با سلام به استاد عزیز آقا سامان:
من به یک مبدل که بتونه 12ولت را به 30 ولت (بالاتر هم شد اشکالی نداره ) تبدیل کنه برای منبع تغذیه آمپلی فایر احتیاج دارم اگه مداری در آرشیوت داری آن را قرار بده
با تشکر...
منبع تغذیه
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 2464 بار
- سپاسهای دریافتی: 1412 بار

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
Re: منبع تغذیه
سلام 
دوست عزیز از لحاظ تئوری مدارت 2 برابر کننده ولتاژ یا 3 برابر کننده وجود دارند اما مشکلی که دارند جریان دهی پایینی دارند و به هیچ وجه جواب گوی آمپلی فایر ها نیستند.
مدارهایی با عنوان مبدل های dc به dc نیز وجود دارند با عنوان چاپــــــــــر ها اما هزینه ساخت این مدارها به نظرم زیاد هست.
بهترین راه استفاده از همان ترانسفورمر ( ترانسفورماتور) های کاهنده است. چیزی که بهترین و مرغوب ترین آمپلی فایر های قدرت هنوز از آن استفاده می کنند.
[External Link Removed for Guests]

دوست عزیز از لحاظ تئوری مدارت 2 برابر کننده ولتاژ یا 3 برابر کننده وجود دارند اما مشکلی که دارند جریان دهی پایینی دارند و به هیچ وجه جواب گوی آمپلی فایر ها نیستند.
مدارهایی با عنوان مبدل های dc به dc نیز وجود دارند با عنوان چاپــــــــــر ها اما هزینه ساخت این مدارها به نظرم زیاد هست.
بهترین راه استفاده از همان ترانسفورمر ( ترانسفورماتور) های کاهنده است. چیزی که بهترین و مرغوب ترین آمپلی فایر های قدرت هنوز از آن استفاده می کنند.

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

این تصویر یک مدار 12 ولت به 28 ولت است.این مدار با آی سی LM 2585 ساخته می شود. برای بالا بردن این ولتاژ از 12 به 28 از انرژی ذخیره شده دریک القاگر به کار برده می شود.
مدار سوئچینگ بوده و با فرکانس 100 کیلوهرتز کار میکند.
اتصال کوتاه خروجی خطرناک بوده وبه این منظور می بایست 1 اهم 5 وات یا اینکه یک فیوز 2.5 آمپری را در ورودی 12 ولت استفاده استفاده شود.
این مدار توان جریان دهی 2.5 آمپر را دارد.
اتصال کوتاه خروجی خطرناک بوده وبه این منظور می بایست 1 اهم 5 وات یا اینکه یک فیوز 2.5 آمپری را در ورودی 12 ولت استفاده استفاده شود.
این مدار توان جریان دهی 2.5 آمپر را دارد.

-
SAMAN نوشته شده:این تصویر یک مدار 12 ولت به 28 ولت است.این مدار با آی سی LM 2585 ساخته می شود. برای بالا بردن این ولتاژ از 12 به 28 از انرژی ذخیره شده دریک القاگر به کار برده می شود.
این مدار توان جریان دهی 2.5 آمپر را دارد.![]()
با سلام مجدد به شما دوست عزیز
آقا سامان چند تاسوال داشتم و اونم اینکه در مورد سیم پیچ اگه میشه یه توضیح بده آیا خودم میتونم بسازم یا باید بخرم؟آیا سیم پیچ یک پاور خراب کامپیوتر به کارم میاد؟
ودیگر اینکه منبع 12ولت من یه ترانس است وسیم منفی هم داره آیا باید سیم منفی رو به GND (زمین ) وصل کنیم ؟با تشکر
ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

درود 
مقدار سلف 30 میکرو هانری هست که در بازار موجود هست.
شما نمیتونید از هر سیم پیچی استفاده کنید چون مقدار های مختلفی دارند. ضمنا" اونها چوک هستند.
در مورد سوال سوم ترانس ها سیم منفی ندارند آیا منظورت اینه که روی برد مدار چاپی جایی به نام GND داری؟ اگر اینطوره باید بگم بله این همون منفی هست یا همون 0 هیچ فرقی نمیکنه.
بعد یه نکته ممکنه که ترانس 3 سر نیاز داشته باشی و مثلا روی برد مدار چاپی داشته باشی 28 0 28 .
اگر اینطور هست باید یک ترانسفورمر 28 سه سر تهیه کنی

مقدار سلف 30 میکرو هانری هست که در بازار موجود هست.
شما نمیتونید از هر سیم پیچی استفاده کنید چون مقدار های مختلفی دارند. ضمنا" اونها چوک هستند.

