صندلی داغ با حضور Parsa84...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور Parsa84...!

پست توسط Parsa84 »

با عرض سلام خدمت کاربران محترم سنترال به خصوص میهمان گرامی جناب پارسای گرامی که به شخصه از مطالب ایشان و نثر جالبشان بسیار لذت میبرم.

درود من بر شما دوست ارجمند و سپاس بابت لطف و محبت سبزی که به من دارید.تصویر

با اجازه چند دقیقه ای وقت ارزشمند شما رو بگیرم و با چند سوال مزاحمتان شوم.

خواهش می کنم.خیلی خوشحال می شم که در خدمتتمون باشم .البته به نظر می رسه که شما بد جوری ولتاژ صندلی الکتریکی رو بالا بردید(به نوعی با سوالات جنجالیتون که احتمالا با جواب های جنجالی تر من همراه
خواهد شد بد جوری کمر به قتل مجازی من بستید)تصویر

1-به هوانوردی علاقه دارید؟

بسیار زیاد به طوری که در کودکی تنها ارزویم خلبان f14
شدن بوددر واقع با سنترال هم به دلیل علاقه مفرطم به بحث نیروی هوایی اشنا شدم(3 سال پیش)

3-نظرتون درباره IIAF?

در حال حاضر قویترین و مجهز ترین نیروی هوایی در خاورمیانه و سومین نیروی هوایی قدرتمند جهان با زبده ترین خلبانان و منظم ترین پرسنل ممکن.با قدرت غافلگیری بسیار بالا که در جنگ های 33 روزه , نابودی تاسیسات هسته ای سوریه و عراق و البته جنگ 6 روزه توانایی بی بدیل خودشو به نمایش و اثبات گذاشته.

4-نظرتون درباره IRIAF?

هر ان چه را که در مورد نیروی هوایی اسراییل گفتم در مورد نیروی هوایی خودمان در اواخر دهه هفتاد میلادی صدق می کرد.ولی نیروی به جای مانده کنونی پس از ان جنگ کمر شکن و تحریم های همه جانبه تنها شبحی از ان سیمرغ اتشین سابق است که از نظر من زیاد نمی توان روی پرنده های خسته و خلبانان دلیر ولی نااماده ان(به علت سورتی پرواز فوق العاده پایین) حساب کرد.
به شخصه به طرح های داخلی با شرایط تحریم موجود امیدی ندارم(شفق یا شاید برادر ناخوانده یاک روسی تنها در حد یک طرح و یک جنگنده اولیه تولید شده باقی ماند.صاعقه ها هم علارغم رنگ امیزی زیبای انها(4 یا 5 عدد تا به امروز) بدون رادار ایونیک و پایلون های حمل موشک تنها به عنوان سم پاش علیه ملخ ها کاربرد دارند.در مورد اذرخش هم پس از زیر و رو کردن تمامی فروم های نظامی اخر تفاوتش را با f5 متوجه نشدم).
در مورد هواپیماهای خسته از حکومت قبل هم سخن نرانم بهتره.
میگ های 29 هم که از ضعیف ترین نوع ممکن ان هستند و تنها می توان امید کمی به تعداد محدود su 24 داشت که تنها بمب افکن های ضربتی هستند و بدون پوشش هوایی تنها سیبل های متحرک شکاری های دشمن فرضی.تصویر
این نیرو که بیانگر پرستیژ نظامی یک کشور هست سال هاست که دچار بی مهری شده و حتی پس از شهادت سرلشگر ستاری دچار نوعی بحران مدیریتی و صرفا شعار دادن های توخالی شده است.تصویر

5-کدوم یک رو بیشتر دوست دارید؟

طبیعتا نیروی هوایی ایران رو ولی تنها تا سال 1979 میلادی.
چرا که اوج سال های طلایی ان در همان دوران با گربه ها ببر ها و فانتوم های افسانه ای در کنار نخبه ترین و با دیسیپلین ترین خلبانان تاریخ کشورمان رغم خورد ولی به افسانه ها پیوست!تصویر

6-فرمودید به فیلم دایی جان ناپلئون علاقه دارید......نظرتون درباره شخصیت دایی و ((کار کار انگلیسی هاست)) و همچنین نظرتون درباره شخصیت سعید چی هست؟

بسیار زیاد به این فیلم علاقه دارم.تصویر
شخصیت دایی جان الان متاسفانه امروزه در خیلی ها ملموس است اما اینبار انگلیس کمی جای خود رو به امریکا داده است.تصویر
این فوبیای دشمن ستیزی خطرش و کشندگیش به مراتب بیشتر از خود دشمن(چه فرضی و چه واقعی ان) است.چرا که در نهایت منجر به جنون و مرگ (همان طور که شامل حال دایی جان هم شد) می شود.تصویر
سعید عاشق پاکباخته ای بود که خیلی من رو به یاد دوران نوجوانی و اغازین جوانی ام می اندازه.خیلی با شخصیتش ارتباط برقرار کردم.تصویر
ولی کاملترین و انسان ترین شخصیت فیلم از نظر من همان اسدالله میرزا بود که پس از ان شکست تراژیک خیام وار زیستن و شاد بودن و شاد نمودن و راستین بودن(تنها شخصیت داستان که عاری از دورویی و ریا یا دروغ بود) را اموخت.تصویر
اگر در اون دوران سخت و حساس زندگی ام دایی جان ناپلئون رو ندیده بودم نمی دونم که قادر به تحمل ............بودم یا نه!!تصویر

با اجازه شما بقیه سوالات رو در فرصت بعدی و با دقت و صداقت تمام پاسخگو خواهم بود.
باز هم سپاس بابت ریز بینی و تیز بینی شما که در نحوه طرح سوالاتتون کاملا مشخص و واضح بود.تصویر
می بینمتونتصویر
[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درود فراوان دوبارهتصویر
با سپاس فراوان از ارسام عزیزم که اشتباه من رو در مورد IRANIAN IMPERIAL AIR FORCE یا IIRF متذکر شدند .من به II دقت نکردم و به تفسیر نیروی هوایی اسراییل (IAF) پرداختم!هر چند دیدگاههای خودم رو در مورد نیروی هوایی چه قبل و چه بعد انقلاب 57 بیان کر
دم.

لطف یکنید نظرتون رو درباره شخصیت های زیر بگید.

شهید دوران

بهترین تیز پرواز فانتوم در جهان.
شجاع,لوطی و در یک کلمه یک قهرمان.تصویر
ای کاش شخصیت اصلی او را همانطور که در واقع بود(با همه مثبت ها و منفی ها) معرفی می کردیم!!به عنوان یک سرباز دلاور وطن و نه یک بت!!

شهید نادر جهانبانی

بهترین خلبان تایگر در جهان.
یک وطن پرست به تمام معنا.یک ورزشکار با روحیه ورزشکاری.یک متخصص برجسته نظامی. و یک مظلوم...............!!تصویر
امیدوارم ملت خودش رو ببخشه چرا که قدرش ندانستیم!!!تصویر

صادق خلخالی

به قول پسرشون که یک زمانی همکار پدرم بود:خدا از سر تقصیراتشون بگذرهتصویر
از دید خودم:کاش کی برای زنده انسانها بیشتر ار مرده انها ارزش قائل می شدند چرا که به قول ایت الله خمینی(خطاب به شاه فقید) قبرستان ها را اباد کردند.و خیلی کسانی که روانه سرد خانه شدند یا می توانستند از کیان این مرز و بوم در برابر دشمنان دفاع کنند(شهید جهانبانی و بسیاری دیگر از ارتشیان و همافران وفادار به ارمان ملت ایران)یا مانند هویدا می توانستد نقش یک تاریخ نویس از پشت پرده حکومت قبل باشند و نوعی روشنگر برای نسل های اینده.تصویر

امام خمینی

چند روز پیش یک ویدئو از سخنرانی ایشون در یوتوب دیدم.توجه شما رو هم به ان جلب می کنم.البته لینک دانلود ام پی تری رو قرار می دهم.
به نظر خودم کاش کی ایشون در 12 بهمن کمتر وعده های دنیوی(اب و برق و..........مجانی) به مردم می دادند که امروزه پس از 30 سال به خوراک رسانه های خارجی تبدیل شده است.ساختن معنویات خود شعاری کافی حداقل در شرایط ان روزگار بود.تصویر
به هر حال برای قضاوت عادلانه در مورد یک فرد احتیاج به منابع منصف میباشد که هنوز پس از 30 سال انرا در صفحات تاریخ نیافته ام.
در ضمن یکی از خصوصیات قابل تقدیر ایشون محدود کردن نظامیان تنها و تنها در امور نظامی بود که نشانگر بینش عمیق ایشان در این زمینه بود.تصویر

محمد رضا پهلوی

نه خصوصیات یک دیکتاتور را داشت و نه مدافع دموکراسی.تصویر
چرا که اگر دیکتاتور واقعی بود اکنون فرزندش بر تخت سلطنت او تکیه زده بود . اگر مدافع ازادی و دموکراسی بود صدای انقلاب و خواست تغییر مردم را خیلی زودتر می شنید.و ان بلا ها را به سر زنده یاد مصدق در نمی اورد.!
به هر حال همواره دوست داشت کشورش حداقل از نظر ظاهر (پیشرفت های ظاهری ولی نه خیلی عمیق)هم که شده بساط پز دادنش را میان سایر سران دیگر کشورها فراهم کند.ای کاش بیشتر به همسرش اختیار می داد و کمتر به هم خونان فاسدش(به خصوص اشرف).
ولی ارتش و نیروی هوایی فوق العاده قدرتمندی را تشکیل داد.این قابل ستایش هست از نظر من(سوای هر هدفی که از ان طریق دنبال میشده)

ایت اله کاشانی

ای کاش بیشتر یار و همراه زنده یاد مصدق بودند.تصویر
خدایشان بیامرزدشان

شعبان بی مخ

نماد تمامی بی سوادن و ابزار دست سیاستمداران و دیکتاتور های تاریخ که همواره وجود داشته و دارند ولی در ظاهر و لباس های مختلف.
نکته مشترک همه انها یک چیز است:گرفتار شدن به نفرین تاریخی یک ملت و اسفل السافلین(دیر یا زود)!!تصویر

محمد مصدق

از این بزرگ مرد تاریخ معاصر شاید ایندگان ما بیشتر از ما یاد کنند و بر مقام والایش ارج نهند.ارزو داشتم در ان زمان بودم و افتخار اهدای جان بی ارزشم در راه اهداف والای ملی گرایانه و ازادی خواها نه اش.تصویر
درود بیکران من بر او و یادش همواره زنده باد همان طور که هست و خواهد بود.............تصویر

رضا خان

یک توفیق اجباری از دید من که بودنش در مجموع بهتر از نبودنش در ان عصر رو به انحطاط ایران بود!!
کار های خوب زیادی کرد و البته اشباهات فراوان.نه سیاه زغالی و نه سپید شنزارهای زیبای پاناما(در فیلم فرار از زندان).کاملا خاکستری!!

احمد شاه

شخص تحصیل کرده&روشن فکر و باهوشی بود ولی حتی او هم قادر به نجات ایران نبود.او باید می رفت و در غربت و تنهایی می مرد شاید که بدین سان تاریخ اینگونه به نیکی از او یاد کند!!تصویر
امان از نقرس!!

شاه عباس صفوی(یکم)

اگر او و صلابتش نبود معلوم نبود که من نوعی امروزه به زبان ترکی یا ازبکی تکلم می کردم!
نمونه یک شاه واقعی با تمامی خوبی ها و بدی های لازمه که تنها و تنها به یک شاه مقتدر تعلق دارند.

خشایار شا

خریدار ابرو و شرف ایرانی که پس ازشکست در جنگ ماراتندر برابر یونانی های گستاخ رو به ضعف نهاده بود!
بسیار شجاع و باهوش و نمونه یک انسان مدرن حتی در عصر باستان چرا که اولین دریادار زن تاریخ بشریت(ارتمیس)را او به این پست منصوب کرد!تصویر
درود من بر او و پدر کبیرش!

کوروش بزرگ

نمونه کامل یک مصلح,یک نجات دهنده,وعده الهی از دید تورات ,اولین طراح حقوق بشر در عصری که کرامت انسانی واژهای تعریف نشده بود.تاریخ بشریت با او اغاز شد.تصویر

باز هم شرمنده که مجبورم بحث رو نیمه تمام رها کنم.
باز هم برمیگردم(اگر عمری بود چه حقیقی و چه مجازی)
ممنون بابت سوالهای زیبا ولی بسیار داغ و بعضا خطرناکتصویر

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

باز هم درودی دگر بر بانوان و سروران گرامیتصویر

خیام

از نظر من حکیم عمر خیام کاملترین و بهترین تفسیر کننده(حتی در کل تاریخ بشریت, از دید من) زندگی و نحوه زیستن و غنیمت شماری حال است.
در طول ایام غربت نشینی با یک خانم جوان روس که بسیار فرهیخته(با خون گرم شرقی تا خون سرد و بی رحم روسی در معنای عام ان) اشنا شدم.
این خانم بسیار مهربان و خوش قلب به من می گفت که مردم روسیه شیفته خیام هستند و در بیشتر خانواده های روس یک جلد از رباعیات خیام یافت شدنی است!!
خیام و افکار خردمندانه اش را باید بیشتر و بیشتر شناخت اگر قصد بریدن از ملال گذشته و بیم و امید اینده را داریم.
اگر می خواهیم در حال باشیم و ان را غنیمت شماریم.و اگر می خواهیم جاودانه شویم.
به دوستان حتما خواندن رباعیات پر مغز خیام جمع اوری شده بوسیله نابغه قرن معاصر صادق هدایت رو پیشنهاد می کنم!

