ماجرای خنده دار قضای حاجت ناصرالدین شاه در سفر فرنگ!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

ماجرای خنده دار قضای حاجت ناصرالدین شاه در سفر فرنگ!

پست توسط Parsa84 »

نقل است که [COLOR=#c00000]ناصرالدین شاه وقتی به اولین سفر اروپایی خود رفت در کاخ ورسای و توسط پادشاه فرانسه- یکی از همین لویی هایی که امروز تبدیل به میز و صندلی شده اند- از او پذیرایی شد، بعد از مراسم شام، اعلیحضرت سلطان صاحب قران به قضای حاجتش نیاز اوفتاد و با راهنمایی یکی از نوکرها به سمت یکی از توالت های کاخ ورسای هدایت شد.  تصویر 

سلطان صاحبقران بعد از ورود به دستشویی هرچه جستجو کرد چیزی شبیه به “موال” های سنتی خودمان پیدا نکرد و در عوض کاسه ای دید بزرگ که معلوم نبود به چه کار می آید، غرورش اجازه نمی داد که از نوکر فرانسوی بپرسد که چه بکند پس از هوش خود استفاده کرد و دستمال مبارکش را بر زمین پهن کرد و همان جا….!

حاجت که برآورده شد سلطان مانده بود و دستمالی متعفن؛ این بار با فراغ خاطر نگاهی به اطراف انداخت و پنجره ای دید گشوده بر بالای دیوار و نزدیک به سقف که در دسترس نبود پس چهار گوشه ی دستمال را با محتویات ملوکانه اش گره زد و سر گره را در دست گرفت و بعد از این که چند بار آن را دور سر گرداند، تا سرعت و شتاب لازم را پیدا کند، به سوی پنجره ی گشوده پرتاب کرد تا مدرک جرم را از صحنه ی جنایت دور کرده باشد.

گویا نشانه گیری ملوکانه خوب نبوده چون دستمال بعد از اصابت به دیوار باز می شود و محتویات آن به در و دیوار و سقف می پاشد. وضع از اول هم دشوارتر می شود. سلطان، بالاجبار، غرور را زیر پا می گذارد، از دستشویی بیرون می رود و به نوکری که آن پشت در انتظار بود کیسه ای پول طلا نشان می دهد و می گوید این را به تو می دهم اگر این کثافت کاری که کرده ام رفع و رجوع کنی.

می گویند نوکر فرانسوی در جواب ایشان تعظیم می کند و می گوید من دو برابر این سکه ها به اعیلحضرت پادشاه تقدیم خواهم کرد اگر بگویند با چه ترفندی توانسته اند روی سقف خرابکاری کنند

[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

Re: ماجرای خنده دار قضای حاجت ناصرالدین شاه در سفر فرنگ!

پست توسط kalafe »

ببین ممالک :lol: ما دست چه کسائی بوده
-
سپاس‌های ارسالی: 233 بار
سپاس‌های دریافتی: 251 بار

پست توسط pinpin747 »

تصوییری غم انگیز....
ناصرالدین شاه در دیدار ملکه انگستان...

تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

بله :sad: جالب بود به هر حال کسی که فکر کنه دنیا چیزی جز قصر و زنان خودش نیست ... :ch:
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر

pinpin747 نوشته شده:تصوییری غم انگیز....
ناصرالدین شاه در دیدار ملکه انگستان...

تصویر

با وجود تمام نفرتی که از این مردک زن باره شکم گنده که از قول تاریخ نوسان لذت را تنها در زن بارگی ,شکم پرستی و لذت هنگام نشستن در مستراح!!!!تصویر
معنی کرده بود و در طی 50 سال تاریک حکومتش بیش از نیمی از خاک مملکت را به باد فنا داد و کشوری مقتدر را به ویرانه ای 40 تکه تبدیل کرد باید خدمت شما دوست گرامی عرض کنم که ای این بوسیدن دست ملکه انگلستان تنها یک رسم دیپلماتیک است.تصویر
مثلا اگر فیلم بازدید مرحوم انورالسادات از ایران در زمان شاه فقید رو تماشا کنید خواهید دید که ان مرحوم دست شهبانو فرح پهلوی را به رسم ادب دیپلماتیک می بوسند!!نمونه دیگر ان بوسیدن دست انگلا مرکل بوسیله نیکلا سارکوزی.تصویر
این یک رسم بسیار مرسوم به خصوص در جوامع مدرن است
تصویر

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

از نظر ایرانی ها و اسلام که نشانه ذلت است نه عرض ادب مثلا ما ایرانی ها عادت داریم تا دوتان یا اشنایان رو می بینیم دست خود را بر روی سینه می گذاریم و خم می شویم که این خود نشانه خاری و ذلت است نه عرض ادب چون این کار را زمانی نوکران انگلیسی ها می کردن نه برای عرض ادب فقط به عنوان پاچه خواری و ... که این عادات ناپسند نزد ما ایرانیان به یادگار مانده
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
-
سپاس‌های ارسالی: 233 بار
سپاس‌های دریافتی: 251 بار

پست توسط pinpin747 »

Parsa84 گرامی تصویر
در این عکس هم دکتر مصدق به رسم احترام در حال بوسیدن دست ملکه ثریا میباشند.اما این بوسه بوسه وزیر یک کشور بر دست ملکه ان کشور است!
اما بوسه ناصرالدین شاه که داستان قضای حاجتش انگونه است بر دست ملکه بریتانیا واقعا به رسم دیپلماتیک است؟کاش چگونگی رفع قضای حاجت رو هم مانند رسوم دیپلماتیک یاد میگرفت.
در ضمن فرهنگ ایرانی رو هم در نظر بگیرید.
تصویر
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

pinpin747 نوشته شده:Parsa84 گرامی تصویر
در این عکس هم دکتر مصدق به رسم احترام در حال بوسیدن دست ملکه ثریا میباشند.اما این بوسه بوسه وزیر یک کشور بر دست ملکه ان کشور است!
اما بوسه ناصرالدین شاه که داستان قضای حاجتش انگونه است بر دست ملکه بریتانیا واقعا به رسم دیپلماتیک است؟کاش چگونگی رفع قضای حاجت رو هم مانند رسوم دیپلماتیک یاد میگرفت.
در ضمن فرهنگ ایرانی رو هم در نظر بگیرید.
تصویر
تصویر

درود فراوان من بر شما pinpin گرامیتصویر

من هم با شما در حد 99% موافق هستم.
مشخصا شکم بازی مثل ناصرالدین شاه که حتی در سفرش به انگلستان بر طبق برخی شواهد تاریخی قصد صیغه کردن ملکه انگلستان را داشتهتصویر(پس از تلاش برخی اطرافیان از قصد مشمئز کننده خود منصرف می شود) کوچکترین اگاهی از مسائل دیپلماتیک نداشته است.(این بوسیدن دست های ملکه انگلستان هم تنها و تنها یک ژست دیپلماتیک در عین ندانستن معنی ان بوده.به نوعی یک قرقره دیپلماتیک)تصویر
این رسم بوسیدن دست به خصوص در میان فرانسویان(و به خصوص ژاک شیراک)مرسوم است.
بنده تنها منظورم این بود که این یک رسم دیرینه در کشورهای عمدتا غربی و حتی پادشاهی است.(مگرنه ناصر الشکم که اصلا در دسته انسانها قرار نمیگیرد!!)
یک نمونه معروف ان بوسیدن دست های انگلا مرکل بوسیله ژاک شیراک در سال  تصویر 

پیروز و همیشه سبز باشیدتصویر

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ ايران”