راستش سوال کردن نام شما، با هدفی بود که این صندلی تشکیل شده، یعنی شناخت بیشتر شما. اگر نه که من اسم شما را در همان پست اول هم دیدم.
یک نفر آمد از ما خواست تا در یک نشست با جمعی از دیگر دوستانش به بحث بشینیم. البته با من زیاد صمیمی نبود، گفت حاضری بیای؟
گفتم: خیر.
گفت چرا؟
گفتم: خیر
گفت پس چی؟
باز گفتم: خیر
طرف تعجب کرد، گفت مگه ما با هم شوخی داریم! لازم نیست بیای اصلاً.
برداشت شما از مسئله بالا چیست؟
راستی، سکولار از نظر شما یعنی چه؟
همینطور لیبرال از نظر شما؟
صندلی داغ با حضور Parsa84...!
مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
Re: صندلی داغ با حضور Parsa84...!
درود دوباره

Negar.int نوشته شده:راستش سوال کردن نام شما، با هدفی بود که این صندلی تشکیل شده، یعنی شناخت بیشتر شما. اگر نه که من اسم شما را در همان پست اول هم دیدم.
یک نفر آمد از ما خواست تا در یک نشست با جمعی از دیگر دوستانش به بحث بشینیم. البته با من زیاد صمیمی نبود، گفت حاضری بیای؟
گفتم: خیر.
گفت چرا؟
گفتم: خیر
گفت پس چی؟
باز گفتم: خیر
طرف تعجب کرد، گفت مگه ما با هم شوخی داریم! لازم نیست بیای اصلاً.
برداشت شما از مسئله بالا چیست؟
با کسی که نمیشناسیش چایی نخورده شوخی نکن!!
راستی، سکولار از نظر شما یعنی چه؟
جامعه سکولار جامعه ای است که در ان از دید من دارای این ویژگی است : نوعی احترام گذاشتن به دین و اجازه رشد و نمو دادن ان در کالبد جامعه(بدون تبعیض در مورد ادیان گوناگون)و جلوگیری از ورود ان به بدنه تصمیم گیرنده سیاسی و حاکم بر جامعه
همینطور لیبرال از نظر شما؟
لیبرالیسم رو نوعی باز بودن و اماده بودن جامعه برای تبادل و پذیرفتن داده ها و دست اوردهای جدید علمی فرهنگی سیاسی تجاری و حتی مذهبی تعریف می کنم.یک نوع امادگی اولیه برای گلوبالیزیشن و تشکیل دهکده جهانی
[External Link Removed for Guests]
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
در مورد اون ماجرا، نظر شما درست است، اما من با اون شوخی نکردم. فقط خواستم بدونم کسی که قراره باش بحث کنم، اگر چیزی بشنوه که قدرت درک و فهم علت بیانش را نداشته باشه، چه عکس العملی نشون خواهد داد. چون هیچ بعید نیست در گفتگو چنین چیزی حادث شود. البته در اینترنت قضیه فرق میکند. اما یافتن این عکس العمل افراد کمک بزرگی در دستیابی به شناخت از اون افراد هست.
به عبارتی، دین جدا از سیاست
.
افراد چی؟ آیا به نظر شما در جامعه یک عده خاص سیاسی هستند، یک عده اهل علم و دانش، یک عده ورزشکار و ... یا اینکه افراد بدون استثنا در سیاست اثر گذار هستند؟
به عبارتی، دین جدا از سیاست
. افراد چی؟ آیا به نظر شما در جامعه یک عده خاص سیاسی هستند، یک عده اهل علم و دانش، یک عده ورزشکار و ... یا اینکه افراد بدون استثنا در سیاست اثر گذار هستند؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- تماس:
درود

