نام پارسی یا نام عربی؟؟
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
نام پارسی یا نام عربی؟؟
نام های پارسی مثل : پویا امیر سیاوش کوروش سهراب مهرداد کوروش انوشیروان خسرو بهروز خداداد خشایار | مبینا فرزانه آتوسا ماندانا نرگس مریم نیلوفر ریحانه یگانه
نام های عربی مثل : علی رضا عبدالمجید قاسم رضا جعفر منصور محمد اکبر | فاطمه زهرا انسیه راضیه منصوره
نام های عربی مثل : علی رضا عبدالمجید قاسم رضا جعفر منصور محمد اکبر | فاطمه زهرا انسیه راضیه منصوره
ایران رو از یاد نبریم ...

- سپاسهای ارسالی: 3433 بار
- سپاسهای دریافتی: 3949 بار
Re: نام پارسی یا نام عربی؟؟
درود بر دوستان گرامی 
اما شاید هم یک آمارگیری باشد
برای رسیدن به یک نتیجه مورد نظر
به نظر من که جالبه
که مثلاً مردم ما بیشتر از اسامی عربی برای نام گذاری استفاده کرده ند یا فارسی (یا همان پارسی )
می تواند به نوعی عقاید، میزان آگاهی و .... نشان بدهد
که متأسفانه در کشور ما به خصوص در علوم انسانی ( به دلیل هزینه بالای آمارگیری های معتبر ) کمتر از این شیوه برای جمع آوری اطلاعات و رسیدن به نتایج استفاده می شود
با اینکه نتایج قابل توجه و مفیدی رو می تونه برای فهم وضعیت یک متغیر در اختیار بگذارد .

اما شاید هم یک آمارگیری باشد
برای رسیدن به یک نتیجه مورد نظر
به نظر من که جالبه
که مثلاً مردم ما بیشتر از اسامی عربی برای نام گذاری استفاده کرده ند یا فارسی (یا همان پارسی ) می تواند به نوعی عقاید، میزان آگاهی و .... نشان بدهد
که متأسفانه در کشور ما به خصوص در علوم انسانی ( به دلیل هزینه بالای آمارگیری های معتبر ) کمتر از این شیوه برای جمع آوری اطلاعات و رسیدن به نتایج استفاده می شود
با اینکه نتایج قابل توجه و مفیدی رو می تونه برای فهم وضعیت یک متغیر در اختیار بگذارد .

- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
درود
بهتر بود که میپرسیدید دوست دارید نام شما پارسی بود یا عربی یا اگر روزی صاحب فرزند می شدید چه نامی بر ان می نهادید چرا که خیلی از ما(سپاس خداوندگار را که از نام پارسی پارسای خود بسیار خشنود هستم
) ممکن هست که از نام های خودمان راضی نباشیم.نمونه واضح ان بسیاری از بستگان و دوستان هم سن و سال که نام های عربی خود را با نام هایی اصیل و پارسی جایگزین نموده اند.

بهتر بود که میپرسیدید دوست دارید نام شما پارسی بود یا عربی یا اگر روزی صاحب فرزند می شدید چه نامی بر ان می نهادید چرا که خیلی از ما(سپاس خداوندگار را که از نام پارسی پارسای خود بسیار خشنود هستم
) ممکن هست که از نام های خودمان راضی نباشیم.نمونه واضح ان بسیاری از بستگان و دوستان هم سن و سال که نام های عربی خود را با نام هایی اصیل و پارسی جایگزین نموده اند.
[External Link Removed for Guests]
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
داشتن اسم پیامبر و معصومین لیاقت می خواد
البته با داشتن اسم ایرانی خیلی هم موافقم ولی نباید به اسم معصومین بی احترامی بشه
در ضمن بعضی از ما فقط شعار می دیم که اسم پارسی رو ترجیح میدیم وگرنه شما چند نفر رو میشناسید که اسم بچشو کوروش، داریوش، اردشیر و... بزاره؟
البته با داشتن اسم ایرانی خیلی هم موافقم ولی نباید به اسم معصومین بی احترامی بشه
در ضمن بعضی از ما فقط شعار می دیم که اسم پارسی رو ترجیح میدیم وگرنه شما چند نفر رو میشناسید که اسم بچشو کوروش، داریوش، اردشیر و... بزاره؟
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار

هر کسی حق داره هر اسمی که دوست داره برای فرزند خودش انتخاب کنه کسی هم نه می تونه بگه چرا نه می تونه بگه نه چه غربی چه شرقی چه ایرانی چه عربی

- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 2859 بار
sand_fighter نوشته شده:هر کسی حق داره هر اسمی که دوست داره برای فرزند خودش انتخاب کنه کسی هم نه می تونه بگه چرا نه می تونه بگه نه چه غربی چه شرقی چه ایرانی چه عربی
این حرف کاملاً غلطه ! همونطور که اگه ما (در همه کشورها) ببینیم کسی بچشو آزار میده جلوی این کار رو میگیریم و صلاحیت نگهداری بچه رو حتی در شرایطی از اون صلب میکنیم(خصوصاً آمریکا) پس اگه کسی اسمی رو بچه بزاره که در آینده برای اون بچه در جامعه مشکل و سرخوردگی ایجاد کنه حق داریم جلوی اون شخص رو بگیریم!
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

من هم منظوزم اسم منطقی بود اگر کسی در ایران مثلا اسم پسرشو چه بگذاره کورش چه بگذاره علی (یکی از بیشترین اسم ها در ایران) چه لوهانگ چه جان کسی حق اعتراز نداره !

- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 2859 بار
حالا اگه این لوهانگ تو فرهنگ ما معنی بدی داد اونوقت تکلیف چیه!! شاید اصلاً توی فرهنگ کشور مبدا معنی نا مناسب داشته باشه؟
اگه اینطور باشه باید جلوی این نامگذاری نامناسب گرفته شه! ما حق داریم اسم مناسب داشته باشیم!!
اگه اینطور باشه باید جلوی این نامگذاری نامناسب گرفته شه! ما حق داریم اسم مناسب داشته باشیم!!
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

لوهانگ در فرهنگ چینی یک اسم زیبا است و کلا اسم های چینی نه تنها معنی خاصی در فارسی ندارند هیچ بلکه با لحجه ی ما یک زیبایی خاصی هم می گیرن !
من کاری به بحث ندارم ولی شما علان افتادی رو ساز مخالف اگر من می گفتم نه خدا نکنه یه وقتی اسم غیر عربی یا فارسی بگذارن رو بچه ها می گفتی نهههههه اسم باید هرچی می خواد باشه واقعا این درسته بحث بی هوده ؟ واقعا چرا کسی نتونه مثلا مثلا اسم چینی یا هرکجایی رو بچه ی خودش بگذاره (البته کاملا اسم منطقی ور نداره اسم دخترو بده به پسرش)
حلا شما که اینقدر مخالفی بگو ببینم اسم اسکندر تو ایران کم نیست مگه نه اینکه اسکندر یک آدم خونخار لشکر کش بود و خون بسیاری رو ریخت اصلا 100 ها اسم چنگیز تو همین ایران است چرا نمی ری جلوی اونارو نمی گیری که معنی هم میدن گیر دادی به اسم غربی ؟
من کاری به بحث ندارم ولی شما علان افتادی رو ساز مخالف اگر من می گفتم نه خدا نکنه یه وقتی اسم غیر عربی یا فارسی بگذارن رو بچه ها می گفتی نهههههه اسم باید هرچی می خواد باشه واقعا این درسته بحث بی هوده ؟ واقعا چرا کسی نتونه مثلا مثلا اسم چینی یا هرکجایی رو بچه ی خودش بگذاره (البته کاملا اسم منطقی ور نداره اسم دخترو بده به پسرش)
حلا شما که اینقدر مخالفی بگو ببینم اسم اسکندر تو ایران کم نیست مگه نه اینکه اسکندر یک آدم خونخار لشکر کش بود و خون بسیاری رو ریخت اصلا 100 ها اسم چنگیز تو همین ایران است چرا نمی ری جلوی اونارو نمی گیری که معنی هم میدن گیر دادی به اسم غربی ؟