در مورد سوال سوم ترانس ها سیم منفی ندارند آیا منظورت اینه که روی برد مدار چاپی جایی به نام GND داری؟ اگر اینطوره باید بگم بله این همون منفی هست یا همون 0 هیچ فرقی نمیکنه.
بعد یه نکته ممکنه که ترانس 3 سر نیاز داشته باشی و مثلا روی برد مدار چاپی داشته باشی 28 0 28 .
اگر اینطور هست باید یک ترانسفورمر 28 سه سر تهیه کنی

-
با سلام :
اول ازت ممنونم که راهنماییم کردی
راستش من یه چیز رو هنوز متوجه نشدم . اجازه بده از اول توضیح بدم :اگه درست گفتم شما تایید کن.
من یک ترانس 12ولت 2 آمپر دارم که یه سیم مثبت داره یه منفی ( دو سیم ) .حالا میخوام اینو به ورودی مدار وصل کنم. سیم (+) رو به قسمت ( +12ولت) و سیم منفی رو به پایه 3 ای سی یعنی (GND) وصل میکنم .برای خروجی که به آمپلی وصل می شود هم باید از (+28 ولت) به عنوان سیم مثبت و از ( GND)به عنوان سیم منفی استفاده کنم آیا درست حدس زدم؟
ودیگر اینکه آیا هزینه ساخت این مدار برای تغذیه یه آمپلی که با 24 تا 28 ولت کار میکنه بیشتر از ترانس در می آید؟
در ضمن از قیمت آی سی و سلف مربوطه اطلاعی داری؟با تشکر...
اول ازت ممنونم که راهنماییم کردی
راستش من یه چیز رو هنوز متوجه نشدم . اجازه بده از اول توضیح بدم :اگه درست گفتم شما تایید کن.
من یک ترانس 12ولت 2 آمپر دارم که یه سیم مثبت داره یه منفی ( دو سیم ) .حالا میخوام اینو به ورودی مدار وصل کنم. سیم (+) رو به قسمت ( +12ولت) و سیم منفی رو به پایه 3 ای سی یعنی (GND) وصل میکنم .برای خروجی که به آمپلی وصل می شود هم باید از (+28 ولت) به عنوان سیم مثبت و از ( GND)به عنوان سیم منفی استفاده کنم آیا درست حدس زدم؟
ودیگر اینکه آیا هزینه ساخت این مدار برای تغذیه یه آمپلی که با 24 تا 28 ولت کار میکنه بیشتر از ترانس در می آید؟
در ضمن از قیمت آی سی و سلف مربوطه اطلاعی داری؟با تشکر...
ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

من یک ترانس 12ولت 2 آمپر دارم که یه سیم مثبت داره یه منفی ( دو سیم )
محمد جان
شما ترانس نــــــــــــــداری بلکه یک داری! آداپتور یا مبدل به دستگاهی گفته میشه که خروجی DC داشته باشه.
ترانس ها خروجی شان AC هست.چیزی هم که فرمایش کردی کاملا درست هست.
در مورد هزینه هم چیزی که میدونم سلف ها گرون قیمت نیستند. دیگه اگر از 500 تومن بیشتر بشه واقعا بی انصافی هست اصلا نه 1000 بالاتر به هیچ وجه امکان نداره باشه!
اما چون این مدار رو از یک سایت خارجی برداشت کردیم باید برید و بپرسید که ببینم آیا اصلا این آی سی در ایران هست یا نه ولی اگر تهران تشریف دارید به نظرم پیدا بشه.یک مساله مهمی هم هست قبل از ساخت باید دقت کنید و جریان خروجی ای سی رو از دیتا شیتش بدست بیاردی. شماره ای سی رو در گوگل سرچ کنید. شاید اصلا این آی سی جران دهی کمی داشت اون وقت اصلا دیگه برای شما کاربردی نداره.
ولی من این کار رو براتون انجام دادم. قدرت جریان دهی 3 آمپر رو داره

[External Link Removed for Guests] فایل pdf کامل و مرجع

اگر آی سی موجود بود و قیمتش کم بود مدار رو بسازید.