Negar.int نوشته شده:در مورد اون ماجرا، نظر شما درست است، اما من با اون شوخی نکردم. فقط خواستم بدونم کسی که قراره باش بحث کنم، اگر چیزی بشنوه که قدرت درک و فهم علت بیانش را نداشته باشه، چه عکس العملی نشون خواهد داد. چون هیچ بعید نیست در گفتگو چنین چیزی حادث شود. البته در اینترنت قضیه فرق میکند. اما یافتن این عکس العمل افراد کمک بزرگی در دستیابی به شناخت از اون افراد هست.
با شما موافق هستم
به عبارتی، دین جدا از سیاست.
از نظر من بله.چون هر دوی دین و سیاست از این بابت سود می برند
افراد چی؟ آیا به نظر شما در جامعه یک عده خاص سیاسی هستند، یک عده اهل علم و دانش، یک عده ورزشکار و ... یا اینکه افراد بدون استثنا در سیاست اثر گذار هستند؟
به هر حال سیاست بخش جدایی ناپذیری از زندگی مردمان کشورهای به خصوص توسعه نیافته مثل ایران شده حتی در رفتار و گفتار من که همواره سیاست زده و گریز بودم وارد شده(و حتی زندگی شخصی من را به شدت تحت تاثیر قرار داده)!!به نظر من از جامعه ما تا حد ممکن باید سیاست زدایی بشه و این تنها با یک عزم ملی و از خود گذشتگی تاریخی اقشار و لایه های تشکیل دهتده(غیر اصیل) قدرت حاصل می شود.
به هر حال این باید دلیل خاصی داشته باشه.چرا که مردم کشوری که محل تحصیل من هست به تنها چیزی که فکر نمی کنند(یا کمتر توجه نشون می دن)همین بازی های سیاسی است!
دلیلش هم به نظر من رفتن بازی ها و مجادلات سیاسی به سطح سیاسیون است و بس.دیگر رد پایی از بازاری یا نظامی یا کشیش و حتی ورزشکار در این عرصه دیده نمیشود وبه تبع ان لایه های عامه و حتی روشنفکر جامعه هم کمتر به بلایای ان دچار میشوند.
تا انجایی هم که کسی از نظر اقتصادی یا کاری ایجاب کنه رای خود را به حساب یکی از احزاب روانه می کنه!
درسته روش کاملی نیست ولی حداقل از ایجاد کانون های بحران جلوگیری می کند و به قولی مردم رو در حسرت گذشته و یا بیم و امید اینده رها نمی کند.مردم در چنین جامعه ای بیشتر در رل اصلی خود نقش افرینی می کنند و به نوعی در حال زندگی می کنند.
دانشجو به فکر تحقیق و مطالعه است تا مبارزات سیاسی.ذهن ها ازاد هستند برای تولید بیشتر و جلو بردن موتور اقتصادی و چرخ صنعتی .کشور.![]()

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
خوب باز در ادامه این تحلیل نظرات شما:
از صهیونیست چه میدانید؟ خط مشی و مسیر؟ (نه اسرائیل، منظور تفکر صهیونیست که در حقیقت یک مکتب اما فاقد قالب مکتبی است)
از صهیونیست چه میدانید؟ خط مشی و مسیر؟ (نه اسرائیل، منظور تفکر صهیونیست که در حقیقت یک مکتب اما فاقد قالب مکتبی است)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- تماس:
درود

[IMG]images/smilies/happy.gif[/IMG]Negar.int نوشته شده:خوب باز در ادامه این تحلیل نظرات شما:
تا حدودی با این مکتب ایدئولوژی گرای پوچ اشنا هستم.نکته جالب در مورد صهیونیست از نظر من عمق جغرافیایی ان به خصوص در بین بسیاری از نخبگان (به خصوص سرمایه داران و برخی سران) میباشد.نوعی حرکت با پیشینه و بک گراند یهودی ولی جذب کننده نخبگان بوسیله لابی های قوی از هر طیف یا حتی دین به طور مثال ایپک.
چون به شخصه ایده نهایی ایدئولوژی گرایی را پوچ می بینم علارغم قدرت ظاهری این فرقه حداقل از نظر عقبه سیاسی و اقتصادی به دلیل نژادپرست و حتی قائل بودن به قوم گرایی ان را دیر یا زود محکوم به شکستی تاریخی می بینم.
در ضمن اگر ممکن هست من هم یک سوال از شما داشتم میلاد خان;نطر شما در مورد انجمن حجتیه چیست و اهداف این لژ!?
در ضمن در مورد صهیونیسم باید این رو هم اضافه کنم که خیلی از مردم دنیا حداقل از نظر مبانی تئوری با ان اشنا هستند(به خصوص در اروپا) ولی به علت همان تاریخ و سیاست گریزی تاریخی مردم اروپا بیشتر ترجیح می دهند که در حال زندگی کرده و به نوعی حال را غنیمت شمارند تا درگیر مسائلی شوند که دیر یا زود به حکم سیر تاریخ به نتیجه نهایی (کامیابی نهایی انسان)ختم خواهد شد

