
507 سال پیش در چنین روزی چه اتفاقی افتاد ؟
تا حالا شده سر به بیابون بزاری ؟
ژاپن بهتره یا افغانستان ؟ چرا ؟
علت اصلی اینکه همه چیز سر جای خودش نیست چیه ؟
میتونی صندلی اعدام رو از زیر پای یک اعدامی بزنی ؟
منظور شاعر از بیت دوم چی بود ؟
فرهاد و شیرین چرا طلاق گرفتن ؟
قصه لیلی و معجون رو خوندی ؟
دختر خسته چه صیغه ای هست ؟ از لحاظ ادبی .
مگر دختر هم خسته میشه ؟
چی شد که صندلی داغ هیترش خراب شد ؟
بهترین فیلمی که دیدی ؟
بهترین فیلمی که ندیدی ؟
بدترین فیلمی که دیدی ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Takhrib Chi »

naghme نوشته شده:
ما درس صداقت و صفا می‌خوانیم آیین محبت و وفا می‌دانیم

ملک‌الشعرای بهار

سلام و درود بر تمامی دوستان گرامی
تصویر
قبلاً ها می گفتند سلام سلامتی میاورد ...

توجه داشته باشید :

دختر خسته نوشته شده:*پیغمبر (ص) زمانی که کفار رو راهنمایی می کردند انها به ایشان توهین می کردند ، ایشان مسخره می کردند ولی ایشان به کار خود ادامه می دادند

دختر خسته نوشته شده:13) فرض که برخوردی داشته اید طرف مقابل باید چه عکس العملی به خلطر این واکنش دور از ادب و احترام شما داشته باشد ؟
*هم همون رفتاری رو من با یک همچین شخصی انجام می دهم

دختر خسته نوشته شده:*اگر او را مشتاق به شنیدن پیدا کنم و به ان نتیجه برسم که جواب هایم برای او مفید بوده در کمال ادببه کار خودم ادامه می دهم تا زمانی که او کمک بخواهد و من نیز اطلاعت و توان کافی برای راهنمایی اوداشته باشم از این کار امتناع نمی کنم

درضمن اگر شخصی در جواب رهنمایی من من پاسخی به من داد که به نظر من بیادبانه یا بی ربط به موضوع بوده اول به متن خودم یک نگاهی می انداختم شایدمتن من درخوره یک همیچین پاسخی بوده و نکته مهم دیدگاه ما نسبت به اصولاخلاقی

13) فرض که برخوردی داشته اید طرف مقابل باید چه عکس العملی به خلطر این واکنش دور از ادب و احترام شما داشته باشد ؟
*اول عذر خواهی مرا از همین جا پذیرا باشدوبعد هم همون رفتاری رو که من با یک همچین شخصی انجام می دهم

آیا این دو نقل قول در تضاد همدیگه نیستند؟؟؟
* تصویر
*منظور من رفتاری است که در بالا به ان اشاره کردم رفتاری که ادب و صبر از اصول ان است امیدوارم سوء برداشتتون بر طرف شده باشه
جدای از اینكه‌:

گرت از دست برآید دهنی شیرین کن ///// مردی آن نیست که مشتی بزنی بر دهنی

از این گذشته از نظر من :
توصیه و نصیحت خیلی خوب است و بدون شک بهتر و وزین تر هم می شود زمانی که بر گرفته از نصایح دینی مون باشه .
اما مطمئناً اگر این توصیه ها در کنار عمل به آنها باشد !!! تأثیر بیشتری خواهد گذاشت
ضمن اینکه شاید بدون عمل تأثیری که نگذارد هیچ
تازه
شبیه شعاری بیش نباشد ...

عامل بدون عمل ....
*مثل نغمه بدون صداس...

واما...
1) نظرتون چیه که زیبای مرد به سخن اوست... ؟

*-شخصیت مرد زیر زبان اوست .
*زیبا سخن بگویید تا سخن زیبا بشنوید. امیرمؤمنان، علی(ع)

2) لطفاً کلمات را با جملاتتان ادامه دهید...

- زندگی ...
*زندگی باید کرد تا شقایق هست

- صداقت...
*صداقت نخستين بخش كتاب عشق است (توماس جفرسون)

- دوستی...
*دوستی بجا بخواه تا به روزهایت تلاش و به شبهایت آرامش بخشد

- نفرت ...
*نفرت همان خشم و غضب است که روي هم انباشته شده است

- تجربه ...
* تجربه ؛ معلّم خوبي است امّا تجربه اي کلان مي طلبد. پيترو آرتينو

- عبرت ...
* عبرتها چه‌ بسيار است‌، ليكن‌ پند گرفتن‌ كمتر است.

