تلقین چیست؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با آموزش و يادگيري به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرری
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار
تماس:

تلقین چیست؟

پست توسط hadief »

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]  چيست؟  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]يكياز مسائل مهمي كه شناخت آن براي بشر خيلي ضروري مي باشد مسئله تلقيناست.تلقين در ظاهر معنايي ساده و همه فهم دارد ولي مكانسم تاثير آن يكي ازبغرنجترين.پيچيده تري و مهجولترين مسائل است.  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]باجرات بايستي گفته شود كه ماهيت واقعي تلقين و چگونگي اثر گذاري آن كشفنشده است.ما وقتي پيرامون تلقين به تحقيق و تفكر مي انديشيم متوجهشگفتيهاي بزرگي مي شويم.  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]حالا من زياد از تلقين در اينجا حرف نميزنم اما به يكي دو داستان مفهوم را به شما ميرسانم:  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ماجراي مردي كه ماري را بلعيده بود:  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مرديدچار نوعي حالت رواني و توهم شده بود و اين فكر را پيدا كرده بود كه يكمار بزرگي به داخل شكم او رفته است لذا هر روز بيشتر از روز قبل لحساسوحشت و بدبختي مي كرد با اين وحشت هر روز شكم او گنده تز و بزرگتر و وضعشخرابتر مي شد.او را پيش هر دكتري كه سراغ داشتند بردند ولي همه آنها گفتندكه در داخل شكم بيمار ماري وجود ندارد ولي فرد بيمار اين نظريه پزشكان راقبول نمي كرد و ميگفت كه حتما" ماري به شكم من رفته است بنابراين هر روزبيشتر شكم او بزرگ مي شد.تا اينكه يك نفر روان شناس از اين ماجرا آگاه شداو پس از معاينه بيمار نظر داد كه در شكم وي مار بزرگي وجود دارد و گفتبعد از سه روز بيمار را بياوريد تا مار را از شكم او بيرون بكشند.روانشناس در مدت سه روز يك مار مرده پيدا كرد و سپس بعد از بيهوش كردن بيمارمار را نزد او آورده آنگاه وقتي كه بيمار به هوش آمد جسد مار را به اونشان داد و گفت كه اين مار را از شكم تو يرون آورده ام .حال بيمار از آنروز رو به بهبودي ميگذاشت و در مدت كم اندام يدن و شكم او شكل واقعي خودرا باز يافت.  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]---------------------------  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]زني كه با خوردن قرص بي خاصيت دچار خوابي عميق شد:  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]زنينقل كرده است كه پسرم از قرص هاي خواب آور استفاده ميكرد و چند روزي بودكه به علت يكسري ناراحتي هاي عصبي دچار بي خوابي شده بودم و شبها پيش ازدو سه ساعت خواب نداشتم و روزها هم محال بود كه بتوانم بخوابم.  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]روزيتصميم گرفتم كه از قرص هاي خواب اور پسرم استفاده كنم .پسرم به مسافرترفته لود من نير شناختي از انواع قرص ها نداشتم با اينهمه به جستجوي قرصخواب آور از ميان داروهاي پسرم بر آمدم يك بسته قرص پيدا كردم كه فهميدماز همان قرص هاي خواب آور است لذا حدود ساعت دو بعد از ظهر قرص را خوردمكم كم احساس سرگيجه نمودم تا اينكه دراز كشيده خوابيدم .حدود هاي ساعت هشتبود كه از خواب بيدار شدم و متوجه شدم كه در خواب عميقي بوده ام .  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]فردايآن روز پسرم از مسافرت برگشت وقتي موضوع را به او گفتم دچار تعجب شد واظهار داشت كه چند روز است قرص هاي خواب آور را تمام كرده است بعد ازتحقيق معلوم شد كه قرص هاي مذكور هيچگونه اثر خواب آوري نداشته است از اينماجرا نيز نتيجه ميگيريم كه چگونه فكر نا خود آگاه آن خانم اثر عميق خودرا بخشيده بود.  
 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]موفق باشيد.  

[External Link Removed for Guests]

ارسال پست

بازگشت به “انجمن آموزش”