- تماس:
Mil@d نوشته شده:سلام 2!
درود 2
1. بزن کنار که بولدوزر اومد!عین جغدها و خفاش نصف شب پست میزنم! میلاد نگار جان دماغت از این حرف (پ)بکش بیرون! زبان پارسی دست بوست میشه!
تا الان فکر می کردم که خودم تنها جغد سنترال هستم!!
نظرت چیه که فرقه جغدیه رو تو سنترال تاسیس کنیم!!?تازه می تونیم ثبتش هم کنیم.
2.تقویت تایپ پارسی کار دو هفته تمرین است!سریع جای حروف تو ذهنت نقش می بنده! تو که 9 ماهه المانی یاد گرفتی! تایپ که دیگه در مقابلش عددی نیست!
لازمش اینه که منو ماهی یک بار به اتاق صندلی الکتریکی سنترال فرا بخونی(اون هم از نوع غافلگیرانه پارتیزانیش).
شاید لا اقل به این تایپ لاک پشتی ما یه کمکی کنه!!
3.با خصوصیات ظاهری و باطنی که ارائه دادی کسی رو برات سراغ ندارم!خودت برو دنبالش!
دقیقا همین حرف رو مامانم هم 2 ماه پیش که ایران بودم بهم زد!!
می بینی چه وضعیت اسف باری دارم!!?
4.فرار از زندان رو تازه داری می بینی!البته ازم معدود فیلم و سریال های است که ارزش چند بار دیدن هم دارد! فقط ونتورث میلر!
اینو خوب اومدی هر چند فقط تی بگو دکتر سارا تام کردی(به نظر تو تو این دور و زمانه هنوز فرشته هایی مثل سارا وجود دارند!!?)
5.تا حالا تو آزمایشگاه دانشگاه تر زدی؟
تا دلت بخواد(به اندازه اخراج شدنم از سنترال) (این دختر های مزخرف المانی هم که بدش زیر لب می گن!!! du scheiße Ausländer )
ولی پوست من کلفت تر از این حرفاست که جا بزنم(قضیه من و ازمایشگاه هم یه جورایی مثل من & سنتراله که از در میندازن بیرون ار سیستم های فاضلاب مثل سوسک می زنم بیرون)خلاصه تو هر دوی دنیای مجازی و واقعی توی wanted list هستم!!
6.اینقدر از دخترا نترس!نظریاتت سوپر زن ذلیلانه است! محکم باش البته نه اونجوری که النگوهاشون بشکنه!
چی کار کنیم دیگه.با اون رفیق ابادانیم که اتفاقا گیگا زن ذلیله تصمیم داریم جفای صورت گرفته در حق زنان رو یه جورایی با زن ذلیلی خودمون جبران کنیم
7.دیدی این دخترای مدل جدید از واژه ناموس بدشون میاد؟میگن این کلمه نوعی تحقیر جنسیتی محسوب میشه و زن رو برای حفاظت و حراست متکی به مرد میکنه و یکجوریه انگار که زن تحت تملک مرد است!
خب حق دارن بنده خداها.به نظر من ما مردها هم باید واژگان ناموسی رو کم کم با چیزهای قشنگ تر مثل" تاج سر" عوض کنیم. دیگه اگه بدشون اومد بفهم که طرف مدل قدیمیه!!!
8.سامان زخمهای صندلی قبلی با پانسمان حل شد یا زدی تو کار بخیه؟ اگه تعداد زیاده بگو صنایع دستی کار نکنن!چرخ خیاطی اش هم اومده!
بابا این سامان پسر گلیه.بیا به جاش منو بزن.اصلا درد و بلای سامان و همه بانوان سنترال بخوره تو سر من
9.حالا حالاها پای ما به برلین نمیرسه ولی تا همین دبی هم غنیمتیه!
ایرانی های قدیمی اینجا می گن یه زمانی میشد بدون ویزا اومد.
10.اگه دختری جواب سلامتو نداد خودت جواب خودتو بده و بگو علیک سلام اقا پارسا!
شاید مشکل این بنده خدا ها اینه که معنی درود رو نمی فهمن!!!
به هر حال فقط بحث ادب بود.مگه نه من 4 سالی میشه که پوستم خلیلی کلفت شده بلانسبت ................!
11.اینقدر کلمه اخراج رو ننویس! کنتور سوخت دیگه!
من هم به نوعی شدم مجید سوزوکی سنترالا!!!
12.مهدی ترسناک نیست! فارغ از اختلاف سلیقه و طرز فکر- روحیه لطیف و مهربانی داره! آدمهایی که بی منت کمک می کنند خیلی تو ایران کم شده!مهدی هم تو همین کم ها جا میگیره!
دقیقا باهات موافقم.امیدوارم حلالم کنه.
واقعا سر وکله زدن شبانه روزه با امثال ترمز بریده ای مثل من صبر ایوب می خواد
13.ازدواج موقت؟