عبید زاکانی

خالق بزرگ موش و گربه.
هر چند معتقدم بیشتر اثار این بزرگ را باید تنها (در جمع های مخطلط اصلا توصیه نمی شود!!تصویر)خوند و نه در جمع.خودتون که واقفید..........................تصویر

ملاصدرا

همواره در جستجوی حقیقت.............البته اگر حقیقتی وجود داشته باشد!تصویر

ایرج میرزا

در سردر کاروانسرایی تصویر زنی به گچ کشیدند
ارباب عمایم این خبر را از مخبر صادقی شنیدند
گفتند که وا شریعتا، خلق روی زن بی نقاب دیدند
آسیمه سر از درون مسجد تا سردر آن سرا دویدند
ایمان و امان به سرعت برق می‌رفت که مومنین رسیدند
این آب آورد و آن یکی خاک یک پیچه ز گل بر او بریدند
ناموس به باد رفته‌ای را با یک دو سه مشت گل خریدند
چون شرع نبی از این خطر جست رفتند و به خانه آرمیدند
غفلت شده بود و خلق وحشی چون شیر درنده می‌جهیدند
بی پیچه زن گشاده رو را پاچین عفاف می دریدند
لبهای قشنگ خوشگلش را مانند نبات می مکیدند
بالجمله تمام مردم شهر در بحر گناه می تپیدند
درهای بهشت بسته می‌شد مردم همه می‌جهنمیدند
می گشت قیامت آشکارا یکباره به صور می دمیدند
طیر از وکرات و وحش از جحر انجم ز سپهرمی رمیدند
این است که پیش خالق و خلق طلاب علوم رو سفیدند
با این علما هنوز مردم از رونق ملک ناامیدند

تصویر

دکتر حسابی

شاید اگر در عصری دیگر یا با ملیتی دیگر زیست می کرد حتی بیش از استادش اینشتن شهره خاص و عام می شد!!تصویر

شیرین عبادی

بانوی سپید پوش و سپید پندار ایرانی.پیام اور صلح و منادی ازادی انسانی.تصویر
مایه افتخار ایران وخیلی از ایرانی ها به عنوان اولین برنده نوبل از ایران زمین!تصویر

--------
علی کریمی

یک قهرمان و وفادار یه پیراهن عشق(سرخ).هر چند که رنگ عشق او نیز مانند من مدتهاست که به.............تغییر کرده است.تصویر
نه تنها یک جادوگر در زمین فوتبال بلکه یک انسان صادق و بی ریا.
در این روزگار امثال علی کریمی کمتر یافت می شوند.امیدوارم قدرش را بیشتر بدانیم.

افشین قطبی

یک زمانی(سال نخست) امپراطور قلب های سرخ ما بود.........از قله محبوبیت به دامنه ان رفت و تبدیل به یک show man شد.کاشبه دامنه قناعت می کرد.............امان از عطر اسکناس های 100 دلاری تا نشده..........در سال سوم او هم چنان در حال سقوط از کوهپایه محبوبیت به سمت............می باشد.تصویر
حیف که قدر خود را ندانست...............تصویر

حسین رضازاده

ثابت کرد که تنها و تنها یک جهان پهلوان تختی وجود دارد و نه بیش..................تصویر
-------
سعید کنگرانی

عاشق پاکباخته دایی جان ناپلئون که همواره وجود خودم رو در ایام پاک نوجوانی تداعی می کند و عاشق راستین در امتداد شب............
و البته دایی با حال و بامرام ازدواج به سیک ایرانی.

بهروز وثوقی

قیصر قلب ها و همسفر خاطراتی از گذشته نه چندان دور به پهنای ساحل مازندران و درازای جاده همیشه سبز چالوس..........حتی اگر ان خاطرات در دامنه زمانی عمر من تعریف نشده اند.اما مرا با خود همراه و همسفر همیشگی خود نمود..............تصویر

پرویز پرستویی

استاد مسلم بازیگری در طی 2 دهه گذشته.
حاج رضا مارمولک باحال و ..........حاج کاظم اسطوره ای اژانس شیشه ای......

گلشیفته فراهانی

دختر پاک سرشت و خوش قلب ایرانی از خانواده ای از جنس برگ درختان همیشه بهار با ان روح لطیف..........هر جا باشد دوستش داریم.تصویر

عذر میخوام که وقتتون رو گرفتم.امیدوارم با سوالام شما رو اذیت نکرده باشم.

خواهش می کنم.بسیار سپاسگزار به خاطر لطفی که نسبت به من روا داشتید.....تصویر

راستی مطمئن باشید من بیشتر از شما اخراج شدم.

فکر نمی کنم.در هر صورت مجید سوزوکی سنترال خودم هستم (شک دارید از اقا مهدی جویا شوید)تصویر
ولی فکر کنم بتونبم با سایر اخراجی های انجمن لژ اخراجی ها رو تشکیل بدیم!!نظر خوبی بود!!?تصویر

موفق و سربلند باشید.

پیروزی و سربلندی شما هم ارزوی من است.همیشه سبز باشید.تصویر

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سانس یکی مونده به آخر!
1.چه عجب میلاد نگار به زبان پارسی مرخصی داد! یک نسخه برات تجویز میکنم روزی 3 بار هر 8 ساعت 4 به توان 4 بار بگو پژگچ! سر یک ماه مشکلی که با این حروف داری حل خواهد شد!ضمنا میلاد نگار فردی نیمه عمیق و نسبتا مسطح است البته از نظر جثه که شدیدا منحنی است!قضیه خیر خیر گفتنت رو تصور کردم!ناسلامتی بچه جنوبی ها!بهتر بود از تکنیک کلامی پیچش و دور برگردون استفاده میکردی تا یارو اون مدلی نزنه تو برجکت!

2.راستی از من سوالاتی پرسیدی که باوجودیکه صندلی ام 6 ماه پیش توسط اجراییات شهرداری سنترال جمع آوری شد ولی مجوز چند سانتی متری گرفتیم یکه گوشه ای از صندلی پارسا رو کرایه کردیم و بی جواب نمیذاریمت!وسع مالی ام در حد خرج یک آدم مجرده! بینش هم بیشتر به ندای دلم گوش میکنم تا اینکه روی یک چیزی دگم بشم و لایتغیر!خط مشی ام جمهوری خواه و بسیار ایراندوست نه وطن پرست !همه ما ایران رو عاشقانه دوست داریم ولی پرستشش که نمی کنیم!عتقادی هم مسلمون قرن بیست و یکمی!(توضیحش طولانیه و خطرناک)از نظر اینترنتی هم مهمترین سرگرمی من شبگردی اینترنتی است که تقریبا بیش از نیمی از معلومات عمومی ام مدیون آن است!در رابطه با اینکه چقدردر رسیدگی به اهدافم موفق بودم باید بگم حالا حالا کار داره! مهمترین چوب لای چرخ روند حرکتی ام هم بی عدالتی های...بوده که فکر میکنم واضحه منظورم چیه و حال توضیح دادنش رو ندارم!

3.فرقه جغدیه مدتهاست تاسیس شده و شماره ثبت شرکتی هم داره!ضمنا بدون سهمیه از سایر جغدها نیز استخدام به عمل می اورد!
4.سارا تامکردی اگه گیر اوردی علیک ما هم بهش برسون! هرکی فرار از زندان رو ندیده ضرر بزرگی کرده!البته DVD اصلی ها!شاید میشه گفت تنها سریالی بود که هیچگاه از وقتی که برای تماشای 81 قسمتش گذاشتم پشیمان نشدم!
5.یکم از مردم آلمان خصوصا دختر و پسرای جوونش بگو ببینیم چه فازی هستند!
6.منظورمو از سوال ناموسی درست حسابی نگرفتی!بیشتر تاکیدم روی این بود که دخترا تلقی شون از واژه ناموس اینه وجودشون متکی به کس دیگریست و یکجورایی استقلال فردی شون به عنوان یک زن قربانی این واژه میشه!
7.خاطره ای که درباره استاد ایرانی مقیم آلمان گفتی خوشحال کننده بود.حدود 5 میلیون ایرانی در خارج از کشور زندگی میکنند که بسیاری ملیت دوگانه پیدا کرده اند و فرزندانشان متولد کشور دوم هستند!به هرحال روزی میرسه که این نسلی که در خارج از کشور تحصیل کرده اند و هم اکنون خصوصا در آمریکا جز متخصص ترین اقشار هستند برای سازندگی به مملکت خودشون بر خواهند گشت.این که پارسی در نسل های بعدی آنها موروثی بشه خیلی مهمه...البته مطمئنا کسی که خون ایرانی در رگهایش است هیچگاه از نیاکان خویش انقطاع نخواهد یافت.
8.در رابطه با کتابخونی!خوب من هم زدم تو کار pdf و کتبی که در فضای مجازی موجودند!خیلی هاش اصلا تو بازار گیر نمی یاد!چه اشکالی داره؟دوره زمونه داره عوض میشه ها!شکل کتاب خوندن هم یواش یواش عوض میشه!اگه قرار فرم همه چیز ثابت بمونه خوب الان هم به جای دانشگاه درهمان سیستم مکتب خونه ای باید استپ می شدیم!
9.میگم اگر بحث رو درباره دین ادامه بدی می بندنت به دار و دسته آتئیست ها!نکن حسن!خطرناکه حسن!
10.شباهت ها و تفاوت های پارتی های تهران با برلین؟
11.سرمای آلمان دیوانه کننده نیست؟
12.مدتی پیش داشتم روی مسیرهایی که بیشتر ایرانی ها تمرکز مهاجرت دارند جستجو می کردم نتیجه اش این بودبیش از 30 درصد غربت نشین ها فقط در 2 شهر دبی و لس آنجلس زندگی میکنند! و مابقی در سراسر دنیا پراکنده اند!ایرانی زرنگه و جای بد نمیره!دبی به خاطر نزدیکی به ایران و همچنین اشتغال که بحثش جداست ولی لس آنجلس که تبدیل به ایرانجلس شده قضیه اش فرق داره!یک نکته ای که جالب بود این بود که خیلی از غربت نشین هایی که امکان بازگشت به وطن ندارند علاقه مندند اقامت لس آنجلس بگیرند! این شهر چی توشه که ایرانیها کل دنیا رو ول کردند رفتند اونجا الله علم! تو هم بدت نمی یاد بری ها! از ملت یخزده آلمان هم راحت میشی!
13.به خاطر ایرانی بودنت یک سری برخوردهای خاص ندیدی؟مثلا تو فرودگاه...کوچه بازار...دانشگاه...مخصوصا این اواخر!

14. دعوا نکنید!مسواک بزنید!کلاس بپیچونید!مخ استاد بزنید! چیز برگرهای بوفه دانشگاه رو بدون سالاد اندونزی یا ماکارونی با زیتون سیاه اسپانیایی نخورید!پپسی صهیونیستیه!به جاش یا کوکا بزن یا دلستر!به میلاد نگار رحم نکنید هرجا دیده پست زده تیم بشوید و چند نفره از چند جناح بهش حمله کنید!محمد 1985 هم معتاد شده ترکش بدید!سامان هم زده تو کار جنس قاچاق یکی 110 رو بگیره لو بده اینو!یاسر میم هم رفتم آمریکای جهانخوار که دیگه جهان نمیخوره به جاش با سوسیس بندری سیر میشه دکترای سلاح شیمیایی بگیره!شولا همچنان در حال زد و خورد با استکبار جهانی است!عجب کشت و کشتاریه!صدف یا همون انوشه انصاری سنترال بر اثر تلنگر ذهنی که براش ایجاد شده تصمیمش رو گرفته و همراه ماهواره مصباح سال آینده به فضا پرتاب خواهد شد!وی در مصاحبه با خبرنگار ما افزود منتظر تصاویر اختصاصی ام از کرگدن های کره ماه باشید!اوی افزود پس از افتتاح هتل 150 ستاره اش در مریخ کلیه پرسنل سنترال از تخفیف 100 درصد برای اقامت 2 ساله همراه با گرین کارت در مریخ بهره مند خواهند بود!ضمنا گواهی تایید عضویت باید امضا و اثر انگشت مهدی را نیز داشته باشد! مسجد و کلانتری محل هم باید مهر کنه!استشهاد محلی یادت نره! میری دادگاه برابر اصل میکنی!خانم فاطمه(نغمه سابق الاسبقین) در این سفر همراه با دوستانشان مهشید و نورا جهت تست روانشناسی صنعتی ادم فضایی های مریخ صدف را همراهی خواهند کرد!خطر تاسیس دفتر مشاوره در مریخ نیز بالای 36 درجه در مقیاس ریشتر برآورد می شود!مرتضی 313 در بیانیه ای رسما اعلام کرد پاسگاه مقاومت مریخ را شخصا با قیچی ربان بری خواهد کرد!وی افزود اسراییل در حال توطئه براندازی نرم در فضای لایتناهی است!رامین کاپتان پیلوت نیز اعلام کرد خلبانی سفینه ای که میخواد بچه ها رو ببره به عهده میگیره ولی گویا سفینه ساخت توپولف است و رامین نیز به همین علت فعلا غیبش زده!فرشته آبی از دیگر روسای باند حمایت از حقوق زنان سنترال نیز جهت اعاده حقوق نسوان مریخ اعلام جهاد کرد!جواد رادیکال نیز اعلام کرد فضا را بیوتکنولوژیکال خواهد کرد! مهندس پدارم نیز جهت ساخت پلی بین زمین تا مریخ اعلام امادگی کرد!!دختر خسته نیز در ادامه مکشوفات احادیثی اش روایتی در رابطه با حرام بودن سفر به فضا پیدا کرد!پارسا84 نیز برای کاشت سبزیجات و صیفی جات در جو زمین اعلام آمادگی کرد...میلاد نیز بعد از مشاهده حجم عظیم امت همیشه درصحنه فضانورد به خیل مشتاقان وصال پیوست و همینک در حال ساخت مرکز تستینگ اصل لافیسیته در ایستگاه فضایی بین المللی است!

فعلا تا چندین روز دیگه! :razz:
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام آخر ما رو هم داشته باشید تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

واقعا " که میلاد داستان باحالی رو نوشتی یادم باشه خودم کارگردانی اش کنم تصویر نقش آخر رو هم میدوم به خودت چون آخر سر ظاهر شدی تصویر

یه نگاه هم به او طرف جبهه جنگ بندازیم!

ما همه با مسلسل اتوماتیک SAW اومدیم تو صندلی بعد آقای میلاد نگار شده sniper تک تیر اندازه سوالات شده این همه سوال تک تک چی بود شلیک کردی؟ مگر نمیدونی این کارها جنایت جنگی در صدس( صندلی داغ سنترال) حساب میشه؟ (البته دقیقا" معنای sniper براشون صدق میکنه= تیرانداز در خفـــــــــا)!