از حاشیه ها که بگذریم آنجه اصل است و اهمیت  
  که: 
  هر حال کلاً این صندلی از جمله تجربه های مفید و به جایی بود
برای من که :
خیلی بر شناختم نسبت به آدم های دور و برم افزود،...!!!
بنابراین در همین جا اول از خدا و بعداً از مهمان این صندلی که وسیله ای شدند برای افزایش آگاهی و شناختم صمیمانه تشکر می کنم . تصویر چون شاید عدم این شناخت در آینده می تونست به ضررم تموم بشه

*خدا را شکر .زکات علم نشر اونه خوشحال میشیم تجربیاتتون با ما هم قسمت کنید.چون شاید عدم شناخت این تجربیات در آینده به ضررم ما هم تموم بشه

و در آخر

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ///// هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست ///// خرم آن نغمه که مردم
بسپارند به یاد

* تصویر
در پناه حق
موفق باشید

ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Takhrib Chi »

Mohammad 1985 نوشته شده:سلام دوباره !
طرز پاسخ گوییتون جالب بود هر چند یه سری رو پیچوندید ! :-? :x
حیف که زیاد وقت ندارم وگرنه مورد بمباران شدید سوال قرار می گرفتید !
در مورد شکنجه نه اگه موارد دیگر رو انتخاب می کردید من چیزی نمی گفتم ! به نظرم کشیدن ناخن توی اونها بهتر از بقیه باشه .
مشخصات سیستم منظورم مشخصات کامی بود ! ( البته میدونم شوخی کردید )
* خوب IQ شما به کامی ما چی کار دارین! من هر کاریش می کنم میگه قصد ازدواج ندارم!!!

رابطه گوسفند و گرگ چیه ؟
* گرگه میره که گوسفند و بخوره! زنگ میزنه: شنگول و منگول از پشت آیفون داد و بیداد که ضایع شدی ما آیفون تصویری داریم!

وایرلس لن بهتره یا لن ؟
* میدونی، ون بهتره!

آی پی چیه ؟
* چیز خوبیه!!

پروتکل شبکه شما چیه ؟
* حقیقت! آرامش! منطق!

آیا جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ؟
* شاید!

نا کجا آباد کجاست ؟
* اگه گفتی مجارستان کجاست!

چی پس چرا ؟
* چی؟ کی؟ کجا؟

بیمارستان 506 ارتش کجاست ؟
* اون ور خیابون!

507 سال پیش در چنین روزی چه اتفاقی افتاد ؟
* اتفاقات ناگواری افتاد.

تا حالا شده سر به بیابون بزاری ؟
* امشب میخوام برم بزارم!

ژاپن بهتره یا افغانستان ؟ چرا ؟
* چین!! اونم فقط به خاطر دیوارش! که سر به دیوارم گذارم و هی گویم کی می آیی ای پادشه خوبان!

علت اصلی اینکه همه چیز سر جای خودش نیست چیه ؟
* عاشقیم!

میتونی صندلی اعدام رو از زیر پای یک اعدامی بزنی ؟
* بله!

منظور شاعر از بیت دوم چی بود ؟
* تو برو منم بعدا میام!

فرهاد و شیرین چرا طلاق گرفتن ؟
* تفاهم نداشتن!

قصه لیلی و معجون رو خوندی ؟
* خواستم اما نشد!

دختر خسته چه صیغه ای هست ؟ از لحاظ ادبی .
* ایهام

مگر دختر هم خسته میشه ؟
* نه! این پسران که فقط 24 ساعته خستن!

چی شد که صندلی داغ هیترش خراب شد ؟
* خوب به کامی وصل نبود سیمش، بعد که برسی کردیم دیدم مشکل از آی پی بود، آی پی که درست شد، آن موقع بود که سرودم بیت دوم را...

بهترین فیلمی که دیدی ؟
* فیلم سینمایی

بهترین فیلمی که ندیدی ؟
* من و مامان و امرسان

بدترین فیلمی که دیدی ؟
* رفتار هر روز آدم های کج فهم و تو خالی و نمک نشناس

ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

صندلی نقاط عطفی داشت که آن را متمایز کرد!مجموعه ای از اتفاقات غیر منتظره و متفرقه و نامتوازن!
با نظری گذرا پیرامون نحوه نوشتار مهمان برنامه ..انقلابی در صندلی به پا شد!ااهداف مصاحبه تحکیم روابط بین اعضا و برقراری دوستی و مودتی مجازی است که لذت کنار هم بودن در سنترال را برای همه ما دو چندان کند.اگردر هر صندلی برای هر جمله ای اینگونه موضعگیری شود پیشنهاد میکنم که قرار- مداری بین سوال کننده و جواب دهنده گذاشته شود و دو طرف با تجهیز به انواع تجهیزات رزمی و دفاعی از زمین-هوا- ودریا به سمت مواضع یکدیگر حمله و دشمن فرضی را در این رزمایش با قدرت شکست دهند!
گویش و نوشتار دخترانه یا پسرانه که قید شد ربط داده شد به اینکه این کار دخترونس اون کار پسرونس دوست ندارم اینطوری بهم بگن!و شنیدن دلربایی و نازک صدایی ان دخترک کذایی در رادیو که معلوم نیست کی هست!!اظهار نظر پیرامون نثر و ادبیات نوشتاری کجا و دلربایی خانم مجری رادیو کجا! از کجا به کجا پرواز کردیم!
و اما بحث زیر6 سال حسادت به دختران واینکه دختر چیکار کنه چیکار نکنه که من ارتباطش با صندلی رو نفهمیدم!!
بهتر بود مهمان برنامه با آرامش و ملاحت بیشتری نسبت به 1.5 خطی که مطرح شد!واکنش نشون می دادند نه اینکه با نثری شتابزده و احساسی چند موضوع نامتجانس و فاقد محوریت را با یکدیگر مخلوط کرده و معجونی ناهمگون را به رشته تحریر درآورند! که برخی مواد مندرج در آن اسباب ابتهاج گردید!
الله اعلم!

تشکر از حضور همگی...! :razz:
  بی  
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”