کلاه شرعی.مذموم در میان بیشتر جوانان مجرد امروزی و مبحث مورد علاقه بسیاری از زنان بیوه و مردان زن و بچه دار 40 سال به بالا!!
14. جو ویکتوریا ملت رو بدجوری گرفته؟
اره.ولی عادت می کنن.من هم 4 سال پیش که شروع به دیدن سریال های المانی کردم بسیار برام تازه بود(موضوع بیشتر این سریالها روابط نامتعارف بین مرد و زن هستش که تا حدود زیادی بازتاب دهنده واقعیت های همون جامعه می باشند!!).الان برام تبدیل به یک کلیشه و ضد حال شده!
فرهنگ ما ایرانی ها قویتر از این چیزهاست که اساس و بنیانش که مبتنی بر شرم و حیاست به این سادگی ها دچار لرزه اساسی بشه!
15.تابو های ایرانی جماعت کدومش برات حال به هم زنه؟
جدا بودن مرد و زن در بیشتر اماکن عمومی.
عدم وجود روحیه نقد منصفانه و مفید.
نگرش جنسیتی به بسیاری از مسائل
..........
16.تو نخ کسی در سنترال رفتی؟
1.خودت ولک!!!
2. سرور مرداویز
17.صندلی داغ چطور بوده تا حالا؟چیز خاصی نظرتو گرفت؟
روز اول حسابی شکش منو گرفت.به خصوص دریافت پی ام های................
ولی الان دیگه ولتاژ 20000 برام عادی شده.شاید باید ولتاژ رو یه ذره بالا تر ببری!!
در مجموع امیدوارم کاربرای بیشتری به اینجا سر بزنند تا دوستی هامون رو واقعی تر کنیم و بیشتر از حالت مجازی گونه ان دور کنیم.
به شخصه ا اتاق صندلی الکتریکی رو از این به بعد به یکی از پاتوق های مجازی خودم تبیدل کنم.
18.بستری شدی؟چه مزه ای بود؟چرا بعضی پرستارها اینقدر سیگنال میدن؟
خیلی وقته نشدم.ازش فرار کردم.حتی وقتی که لازم بوده.از محیط بیمارستان خوشم نمیاد.دیدن درد کشیدن انسانها گاهی از درد کشیدن خودت دردناک تره.
نمیدونم.میگن بعضی هاشون خوب سیگنال می دن البته اگه همه فرستده هاشون مثل من down نباشه!!
19.برلین و تهران را از نگاه خودت مقایسه کن!
برلین 2 برابر تهران از نظر مساحت ولی از نظر جمعیت یک سوم جمعیت تهران.!!
برلین سبز ولی تهران خاکستری
برلین پر از زمین های فوتبال و چمن خالی از جمعیت.تهران مملو از جمعیت بدون زمین بازی کافی
برلین مرز سابق 2 ایدئولوژی بزرگ کاپیتالیسم و کمونیسم.تهران هم چنان کانون تصاد بین مدرنیسم و سنت!
برلین جابجایی روزانه یک ملیون نفر با بیش از 300 کیلومتر خط مترو.تهران جابجایی روزانه 2 میلیون نفر با تنها 100 کیلومتر....
برلین.............. تهران..............................
20.آخرین کنسرتی که رفتی؟چطور بود؟ترجیحا ایرانی!
کنسرت علیرضا قربانی اغاز سال 1388 خورشیدی
21.حست نسبت به این شهرها!
تهران
تنها شهری توی ایران که قادر به زندگی کردن در ان هستم
کرج
منزل بستگان پدری که 7 ساله ندیدمشون
مشهد
12 سالم بود یک بار رفتم.فکر نمی کنم دیگه برم.
قم
سوهان حاج حسین و..............
اصفهان
زاینده رود.
شیراز
حافظ عشق زن شراب
تبریز
ستار خان و باقرخان
خانه مشروطه
ارومیه
دریاچش داره خشک میشه!!اگه بشه بد بخت عالم شدیم!!
اهواز
کنار کارون و..............
آبادان
پاریس سابق ایران و مرکز لاف دنیا
لس آنجلس
هر شب دعا می کنم خدا نصیبم کنه
پاریس
شهر رمانس.زیباترین خاطرات زندگی ام انجا رقم خورد.
محل ارامش گرفتن ابدی خالق بوف کور
لندن
مرکز فتنه در دنیا!!
22.چند تا دوست ایرانی در برلین داری؟فاز میدن؟
راستشو بخوای فقط یک دوست واقعی ایرانی دارم که اتفاقا بچه ابادان هم هست.به شکل فجیعی هم حال می ده
23.ماهی چند یورو خرجته؟
بین 600 تا 800
24.درسهات خیلی سخت است؟یا همشونو لوله کردی!
این یه مدت که بد جور امانمو بریده
شرمنده که بحث رو نیمه کاره گذاشتم.باز هم بر میگردم