راستی پارسا جان چرا IRIAF رو اینقدر ضعیف نشون دادی؟ به نظرت یه کم دست و بالشون بسته نیست تا اینکه ضعیف باشن؟ میدونی در فرودین سال 82 و موقع جنگ عراق همین IRIAF هواپیماهی های امریکایی رو که وارد حریم هوایی ایران شده بودند, رهگیری کردند؟

بگذریم,,,,,

1-اگر برای 24 ساعت , (فقط 24 ساعت,تعهدی برای بعدش در کار نیست) قرار باشه کل اهل زمین گوش به فرمانت باشن, اولین کارهایی که انجام میدی چی هست؟
2-زیباترین یا وحشتناک ترین و یا عجیب ترین خوابی که تا حالا دیدی و در ذهنت مونده برامون تعریف کن.
3-به موجودات فضایی اعتقاد داری؟
4-راه جهنم کدوم طرفه؟راه بهشت چی؟آدرسشونو بلــــــــدی؟ تو کدوم راه خودت داری حرکت میکنی؟
5-جوهــــــــر جرات,شهامت و جسارت در کدوم مورد هست؟
الف- قدرت ب- ایمان ج- اعتماد به نفس د- ثروت

6-
محمد مصدق

از این بزرگ مرد تاریخ معاصر شاید ایندگان ما بیشتر از ما یاد کنند

میدونی مشکل کار دکتر مصدق در کجا بود؟ یا همون دلیل شکستش؟
7-چرا دلت برای ایران میسوزه؟ تو که دیگه رفتی ! شما هم مثل بقیه باش!
8- در مورد کلمات زیر هر چی به ذهنت رسید بگو
شهید
دانشمند
الکترونیک
آسمان
گل های زیبا
مکه
چراغ خواب
ایالات متحده
نماز
خشکسالی
انرژی هستی
درهای بسته
جبهه جنگ
میگ21
میهن
9-جنس قلبت از چی هست؟
10-کدوم یکی رو انتخاب میکنی؟
شاه یا گدا؟ زن یا مرد؟ موتور یا لاستیک نفرت یا رافت؟ جنگ یا صلح؟ توپ یا زمین؟ مرگ یا زندگی؟ خر یا خرما؟
11-تکمیل کنید:
من برتریم در....
من میخوانم شعر....
من خیلی ضعیفم چون....
من مسرورم از...
این دردناکه وقتی میبنم....
سراسر زندگی ام....
خشمگین میشوم وقتی که...
کشورم یعنی....
من احساس قدرت میکنم از....
من دست شستم از
خدا را دوست دارم به خاطر....
من میگیرم برای...
من میکشم کسی را که...
در آن شب توبه کردم از...
12- گذشته/ حال/ اینده؟ به کدوم یک توجهت بیشتر معطوف هست؟ ایا این احوال تاثیری در یکدیگر دارند یا خیر؟

از اینکه مهمان صندلی داغ مـــــــــــــــــــــا بودی ازت ممنون و سپاسگذاریم. میدواریم که هرجا هستی موفقو سربلند و پیروز باشی.

روز خوش تصویر تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر

Mil@d نوشته شده: سانس یکی مونده به آخر!
1.چه عجب میلاد نگار به زبان پارسی مرخصی داد! یک نسخه برات تجویز میکنم روزی 3 بار هر 8 ساعت 4 به توان 4 بار بگو پژگچ! سر یک ماه مشکلی که با این حروف داری حل خواهد شد!ضمنا میلاد نگار فردی نیمه عمیق و نسبتا مسطح است البته از نظر جثه که شدیدا منحنی است!قضیه خیر خیر گفتنت رو تصور کردم!ناسلامتی بچه جنوبی ها!بهتر بود از تکنیک کلامی پیچش و دور برگردون استفاده میکردی تا یارو اون مدلی نزنه تو برجکت!

پس خوشا به حال من که نگار به پارسا&پارسی مرخصی داد.چرا که با سوال هاش کم کم داشت حکم ارتداد (از نوع مجازی) من رو 100% می کرد.تصویر
البته میلاد جان,من نگار رو ادم عمیقی می دونم.ولی اعتقاد دارم زیاد عمیق بودن انسان ها و به خصوص ملت ها رو از حال غاقل می کنه!!(به خصوص در مورد ایدئولوژی گرایی)تصویر

2.راستی از من سوالاتی پرسیدی که باوجودیکه صندلی ام 6 ماه پیش توسط اجراییات شهرداری سنترال جمع آوری شد ولی مجوز چند سانتی متری گرفتیم یکه گوشه ای از صندلی پارسا رو کرایه کردیم و بی جواب نمیذاریمت!وسع مالی ام در حد خرج یک آدم مجرده! بینش هم بیشتر به ندای دلم گوش میکنم تا اینکه روی یک چیزی دگم بشم و لایتغیر!خط مشی ام جمهوری خواه و بسیار ایراندوست نه وطن پرست !همه ما ایران رو عاشقانه دوست داریم ولی پرستشش که نمی کنیم!عتقادی هم مسلمون قرن بیست و یکمی!(توضیحش طولانیه و خطرناک)از نظر اینترنتی هم مهمترین سرگرمی من شبگردی اینترنتی است که تقریبا بیش از نیمی از معلومات عمومی ام مدیون آن است!در رابطه با اینکه چقدردر رسیدگی به اهدافم موفق بودم باید بگم حالا حالا کار داره! مهمترین چوب لای چرخ روند حرکتی ام هم بی عدالتی های...بوده که فکر میکنم واضحه منظورم چیه و حال توضیح دادنش رو ندارم!

دقیقا با هات موافقم.خوشم میاد که تو سنترال یکی(البته پس از ارسام ارجمندم) پیدا شد که حرف من رو بزنه و بفهمهتصویر

3.فرقه جغدیه مدتهاست تاسیس شده و شماره ثبت شرکتی هم داره!ضمنا بدون سهمیه از سایر جغدها نیز استخدام به عمل می اورد!

پس منم هستما.دعوت نامه لژ رو هم برام بفرست.اگه تونستی برام ایمل کن!!تصویر
خوبیه فرقه(ضاله)جغدیه اینه که سنترال رو 24 ساعته فعال و در حالت اکتیو نگه می داره!!تصویر

4.سارا تامکردی اگه گیر اوردی علیک ما هم بهش برسون! هرکی فرار از زندان رو ندیده ضرر بزرگی کرده!البته DVD اصلی ها!شاید میشه گفت تنها سریالی بود که هیچگاه از وقتی که برای تماشای 81 قسمتش گذاشتم پشیمان نشدم!

میلاد جان,چون حالا حالا ها باهات کار دارم قصد دارم یک سارا تام کردی خواهر دار پیدا کنم که ایشالا اگه خدا بخواد با هم باجناق هم بشیم!!
پایه هستی!!?تصویر

5.یکم از مردم آلمان خصوصا دختر و پسرای جوونش بگو ببینیم چه فازی هستند!

من کلا خیلی با پیرزن ها& پیرمردهای المانی حال می کنم تا جووناشون به خصوص دخترهای بعضا از خود راضیشون(البته امثال سارا هم بینشون میشه پیدا کرد)تصویر
به خاطر قیافه ایرانی که دارم یک مقدار سخت هست که با نسل جوون المانی رفیق شم(به خاطر همون کلیشه بد بینی حاکم توی این دننیای دیوونه..............از همون نوعش که در خانه پدری هم نسبت به غربی ها وجود داره.......)تصویر.ولی بعد از اینکه با طرف یه قهوه می خورم و مهمونش می کنم و درباره اوضاع سیاسی و طرز تفکر نسل امروز ایران و به خصوص دانش جویان پر شور ایرانی صحبت می کنم یک نوع علاقه زیاد و حس دوستی طرف مقابل رو حس می کنم.
دخترهای المانی یک مقدار عجیب و غریب هستند.ولی راستش رو بخوای بلونداشون یه مقدار مغزشون خرابه!!گیج می زنند!
به شخصه حشر و نشر با پسرهای المانی + پیرمردها و پیرزن های المانی رو ترجیح می دم به نزدیک شدن به دختر های جوون المانیتصویر

6.منظورمو از سوال ناموسی درست حسابی نگرفتی!بیشتر تاکیدم روی این بود که دخترا تلقی شون از واژه ناموس اینه وجودشون متکی به کس دیگریست و یکجورایی استقلال فردی شون به عنوان یک زن قربانی این واژه میشه!

کلا فکر می کنم بانوانمون خدا رو شکر دارن به این درجه میرسن که خودشون رو از سایه سنگین تاریخی مردها به نوعی رها کنند.تصویر
این واژه ناموس هم امروژه تبدیل به یک الرژی برای دخترامون شده.بر عکس دوران جاهل ها که زن ها با شنیدن این واژه ته دلشون به نوعی قیژ قیژمی رفت..................تصویر

7.خاطره ای که درباره استاد ایرانی مقیم آلمان گفتی خوشحال کننده بود.حدود 5 میلیون ایرانی در خارج از کشور زندگی میکنند که بسیاری ملیت دوگانه پیدا کرده اند و فرزندانشان متولد کشور دوم هستند!به هرحال روزی میرسه که این نسلی که در خارج از کشور تحصیل کرده اند و هم اکنون خصوصا در آمریکا جز متخصص ترین اقشار هستند برای سازندگی به مملکت خودشون بر خواهند گشت.این که پارسی در نسل های بعدی آنها موروثی بشه خیلی مهمه...البته مطمئنا کسی که خون ایرانی در رگهایش است هیچگاه از نیاکان خویش انقطاع نخواهد یافت.
8.در رابطه با کتابخونی!خوب من هم زدم تو کار pdf و کتبی که در فضای مجازی موجودند!خیلی هاش اصلا تو بازار گیر نمی یاد!چه اشکالی داره؟دوره زمونه داره عوض میشه ها!شکل کتاب خوندن هم یواش یواش عوض میشه!اگه قرار فرم همه چیز ثابت بمونه خوب الان هم به جای دانشگاه درهمان سیستم مکتب خونه ای باید استپ می شدیم!

دقیقا همین طوره.اتفاقا نسخ pdf هم معتبرتر و موثق تر هستند بدون هیچ گونه اعمال سانسور.تصویر
در مورد من هم 90% منابع مطالعاتی من رو کتب pdf تشکیل میدن که 80% انها در ایران دیگر(به خصوص در سال های اخیر...)اجازه چاپ و نشر ندارند!!
ولی خب مصرف اب هویجم رو به شدت بالا برده.چرا که هنوز چشم هایم را لازم دارم(برای پیدا کردن سارا تام کردی......)تصویر

9.میگم اگر بحث رو درباره دین ادامه بدی می بندنت به دار و دسته آتئیست ها!نکن حسن!خطرناکه حسن!

دیگه عادت کردم میلاد جون.بدبختی اینه که شدیم مثل چوب دوسر.........(به قول زنده یاد هدایت) چرا که اینور هم کلی با اتئیست ها و بی دین و ایمونا دعوا و مشاجره داریم!!تصویر
خلاصه بد جور گیر افتادیم بین این دو تا گروه حق و باطل & باطل و حق!!!تصویر

10.شباهت ها و تفاوت های پارتی های تهران با برلین؟

اگر صداقت و صراحت لهجه من رو باور داری , می تونم اینو بگم که هیچ فرقی بین هر دوی انها ندیدم چرا که تا امروز 11.11.2009 در هیچ کدوم از اونها نبودم.تصویر
ولی جشن ملی و مردمی سال نو در دروازه براندنبورگ خیلی جالب و قشنگه.به خصوص که زوج های جوون(عشاق)رو با یه بطری شامپاین می بینم که هنگاه اعلام سال نو همدیگر رو می بوسند و یکدیگر رو در اغوش می گیرند و لیوان ها رو به هم می زنند.هر چند خودم لب به این چیزها نمیزنم ولی خیلی احساس خوبی به من دست می ده که شادی مردم رو ببینم.تصویر
واقعا زیباست وقتی می بینی نزدیک 2 ملیون نفر در یک فضای باز و فراخ به دور از هر گونه محدودیت از هر قشر و گروه سنی از اخرین شب سال رو به اتمام تا نخستین صبح سال جدید در حال شادی و پایکوبی هستند.پر از انرژی مثبت..............تصویر

11.سرمای آلمان دیوانه کننده نیست؟

چند سال پیش یک بار یک موج سرما از سیبری با دمای 22 زیر صفر حسابی یاورمون رو استاد کرد.ولی الان هنوز هم که هنوزه شوفاژ ها رو روشن نکردم.دیگه تا حدودی ضد سرما شدم.(مثل خیلی چیزهای دیگه.............هر روز ضد ضربه تر و پوست کلفت تر از دیروز.....)تصویر
زیاد سرما رو حس نمی کنم.هنوز بساط پالتو و کافشن رو پهن نکردم.

12.مدتی پیش داشتم روی مسیرهایی که بیشتر ایرانی ها تمرکز مهاجرت دارند جستجو می کردم نتیجه اش این بودبیش از 30 درصد غربت نشین ها فقط در 2 شهر دبی و لس آنجلس زندگی میکنند! و مابقی در سراسر دنیا پراکنده اند!ایرانی زرنگه و جای بد نمیره!دبی به خاطر نزدیکی به ایران و همچنین اشتغال که بحثش جداست ولی لس آنجلس که تبدیل به ایرانجلس شده قضیه اش فرق داره!یک نکته ای که جالب بود این بود که خیلی از غربت نشین هایی که امکان بازگشت به وطن ندارند علاقه مندند اقامت لس آنجلس بگیرند! این شهر چی توشه که ایرانیها کل دنیا رو ول کردند رفتند اونجا الله علم! تو هم بدت نمی یاد بری ها! از ملت یخزده آلمان هم راحت میشی!

خدا از دهنت بشنوه.تصویر
هر شب ازش می خوام لس انجلس رو نصیب بکنه.(یکی از دوستان جانباز پدرم که خیلی شوخ و با حال بود هر وقت بهش می گفتم فلانی ایشالا خدا زیارت مکه رو نصیبت کنه به شوخی میگفت برو بابا,فقط لس انجلس!!!تصویر

13.به خاطر ایرانی بودنت یک سری برخوردهای خاص ندیدی؟مثلا تو فرودگاه...کوچه بازار...دانشگاه...مخصوصا این اواخر!

چرا تا دلت بخواد.تصویر
ولی چند ماهی .............. میشه که نگاههای المانی ها نسبت به ایرانی ها خیلی دوستانه تر شده نسبت به اون نگاههای توام با کینه گدشته.
حتی خیلی هاشون به ادم نوعی دلداری می دن واز خاطرات تلخ خودشون از زمان DDR یا زمان سیاه نازی ها برام تعریف می کنند و همواره نوعی حس امید به فرداهایی بهتر رو(به حکم و سنت تاریخ) رو در ادم ایجاد می کنند!

