اخرين مسافر تايتانيك

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

اخرين مسافر تايتانيك

پست توسط Leila »

(( ليليان اسپلوند )) امريكايي در ان شب وحشتناك يكي از مسافران اين كشتي غول پيكر بود و از نزديك شاهد اين حادثه ي وحشتناك بود .
او حدود يك ماه پيش در سن 99 سالگي به عنوان اخرين بازمانده ي اين كشتي در گذشت . تاثير اين حادثه ي دلخراش تا لحظه ي مرگ ، روي او باقي مانده بود . او در اين حادثه بيشتر از نيمي از خانواده اش را از دست داد . ليليان همراه با پدر و مادر و چهار برادرش در حال برگشت از سوئيس به ايالت متحده ي امريكا و از شانس بدشان ،جزو بزرگترين مسافران كشتي جهان ، تايتانيك بودند . در شب 15 اوريل هنگامي كه تايتانيك به كوه يخي برخورد كرد ، ليليان 5 ساله در نهايت بدبختي سه برادر و پدرش را از دست داد . فقط او ، مادر و برادر كوچكش توانستند از اين حادثه جان سالم به در برند .
چندي پيش CNN خبر داد كه ليليان به عنوان تنها بازمانده ي اين كشتي در سن 99 سالگي در گذشت . اين شبكه ي تلويزيوني اين موضوع را با استناد به به موسسه ي خاكسپاري ماساچوست گزارش كرد . ليليان هيچ وقت در طول زندگيش حاضر نشد از ان شب وحشتناك چيزي بگويد و همواره از ان اجتناب مي كرد . او به عنوان يك كارمند در اداره ي بيمه مشغول به كار بود . اين حادثه چنان تاثير بدي بر او گذاشته بود كه تا اخر عمر تنها و مجرد زندگي كرد و هرگز ازدواج نكرد . اما مادرش ده سال پيش در يك مصاحبه ي تلويزيوني توضيح داد : ما در اين حادثه ي وحشتناك واقعا مرگ را در جلوي چشمانمان ديديم . من با ترس به طبقات بالايي كشتي مي دويدم و دختر كوچكم ليلي هم به دنبال من مي دويد . با تلاش همسرم ، من به همراه دختر و پسر كوچكم سوار قايق نجات شديم . من فرياد مي زدم و از انان مي خواستم كه انها نيز بيايند . او به من قول داد كه همراه سه پسرم به زودي به ما بپيوندند . اما انها هرگز نيامدند و به جمع قربانيان اين حادثه پيوستند . ليليان تا پايان عمر چيز مهمي در مورد ان حادثه ي شوم بازگو نكرد .
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”