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
سلام به آقا پارسای عزیز و باقی دوستان , چند سئوال هم از طرف من
-بد ترین خاطره ت از بودن تو غربت چیه ؟
-1388.3.23 چه حالی داشتی ؟
-آلمان هم هندی و پاکستانی زیاد داره ؟
-به چه زبانی درس میخونی تو دانشگاه ؟ آلمانی با انگلیسی ؟
-از پستهات مشخصه که شدیدا وطن پرستی ... اگر اینطور هست پس برلین چه کار میکنی ؟ عاشق چیزی یا کسی بودن باعث میشه اون رو با تمام خوبی ها و بدی هاش بازم دوستش داشته باشی؛ نه؟!! شایدم , غمض و آواز ز پای معشوق از دور خوش است !
به نظر من که این جوابت با اصل وطن پرستی جور در نمیاد
راستی به نظرت من بیشتر اخراج شدم از سنترال یا تو ؟
-از پستهات مشخصه که شدیدا وطن پرستی ... اگر اینطور هست پس برلین چه کار میکنی ؟ عاشق چیزی یا کسی بودن باعث میشه اون رو با تمام خوبی ها و بدی هاش بازم دوستش داشته باشی؛ نه؟!! شایدم , غمض و آواز ز پای معشوق از دور خوش است !
به نظر من که این جوابت با اصل وطن پرستی جور در نمیاد
.برلین نباشی کجا باشی؟چرا ؟
هر کجا هستم ، باشم . آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین ، مال من است
راستی به نظرت من بیشتر اخراج شدم از سنترال یا تو ؟