14. دعوا نکنید!مسواک بزنید!کلاس بپیچونید!مخ استاد بزنید! چیز برگرهای بوفه دانشگاه رو بدون سالاد اندونزی یا ماکارونی با زیتون سیاه اسپانیایی نخورید!پپسی صهیونیستیه!به جاش یا کوکا بزن یا دلستر!به میلاد نگار رحم نکنید هرجا دیده پست زده تیم بشوید و چند نفره از چند جناح بهش حمله کنید!محمد 1985 هم معتاد شده ترکش بدید!سامان هم زده تو کار جنس قاچاق یکی 110 رو بگیره لو بده اینو!یاسر میم هم رفتم آمریکای جهانخوار که دیگه جهان نمیخوره به جاش با سوسیس بندری سیر میشه دکترای سلاح شیمیایی بگیره!شولا همچنان در حال زد و خورد با استکبار جهانی است!عجب کشت و کشتاریه!صدف یا همون انوشه انصاری سنترال بر اثر تلنگر ذهنی که براش ایجاد شده تصمیمش رو گرفته و همراه ماهواره مصباح سال آینده به فضا پرتاب خواهد شد!وی در مصاحبه با خبرنگار ما افزود منتظر تصاویر اختصاصی ام از کرگدن های کره ماه باشید!اوی افزود پس از افتتاح هتل 150 ستاره اش در مریخ کلیه پرسنل سنترال از تخفیف 100 درصد برای اقامت 2 ساله همراه با گرین کارت در مریخ بهره مند خواهند بود!ضمنا گواهی تایید عضویت باید امضا و اثر انگشت مهدی را نیز داشته باشد! مسجد و کلانتری محل هم باید مهر کنه!استشهاد محلی یادت نره! میری دادگاه برابر اصل میکنی!خانم فاطمه(نغمه سابق الاسبقین) در این سفر همراه با دوستانشان مهشید و نورا جهت تست روانشناسی صنعتی ادم فضایی های مریخ صدف را همراهی خواهند کرد!خطر تاسیس دفتر مشاوره در مریخ نیز بالای 36 درجه در مقیاس ریشتر برآورد می شود!مرتضی 313 در بیانیه ای رسما اعلام کرد پاسگاه مقاومت مریخ را شخصا با قیچی ربان بری خواهد کرد!وی افزود اسراییل در حال توطئه براندازی نرم در فضای لایتناهی است!رامین کاپتان پیلوت نیز اعلام کرد خلبانی سفینه ای که میخواد بچه ها رو ببره به عهده میگیره ولی گویا سفینه ساخت توپولف است و رامین نیز به همین علت فعلا غیبش زده!فرشته آبی از دیگر روسای باند حمایت از حقوق زنان سنترال نیز جهت اعاده حقوق نسوان مریخ اعلام جهاد کرد!جواد رادیکال نیز اعلام کرد فضا را بیوتکنولوژیکال خواهد کرد! مهندس پدارم نیز جهت ساخت پلی بین زمین تا مریخ اعلام امادگی کرد!!دختر خسته نیز در ادامه مکشوفات احادیثی اش روایتی در رابطه با حرام بودن سفر به فضا پیدا کرد!پارسا84 نیز برای کاشت سبزیجات و صیفی جات در جو زمین اعلام آمادگی کرد...میلاد نیز بعد از مشاهده حجم عظیم امت همیشه درصحنه فضانورد به خیل مشتاقان وصال پیوست و همینک در حال ساخت مرکز تستینگ اصل لافیسیته در ایستگاه فضایی بین المللی است!

فقط از صدف خانم میخوام از طرف من یک پرچم سبز(  به نام پارساتصویر) با خودش به مریخ ببره و پس از فتح مریخ اونو به خاک مریخ بکوبونند.تصویر
در مورد کاشت صیفی جات و سبزی جات اول باید اون سوراخ گنده اوزون رو پرش کنیم.بر و بچ ابادان و انجمن لافیسیته رو مامور این کار کن!!تصویر
بعدش براتون سبز ترین سبزی جات رو که با اب و کود سبز 100% بیو پرورش دادم , براتون کشت می کنم!!تصویر 
فعلا تا چندین روز دیگه!

تا درودی دگر بدرود..............تصویر

:razz:

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام !
بازم درگیری و من بازم نمی تونم حمله کنم ! به شدت درگیرم ! اما در مورد گفته سامان در مورد سال 82 و جنگ عراق و آمریکا یک بار که هواپیماهای آمریکایی با آرایش جنگی به سمت ایران میان بلافاصله از پایگاه سوم ( پایگاهای دیگه رو نمی دونم ) هواپیماها بلند میشن و برای نبرد حرکت می کنن و با برگشت آمریکایی ها اونها هم بر میگردن اما در جریان جنگ بارها هواپیماهای آمریکایی در پایگاه سوم شکاری همدان فرود اومدن ! ( حالا به دلیل نقص فنی یا کمبود سوخت و یا موارد دیگه ) اما متاسفانه الان یکی از دلایل ضعف نیروی هوایی کمبود ساعات پرواز هست .
اما در مورد نوشته میلاد من هرگونه اعتیاد رو تکذیب می کنم ! هنوز بعد از گذشت 3 ماه از شروع بیماری پدرم هنوز پزشکان نفهمیدن چه بیماریه ! و هر چی آزمایش بوده گرفتن ! و حتی اشتباهی زحمت کشیدن بعضی آزمایشات رو دوباره گرفتن !و متاسفانه بیماری پیش رونده هست . در صورت ادامه این روند قطعا روی گزینه خارج از کشور فکر خواهیم کرد که اصلی ترین گزینه آمریکا و در مرحله دوم آلمان یا انگلیس خواهد بود . البته شانس آلمان بیشتره !
حالا که این همه نوشتم یه سری سوال هم بپرسیم بد نیست !
آلمان خوبه ؟
رشته تون اساسی مورد علاقه منه ! :)
گربه های آلمان خوبن ؟
نظرتون راجع به گربه ها ؟
نظر گربه راجع به شما ؟
مشخصات سیستمتون ؟
اپراتورتون ؟ در هر دو کشور
میزان آشنایی با کامی ؟
نحوه آشنایی با سی سی ؟
آیا جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ؟
آیا باید برای به دست آوردن چیزی چیز دیگری رو از دست داد ؟
تی 72 یا ام یک ؟
بهتری فیلمی که دیدی ؟
بهترین فیلمی که ندیدی ؟
امسال کی قهرمان میشه ؟
پس کی اونجا چی کار کنه ؟
گوشیتون چیه ؟
قدرت یا سرعت ؟
سوئد گرمتره یا سویس ؟ چرا !
ژن عامل بدبختی کدومه ؟
تکثیر افسار گسیخته سلولها به چه نتیجه ای منجر میشه ؟
آیا حیات میتونه خود به خود به وجود اومده باشه ؟
به کدموم شهرهای ایران سفر کردید ؟
الان اونجا ساعت چنده ؟
نظرت راجع به :
تهران
تبریز
کرج
شیراز
کیش
زاهدان
همدان
اصفهان
اهواز
ژنتیک
زیست شناسی
محیط زیست
نانوتکنولوژی
سیاهچاله
رابطه اف4 فانتوم نیروی هوایی آلمان با ECU خودروهای انژکتوری تولید شده در فرانسه در سال 2005 چیه ؟
امکان وجود حیات فرازمینی چقدر هست ؟
امکان وجود حیات هوشمند فرازمینی چقدر هست ؟
سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت آتشی بود در این خانه که کاشانه بسوخت
تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت
یعنی چی ؟
و دیگر هیچ !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر

SAMAN نوشته شده:سلام آخر ما رو هم داشته باشید تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

واقعا " که میلاد داستان باحالی رو نوشتی یادم باشه خودم کارگردانی اش کنم تصویر نقش آخر رو هم میدوم به خودت چون آخر سر ظاهر شدی تصویر

یه نگاه هم به او طرف جبهه جنگ بندازیم!

[COLOR=#92d050]فقط تو رو خدا منو وسط میدون جنگ نیارد چرا که من مرد صلحم!!تصویر
در صورت اتش بست حاضر به میانجیگری بین طرف های متخاصم هستم!تصویر

ما همه با مسلسل اتوماتیک SAW اومدیم تو صندلی بعد آقای میلاد نگار شده sniper تک تیر اندازه سوالات شده این همه سوال تک تک چی بود شلیک کردی؟ مگر نمیدونی این کارها جنایت جنگی در صدس( صندلی داغ سنترال) حساب میشه؟ (البته دقیقا" معنای sniper براشون صدق میکنه= تیرانداز در خفـــــــــا)!

خواهشا اول یه سوراخی یا پناهگاه واسه من پیدا کنید قبل ازاینکه اتیش بازیتون شروع بشه!!!!تصویر

راستی پارسا جان چرا IRIAF رو اینقدر ضعیف نشون دادی؟ به نظرت یه کم دست و بالشون بسته نیست تا اینکه ضعیف باشن؟ میدونی در فرودین سال 82 و موقع جنگ عراق همین IRIAF هواپیماهی های امریکایی رو که وارد حریم هوایی ایران شده بودند, رهگیری کردند؟

واقعا امیدورام IRIAF به همون قدرت باشه که در بعضی خبرگزاری ها و یا توسط فرماندهان ان اعلام می شه!!تصویر
ولی بعد از هر رژه یا مانو رساده که توام با چند تا سقوط و نشان دادن اهن پاره های 40 سال پیشه ادم واقعا دلش بد جوری می گیره!(بدون معرفی یک دستاورد قابل دفاع و رقابت با سایر دستاورهای دیگران)
یک نگاه گذرا به کشورهای همسایه و پیشرفت و ارتفای اونها و مقایسیه ان با وضعیت موجود ظاهری(سیر سقوط و قهقرایی موجود) خیلی نمی تونه در دل یک ادم واقع بینی مثل من ایجاد امید کنهتصویر
در ضمن شناسایی صرف معنی توانایی درگیر شدن و در صورت لزوم داگ فایت کردن رو نمی ده!!می ده?تصویر
بگذریم,,,,,

1-اگر برای 24 ساعت , (فقط 24 ساعت,تعهدی برای بعدش در کار نیست) قرار باشه کل اهل زمین گوش به
فرمانت باشن, اولین کارهایی که انجام میدی چی هست؟

تمامی مرزها رو از بین می بردم.
دستور نابودی تمامی سلاح های موجود در کره زمین به خصوص از نوع کشتار جمعی ان
اجرای تمام و کمال منشور جهانی حقوق بشر
اعمال واژه و مفهوم جدید شهروند جهانی

2-زیباترین یا وحشتناک ترین و یا عجیب ترین خوابی که تا حالا دیدی و در ذهنت مونده برامون تعریف کن.[/
color]

[COLOR=#92d050]وحشتناک ترین خوابم مرگ یکی از عزیزان بود که پس از چند روز به حقیقت پیوست.تصویر
بهترین خوابم دیدن همون عزیز پس از فوتش در جایی بهشت مانند بود.تصویر
و عجیب ترین خوابم خواب مراسم عقد نخستین عش......م بود که 2 ماه بعد به حقیقت پیوست.تصویر

3-به موجودات فضایی اعتقاد داری؟

هم اره هم نه.
ولی به هر حال توی این دنیای بی انتها باید گوشه های دیگرش هم یه خبرهایی باشه.
به نوعی ندیدن ما دلیل بر نبودن نیست!تصویر

4-راه جهنم کدوم طرفه؟راه بهشت چی؟آدرسشونو بلــــــــدی؟ تو کدوم راه خودت داری حرکت میکنی؟

راه جهنم از خود هر یک از ما می گذرد در صورت سرریز کردن خود از من و منیت!تصویر
راه بهشتم از درون تک تک انسانها می گذرد به خصوص در مسیر خالی شدن از خود !تصویر
من خودم فعلا در یک برزخ هستم!تصویر

5-جوهــــــــر جرات,شهامت و جسارت در کدوم مورد هست؟
الف- قدرت ب- ایمان ج- اعتماد به نفس د- ثروت

بیش از همه در ایمان(به قول مایکل اسکافیلد: تنها ایمان داشته باش!!)تصویر

6-
محمد مصدق

از این بزرگ مرد تاریخ معاصر شاید ایندگان ما بیشتر از ما یاد کنند

میدونی مشکل کار دکتر مصدق در کجا بود؟ یا همون دلیل شکستش؟

نداشتن یارانی چونان نسل امروز و جوان ایران زمین.تصویر
مصدق رو تنها گذاشتند کسانی که الان قصد نام بردن ازشون..... رو ندارم تنها و تنها به خاطر تامین نشدن منافع شخصیشون(ترجیح دادن منافع شخصی بر مصالح ملی) و این باعث شد که او دست به اشتباهی تاریخی بزند و به توده ای ها تمایل پیدا کرده و نزدیک شود......بعد ماجرا رو هم که همه می دوننتصویر

7-چرا دلت برای ایران میسوزه؟ تو که دیگه رفتی ! شما هم مثل بقیه باش!

چو ایران مباشد تن من مباد!!تصویر
البته این نکته رو خیلی دیگه از دوستانم و حتی خانوادم به من گوشزد می کنند (چون یکی از عوامل ناراحتی ها و به نوعی زجر کشیدن های من همین مسائلی هستند که به نوعی وطنم و مردمانش رو تحت تاثیر قرار داده) اما از نظر شما چه طور ممکنه که یک جزئ بسیار کوچک از یک کالبد تمام وجودش برای اون کالبد اصلی که معنی بودنش رو تعریف می کنه در تپش و بی قراری نباشه!!?

8- در مورد کلمات زیر هر چی به ذهنت رسید بگو
شهید
[COLOR=#76923c]کاش به جای سو استفاده از نام و یاد شهید(در جهت.......) تنها گوشه ای در باب معنای عمیق نهفته در ژرف ان می پرداختیم!!تصویر 

دانشمند

[COLOR=#76923c]وقف علم و دانش !! 

الکترونیک

هیچ وقت بخش علاقه نداشتم هر چند نمراتم و استعدادم در این زمینه نسبته خوب بود!!

آسمان

تنها ابی و قشنگ است با رقص شاپرک ها و کوچ پرندگان در پهنایش و نه اسمان خاکستری و پر دود.................!!تصویر

گل های زیبا

عشق پر انرژی طبیعت به پیرامونش!!تصویر
ای کاش ما این عشق را با کمر بستن به قتل ان پاسخگو نبودیم!!تصویر

مکه

پدر و مادرم رفتند ولی خودم رو نمی دونم که................!تصویر

چراغ خواب

تا به حال نداشته ام!شاید نیازی بهش نداشتم!تصویر

ایالات متحده

مهد نخبگان امروز دنیا!
دشمن ظاهری ما علارغم داشتن بیشترین منافع مشترک با ما(منافع ملی )تصویر

نماز

اگر کسی نمازش رو سهراب وار بخونه ان وقت به منبع کیهانی انرژی متصل خواهد شد!!یه نمازی جهانی و همگانی برای تمامی شهروندان جهان هستی(از انسان تا گیاه و......)تصویر

من مسلمانم

قبلهام يك گل سرخ

جانمازم چشمه، مهرم نور

دشت سجادهي من

من وضو با تپش پنجرهها ميگيرم

در نمازم جريان دارد ماه، جريان دارد طيف

سنگ از پشت نمازم پيداست

همه ذرات نمازم متبلور شده است

من نمازم را وقتي مي خوانم

كه اذانش را باد، گفته باشد سر گلدستهي سرو

من نمازم را پي «تكبيرة الاحرام» علف ميخوانم،

پي «قد قامت» موج

خشکسالی

خیلی از دریاچه ها رو خشک کرده!!
خدا خودش رحم کنه!!
میگن یکی از عوارض جاری شدن انرژی های ناپاک و نادرست در یک دامنه زمانی و مکانی خاص است!!تصویر

انرژی هستی

یه زمانی میگفتن حق مسلممونه!!تصویر
ولی چند وقتی هست که ازش خبر ندارم به اون صورت.............این قدر چیزهای مسلم دیگه... هستن که دیگه کله من یکی هسته ای رو غافل شده!!تصویر

درهای بسته

[COLOR=#92d050] احتیاج به کلید ساز حرفه ای!!(ایمان)!!! 

جبهه جنگ

اخرین جا و گزینه نهایی برای اثبات مردانیت و دلاوری!

میگ21

جوجه اردک زشت!!
خدا رو شکر که دیگه تولید نمی شه مگر نه حتما جزو اغلام صادراتی خاله خرسه(روسیه)به نیروی هوایی بود(در کنار دیگر اغلام صادر شده........)تصویر
ولی واقعا حیف اون فونیکس هایی که بعضی از خلبانان ما هنگام جنگ حروم این تابوت پرنده کردند!!
من اگه خلبان تامکت یا فانتوم بودم این اشغال پرنده رو با مسلسل پایین می نداختمش!!(میلاد لاف رو داری!!!)تصویر

میهن

علت معلول بودن من!!تصویر

9-جنس قلبت از چی هست؟

از جنس گلهای همیشه بهار و افتاب دلنشید و گرم تابستانه و برگ های مست و رقصان خزان و دانه های زمستانی سپید و مخملی برف مست و خرامان !!تصویر

10-کدوم یکی رو انتخاب میکنی؟

شاه یا گدا؟

[COLOR=#9bbb59]هیچکدوم!

زن یا مرد؟

جوابم معلومه دیگه.....ز...........!!!تصویر

موتور یا لاستیک

لاستیک(دود زا نیست....)
نفرت یا رافت؟

تنها و تنها رافت

جنگ یا صلح؟

صلح برای همیشهتصویر

توپ یا زمین؟

توپ از نوع مرواری تصویر

مرگ یا زندگی؟

هر دو از یک جنس هستند زندگی کوتاه استو پر از اوهام و مرگ زندگی در ابدیت و حقیقت مطلق!

خر یا خرما؟

جفتشو!!تصویر

11-تکمیل کنید:

من برتریم در....

چرا که هیچگاه خود را برتر نمی دانم.تصویر

من میخوانم شعر....

تا بگشایم کلید راز هستی!!تصویر

من خیلی ضعیفم چون....

نمی خوام مثل دیگر زورگویان.......... قوی باشم!!تصویر

من مسرورم از...

مسروری تو و او و شما و انها و......... و ما!!تصویر

این دردناکه وقتی میبنم....

که برخی ها انسانیت رو کلا از دفتر زندگیشون پاک کرده اند و...........تصویر

سراسر زندگی ام....

[COLOR=#4f6128]گدشت در بیم و امید ......ولی می رسانمش به حد یقین! 

خشمگین میشوم وقتی که...

خشم را در دور برم احساس می کنم.............

کشورم یعنی....

مادرم نه پدرم نه...............همه چیزم!تصویر

من احساس قدرت میکنم از....

قذرتمند بودن کشورم و مردمم!!تصویر

من دست شستم از

قضاوت درباره هر کس و هر چیز فقط به ان مینگرم تا ببینم انچه را که دیدنی است و بشنوم ان چرا که شنیدنیست!!

خدا را دوست دارم به خاطر....

اینکه خدا من را دوست دارد حتی اگر او را دوست نداشتم!!تصویر

من میگیرم برای...

خواهران و برادران گریانم.............درخت ها و حیوانات گریان........جهان خسته و گریان!!تصویر

من میکشم کسی را که...

برادرم کشت........(ولی نه..... برادرم این را نمی خواست.....پس رهایش می کنم تا من را هم بکشد........)!!تصویرتصویر

در آن شب توبه کردم از...

توبه کردن !!تصویر

12- گذشته/ حال/ اینده؟ به کدوم یک توجهت بیشتر معطوف هست؟ ایا این احوال تاثیری در یکدیگر دارند یا خیر؟

به عنوان یک ایرانی مثل خیلی دیگه از هموطن ها زیستگاهم بیشتر در زمان های بی وجود است!!تصویر
کاش بیشتر در حال زندگی کنیم!!
دیروز در زمان خود حال بود ......امروز امد پس دیروز به گذشته پیوست ........فردا می اید.......مواظب امروز خود باشیم و قدرش را بدانیم!تصویر

از اینکه مهمان صندلی داغ مـــــــــــــــــــــا بودی ازت ممنون و سپاسگذاریم. میدواریم که هرجا هستی موفقو سربلند و پیروز باشی.

روز خوش
تصویر تصویر

سپاسگزار بابت بودن سبزت و تمامی لطف و محبتت سامان جانتصویر
پیروزی و سربلندی ات ارزوی قلبی ام استتصویر

تصویر

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

سلامی به گرمی بخار این فنجان قهوه تصویردر روز های سرد زمستانی
به تمامی دوستان گرامی تصویر تصویر
امیدوارم حال تمامی دوستان روبه راه باشه به خصوص مهمان گرامی این صندلی داغ

خوب جناب Parsa84 صندلیتون را مطالعه کردم یک وجهی از شخصیتتون بسیار برایم قابل توجه و برجسته اومد.
اونم روحیه فعالتون در مسایل اعتقادی تون است .
از نظر من شک و تردید لزوم رسیدن به یقین است .
صرف منفعل بودن در مسائل اونم در مسائل اعتقادی نتیجه اش پذیرشی است که نتایج سوء اون رو به کرات در جامعه شاهد هستیم .

حرف منطقی زدید :
نوعی شک عمیق که امیدوارم پلی باشد برای رسیدن به یقین و جاودانه شدن
اون طور که من از طریقه صحبت و اندیشیدنتون به نظرم اومد حتماً همینطور نیز می شود تصویر

البته تا یادم نرفته خدمت جناب آقا میلاد
خانم فاطمه(نغمه سابق الاسبقین) در این سفر همراه با دوستانشان مهشید ونورا جهت تست روانشناسی صنعتی ادم فضایی های مریخ صدف را همراهی خواهندکرد!خطر تاسیس دفتر مشاوره در مریخ نیز بالای 36 درجه در مقیاس ریشتربرآورد می شود
البته قبلش باید بگیم لازم است جهت select قوای برجسته یک آزمون Army ALFA گرفته شود .آخه واسه نتیجه مطلوب کار لازم است... تصویر تصویر تصویر

نظرات و سوالاتی از میان صحبت های خودتون

===============================================================

قرمه سبزی رو خیلی دوست دارم و خوب هم می پزم جز اش وغذاهای شل و ول ایرانی بقیه را نسبتا خوب درست می کنم و نوعی وسواس دراشپزی همدارم ولی پیتزا و ماکارونی رو خیلی خوب درست می کنم.(خوش به حالخانم جان که ازاشپزی هم معاف خواهند شد)

اگر منظورتون از خانم جان همسر آیندتون است تصویر
گفتم بذارم در معرض مشاهده مجدد تا آقایون دیگه هم یاد بگیرند خیلی پیام داره این حرف ها.... باید رفت تو عمقش تصویر

اینا هیزند یا اونا تیریپ هیزی میزنن

شاید جفتشون یا هیچ کدومشون . بستگی به دیدمنو و دیدشونداره .جوونن باید لذتشو ببرن خوب حالا هر جوری که خوششون میاد

جناب Parsa84 به نظرتون اگه بخوایم اینقد ساده بگیم که لذتشو ببرن هر جوری که خوششون میاد

در آینده نزدیکش یک جور هرکی هرکی یا نابسامانی بوجود نماید؟؟ یک جور تبعات نامناسب ؟

بنظرتون نباید یک تعریف های خاص در مسائل همیشه داشته باشیم ؟

اهل نماز هستی!نیستی بگو نیستم!اینجا مصاحبه عقیدتی استخدام نیست کهبخوایم ردت کنیم!

تا 22 سالگی بودماونم از نوع اول وقتش.الان یه 3 سالی می شه که تو ترکم(سوای ماه رمضان که هنوز روزهمی گیرم)!!امان از چپ کردن

البته فضولی نشه ولی آخه چرا ؟؟؟ تصویر

اگه کاری از دست ما برمیاد در خدمت حاضریم

تشبیهاتون هم بسیار زیبا بود تصویر

1- در کل کبوتر نوعی سمبل ازادی و کندن تمامی قید و بندهای بیهوده و توخالی است که مارو الکی به این زمین چسبونده

2- از نظر من شیطان تنها یکی از ابعاد وجودی ماست که باید بیشتر شناخته شود.از دیدبرخی ها همون نفس عماره

راستی این شعر به قول خودم عارفانه - عاشقانه هم:

از در درآمدی من از خود به ....

جداً محشره ( نمی دونم چرا اینقد به دل می شینه یک جورایی ناخودآگاه آدم رو می بره تو فکر ) تصویر تصویر

=======================================================

و اما از هر چه بگذریم .... به ادامه سوالات می رسیم تصویر تصویر

1) تفاوت دین، مذهب ، ایمان رو برامون بگید ؟ یا اینکه آیا تفاوتی داره ؟

2) گفته بودید که اگر دختر بودید به طور قطع بی حجاب سر می بودم ولی عفیف و پاکدامن!! حالا به قول خودتون چرا بی حجاب ؟

3) به نظرتون حجاب باطنی هم؛ می تونه باشه ؟

4) حجاب خانمها و اقایون رو برای خودتون چی تعریف می کنید ؟

5) عصر جمعه ها براتون چه حسی داره ؟ اگه که دلتون می گیره فکر می کنید چرا خیلی ها اینطوری هستند ؟

6) آیا شخصیت باید یک کل منسجم باشه ؟

7) حالا که زبان آلمانی و انگلیسیتون خوبه می شه گهگداری سوال هایی بپرسیم ؟ اشکال ترجمه و از این قبیل ..

8) به نظر میاد سنتور می زند حالا چرا سنتور ( به نظر من که خیلی لطیف است ) ؟

9 ) فرموده بودید که روحتون به لطافت یک دختر است به نظرتون علتش این نمی تونه باشه که به قول خودتون در یک خانواده زن سالار بودید ؟

10) یه نظر شما چقدر فاصله سنی برای یک ازداج موفق لازم است ؟ ( نظر روان شناسی که 3 تا 6 سال است )

11) وضعیت زیر را تصور بفرمائید و با دقت پاسخ دهید
در دانشگاه یا هر محل دیگری رفتارو اخلاقیات دختری نظر شما رو جذب می کند خلاصه غیر مستقیم به او اظهار می کنید و فرض که او نیز متوجه می شود آیا زمانی که هنوز قضیه به هیچ جدیت و رسمیتی نرسیده است انتظار توجه از دختر را دارید ؟

12 ) شواهدی دال بر مثبت بودن وضعیت بالا را اثبات کرده است حالا چرا بعضی از پسران این انتظار را دارند ؟

13) قبول دارید که در این موارد دختران عاقلانه تر از پسران تصمیم گرفته و عمل می کنند ؟ ( به نوعی پسران عجولانه تصمیم می گیرند )

14) در این موارد پیشنهادتون برای دختران و پسران چیست ؟

15 ) و در نهایت می رسیم به اصل سوالات تصویر

نظرتوننسبت به روان شناسی ، روان شناسان ، علم روان شناسی ، لزوم اون در رفعمشکلات و اینکه چقدر از این علم می دونید ؟ بیشتر علمی یا غیر علمیش ؟

16) حالا وضعیت این علم در کشور های خارجی چه جوری است ؟

تصویراین هم شعری از سهراب سپهری تقدیم به تمام دوستان و مهمان گرامی صندلی تصویر
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نیایش
نور را پيموديم ، دشت طلا را در نوشتيم.
افسانه را چيديم ، و پلاسيده فكنديم.
كنار شنزار ، آفتابي سايه وار ، ما را نواخت. درنگي كرديم.
بر لب رود پهناور رمز روياها را سر بريديم .
ابري رسيد ، و ما ديده فرو بستيم.
ظلمت شكافت ، زهره را ديديم ، و به ستيغ بر آمديم.
آذرخشي فرود آمد ، و ما را در ستايش فرو ديد.
لرزان ، گريستيم. خندان ، گريستيم.
رگباري فرو كوفت : از در همدلي بوديم.
سياهي رفت ، سر به آبي آسمان ستوديم ، در خور آسمانها شديم.
سايه را به دره رها كرديم. لبخند را به فراخناي تهي فشانديم .
سكوت ما به هم پيوست ، و ما "ما" شديم .
تنهايي ما در دشت طلا دامن كشيد.
آفتاب از چهره ما ترسيد .
دريافتيم ، و خنده زديم.
نهفتيم و سوختيم.
هر چه بهم تر ، تنها تر.،
از ستيغ جدا شديم:
من به خاك آمدم،و بنده شدم .
تو بالا رفتي، و خدا شدي .
-----------------------------------------------------

تصویر 
------------------------------------
تصویر  با تشکر ار توجهتون تصویر
در پناه حق
موفق و پیروز باشید تصویر 
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

naghme نوشته شده:سلامی به گرمی بخار این فنجان قهوه تصویردر روز های سرد زمستانی
به تمامی دوستان گرامی تصویر تصویر
امیدوارم حال تمامی دوستان روبه راه باشه به خصوص مهمان گرامی این صندلی داغ

درودی بیکران به روشنایی و سپیدی کهکشان راه شیری و طراوت و سبزی وجود سبزم بر شما بانو نغمه و سایر ارجمندان از برلین سرد و ابری......تصویر

خوب جناب Parsa84 صندلیتون را مطالعه کردم یک وجهی از شخصیتتون بسیار برایم قابل توجه و برجسته اومد.
اونم روحیه فعالتون در مسایل اعتقادی تون است .

درست می فرمایید.این وجه همواره یکی از مهمترین دغدغه های فکری و ذهنی من بوده و هست چرا یکی از مهمترین راههای پیوستن به ابدیت و جاودانه شدن(هدف نهایی از این مسافرت کوتاه به زمین خاکی) از این گذرگاه حساس و همواره لرزان(مسائل ایمانی و اعتقادی) عبور می کند!تصویر

از نظر من شک و تردید لزوم رسیدن به یقین است .
صرف منفعل بودن در مسائل اونم در مسائل اعتقادی نتیجه اش پذیرشی است که نتایج سوء اون رو به کرات در جامعه شاهد هستیم .

حرف منطقی زدید :
نوعی شک عمیق که امیدوارم پلی باشد برای رسیدن به یقین و جاودانه شدن
اون طور که من از طریقه صحبت و اندیشیدنتون به نظرم اومد حتماً همینطور نیز می شود تصویر

من هم امیدوارم........

