.راستش تو سايت ميليتاري عكسي ديدم ومطلبي كه برام جالب بود .شايد واقعا به جنگنده آزرخش ربط داشته باشه
من عين مطلب را كپي ميكنم
با سلام خدمت دوستان کنجکاو و طالب اطلاعات
این جنگنده موسوم به (...) یک طرح تحقیقاتی مربوط به وزارت دفاع (....) میباشد که من فکر میکنم در آخر بسیار خوشحال خواهید شد که بدانید این جنگنده چه نام دارد.
با توجه یه عکس فوق حدس بزنید این جنگنده چه نام دارد...ویا چه نام خواهد داشت و برای کدام کشور است
با تشکر منتظر بحث داغ شما عزیزان هستیم
این عکس طرحی است که ما بر روی آن کار میکردیم البته خیلی وقت پیش و با تولید پیش نمونه
سرنوشت آن به تاریخ پیوست و تا زمان جنگ احتمالی کسی از وجود و یا عدم وجود آن خبر ندارد
من هم خبر ندارم ولی این را میدانم که آذرخشی که نمایش دادند یک طرح دیگر بود که به نام این
جنگنده برتری هوایی جا خورده بود این عکس همان آذزخش است و بعضی هم به نام صاعقه 2 نام
میبرند که با چندین نو آوری و خلاقیت همراه بوده و از جمله سازه اثتثنایی آن است و ورودی هوای
بالای بدنه و از همه مهمتر رادار NO_19_O آن است که با توانایی نگاه به پایین با دستان
متخصصان داخلی تغییر داده شده و طراحی بدنه هم توسط متخصصان داخلی صورت گرفته
که قرار است با رادار و موتور ملی جایگزین شود در ضمن موتور آن هم RD_33D روسی است که
به طرز خارق و العاده ای با طراحی بدنه جفت و جور است و قدرت مانور فوق العاده آن خود طراح
را هم خیره کرده بود.
متاسفانه از سرنوشت آن خبری در دست نیست شاید دیگر تولید نشده شاید هم به تولید انبوه
رسیده و تا زمان جنگ رونمایی نشه.
[External Link Removed for Guests]