در روح و جان من میمانی ای وطن

- سپاسهای ارسالی: 95 بار
- سپاسهای دریافتی: 476 بار
[/quote]Parsa84 نوشته شده:[quote=[email]Mil@d[/email]]
مشهد
آقا پارسا!
اگه امکان داره بگید چرا؟اگه فضولی نیست؟

اگر با آمدن " آفتاب " از خواب بیدار شویم، نمازمان قضاست...

- تماس:
pedmehr نوشته شده:سلام به آقا پارسای عزیز و باقی دوستان , چند سئوال هم از طرف من
سبزترین درودهای من به شما دوست گرامی
دوست داشتم می تونستم جواب واقعی رو بدم.ولی..........فعلا دست و بالم برای پاسخگویی 100% درست تا حدودی بسته است.
فقط می تونم بگم بین این سوال وسوال بعدی ................
...........................................![]()
در المان و به خصوص برلین و کلن ترک ها و اعراب(به خصوص لبنان و مراکش)بخش اعظم جمعیت مهاجران را تشکیل می دهند.
ولی تعداد هندی ها پس از امضای توافق نامه تبادل نیروی کار و دانشجو بین سران دو کشور در حال افزایش است.
کلا پاکستانی ها به وفور در ایتالیا(به ویژه رم) و انگلستان یافت شدنی هستند
هر دو زبان بستگی به واحد درسی داره
راستش قضیه من و برلین بیشتر شبیه یک اتفاق ناخواسته است.فقط این رو می دونم که یک وجب از خاک کشورم رو(به خصوص تهران) رو با کل المان عوض نمی کنم.
دوست داشتن و عاشق بودن تنها تابعی است که هیچ متغیری نداره جز راضی بودن به رضای معشوق خواه معشوق زمینی خواه اسمانی!!
به هر حال همیشه اعتقاد داشتم و هنوز هم دارم که زیبایی عشق در نرسیدن به ان است.در وصال و یکی شدن روحها و وحدانیت ان با کل روح حاکم بر نظام هستی در عین دور بودن جسم ها و کالبدهای مادی(حتی وقتی جسم و کالبد تسلیم فردی دگر شود)
به نظر من که این جوابت با اصل وطن پرستی جور در نمیاد.برلین نباشی کجا باشی؟چرا ؟
هر کجا هستم ، باشم . آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین ، مال من است.
چند مدتی است که علارغم وطن پرستی و ملی گرایی با امپر فوق العاده بالا بسیار به مفهوم شهروند جهانی فکر می کنم.
به هر حال خیلی زیباست که در عین پارادوکس بودنش خود را به همه نظام هستی متعلق بدانی ولی یک قسمت ان را در VIP قلب خود نگاه داری و ان چیزی نیست جز ایران سبز و سپید و قرمز.
راستی به نظرت من بیشتر اخراج شدم از سنترال یا تو ?
مطمئنم خودم (باید رکوردشو تو گینس ثبت کنم)در ضمن مدارکش هم موجوده!!!
آخرین ويرايش توسط 1 on Parsa84, ويرايش شده در 0.

- تماس:
درود
آقا پارسا!
[/quote]
اگر جواب صادقانه من رو میخواهید بدونید:
یک نوع حس بریدن از خیلی اعتقادات دیرین و قدیم که شاید حتی تا عمق DNA ما به عنوان زاده شدگان از پدران و مادران مسلمان رسوخ کرده است.
یک نوع خالی شدن که با برخی گریز زدنهای اجباری توامان شده.نوعی تفکر و تجدید نظر احتمالی .نوعی شک عمیق که امیدوارم پلی باشد برای رسیدن به یقین و جاودانه شدن.
شهر توس رو بسیار دوست دارم و ان هم به دلیل واقع شدن مزار فردوسی بزرگ در ان ناحیه است.همواره به این شهر کوچک علاقه داشته و هم چنان دارم.

مستور نوشته شده:Parsa84 نوشته شده:[quote=[email]Mil@d[/email]]
مشهد
آقا پارسا!
[/quote]اگر جواب صادقانه من رو میخواهید بدونید:
یک نوع حس بریدن از خیلی اعتقادات دیرین و قدیم که شاید حتی تا عمق DNA ما به عنوان زاده شدگان از پدران و مادران مسلمان رسوخ کرده است.
یک نوع خالی شدن که با برخی گریز زدنهای اجباری توامان شده.نوعی تفکر و تجدید نظر احتمالی .نوعی شک عمیق که امیدوارم پلی باشد برای رسیدن به یقین و جاودانه شدن.

شهر توس رو بسیار دوست دارم و ان هم به دلیل واقع شدن مزار فردوسی بزرگ در ان ناحیه است.همواره به این شهر کوچک علاقه داشته و هم چنان دارم.