البته تا یادم نرفته خدمت جناب آقا میلاد
خانم فاطمه(نغمه سابق الاسبقین) در این سفر همراه با دوستانشان مهشید ونورا جهت تست روانشناسی صنعتی ادم فضایی های مریخ صدف را همراهی خواهندکرد!خطر تاسیس دفتر مشاوره در مریخ نیز بالای 36 درجه در مقیاس ریشتربرآورد می شود
البته قبلش باید بگیم لازم است جهت select قوای برجسته یک آزمون Army ALFA گرفته شود .آخه واسه نتیجه مطلوب کار لازم است... تصویر تصویر تصویر

تصویر

نظرات و سوالاتی از میان صحبت های خودتون

===============================================================

قرمه سبزی رو خیلی دوست دارم و خوب هم می پزم جز اش وغذاهای شل و ول ایرانی بقیه را نسبتا خوب درست می کنم و نوعی وسواس دراشپزی همدارم ولی پیتزا و ماکارونی رو خیلی خوب درست می کنم.(خوش به حال خانم جان که ازاشپزی هم معاف خواهند شد)

اگر منظورتون از خانم جان همسر آیندتون است تصویر
گفتم بذارم در معرض مشاهده مجدد تا آقایون دیگه هم یاد بگیرند خیلی پیام داره این حرف ها.... باید رفت تو عمقش تصویر

100% درست تشخیص دادیدتصویر
اگر چه پس از نوشتن این مطلب با چند پست تهدید امیز از کفن پوشان اینترنتی مواجه شدم که من رو به احیای فرهنگ ضاله و............ ز.ذ متهم و من رو دعوت به بازگشت به اغوش ...... نمودند!!تصویر
اما من هم چنان بر پندار گفتار و کردار ام در خصوص بانوان اصرار می ورزم!!تصویر

اینا هیزند یا اونا تیریپ هیزی میزنن

شاید جفتشون یا هیچ کدومشون . بستگی به دیدمنو و دیدشونداره .جوونن باید لذتشو ببرن خوب حالا هر جوری که خوششون میاد

جناب Parsa84 به نظرتون اگه بخوایم اینقد ساده بگیم که لذتشو ببرن هر جوری که خوششون میاد

در آینده نزدیکش یک جور هرکی هرکی یا نابسامانی بوجود نماید؟؟ یک جور تبعات نامناسب ؟

بنظرتون نباید یک تعریف های خاص در مسائل همیشه داشته باشیم ؟

بانو نغمه فکر می کنم در این مورد دچار نوعی سوئ تعبیر شدید(به دلیل بیان بد من...)تصویر
من منظورم این بود که همواره باید ساده بود و ساده دید چرا که خدا چیزی جز سادگی مطلق نیست!
در مورد دیگران هم من همواره سعی می کنم یک نوع احترام به طرز تفکر طرز و نوع زندگی(مسائل شخصی و...)افراد داشته باشم.و تا حد ممکن گفتار و کردار انان را در بعد اجتماعی که محصول پندار انان است بنگرم!
به نظر من تنها عامل ایجاد این همه مشکلات پیچیده به خصوص در بعد اجتماعی ساده ننگریستن به مسائل است چرا که پیچیدگی خود پیچیدگی هایی بعدی را به دنبال خواهد داشت.تصویر

اهل نماز هستی!نیستی بگو نیستم!اینجا مصاحبه عقیدتی استخدام نیست کهبخوایم ردت کنیم!

تا 22 سالگی بودماونم از نوع اول وقتش.الان یه 3 سالی می شه که تو ترکم(سوای ماه رمضان که هنوز روزهمی گیرم)!!امان از چپ کردن

البته فضولی نشه ولی آخه چرا ؟؟؟ تصویر

اگه کاری از دست ما برمیاد در خدمت حاضریم

به هر حال چپ و راست شدنها در جاده پر پیچ و خم زندگی لازمه دریافت ادراکات بیشتر می باشند.تصویر
یادش بخیر ان روزهایی(19-22) که سرشار از عشقی زمینی و خدایی بودم سهراب وار نماز می خواندم!!تصویر
واقعا حسی زیباست ولی حیف که بعدها تبدیل به عادت شد(شاید به دلیل عدم یقین و ایمان کافی در ان زمان) و عادت هم سم حرکت مشتاقانه رو به جلو است مانند یک ترمز و وقتی که پس از طی مسافتی در این جاده با سرعت یکنواخت ادامه می دهی دچار حالت کسلی می شوی و ناگهان پا بر روی گاز و ......اولین پیچ سر راه باعث چپ شدن ماشین زندگی می شود و..........!!تصویر
در هر صورت بسیار سپاسگزار بابت تیز بینی و حس والای انسانیتون که من رو به یاد این شعر حکیم فرزانه سعدی می اندازه:تصویر

بنی آدم اعضای یکدیگرند، که در آفرینش زیک گوهرند. چو عضوی به درد آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار.

تشبیهاتون هم بسیار زیبا بود تصویر

1- در کل کبوتر نوعی سمبل ازادی و کندن تمامی قید و بندهای بیهوده و توخالی است که مارو الکی به این زمین چسبونده

2- از نظر من شیطان تنها یکی از ابعاد وجودی ماست که باید بیشتر شناخته شود.از دیدبرخی ها همون نفس عماره

ممنون بابت حس ادراک زیبا و سبزتونتصویر

راستی این شعر به قول خودم عارفانه - عاشقانه هم:

از در درآمدی من از خود به ....

جداً محشره ( نمی دونم چرا اینقد به دل می شینه یک جورایی ناخودآگاه آدم رو می بره تو فکر ) تصویر تصویر

بله.....................واقعا به خصوص وقتی ان را با تک تک سلول های روح و جسمتون حس کنید.........که خدا رو شکر نصیب من هم شد یک روزی و یک زمانی...... تصویرهر چند کوتاه بود ولی غیر قابل تعریف در دامنه زمان و مکان...........!تصویر

=======================================================

و اما از هر چه بگذریم .... به ادامه سوالات می رسیم تصویر تصویر

1) تفاوت دین، مذهب ، ایمان رو برامون بگید ؟ یا اینکه آیا تفاوتی داره ؟

دین نوعی باور همگانی است در میان مردمان یک جامعه (اعم از روستا یا شهر یا کشور یا قاره و یا یک امت)...که همواره قصد ایجاد اتحاد ,تبلیغ و گسترش بیشتر رو داره.....(خواه در بطن ان یا بوسیله هواداران ان...) و در واقع پس از یک سیر تاریخی در دامنه زمان و مکان باور شده(چه مثبت و یا چه منفی...) و بچه دار می شود.....این بچه ها پس از رسیدن به یک بلوغ(از دید انسانها...)خود رو دیگر ار بدنه اصلی(پدر)یا همون دین جدا کرده و اعلام استقلال می کنند با بینشی جدید هر چند از لحاظ پایه هم چنان دارای شباهت هایی با پدر اصلی اش(دین) می باشد.فرزندانی که بر خود نام کاتولیسم یا پروتستانیسم یا اورتودکسیسم یا..................می نهند.
ولی وقتی صحبت از ایمان می شود با مفهومی وسیعتر به گستردگی ابدییت و تعریف شده در یک بازه بی نهایت تا بی نهایت مواجه می شویم!!
مفهومی که ورای هر دین یا مذهب است!تصویر
از نظر من غایت دین و مذهب رساندن افراد به ایمان است ولی این ایمان از راههای دیگر هم قابل دستیابی است.در واقع هر راه و مسیری در این رهگذر کوتاه خاکی مثل یک جوی یا رود خانه است که هدف اصلی خود را رسیدن به اقیانوس بی کران ایمان و پیوستن به جاودانگی نهایی تعریف می کند!تصویر

2) گفته بودید که اگر دختر بودید به طور قطع بی حجاب سر می بودم ولی عفیف و پاکدامن!! حالا به قول خودتون چرا بی حجاب ؟

چون به شخصه حجاب رو مانع ساده بودن و راحتی شخصی خودم می دونستم!مثلا خودتون رو با حجاب کامل(از بعد دینی) در گرمای 50 درجه اهواز و درجه رطوبت 100% تصور کنید. تصویر
حتی از نگاه برخی عرفا و مرتاضان انسان همان طور که عریان به دنیا امده و عریان به ابدیت می پیوندد پس باید در این گذرگاه میانی (و زودگذر میان ازل و ابد)هم عریان زیست کند هر چند که احتمالا منظور انها از عریان بودن نوعی مفهوم فلسفی و عارفانه است که نیاز به مطالعه بیشتر دارد.........تصویر

3) به نظرتون حجاب باطنی هم؛ می تونه باشه ؟

به شدت به این مفهوم اعتقاد دارم و ان را تنها مبنا برای عفاف و پاکدامنی واقعی یک انسان(چه مرد و چه زن می دانم.....چرا که من قائل به برابری و یکی بودن مرد و زن هستم..) تصویر

4) حجاب خانمها و اقایون رو برای خودتون چی تعریف می کنید ؟

چیزی ورای ظاهر!
باطنی زیبا و پاک به بکری و گستردگی جهان هستی.....تصویر

5) عصر جمعه ها براتون چه حسی داره ؟ اگه که دلتون می گیره فکر می کنید چرا خیلی ها اینطوری هستند ؟

وقتی ایران بودم یک نوع احساس غریبی و تنهایی حزن انگیز به من دست می داد.ولی الان با توجه به اینکه اینجا جمعه شب ها اخرین روز کاریست بر عکس ایران نوعی حس شادی و شعف همراه با انرزی مضاعف به انسان دست می ده ....ولی امان از غروب یکشنبه ها........تصویر

حتی از غروب جمعه های خودمون هم دلگیر تره!!
ادم دلش واقعا می پوسه و انگار زمین و زمان می خوان این تلقین رو در انسان ایجاد کنند.......تصویر

6) آیا شخصیت باید یک کل منسجم باشه ؟

تنها کل منسجم موجود از نظر من خدا یا همون روح واحد حاکم بر نظاتم هستی است!
پس بایدی در منسجم بودن یک شخصیت وجود نداره...ولی اگر این شخصیت به اون انسجام کامل برسه خب این یعنی رسیدن به الوهیت و در یک کلام جاودانگی مطلق!!تصویر

7) حالا که زبان آلمانی و انگلیسیتون خوبه می شه گهگداری سوال هایی بپرسیم ؟ اشکال ترجمه و از این قبیل ..

خواهش می کنم.تا حدی که سواد و دیگر مولفه ها مثل زمان و ..... اجازه بدهند در خدمت گزاری حاضرم......تصویر

8) به نظر میاد سنتور می زند حالا چرا سنتور ( به نظر من که خیلی لطیف است ) ؟

به خاطر اون صدای حزن انگیز&لطیف و 100% ایرانی که از دل سنتور بر می اد.واقعا بعضی وقت ها که دلم از عالم و ادم پره خیلی به خالی شدنم کمک می کنه(ارزوم اینه که یه روزی اهنگ زخم زبون سنتوری رو خودم بزنم و بخونم......)تصویر
معلمم هم از دوستان نزدیک من هست و شخصیتی بسیار فرهیخته و متفکر(علارغم نابینا بودن ایشون استاد مسلم سنتور و پیانیست نسبتا چیره دستی هستند.....)تصویر

9 ) فرموده بودید که روحتون به لطافت یک دختر است به نظرتون علتش این نمی تونه باشه که به قول خودتون در یک خانواده زن سالار بودید ؟

شاید اما جدیدا پس از مطالعه کتابی معروف تحت عنوان تنها عشق حقیقت دارد
only love is real ( داستانها ادامه پیدا می‌کند،زندگی‌های گذشته پدیدار می‌شوند، و یک روانپزشک و بیمارانش پیامی را پیش می‌برد که جهان را دگرگون می‌کند.

این کتاب درباره جفتهای روحی است. کسانی که عشقشان تا ابد آنها را به هم پیوند داده است و بارها با یکدیگر به دنیا می‌آیند، زندگی پس از زندگی.
اینکه چطور جفتهای روحی خود را می‌یابیم و باز می‌شناسیم و از ان پس تصمیماتی که به ناچار می‌گیریم و زندگیمان را زیرو رو می‌کند، از تکان دهنده‌ترین و مهمترین لحظات زندگی ماست. )
با خود اندیشیدم که شاید روزگاری روح جاودانه من در جسمی مونث وار و از جنس بلور می زیسته!!تصویر
در هر صورت این مسئله هم حالت معما گونه خاص خودش رو داره!!تصویر

10) یه نظر شما چقدر فاصله سنی برای یک ازداج موفق لازم است ؟ ( نظر روان شناسی که 3 تا 6 سال است )

اگر از نظر عرفی و روان شناسی به مسئله بنگریم 4 سال منطقی به نظر می رسد هر چند به قول یک خانم باهوش و فهیم رومانیایی که خودش رو خواهر خونده من میدونه :تو این دوره و زمونه دیوونه دخترهای جوون زیر 25 ساله رو با مردهای 40 سال به بالا می بینی و پسرهای جوون زیر 30 سال رو با زن های میان سال و پیر بالای 40 سال!!
این پدیده به خصوص در اروپا و امریکا رو به شیوعه!!تصویر

11) وضعیت زیر را تصور بفرمائید و با دقت پاسخ دهید
در دانشگاه یا هر محل دیگری رفتارو اخلاقیات دختری نظر شما رو جذب می کند خلاصه غیر مستقیم به او اظهار می کنید و فرض که او نیز متوجه می شود آیا زمانی که هنوز قضیه به هیچ جدیت و رسمیتی نرسیده است انتظار توجه از دختر را دارید ؟

اگر منظورتون دختر ایرانی هست که بنا بر مقتضیات فرهنگی و شرم و حیای دختران مشرق زمین این پدیده ای طبیعی است که ان دختر خانم به تعبیری خیلی من نوعی رو تحویل نگیرند!! بنابراین زیاد منصفانه نخواهد بود که انتظار توجه مخصوص از این خانم رو داشته باشم.ولی در محیط غرب قضیه کاملا فرق می کند.حتی ممکن است کل ماجرا به یک ساعت صحبت هم ختم نشود و فردا این 2 جوان را دست در دست هم می بینید که حتی پس از تنها یک دوره کوتاه با هم زندگی هم می کنند!!!تصویر
به شخصه به هیچ کدوم از این 2 راه حل اعتقادی ندارم و راه سومی را قائل هستم ..............بهترین راه رو جذب کردن تا جذب شدن می بینم!تصویر

12 ) شواهدی دال بر مثبت بودن وضعیت بالا را اثبات کرده است حالا چرا بعضی از پسران این انتظار را دارند ؟

بعضا عجول هستند!
کلا پسرها بر عکس دختر ها خیلی زود عاشق می شوند ولی ممکن هست خیلی ساده هم از عشق (سابق) اساطیری خود دست بکشند ولی دختران(به خصوص از نوع شرقی) عشق خود را دیر بروز می دهند ولی به سادگی از دست نمی دهند و بع ان حتی تا پای جان وفادارند!

13) قبول دارید که در این موارد دختران عاقلانه تر از پسران تصمیم گرفته و عمل می کنند ؟ ( به نوعی پسران عجولانه تصمیم می گیرند )

دقیقا با شما موافق هستم(سوال قبلی شما رو بدون نگاه کردن به این سوال جواب دادم..........پس نوعی دید مشترک ما در این ضمینه کاملا مشهود و عیان است)تصویر

14) در این موارد پیشنهادتون برای دختران و پسران چیست ؟

سعی کنند ورای مسائل عشقی بیشتر همدیگر رو به عنوان دوست بشناسند به خصوص در فعالیت های گروهی علمی فرهنگی ورزشی و هنری.....با هم بودن رو بیشتر تجربه کنند(از نوع سالم ان...) و به موقع زمان خیلی از نکات مشترک و متمایز دو طرف رو مشخص می کنند.ولی بدون عجله.....و تنها سرشار از حس دوستی و برابری و برادری و خواهری..........!به قولی عجله کاره شیطونه حتی در عاشق شدن و دلبسته کسی شدن!تصویر

15 ) و در نهایت می رسیم به اصل سوالات تصویر

نظرتوننسبت به روان شناسی ، روان شناسان ، علم روان شناسی ، لزوم اون در رفعمشکلات و اینکه چقدر از این علم می دونید ؟ بیشتر علمی یا غیر علمیش ؟

به هر حال این علم یک عنصر بسیار حیات بخش برای دمیدن شادی و طراوت در روان هر یک از ماست.
من خودم در یک برهه 6 ماهه در المان به یک روان شناس ایرانی که در المان تحصیل کرده بودند مراجعه می کردم و علارغم تضادهایی که در روش او با اموزه های سابق داخلی نظر من رو به خودش حلب کرد ایجاد نوعی دید جدید در من در شکستن تابوهای جعلی و نادرست بود.تصویر
علارغم انکه پس از ان بر تعداد تضادهای ذهنی ام افزوده شد اما نوعی برداشت جدید به خصوص در زمینه ساده تر نگریستن همه چیز پیرامون و تابو شکنی در من ایجاد شد.
البته بیتر این روش ها مبتنی بر فاکتور های علمی هستند تا مسائل خاص حکمفرما در جامعه مورد نظر ما!!تصویر

16) حالا وضعیت این علم در کشور های خارجی چه جوری است ؟

بسیار مبتنی بر شواهد علمی تا مذهبی یا عرفی!به خصوص در امریکا (اگرچه در المان به طور مثال همه چیز حول مسائل همون جامعه و مشکلات ان هست.... و به نوعی تلفیقی از علم و شرایط محیطی حاکم بر ان طیف از مردم...))
حتی در بسیاری از موارد کاملا متضاد با مبانی روان شناسی اسلامی یا حتی شرقی!تصویر

تصویراین هم شعری از سهراب سپهری تقدیم به تمام دوستان و مهمان گرامی صندلی تصویر
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نیایش
نور را پيموديم ، دشت طلا را در نوشتيم.
افسانه را چيديم ، و پلاسيده فكنديم.
كنار شنزار ، آفتابي سايه وار ، ما را نواخت. درنگي كرديم.
بر لب رود پهناور رمز روياها را سر بريديم .
ابري رسيد ، و ما ديده فرو بستيم.
ظلمت شكافت ، زهره را ديديم ، و به ستيغ بر آمديم.
آذرخشي فرود آمد ، و ما را در ستايش فرو ديد.
لرزان ، گريستيم. خندان ، گريستيم.
رگباري فرو كوفت : از در همدلي بوديم.
سياهي رفت ، سر به آبي آسمان ستوديم ، در خور آسمانها شديم.
سايه را به دره رها كرديم. لبخند را به فراخناي تهي فشانديم .
سكوت ما به هم پيوست ، و ما "ما" شديم .
تنهايي ما در دشت طلا دامن كشيد.
آفتاب از چهره ما ترسيد .
دريافتيم ، و خنده زديم.
نهفتيم و سوختيم.
هر چه بهم تر ، تنها تر.،
از ستيغ جدا شديم:
من به خاك آمدم،و بنده شدم .
تو بالا رفتي، و خدا شدي .
-----------------------------------------------------  تصویر 

"خانه دوست كجاست؟" در فلق بود كه پرسيد سوار.
آسمان مكثي كرد.
رهگذر شاخه نوري كه به لب داشت به تاريكي شن‌ها بخشيد
و به انگشت نشان داد سپيداري و گفت:

"نرسيده به درخت،
كوچه باغي است كه از خواب خدا سبزتر است
و در آن عشق به اندازه پرهاي صداقت آبي است
مي‌روي تا ته آن كوچه كه از پشت بلوغ، سر به در مي‌آرد،
پس به سمت گل تنهايي مي‌پيچي،
دو قدم مانده به گل،
پاي فواره جاويد اساطير زمين مي‌ماني
و تو را ترسي شفاف فرا مي‌گيرد.
در صميميت سيال فضا، خش‌خشي مي‌شنوي:
كودكي مي‌بيني
رفته از كاج بلندي بالا، جوجه بردارد از لانه نور
و از او مي‌پرسي

خانه دوست كجاست." 

تصویر
------------------------------------
تصویر  با تشکر ار توجهتون تصویر
در پناه حق
موفق و پیروز باشید تصویر 

ممنون و سپاسگزار بابت لطف و توجهتون نسبت به من
پیروز و سربلند و همیشه سبز باشیدتصویر

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

باز آمدم از چشمه خواب ،كوزه تر در دستم.
مرغاني مي خواندند. نيلوفر وا مي شد .كوزه تر بشكستم در بستم و در ايوان تماشاي تو بنشستم تصویر.

يه سلام گرم خدمت تمام كاربران و دوستان عزيزم در سنترال ، اميدوارم كه هر كجاي اين كره خاكي كه هستيد، شاد و سلامت و خوش و خرم و همچنان در برابر اين طوفان ناملايمات و سختي هاي زندگي همچون سروي ،ايستاده و محكم باشيد و سلامي ويژه خدمت مهمان عزيز صندلي تصویرتصویر

خب مي بينم كه آقاي ميلاد دستي دستي بنده را فرستادن به ديار باقي و فكر كنم كه برام فاتحه اي هم خونده باشنتصویر ، باشه من حرفي ندارم فقط خواهشا سعي كنيد كه مراسم سه و هفت خيلي آبرومندانه برگزار بشه!!!! تصویر، از اين حلواها كه داخل نون بستني هستش هم بديد !!! براي من هم بياريد!!تصویر آخه من خيلي دوست دارم!! تصویر، مراسم شب چهلم هم نمي خواد برگزار كنيد!! ،خرج نيازمندان كنيد!!تصویر ، آخه ناكام شدم!! ، خيلي جوون بودم ها!! ، سني نداشتم !!، واي كه چه آرزوهايي داشتم!! ......آخه!!!تصویر

خوب بريم سراغ سوالاتتصویر :

1-به نظر شما تغيير دادن يك ارزش در جامعه و به طور كلي بايد و نبايد يك جامعه كار راحتي است و چرا گذر زمان و همچنين مسافت باعث ناديده انگاشتن بسياري از آنها و حتي فراموش كردن ارزش ها و اصولي مي شود كه زماني عمل نكردن به آن برابر است با مجازات اجتماعي ؟

2- اگر شما قانون گذار بوديد چه قوانيني را در جامعه وضع مي كرديد ؟

3- اگر شما در شرايط و موقعيتي قرار بگيريد كه بتوانيد قوانين و اصول را رعايت نكنيد ، كدام قانون يا قوانين هستند كه شما آن را رعايت نمي كنيد ؟خواهشا نگيد كه من در هر شرايطي قوانين را رعايت مي كنم كه اين خاصيت در همه ما انسان ها وجود دارد كه بعضي موقع ها قوانين را رعايت نمي كنيم، تازه براي ديگران هم تعريف مي كنيم و كلي باهاش به قول معروف حال مي كنيم مثل همين طرح ترافيك خودمون تصویر

4-گفته بوديد كه چند تا دختر خانم از شما خواستگاري كردن ، برام خيلي جالبه كه بدونم احساس شما در اون لحظه كه اين مسئله مطرح شده چي بوده ؟ وجوابي كه داديد از روي فكر بوده ؟ يا چون صرفا به دليل اينكه يه خانم از شماخواستگاري كرده بود جواب رد داديد ؟و اگر اين خواستگاري در ايران ازشما مي شد باز هم همين ديدگاه را داشتيد يا خير؟

5-اوقات فراغت خود تون را بيشتر دوست داريد با جمع دوستان و آشنايان بگذرونيد يا خواندن يك كتاب مورد علاقه را به آن ترجيح مي دهيد؟

4-برنامه ریزی راهبردیت برای آینده چی هست؟
امیدوارم پس از اتمام تحصیلاتم برای ادامه تحصیل به امریکا برم(اگه رام بدن!!)کلا خیلی دوست دارم به کشورهای مختف سفر کنم و در میان مردمان انجا کار کنم و به کسب تجربه بپردازم.ولی غایت نهایی ام تدریس در دانشگاههای کشور و تربیت نسل روشن فکر و تحصیل کرده ایران دوست می باشد.
اگر هم از نظر مالی به حد لازم رسیدم خیلی دوست دارم در دهه های واپسین عمرم به احداث یک یتیم خانه بسیار مجهز در یکی از نقاط محروم ایران بپردازم.

خيلي جالبه، يه جورايي، هدف هايي كه براي آينده داريد مثل هدف هاي منه ، اتفاقا تو صندلي ام هم گفتم . استاد شدن و يه كار ريشه اي و اساسي براي بچه هاي بي خانمان . من بيشتر دوست دارم يه موسسه فرهنگي براي كودكان تاسيس كنم البته اگه بشه!!
خيلي خوبه، تا اين جا سه نفر تو صندلي هاشون گفتن كه مي خوان استاد بشن تصویر خدا به داد اون دانشجوهايي كه ما قرار استادشون بشيم ،برسهتصویرتصویر.

6-به نظر شما يك استاد خوب چه ويژگي هايي داره ؟ و چرا در حال حاظر از نظر اكثر دانشجوها يك استاد خوب استادي كه خوب نمره بده و آيا در آينده هم ، همين وضع به مراتب بدتر خواهد شد؟ يا ممكنه نگرش دانشجوها عوض بشه ؟ آيا به نظر شما ممكنه وجود اين نگرش در بيشتر دانشجوها، باعث شده باشه كه بيشتر منابع فارسي، در زمينه علمي و خاص يك رشته ،از اعتبار كمتري برخوردار باشه ؟

7-و با توجه به سوال قبلي و با وجود اين اوضاع و احوال ، دانشجويي كه مي خواد يك تحقيق خوب و جامع به استادش بده و به علت عدم كيفيت منابع فارسي به سراغ ، مقاله ها و تحقيق هاي لاتين مي ره و متاسفانه بيشتر مقاله ها ي معتبر و به روز ،لاتين در اينترنت رايگان نيست و يا بايد مبلغي را بدي يا به جايي، مراجعه كني كه اون سايت را خريداري كرده باشن كه باعث تاسف كه بگم حتي كتابخانه ملي با اون همه ادعايي داره، يك سايت علمي مثل Science direct خريداري نكردهتصویر ، حالا با توجه به اين وضعيت ، اون دانشجوي بيچاره و بي گناه بايد چي كار كنه و به قول معروف چه خاكي بر سر بريزدتصویر؟ (البته باز جاي شكرش باقي كه بعضي سايت هاو انتشارات خارجي مثل SAGE براي يك مدتي مقاله ها و كتاب خودشون را به صورت رايگان مي گذارن ،ولي خوب اين كه كافي نيستتصویر ).

8-احساستون را نسبت به كلمات زير بيان كنيد :
(زندگي)
(خيال)
(نوزاد)
(مرگ)
(شاد زيستن)
(غم)
(ايمان)
(جاودانگي روح)
(روان شناسي)
(آزمايشگاه)
(مسئوليت)
(بعضي از كاربراني كه در رابطه با مسائلي، اظهار نظر مي كنن كه در اون تخصصي ندارن )
(عقل)
(آرامش)
(اعتقاد)

9-و در آخر مي شه بگيد كه چه كار مي كنيد كه خورشت هاتون جا مي افتهتصویر، خصوصا خورشت قرمه سبزيتصویر ، آخه شما گفته بوديدكه خورشت هاي ايراني را خوب درست مي كنيدتصویر؟

اميدوارم كه به همه ي اهداف و خواسته هاي خود برسيد و باعث افتخار و سربلندي خانواده و اطرافيان خود باشيد تصویرو از اينكه به سوالهاي من جواب مي ديد بسيار، ممنونمتصویرتصویر
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

noora نوشته شده:باز آمدم از چشمه خواب ،كوزه تر در دستم.
مرغاني مي خواندند. نيلوفر وا مي شد .كوزه تر بشكستم در بستم و در ايوان تماشاي تو بنشستم تصویر.

يه سلام گرم خدمت تمام كاربران و دوستان عزيزم در سنترال ، اميدوارم كه هر كجاي اين كره خاكي كه هستيد، شاد و سلامت و خوش و خرم و همچنان در برابر اين طوفان ناملايمات و سختي هاي زندگي همچون سروي ،ايستاده و محكم باشيد و سلامي ويژه خدمت مهمان عزيز صندلي تصویرتصویر

به نام انکه گل را رنگ و بو داد ز شبنم لاله ها را ابرو داد
به گل بخشید حسن و دل ستانی به بلبل داد عشق و نغمه خوانی

درود فراوان من بر شما بانو نوراتصویر

خب مي بينم كه آقاي ميلاد دستي دستي بنده را فرستادن به ديار باقي و فكر كنم كه برام فاتحه اي هم خونده باشنتصویر ، باشه من حرفي ندارم فقط خواهشا سعي كنيد كه مراسم سه و هفت خيلي آبرومندانه برگزار بشه!!!! تصویر، از اين حلواها كه داخل نون بستني هستش هم بديد !!! براي من هم بياريد!!تصویر آخه من خيلي دوست دارم!! تصویر، مراسم شب چهلم هم نمي خواد برگزار كنيد!! ،خرج نيازمندان كنيد!!تصویر ، آخه ناكام شدم!! ، خيلي جوون بودم ها!! ، سني نداشتم !!، واي كه چه آرزوهايي داشتم!! ......آخه!!!تصویر

چه قدر در مورد مسائل پس از مرگ با هم فرق داریم!!تصویر
چون من به همه سفارش کردم که پس از مرگ جنازم رو بسوزونند و خاکسرش رو هم به اغوش وسیع باد بسپارند!تصویر
هیچ مراسمی هم لازم نیست چرا که مرگ خود یک تولد تازه و شاید ابدی باشه(در صورت به کمال رسیدن روح).
خب بگذریم................فقط می خواستم بگم همه چیز رو باید ساده دید و نگریست حتی.......تصویر

خوب بريم سراغ سوالاتتصویر :

1-به نظر شما تغيير دادن يك ارزش در جامعه و به طور كلي بايد و نبايد يك جامعه كار راحتي است و چرا گذر زمان و همچنين مسافت باعث ناديده انگاشتن بسياري از آنها و حتي فراموش كردن ارزش ها و اصولي مي شود كه زماني عمل نكردن به آن برابر است با مجازات اجتماعي ؟

از نظر من تا وقتی ارزش ها و قوانین حاکم بر یک جامعه نسبی باشند همه چیز بر حسب میل افراد ان جامعه در هر زمانی می تواند قابل تغییر باشد!!بزرگترین سد ممکن در برابر ایجاد تغییرات بنیادین در یک جامعه مطلق گرایی و مطلق نگری به مسائل و حتی ارزش هاست!
به هر حال قوانین و برخی اصول هم که وحی منزل نیستند چرا که از فکر انسان سرچشمه گرفته اند پس ناخواسته در حصار زمان و مکان!!
پس با تغییر دامنه زمان و مکان این تابع(قوانین) هم محکوم به تغییر و حتی باز خوانی مجدد می شود!تصویر

2- اگر شما قانون گذار بوديد چه قوانيني را در جامعه وضع مي كرديد ؟

اگر من قانون گزار بودم همواره امکان تجدید نظر در هر قانون و یا حتی ارزشی رو فراهم می کردم!
در این صورت قوانین همواره با مشارکت خود افراد و اعمال نظر انها وضع می شد تا اعمال سلیقه تنها گروهی از این جامعه فرضی!تصویر

3- اگر شما در شرايط و موقعيتي قرار بگيريد كه بتوانيد قوانين و اصول را رعايت نكنيد ، كدام قانون يا قوانين هستند كه شما آن را رعايت نمي كنيد ؟خواهشا نگيد كه من در هر شرايطي قوانين را رعايت مي كنم كه اين خاصيت در همه ما انسان ها وجود دارد كه بعضي موقع ها قوانين را رعايت نمي كنيم، تازه براي ديگران هم تعريف مي كنيم و كلي باهاش به قول معروف حال مي كنيم مثل همين طرح ترافيك خودمون تصویر

قوانینی که ازادی های فردی و به خصوص اجتماعی من رو محدود می کنند!!
ارزش های خود خوانده ای که امکان نقد منصفانه رو از من دریغ می کنند!
اصول خود خوانده غیر اصولی که هر نوع مخالفت در برابر خود رو تحمل نمی کنند..............تصویر

4-گفته بوديد كه چند تا دختر خانم از شما خواستگاري كردن ، برام خيلي جالبه كه بدونم احساس شما در اون لحظه كه اين مسئله مطرح شده چي بوده ؟ وجوابي كه داديد از روي فكر بوده ؟ يا چون صرفا به دليل اينكه يه خانم از شماخواستگاري كرده بود جواب رد داديد ؟و اگر اين خواستگاري در ايران ازشما مي شد باز هم همين ديدگاه را داشتيد يا خير؟

احساس و تجربه نسبتا جالبی بود توام با مقداری شرم ولی چون اون زمان تمامی فکر و ذهن و قلب و ... در یک کلام تمامی وجودم دلباخته یه شخص دیگری بود همه جا تنها او رو می دیدم(علارغم دور بودن از او) و تنها صدایی که گوش هایم رو نوازش می دادند صدای دلنشین او بود...!تصویر
در هر صورت ار دید من این پدیده بسیار مثبتی است که یک دختر در صورت علاقه به یک پسر اون حس رو حتی به صورت مستقیم ابراز و بیان کنه و به نوعی او هم به خود حق انتخاب کردن بدهد به جای اینکه همواره توسط مردها انتخاب شود!!تصویر

5-اوقات فراغت خود تون را بيشتر دوست داريد با جمع دوستان و آشنايان بگذرونيد يا خواندن يك كتاب مورد علاقه را به آن ترجيح مي دهيد؟

اگر این کتاب(مانند بوف کور هدایت یا کیمیاگر کوئیلیو ) من رو مسحور خویش کند حتی ممکن است که تا تمام کردن کامل ان از اطاق خود(حتی برای صرف غذا) بیرون نیاییم!!تصویر
چرا که معتقدم کتاب همواره یکی از بهترین دوستان انسان است..........معلمی بی منت!!تصویر

4-برنامه ریزی راهبردیت برای آینده چی هست؟
امیدوارم پس از اتمام تحصیلاتم برای ادامه تحصیل به امریکا برم(اگه رام بدن!!)کلا خیلی دوست دارم به کشورهای مختف سفر کنم و در میان مردمان انجا کار کنم و به کسب تجربه بپردازم.ولی غایت نهایی ام تدریس در دانشگاههای کشور و تربیت نسل روشن فکر و تحصیل کرده ایران دوست می باشد.
اگر هم از نظر مالی به حد لازم رسیدم خیلی دوست دارم در دهه های واپسین عمرم به احداث یک یتیم خانه بسیار مجهز در یکی از نقاط محروم ایران بپردازم.

خيلي جالبه، يه جورايي، هدف هايي كه براي آينده داريد مثل هدف هاي منه ، اتفاقا تو صندلي ام هم گفتم . استاد شدن و يه كار ريشه اي و اساسي براي بچه هاي بي خانمان . من بيشتر دوست دارم يه موسسه فرهنگي براي كودكان تاسيس كنم البته اگه بشه!!
خيلي خوبه، تا اين جا سه نفر تو صندلي هاشون گفتن كه مي خوان استاد بشن تصویر خدا به داد اون دانشجوهايي كه ما قرار استادشون بشيم ،برسهتصویرتصویر.

چرا خدا به دادشون برسه!!?تصویر
تازه از خداشون هم باشه یه استاد باحال مثل من داشته باشند!تصویر
به شخصه اگر اون روز برسه سعی می کنم با تک تک شاگردام نوعی رابطه دوستی عمیق ایجاد کنم و نه تنها استاد و شاگردی!یک رابطه برابر سرشار از یادگیری دو طرفه و برنامه های فراتر از کلاس درس!نوعی انسان سازی تا روخوانی یک سری کتاب.
از نظر نمره هم هیچ شاگردی در کلاس من نخواهد افتاد!!تصویر
در ضمینه ارزوهایم هم واقعا بزرگترین ارزوم اینه که بتونم یه روزی برای بچه های معصومی که هیچ وقت طعم یک سرپناه مطمئن و محبت پدرانه رو نداشته اند یک مرکز بسیار مجهز(یتیم خانه) با تمامی امکانات تفریحی و اموزشی و رفاهی تاسیس کنم تا زمینه ساز پرورش نسلی روشن فکر و نخبه و البته شاد در جامعه باشم!نسلی که خیلی ساده تر و با اطمینان بیشتر نسبت به ما دست به اصلاح جامعه و نوعی ساختار شکنی(مبتنی بر ارزش های انسانی) بزند!تصویر

6-به نظر شما يك استاد خوب چه ويژگي هايي داره ؟ و چرا در حال حاظر از نظر اكثر دانشجوها يك استاد خوب استادي كه خوب نمره بده و آيا در آينده هم ، همين وضع به مراتب بدتر خواهد شد؟ يا ممكنه نگرش دانشجوها عوض بشه ؟ آيا به نظر شما ممكنه وجود اين نگرش در بيشتر دانشجوها، باعث شده باشه كه بيشتر منابع فارسي، در زمينه علمي و خاص يك رشته ،از اعتبار كمتري برخوردار باشه ؟

همانطور که اشاره کردم یک استاد باید یک دوست واقعی با تک تک دانشجو هاش باشه و حلال مشکلات اونها و نه افریننده مشکلات بیشتر برای دانشجویان خود با برخی سخت گیریهای ناشی از پا ره ای تنگ نظری ها و حتی عقده های فردی!!تصویر
در مورد منابع به هر حال این یک ضعف بسیار عمیق است که بسیاری از اساتید امروزی تنها نقش روخوانی رو ایفا می کنند!!
یک زمانی هر یک از اساتید خود دستی بر ترجمه جدید ترین اثار و کتب علمی داشتند و مروج بیشتر علم سیال و نه راکد امروزی در دانشگا های کشور..................تصویر

7-و با توجه به سوال قبلي و با وجود اين اوضاع و احوال ، دانشجويي كه مي خواد يك تحقيق خوب و جامع به استادش بده و به علت عدم كيفيت منابع فارسي به سراغ ، مقاله ها و تحقيق هاي لاتين مي ره و متاسفانه بيشتر مقاله ها ي معتبر و به روز ،لاتين در اينترنت رايگان نيست و يا بايد مبلغي را بدي يا به جايي، مراجعه كني كه اون سايت را خريداري كرده باشن كه باعث تاسف كه بگم حتي كتابخانه ملي با اون همه ادعايي داره، يك سايت علمي مثل Science direct خريداري نكردهتصویر ، حالا با توجه به اين وضعيت ، اون دانشجوي بيچاره و بي گناه بايد چي كار كنه و به قول معروف چه خاكي بر سر بريزدتصویر؟ (البته باز جاي شكرش باقي كه بعضي سايت هاو انتشارات خارجي مثل SAGE براي يك مدتي مقاله ها و كتاب خودشون را به صورت رايگان مي گذارن ،ولي خوب اين كه كافي نيستتصویر ).

بله این مشکلات وخود خواهند داشت تا وقتی بحث ترجمه تخصصی متون جدید علمی و یا اموزش حرفه ای زبان انگلیسی در کنار فرانسه یا المانی(زبان های پیشتاز دنیای علم) به دانش اموزان در مقاطع پایین تر به جای عربی سهل انگاشته شود و به نوعی بعضا عمدی با بی توجهی مسولان زیربط مواجه شوند!!تصویر
این طور مسائل پیش پا افتاده در این دنیای مدرن با این همه کتاب خونه های انلاین و نشریات و مجلات معتبر و همگانی علمی در سطح مراکز پژوهشی و علمی به جرات تنها و تنها در ایران مشاهده می شوند.تصویر

8-احساستون را نسبت به كلمات زير بيان كنيد :
(زندگي)

نوعی توهم از نوع بودن!
گذرگاهی کوتاه ما بین دو بی انتها از جنس ازل و ابد!!تصویر

(خيال)

توهم اندر توهم!!(منظورم خیالات محصور در دنیای مادی)تصویر

(نوزاد)

روحی خسته و با گنهکار از گذشته ای نه چندان دور در کالبدی تازه و پاک تصویر

(مرگ)

اغازی نو و بی انتها(در صورت رسیدن به الوهیت) پس از پایانی کوتاه!!

(شاد زيستن)

غنیمت شمردن حال و لحظه حضور(شناور شدن در حوضچه اکنون)تصویر

(غم)

غوطه ور شدن در اوهام گذشته و بیم و امید از اینده.خیلی ها از بغلش استفاده های زیادی(به خصوص مادی) کرده اند و هنور می برند!تصویر

(ايمان)

اصلی ترین عامل جاودانه شدن !تصویر

(جاودانگي روح)

خالی شدن از خود و پر شدن از ظرف حال و پیرامون!!تصویر

(روان شناسي)

بسیار لارم و حیاتی در این عصر بحرانی بشریت پر از اوهام و کژی های ذهنی و فکری................

(آزمايشگاه)

بوته عمل و گاهی پر از استرس!تصویر

(مسئوليت)

ملزوم داشتن ایمان و عشق!!

(بعضي از كاربراني كه در رابطه با مسائلي، اظهار نظر مي كنن كه در اون تخصصي ندارن )

اچار فرانسه ولی made in China!!!تصویر

(عقل)

فانوس دریایی وجودی انسای و یا شاید قطب نمای کشتی طوفان زده انسان روی امواج خروشان دریای اوهام و نبودن ها!!تصویر

(آرامش)

تنها با پیوند خوردن به ابدیت و روح یگانه هستی قابل دستیابی است!!تصویر

(اعتقاد)

می گن که چیز خوبیه ولی کافی نیست(هر لحظه ممکنه با یک لرزه بنیانش فرو بریزه) به خصوص اگر با یقین توام نباشه!تصویر

9-و در آخر مي شه بگيد كه چه كار مي كنيد كه خورشت هاتون جا مي افتهتصویر، خصوصا خورشت قرمه سبزيتصویر ، آخه شما گفته بوديدكه خورشت هاي ايراني را خوب درست مي كنيدتصویر؟

حتماتصویر
اولین نکته اینه که پیاز و سیر رو در صورت امکان باید خیلی ریز خورد کرد(با سبزی خرد کن) و حسابی اون رو تفت داد.گوشت(گوسفند و نه گاو) رو باید نسبتا در قطعات ریز خورد کرد(شب قبل در یخچال قرار داده تا یخ ان اب و خون ابه ان جدا و دور ریخته شود) و حتما چند تکه اسخوان و قلم هم ضمیمه ان کرد.
پیاز و سیر باید خیلی خوب تفت داده شوند تا به صورت یکدست کاملا طلایی شوند و سپیس باید گوشت رو اضافه کرد و اجازه داد تا در پیاز و سیر به خوبی تفت داده شود(تر جیحا در قابلمه گذاشته شود) پس از تفت و مخلوط شدن گوشت و پیاز و سیر کمی شنبلیله خشک به مخلوط اضافه شود و سپس فلفل و زرد چوبه(هرگز نمک در این وقت به غذا اضافه نشود).
لوبیا قرمز رو در ظرفی جدا به همراه تنها اب(مقدار نسبتا زیاد) روی گاز قرار داده تا تقریبا نیم پز شود.سپس اب باقی مانده در ظرف را که نفخ زاست دور می ریزیم.
پس از تفت ملایم گوشت با ادویه و شنبلیله سبزی قرمه رو اضافه کرده و سپس اب سرد رو بر ان می ریزیم(به مقدار کافی) و زیر شعله را زیاد کرده تا مخلوط غل غل کنه.
بعد لوبیا رو اضافه کرده و درجه گاز رو ملایم تر کرده.
حال لیموی امانی رو با چنگال سوراخ سوراخ (مثل استقلال)تصویر
کرده و پس از مطمئن شدن از پخته شدن گوشت و لوبیا لیمو را اضافه کرده و دوباره در قابلمه رو می ذاریم.بعد از پختن و جا افتادن لیمو ها انها رو با قاشق به ارامی فشار می دهیم تا عصاره همراه با عطر و ترشی خود رو به خورشت اهدا کنند و در نهایت نمک رو به مقدار لازم اضافه کرده و چند دقیقه بعد غذای شما اماده نوش جان کردن است!تصویر

اميدوارم كه به همه ي اهداف و خواسته هاي خود برسيد و باعث افتخار و سربلندي خانواده و اطرافيان خود باشيد تصویرو از اينكه به سوالهاي من جواب مي ديد بسيار، ممنونمتصویرتصویر

من هم بسیار سپاسگزار بابت لطف و توجه و وقت ارزشمندتون که برای من منظور نمودید .تصویر
سربلند و پیروز و همیشه سبز باشیدتصویر

تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”