تلوزیون روشن است/ کانال 1. شخصی در حال صحبت کردن است.کنجکاو میشوم که چه میگوید.صدای گیرنده را بیشتر میکنم.بله- قصه های تکراری انتخابات و....شاید نیت گوینده هم متحد کردن جامعه باشد-اما نتیجه این گونه صحبت کردن با این لحن/ چیز دیگری میشود.
[External Link Removed for Guests]
این بار ماهواره را روشن میکنم.تحلیلگر شبکه بی بی سی فارسی(با این مضمون): جامعه مصر بر خلاف کشورهای دیگر عرب که در حال پیشرفت هستند -گرایش بازگشت به گذشته دارد- حجاب رو به افزایش است و متاسفانه گروههای اخوان المسلمین........تا ته خط را خودتان بخوانید.در ذهن تک بعدی مفصر گرایش به حجاب بازگشت به گذشته است.البته شاید این کانال کمتر گاف بدهد و سعی در اجرای سیاست آزادی بیان واجازه مطرح کردن نظرات به همه طرفها را داشته باشد.
این که بی بی سی فارسی هم وحی منزل است درست نیست.یعنی دولت انگلیس در شرایط بحران اقتصادی این شبکه را پابر جا نگه می دارد- چون قلبش برای ما میتپد! یا او هم به دنبال منافع خود است....و یاد این جمله میفتم دوستان/ 100 راست و یک دروغ.....
از آن طرف کانالهای دیگر ماهواره هم یا در حال تبلیغات وسایل افزایش قوای ج.ن.س.ی هستند یا در حال تبلیغ داروهای ترک اعتیاد یا زیبایی پوست و جوانی و.............
از این طرف کانالهای داخلی غیر دولتی ماهواره را هم که قدری به آزادی برسند میشوند ایران موزیک یا ام ای تی وی.این وسط ما در ایران با جمعیت بیشتر از هفتاد میلیون و دارای تنها حدود 7 کانال و سلایق مختلف که برنامه مورد علاقه خود را نمیبینند.
تاریخ در مورد این وضعیت رسانه های داخلی و خارجی و سرگردانی ما مردم/شاید تنها در یک خط قضاوت کند.
یا حق

چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد