صندلی داغ با حضور Parsa84...!
مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 3433 بار
- سپاسهای دریافتی: 3949 بار
Re: صندلی داغ با حضور Parsa84...!
درودی مجدد به دوستان
وقتتون به خیر و خوشی و صمیمیت باشه همراه با
لازم می دونم که از دستور پخت قرمه سبزی تشکر کنم
عالی بود و با تمام جزئیات
یاد بگیرند به خصوص آقایون لازم میشه ها ... ما که بلدیم .!!!...
فکر کن قرمه سبزی جاافتاده ...
سوالاتی از میان صحبت ها :
======================================
) آیا شخصیت باید یک کل منسجم باشه ؟
تنها کل منسجم موجود از نظر من خدا یا همون روح واحد حاکم بر نظاتم هستی است!
پس بایدی در منسجم بودن یک شخصیت وجود نداره...ولی اگر این شخصیت به اون انسجام کامل برسه خب این یعنی رسیدن به الوهیت و در یک کلام جاودانگی مطلق!!
[COLOR=#000000]دوست گرامی صحبت هاو دیدگاه شما متین
اما :
[COLOR=#000000]می دونید از یک دیدگاه دیگه هم می شود به این قضیه نگاه کرد
[COLOR=#000000]اونم اینه که من نوعی به عنوان یک انسان شخصیتم دارای بعد های مختلفی است
[COLOR=#000000]از جمله :
- ارزشی - هنری - عقیدتی - مذهبی - اجتماعی - اقتصادی و....
[COLOR=#000000]منظور آن است که آیا نباید این بعد های مختلف شخصیت با هم بخواند . همسو با هم باشد
[COLOR=#000000]مثلاً کسی که که رفتارش نشان دهنده تمایل به ارزش های مذهبی است اما مثلاً در عمل رعایت ارزش ها را شاهد نباشیم
[COLOR=#000000]از ارزش هایی که واقعاً ارزش هستند به مانند انصاف ، صداقت .... تا مسائل اقتصادی اش
[COLOR=#000000]تصور کنید:
[COLOR=#000000]کسی که اعتقاد به ارزش های مذهبی دارد
[COLOR=#000000]اما به شدت وابسته به مسائل مادی است [COLOR=#000000]اعتقاد دارد، [COLOR=#000000]اما به راحتی دروغ می گوید [COLOR=#000000]اعتقاد دارد ، [COLOR=#000000]اما به راحتی ارزش های انسانی را فراموش می کند [COLOR=#000000]اعتقاد دارد ، [COLOR=#000000]اما به راحتی فقط نمایش می دهد که اعتقاد دارد
منظورم از منسجم بودن این است
[COLOR=#000000]حالا بازم به نظرتون تنها کل منسجم همان خدا است ؟
[COLOR=#000000]آیا نمی توان از این دید نگاه کرد ؟ [COLOR=#000000]ایا اگر نباشه نمی شه تناقض؟....
این مشکلات وخود خواهند داشت تا وقتی بحث ترجمه تخصصی متون جدید علمی و یا اموزش حرفه ای زبان انگلیسی در کنار فرانسه یا المانی(زبان های پیشتاز دنیای علم) به دانش اموزان در مقاطع پایین تر به جای عربی سهل انگاشته شود و به نوعی بعضا عمدی با بی توجهی مسولان زیربط مواجه شوند!! .. اگر برداشتم درست بوده باشه گفتید به جای عربی
[COLOR=#000000]اینجاست که یک مشکل رو که پیدا می کنی دنبالشه که می گیری که سرشو پیدا کنی
[COLOR=#000000]می بینی یک سر نداره بلکه چندین سر داره
[COLOR=#000000]فکر می کنم یک زمانی که تصمیم گرفته شده این زبان تدریس بشود
[COLOR=#000000]به دلیل آن بوده است که زبان کتاب قران عربیست
[COLOR=#000000]عربی رو یاد بگیریم که درکمون از قران بهتر بشود
[COLOR=#000000]درکمون از قران بهتر بشود
[COLOR=#000000]که درکمون از اعمالمون بهتر بشود
[COLOR=#000000]که بدونیم که چه هستیم و چه باید بشویم
جداً چنین هدفی قابل تحسین است
[COLOR=#000000]اما الان نتیجه چیه ؟
[COLOR=#000000]آیا همین شده ...!!!!؟؟؟؟
[COLOR=#000000]درسی که اکثر دانش آموزان از اون می نالند
[COLOR=#000000]سر کلاسش می شنن به خاطر اجبار نه ...
[COLOR=#000000]آخه حتی یک معلم عربی که وارد می شه حتی این کار رو نمی کنه که به بچه هایی که تجربه بسیار پائینی دارند ، به نوعی اومدن که بدونن . اومدن که دانش رو بیاموزند بگه که :
[COLOR=#000000]حالا که شما اومدید سر این کلاس چرا اومدید، جرا اصلاً باید این زبان رو یاد بگیرید
[COLOR=#000000]من که به شخصه تجربه شنیدنش رو نداشتم
جالب اینجاست که باید شک کرد که اصلاً خود معلم این رو می دونسته ( که دقیقاً بدبختی هم اینجاست )بعد این افراد دارند دانش رو از چه کسی می آموزند ... بعد نتیجه اش چی میشه ؟ بعد این دانش آموز میشه دانشجو ... دانشجو هم باید دیگه خودش بره دنبال دانش
[COLOR=#000000]یک جورایی قاعده این بوده که 12 سال تحصیلی دانش آموختی ... حالا بقیه اش خودت برو دنبال کسب دانش بیشتر
[COLOR=#000000]اما آیا اصلاً چنین سیری طی شده است ... آیا اصلاً هدف های اونچه داریم انجام می دیم رو به همون گفتن تو اون 12 سال ... اگه گفتن پس چرا نتیجه نداده ... اگه نتیجه داده پس چرا اونقدر کم ... آخه مشکل کجاست ؟ چرا؟
[COLOR=#000000]من دارم تو یک کشور اسلامی زندگی میکنم دیگه...نه ؟
[COLOR=#000000]نباید این کشور با این پشتوانه اعتقادی که داره با این آموزه ها و ..... نشر علم هم داشته باشه ....؟؟؟
[COLOR=#000000]پس چرا اکثر کتاب ها ترجمه است
[COLOR=#000000]چرا اکثر اون کتاب هایی که مثلاً ترجمه نیست فقط یک جمع آوری دست و پا شکسته است ( که تازه خیلی متبحر باشه یک نظریاتی می نویسند که کار رو خراب تر می کنه و به نوعی متن اصلی رو بخونیم سنگین تریم )
[COLOR=#000000]چرا من باید برم دنبال علم تو کشور های بیگانه ....
[COLOR=#000000]چرا اگه بخوام درس درست و حسابی یادبگیرم باید ترجمه بخونم منظورم تبادل علم نیست (کشور های مختلف با یکدیگر ) اون بسیار هم مفید و لازم است بلکه منظورم وضعیت حاکم در حال حاضر است
[COLOR=#000000]اینجاست که به این می رسیم که تنها راه اینه که ترجمه کنی، پس باید زبان بلد باشی، پس چرا زبان بلد نیستی، به خاطر این که تو مدرسه به جای یاد دادن زبان عربی باید وقت بیشتر رو اینگلسی ، آلمانی و .... می ذاشتیم پس چرا رو عربی گذاشتیم . چون قرار بود
[COLOR=#000000]چون وای از این دنیای تناقض ....
[COLOR=#000000]وای از این که هیچی سر جاش نیست .
من که به این نتیجه رسیده ام که در.... اگه بخوای واقعاً چیزی یادبگیری خودتی و خودت و همت و تلاش خودت و روی مسائل دیگه نباید هیچ حسابی باز کرد به قولی تجربه این رو به بهم ثابت کرده است.( فکر کنید یک مقاله از یک پزوهشگر ایرانی می خوای هزار دنگ و فنگ داره اونوقت خیلی ساده تر پژوهشگران کشورهای بیگانه در اختیارت می گذارند بدون منت و ...)این یعنی ذکات علم نشر شه دیگه اون یعنی احتکار .... درس تقویت همت و اراده می گیره با این وضعیت هایی که میبینه هر حال: آقا پارسا حق می دم این قصه سر دراز دارد ، این خانه از پای بست ویران است . متأسفانه ...
[COLOR=#000000]متأسفانه در دنیای تناقض ها سیر می کنیم
[COLOR=#000000]ارزش شده ضد ارزش
[COLOR=#000000]ضد ارزش شده ارزش
[COLOR=#000000]تو جایی که زندگی می کنیم
[COLOR=#000000]از همه دوستان عذر می خوام
[COLOR=#000000]اما قانون جنگل حاکم ( یعنی چی ؟ یعنی این که هر کی زرنگ تر باشه برده ... یعنی این که هر کی بتونه پارتی همچین باحال تری داشته باشه موفق ... یعنی اینکه هر کی بتونه بیشتر چاپلوسی کنه می ره قدم بعدی ...
اینکه این ها شده ارزش
ارزش ها شده ضد
داشتن صداقت تو کار تو درس تو هدفت .... جالب اینجاست کسی که داشته باشه می گن بابا این رو ول کن این که شوته ...
هم جالب خودشون رو تبرئه می کنند حواشی که بگذریم
خلاصه قضیه اینه که هر کاری شده پشتش یک هدفی بوده اما وقتی به هدفش نرسه بودن اون میره زیر سوال و...... از همه دوستان عذر می خوام اگه سرشون رو درد آوردم .
یک زمانی بی حرمتی به قشر معلمین و بقیه اقشاری که مجبور شدم اسم ببرم نشود مطمئناً هم خوب است هم بد من در مورد [COLOR=#92d050]آنچه می بینم صحبت و امیدوارم اینقدر احساس آزادی در بیان عقایدم غلط نباشد
در نهایت اینکه تمام این برداشت ها زائیده افکارم و استدلال هام بود حالا باز اگز نیاز به اصلاح داره با گوش جان شنوا هستم و پذیرای هر انتقاد منطقی برای اصلاح افکارم می باشم .
==============================================
و دیگر سوالاتی :
چقدر معتقد به رهبر های کاریزماتیک و شخصیت های کاریزماتیک هستید ؟
آیا اقتدار و عملکرد چنین رهبری هر جمعی را به نتیجه مطلوب می رساند ؟
از میان رهبران زیر کدام یک و چرا؟
- مشارکتی - آمرانه - عدم مداخله
باز هم از توجهتون سپاسگزارم
در پناه حق موفق و پیروز باشید
وقتتون به خیر و خوشی و صمیمیت باشه همراه با
عالی بود و با تمام جزئیات

یاد بگیرند به خصوص آقایون لازم میشه ها ... ما که بلدیم .!!!...
فکر کن قرمه سبزی جاافتاده ...
پس بایدی در منسجم بودن یک شخصیت وجود نداره...ولی اگر این شخصیت به اون انسجام کامل برسه خب این یعنی رسیدن به الوهیت و در یک کلام جاودانگی مطلق!!
[COLOR=#000000]دوست گرامی صحبت هاو دیدگاه شما متین
اما : [COLOR=#000000]می دونید از یک دیدگاه دیگه هم می شود به این قضیه نگاه کرد
[COLOR=#000000]اونم اینه که من نوعی به عنوان یک انسان شخصیتم دارای بعد های مختلفی است
[COLOR=#000000]از جمله :
[COLOR=#000000]منظور آن است که آیا نباید این بعد های مختلف شخصیت با هم بخواند . همسو با هم باشد
[COLOR=#000000]مثلاً کسی که که رفتارش نشان دهنده تمایل به ارزش های مذهبی است اما مثلاً در عمل رعایت ارزش ها را شاهد نباشیم
[COLOR=#000000]از ارزش هایی که واقعاً ارزش هستند به مانند انصاف ، صداقت .... تا مسائل اقتصادی اش
[COLOR=#000000]اما به شدت وابسته به مسائل مادی است [COLOR=#000000]اعتقاد دارد، [COLOR=#000000]اما به راحتی دروغ می گوید [COLOR=#000000]اعتقاد دارد ، [COLOR=#000000]اما به راحتی ارزش های انسانی را فراموش می کند [COLOR=#000000]اعتقاد دارد ، [COLOR=#000000]اما به راحتی فقط نمایش می دهد که اعتقاد دارد
[COLOR=#000000]آیا نمی توان از این دید نگاه کرد ؟ [COLOR=#000000]ایا اگر نباشه نمی شه تناقض؟....
این مشکلات وخود خواهند داشت تا وقتی بحث ترجمه تخصصی متون جدید علمی و یا اموزش حرفه ای زبان انگلیسی در کنار فرانسه یا المانی(زبان های پیشتاز دنیای علم) به دانش اموزان در مقاطع پایین تر به جای عربی سهل انگاشته شود و به نوعی بعضا عمدی با بی توجهی مسولان زیربط مواجه شوند!! .. اگر برداشتم درست بوده باشه گفتید به جای عربی
[COLOR=#000000]اینجاست که یک مشکل رو که پیدا می کنی دنبالشه که می گیری که سرشو پیدا کنی
[COLOR=#000000]آخه حتی یک معلم عربی که وارد می شه حتی این کار رو نمی کنه که به بچه هایی که تجربه بسیار پائینی دارند ، به نوعی اومدن که بدونن . اومدن که دانش رو بیاموزند بگه که :
[COLOR=#000000]حالا که شما اومدید سر این کلاس چرا اومدید، جرا اصلاً باید این زبان رو یاد بگیرید
جالب اینجاست که باید شک کرد که اصلاً خود معلم این رو می دونسته ( که دقیقاً بدبختی هم اینجاست )بعد این افراد دارند دانش رو از چه کسی می آموزند ... بعد نتیجه اش چی میشه ؟ بعد این دانش آموز میشه دانشجو ... دانشجو هم باید دیگه خودش بره دنبال دانش
[COLOR=#000000]یک جورایی قاعده این بوده که 12 سال تحصیلی دانش آموختی ... حالا بقیه اش خودت برو دنبال کسب دانش بیشتر
[COLOR=#000000]اما آیا اصلاً چنین سیری طی شده است ... آیا اصلاً هدف های اونچه داریم انجام می دیم رو به همون گفتن تو اون 12 سال ... اگه گفتن پس چرا نتیجه نداده ... اگه نتیجه داده پس چرا اونقدر کم ... آخه مشکل کجاست ؟ چرا؟
[COLOR=#000000]نباید این کشور با این پشتوانه اعتقادی که داره با این آموزه ها و ..... نشر علم هم داشته باشه ....؟؟؟
[COLOR=#000000]چرا اکثر اون کتاب هایی که مثلاً ترجمه نیست فقط یک جمع آوری دست و پا شکسته است ( که تازه خیلی متبحر باشه یک نظریاتی می نویسند که کار رو خراب تر می کنه و به نوعی متن اصلی رو بخونیم سنگین تریم )
[COLOR=#000000]چرا اگه بخوام درس درست و حسابی یادبگیرم باید ترجمه بخونم منظورم تبادل علم نیست (کشور های مختلف با یکدیگر ) اون بسیار هم مفید و لازم است بلکه منظورم وضعیت حاکم در حال حاضر است
[COLOR=#000000]اینجاست که به این می رسیم که تنها راه اینه که ترجمه کنی، پس باید زبان بلد باشی، پس چرا زبان بلد نیستی، به خاطر این که تو مدرسه به جای یاد دادن زبان عربی باید وقت بیشتر رو اینگلسی ، آلمانی و .... می ذاشتیم پس چرا رو عربی گذاشتیم . چون قرار بود
من که به این نتیجه رسیده ام که در.... اگه بخوای واقعاً چیزی یادبگیری خودتی و خودت و همت و تلاش خودت و روی مسائل دیگه نباید هیچ حسابی باز کرد به قولی تجربه این رو به بهم ثابت کرده است.( فکر کنید یک مقاله از یک پزوهشگر ایرانی می خوای هزار دنگ و فنگ داره اونوقت خیلی ساده تر پژوهشگران کشورهای بیگانه در اختیارت می گذارند بدون منت و ...)این یعنی ذکات علم نشر شه دیگه اون یعنی احتکار .... درس تقویت همت و اراده می گیره با این وضعیت هایی که میبینه هر حال: آقا پارسا حق می دم این قصه سر دراز دارد ، این خانه از پای بست ویران است . متأسفانه ...
[COLOR=#000000]متأسفانه در دنیای تناقض ها سیر می کنیم [COLOR=#000000]ارزش شده ضد ارزش
[COLOR=#000000]اما قانون جنگل حاکم ( یعنی چی ؟ یعنی این که هر کی زرنگ تر باشه برده ... یعنی این که هر کی بتونه پارتی همچین باحال تری داشته باشه موفق ... یعنی اینکه هر کی بتونه بیشتر چاپلوسی کنه می ره قدم بعدی ...

اینکه این ها شده ارزش
ارزش ها شده ضد
داشتن صداقت تو کار تو درس تو هدفت .... جالب اینجاست کسی که داشته باشه می گن بابا این رو ول کن این که شوته ...
خلاصه قضیه اینه که هر کاری شده پشتش یک هدفی بوده اما وقتی به هدفش نرسه بودن اون میره زیر سوال و...... از همه دوستان عذر می خوام اگه سرشون رو درد آوردم .
یک زمانی بی حرمتی به قشر معلمین و بقیه اقشاری که مجبور شدم اسم ببرم نشود مطمئناً هم خوب است هم بد من در مورد [COLOR=#92d050]آنچه می بینم صحبت و امیدوارم اینقدر احساس آزادی در بیان عقایدم غلط نباشد در نهایت اینکه تمام این برداشت ها زائیده افکارم و استدلال هام بود حالا باز اگز نیاز به اصلاح داره با گوش جان شنوا هستم و پذیرای هر انتقاد منطقی برای اصلاح افکارم می باشم .
==============================================
و دیگر سوالاتی :
باز هم از توجهتون سپاسگزارم

- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
Mohammad 1985 نوشته شده:سلام !
درود من بر شما محمد اقای گرامیو شرمنده به خاطر دیر شدن جواب ها(امان از ز.ذ بودن و مقدم دانستن حق خانم ها بر اقایان)!!
![]()
بازم درگیری و من بازم نمی تونم حمله کنم ! به شدت درگیرم ! اما در مورد گفته سامان در مورد سال 82 و جنگ عراق و آمریکا یک بار که هواپیماهای آمریکایی با آرایش جنگی به سمت ایران میان بلافاصله از پایگاه سوم ( پایگاهای دیگه رو نمی دونم ) هواپیماها بلند میشن و برای نبرد حرکت می کنن و با برگشت آمریکایی ها اونها هم بر میگردن اما در جریان جنگ بارها هواپیماهای آمریکایی در پایگاه سوم شکاری همدان فرود اومدن ! ( حالا به دلیل نقص فنی یا کمبود سوخت و یا موارد دیگه ) اما متاسفانه الان یکی از دلایل ضعف نیروی هوایی کمبود ساعات پرواز هست .
واقعا این قضیه فرود جنگنده های امریکایی در خاک ایران صحت داره....!!?
اما در مورد نوشته میلاد من هرگونه اعتیاد رو تکذیب می کنم ! هنوز بعد از گذشت 3 ماه از شروع بیماری پدرم هنوز پزشکان نفهمیدن چه بیماریه ! و هر چی آزمایش بوده گرفتن ! و حتی اشتباهی زحمت کشیدن بعضی آزمایشات رو دوباره گرفتن !و متاسفانه بیماری پیش رونده هست . در صورت ادامه این روند قطعا روی گزینه خارج از کشور فکر خواهیم کرد که اصلی ترین گزینه آمریکا و در مرحله دوم آلمان یا انگلیس خواهد بود . البته شانس آلمان بیشتره !
من به نوبه خودم از درگاه ایزد هستی بخش برای سلامتی هر چه زودتر پدر گرامیتان دعا می کنم
[COLOR=#76923c]در مورد اعزام پدرتون از نظر من هیچ کشوری از نظر درمانی مانند امریکا قوی نیست.
بزرگترین مشکل درمانی در المان تشخیص نادرست و بعضا دیر بسیاری از دکتر هاست علارغم داشتن بهترین تجهیزات پزشکی و درمانی
حالا که این همه نوشتم یه سری سوال هم بپرسیم بد نیست !
آلمان خوبه ؟
ایران از نظر پتانسیل خیلی بهتر از المان یا هر کشور اروپایی است ولی افسوس که این بهتر بودن هم چنان در حد بالقوه است!!
رشته تون اساسی مورد علاقه منه !![]()
من هم رشتم رو نسبتا دوست دارم (با وجود کمر شکن بودن ان)هر چند که علاقه اصلی من فلسفه و ادبیات و تاریخ بود که به دلیل مخالفت پدر و مادرم دست از علاقه شستم........!!
گربه های آلمان خوبن ؟
[COLOR=#4f6128]والا همه جای المان که از اصیل و ناز بودن Persian cats تعریف و تمجید می شه................![]()
نظرتون راجع به گربه ها ؟
و ملوس و دوست داشتنی برای بیشتر دختران ولی بی چشم و رو از نظر من!!![]()
نظر گربه راجع به شما ؟
تا وقتی ایران بودم بیشترشون ازم می ترسیدند..............وقتی هم که کودکی شیطون و بازیگوش بودم با تفنگ ساچمه ای داییم همواره در حال شکار گربه..................ولی الان نوعی حس بی حسی نسبت به گربه ها دارم و ارزو می کنم که به زودی از سطح شهر به دل کوه و جنگل و دره برن تا به همدیگه کمتر اسیب بزنیم
مشخصات سیستمتون ؟
نسبتا قدیمی روم نمی شه بگم!!
باید یه لپ تاپ بخرم این بنده خدا دیگه نمی کشه!!
اپراتورتون ؟ در هر دو کشور
ایران از رفیقم که همیشه چند تا خط ایرنسل اضافی تو دست و بالش داره می گیرم و در المان O2
میزان آشنایی با کامی ؟
با ایشون اشنایی ندارم.فرد هستند یا چیز?
نحوه آشنایی با سی سی ؟
به وسیله مقالات پر مغز و کامل استاد رضا در مورد هوانوردی نظامی و مسائل مربوط به ان.
فروردین 1385 پس از مانور معروف ان زمان(پیامبر اعظم یا ضربت ذوالفقار) و بازتاب خبری بزرگ ان در رساه های غربی و بر انگیخته شدن کنجکاوی من...
آیا جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ؟
[COLOR=#4f6128]اگر ان جامعه یکدست گوسفندی باشه بله ولی در صورت یافت شدن دیگر اغلام موجودات با یک موضوع جدید روبرو هستیم!!![]()
آیا باید برای به دست آوردن چیزی چیز دیگری رو از دست داد ؟
لزوما نه ولی در بیشتر موارد این اتفاق می افتد و به نظر من این بیانگر کامل نبودن جریان های مادی است که معمولا در ازای گرفتن چیزی باید چیز معادلی را بدهی!!
تی 72 یا ام یک ؟
مسلما ام یک.کلا به سلاح های روسی (به جز اس 300 و تور ام 2 و سوخو 35 و البته میگ 31) خیلی اعتماد ندارم.چون در بیشتر جنگ ها معمولا مغلوب رقیبان امریکایی خود شده اند.
بهتری فیلمی که دیدی ؟
داخلی : دایی جان ناپلئون
خارجی : فرار از زندان
بهترین فیلمی که ندیدی ؟
Blade Runner
امسال کی قهرمان میشه ؟
به لطف یزدان و بچه ها قهرمان میشه![]()
پس کی اونجا چی کار کنه ؟
کی کجا چی کار کنه!!?
گوشیتون چیه ؟
k800 سونی اریکسون
قدرت یا سرعت ؟
تلفیقی از هر دو یا شاید slowly but surely!!!
سوئد گرمتره یا سویس ؟ چرا !
میگن سویس به هر حال فاصلش تا قطب خیلی کمتر از سوئد هست علارغم قرار داشتن در دامنه های همیشه پر برف الپ
ژن عامل بدبختی کدومه ؟
ژن جهل و تعصب کورکورانه که گاهی از طریق دی ان ای نسل به نسل منتقل می شه البته هنوز اسم علمیش رو پیدا نکردم
تکثیر افسار گسیخته سلولها به چه نتیجه ای منجر میشه ؟
سرطان و شاید مرگ!
آیا حیات میتونه خود به خود به وجود اومده باشه ؟
از دید برخی تئوری های علمی بله ممکن است!
اما علم در حصار زمان و مکان محدود است و همواره تابعی متغیر پس قابل تغییر!
به کدموم شهرهای ایران سفر کردید ؟
اصفهان / اردبیل/کاشان/قم/مشهد/رشت/ساری/نوشهر/استارا/ابیانه/نطنز/لواسانات ......
الان اونجا ساعت چنده ؟
دو ساعت و نیم عقب تر از ایران.اکنون که من دارم به این سوال شما جواب می دم ساعت 3:56 بعد از ظهره
نظرت راجع به :
تهران
تنها شهر ایران که بیش از 2 هفته می تونم درش زندگی کنم و احساس غربت نکنم.
شهری پر از تضاد و جزیره لیبرالیسم ایران............
تبریز
شهر مشروطه.............امیدوارم مردم ان چونان اجدادشان همواره بیدار و اگاه باشند
کرج
شهری که در واقع نباید وجود می داشت!!
شیراز
عشق و حافظ و کنیز ذرتشتی و شراب و ...................
کیش
منطقه ازاد و راکد اقتصادی.............روزگار معاصر...!!
زاهدان
افزایش کینه و مذهب گرایی در دو گوشه شهر...............
همدان
الوند استوار
هگمتانه و ارامگاه پورسینا................
اصفهان
کاسب های گرون فروش دور میدان نقش جهان
اهواز
پل فلزی قدیمی اهواز روی کارون..............یادگار هیتلر و برادر های نازی.....
ژنتیک
سخت ولی شیرین...............
زیست شناسی
شیرین ولی تا حدودی ملال اور و زمان بر...............
محیط زیست
علاقه نخستین من در میان تمامی مسائل و مهمترین دغدغه انسانی و ذهنی من در این روزگار جفای انسانها به این مظلوم همیشه سخاوتمند...!!
نانوتکنولوژی
پدیده علمی این قرن!
سیاهچاله
تخصص صدف خانم!!
رابطه اف4 فانتوم نیروی هوایی آلمان با ECU خودروهای انژکتوری تولید شده در فرانسه در سال 2005 چیه ؟
مثل رابطه موتور ملی با هواپیمای صاعقه!!
امکان وجود حیات فرازمینی چقدر هست ؟
در هر صورت غیر ممکن نیست هر چند در محدوده ذهنی من قرار نمی گیره!!
امکان وجود حیات هوشمند فرازمینی چقدر هست ؟
باز هم سوالی در محدوده کاری صدف خانم..................!
سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت آتشی بود در این خانه که کاشانه بسوخت
تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت
یعنی چی ؟
یعنی هیچ شدن و فنا شدن از خود در راه معشوق و در استانه مقام الوهیت و یا شاید لغزشی بزرگ و افتادن در دره ای عیق سرشار از تاریکی و..............مهم اینه که حسش کرد......
و دیگر هیچ !
.......................................
تا درودی دگر بدرود......
[External Link Removed for Guests]
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

- تماس:
1 شما به دلیل تاخیر در جواب و عدم رعایت نوبت طبق قوانین ایالتی آلمان به 3 سال حبس تعزیری و پرداخت 30000 یورو جریمه محکوم میشد ! و همچنین به جرم زن ذلیلی به پرداخت 6000 یورو و همچنین به سه سال زندگی مجردی در بدترین نقطه دنیا ( آمریکا ) محکوم میشید !
2 شما به دلیل تاخیر در جواب و عدم رعایت نوبت طبق قوانین کشور به 689 ضربه شلاق 234 سال زندان و 7 بار قصاص و طبق حکم دادسرای نظامی به اخراج از سنترال کلوپ و همچنین 3 سال تبعید به بهتریم نقطه دنیا ( روسیه ) میشد . ضمنا به دلیل زن ذلیل بودن توسط دادگاه کشور سه سال از ازدواج مجدد محروم میشید .
و همچنین به دلیل جرائم ذکر شده در بالا به صورت غیابی برای شما در دادگاه عربستان حمکی بدین شرح صادر گردیده :
3 بار سنگسار در ملا عام !
2 بار سنگسار در بیابانهای برهوت عربستان در ظهر و با سنگهای بسیار ریز !
پرتاب از ارتفاع 900 متری
بریدن هر دو دست از بازو
بریدن یکی از پاها
کور کردن یک چشم
و 20 سال زندگی در بیابانهای ریاض و حومه ! ( حومه در عربستان تا شعاع 400 کیلومتری گفته میشه ! )
3 بله قضیه فرود برادران آمریکایی در خاک ما صحت داره .
4 همونطور که خودم گفتم آمریکا گزینه اول برای اقدام پزشکی بود .
5 یعنی رشته شما از شغل من کمرشکن تره ؟ شغل من جابجایی بار هست ( کیسه سیمان بار کامیون میزنیم ! )
6 کامی همون کامپیوتر هست
7 در مورد سلاحهای روسی با شما موافقم
8 به نظرت بعد از پیروزی کودتا در سنترال اعضای شورای مخوف نظارت رو در داخل کشور محاکمه کنیم یا بدیم دادگاهای بین المللی ؟
9 بازم که شما اشتباه کردید ! شما از کجا فهمیدید منظور من از قهرمانی امسال چی هست ؟ چرا افراد چیزی رو که خودشون فکر می کنن می فهمن ؟ البته این رو بروبچ روانشناس سایت یعنی همون سه تفنگ دار معروف باید نظر بدن .
البته خیالت راحت باشه امسال ابومسلم شاید قهرمان بشه و پرسپولیس نمیشه !
10 اینترنت بدون سانسور حال میده ؟
11 رابطه اف4 فانتوم نیروی هوایی آلمان با ECU خودروهای انژکتوری تولید شده در فرانسه در سال 2005 چیه ؟ رابطه این دو خیلی سادست ! هر دو ساخته دست بشر هستن ! همیشه جواب سخترین سوالات سخترین پاسخها نیست !
12 بر خلاف نظر شما به نظر من احتمال حیات فرا زمینی بسیار بالاست هر چند ممکنه بسیار ابتدایی باشه ولی حیات هوشمند بحثش یه چیز دیگه هست البته یکی از تئوری های پیدایش حیات روی زمین اومدن اون از فضا به زمین هست .
13 امکان وجود حیات هوشمند فرازمینی چقدر هست ؟ البته این سوال بیشتر به تخصص زیستی و زیست شناسی میخوره تا فیزیک و ستاره شناسی
نتیجه اخلاقی : سوال رو نپیچونید !
14 به نظرت فرضیه های پیدایش خود به خود حیات چقدر ممکن حقیقت داشته بشه ؟ و آیا خود به خود حیات میتونه به چنین تکاملی دست پیدا کنه ؟
15 دلیل انقراض نسل دایناسورها ؟
16 اختلالات ژنتیکی قابل درمان هست ؟
17 کی میشه برای فردی که مثلا احتیاج به پیوند قلب داره قلبی از بدن خودش ساخت ؟
18 آیا غرب رو به زوال هست ؟
19 اگر آلمان پیروز جنگ جهانی دوم بود دنیا چه تغییری نسبت به الان داشت ؟
20 مغز انسان دارای چند سلول هست ؟
21 نقش بخش هیپوکامپ در مغز چیه ؟
22 یه سوال تخصصی ژنتیکی !
فردی یک ژن معیوب یا ناقص در بدنش داره که به طور مادرزادی به ارث برده که باعث میشه مثلا فرد به بیماری x دچار بشه ! حالا سوالات اینه چرا مثلا این فرد 30 سال از زندگیش رو به طور کاملا سالم زندگی میکنه و تازه در این سن بیماری خودشو نشون میده ؟ مگر ژن ناقص در بدن این فرد نبوده ؟ چرا توی این سی سال خواب بوده ؟ چرا خواهر و برادر این فرد سالمن ؟ و در حالی که هر دو این ژن معیوب رو در بدن دارن هر دو تا آخر عمر این اختلال یا بیماری رو نمیگیرن ؟اصلا چرا یه سری از ژنها باید مغلوب باشن ؟
23 بعد از اتمام تحصیلات پیشنهاد کار دارید از آمریکا و آلمان و از ایران و البته در آمد ایران کمتر هم هست + خیلی از مشکلاتی براتون پیش میاد که خودتون هم میدونید کدوم رو انتخاب میکنید ؟
24 چرا گیاهان عمر بسیار طولانی تری نسبت به جانوران دارن ؟
25 گربه ها نمی تنن شهرها رو ترک کنن ! چون برای زندگی شهری آموزش دیدن ! پس بهتره که به عنوان یه زیست شناس باهاشون خوب تا کنی !
26 چرا سوسکها و گونه های فامیلشون اینقدر مقاوم شدن ؟
27 نزدیکترین گونه شبیه به انسان کدومه ؟
و دیگر هیچ !

2 شما به دلیل تاخیر در جواب و عدم رعایت نوبت طبق قوانین کشور به 689 ضربه شلاق 234 سال زندان و 7 بار قصاص و طبق حکم دادسرای نظامی به اخراج از سنترال کلوپ و همچنین 3 سال تبعید به بهتریم نقطه دنیا ( روسیه ) میشد . ضمنا به دلیل زن ذلیل بودن توسط دادگاه کشور سه سال از ازدواج مجدد محروم میشید .
و همچنین به دلیل جرائم ذکر شده در بالا به صورت غیابی برای شما در دادگاه عربستان حمکی بدین شرح صادر گردیده :
پرتاب از ارتفاع 900 متری
بریدن هر دو دست از بازو
بریدن یکی از پاها
کور کردن یک چشم
و 20 سال زندگی در بیابانهای ریاض و حومه ! ( حومه در عربستان تا شعاع 400 کیلومتری گفته میشه ! )
5 یعنی رشته شما از شغل من کمرشکن تره ؟ شغل من جابجایی بار هست ( کیسه سیمان بار کامیون میزنیم ! )
6 کامی همون کامپیوتر هست
8 به نظرت بعد از پیروزی کودتا در سنترال اعضای شورای مخوف نظارت رو در داخل کشور محاکمه کنیم یا بدیم دادگاهای بین المللی ؟
9 بازم که شما اشتباه کردید ! شما از کجا فهمیدید منظور من از قهرمانی امسال چی هست ؟ چرا افراد چیزی رو که خودشون فکر می کنن می فهمن ؟ البته این رو بروبچ روانشناس سایت یعنی همون سه تفنگ دار معروف باید نظر بدن .
11 رابطه اف4 فانتوم نیروی هوایی آلمان با ECU خودروهای انژکتوری تولید شده در فرانسه در سال 2005 چیه ؟ رابطه این دو خیلی سادست ! هر دو ساخته دست بشر هستن ! همیشه جواب سخترین سوالات سخترین پاسخها نیست !
12 بر خلاف نظر شما به نظر من احتمال حیات فرا زمینی بسیار بالاست هر چند ممکنه بسیار ابتدایی باشه ولی حیات هوشمند بحثش یه چیز دیگه هست البته یکی از تئوری های پیدایش حیات روی زمین اومدن اون از فضا به زمین هست .
13 امکان وجود حیات هوشمند فرازمینی چقدر هست ؟ البته این سوال بیشتر به تخصص زیستی و زیست شناسی میخوره تا فیزیک و ستاره شناسی
نتیجه اخلاقی : سوال رو نپیچونید !
14 به نظرت فرضیه های پیدایش خود به خود حیات چقدر ممکن حقیقت داشته بشه ؟ و آیا خود به خود حیات میتونه به چنین تکاملی دست پیدا کنه ؟
21 نقش بخش هیپوکامپ در مغز چیه ؟
فردی یک ژن معیوب یا ناقص در بدنش داره که به طور مادرزادی به ارث برده که باعث میشه مثلا فرد به بیماری x دچار بشه ! حالا سوالات اینه چرا مثلا این فرد 30 سال از زندگیش رو به طور کاملا سالم زندگی میکنه و تازه در این سن بیماری خودشو نشون میده ؟ مگر ژن ناقص در بدن این فرد نبوده ؟ چرا توی این سی سال خواب بوده ؟ چرا خواهر و برادر این فرد سالمن ؟ و در حالی که هر دو این ژن معیوب رو در بدن دارن هر دو تا آخر عمر این اختلال یا بیماری رو نمیگیرن ؟اصلا چرا یه سری از ژنها باید مغلوب باشن ؟
23 بعد از اتمام تحصیلات پیشنهاد کار دارید از آمریکا و آلمان و از ایران و البته در آمد ایران کمتر هم هست + خیلی از مشکلاتی براتون پیش میاد که خودتون هم میدونید کدوم رو انتخاب میکنید ؟
25 گربه ها نمی تنن شهرها رو ترک کنن ! چون برای زندگی شهری آموزش دیدن ! پس بهتره که به عنوان یه زیست شناس باهاشون خوب تا کنی !
و دیگر هیچ !

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- تماس:
naghme نوشته شده: درودی مجدد به دوستان![]()
وقتتون به خیر و خوشی و صمیمیت باشه همراه با![]()
عالی بود و با تمام جزئیات![]()
یاد بگیرند به خصوص آقایون لازم میشه ها ... ما که بلدیم .!!!...فکر کن قرمه سبزی جاافتاده ...
![]()
درود دگربار من بر شما بانو نغمه
خواهش می کنم.به هر حال به قول دوستان هم بند غربت نشین این سالهای غربت حداقل یک اشپز باشی ز.ذ از ما می سازه.................![]()
[COLOR=#000000]دوست گرامی صحبت هاو دیدگاه شما متیناما :
[COLOR=#000000]می دونید از یک دیدگاه دیگه هم می شود به این قضیه نگاه کرد![]()
[COLOR=#000000]از جمله :
من کاملا متوجه بیانات متین شما هستم(ولی مشکل من همواره ساده تر و البته کلی تر دیدن مسائل می باشد)ولی منظور من از انسجام پیوسته ترین و کامل ترین ان بود ..............انسجامی کلی که حتی شامل حال انسان هم می تواند شود ولی مستلزم ریاضت کشیدن ها و اموختن های بیشتر و بیشتر است.
به هر حال در صورت همسو بودن ابعاد وجودی انسان با یکدیگر جاده موفقیت بیشتر و بیشتر هموار است...............ولی چه محشر است ان روزی که در خود حس کنیم که دیگر این انسجام (بین ابعاد وجودی تشکیل دهنده ان)قابل حس نیست یا به قولی بهتر دیگر تمامی ابعاد ان قابل تشخیص و جدا شدن از هم نیستند و به نوعی با هم یکی شدند................من این را کمال انسجام و در واقع یکی از اخرین مراحل برای کمال نهایی یعنی مقام الوهیت می دانم.
انسجام با عالم درون و بیرون...............................![]()
[COLOR=#000000]چرا اکثر اون کتاب هایی که مثلاً ترجمه نیست فقط یک جمع آوری دست و پا شکسته است ( که تازه خیلی متبحر باشه یک نظریاتی می نویسند که کار رو خراب تر می کنه و به نوعی متن اصلی رو بخونیم سنگین تریم )![]()
من که به این نتیجه رسیده ام که در.... اگه بخوای واقعاً چیزی یادبگیری خودتی و خودت و همت و تلاش خودت و روی مسائل دیگه نباید هیچ حسابی باز کرد به قولی تجربه این رو به بهم ثابت کرده است.( فکر کنید یک مقاله از یک پزوهشگر ایرانی می خوای هزار دنگ و فنگ داره اونوقت خیلی ساده تر پژوهشگران کشورهای بیگانه در اختیارت می گذارند بدون منت و ...)این یعنی ذکات علم نشر شه دیگه اون یعنی احتکار .... درس تقویت همت و اراده می گیره با این وضعیت هایی که میبینه هر حال: آقا پارسا حق می دم این قصه سر دراز دارد ، این خانه از پای بست ویران است . متأسفانه ...![]()
در این زمینه خواست و ارزوی من این است که ای کاش مانند مدارس کشورهای غربی این مسئله رو بر عهده خود دانش اموز می گذاشتند که شمای نوعی به چه زبانی علاقه دارید و خواستار یاد گیری ان هستید................!!
ان وقت من نوعی داغ زبان زیبای فرانسه این چنین بر اعماق دلم نمی ماند...............و خواستار یادگیری ان در سن 25 سالگی نبودم!!!(علارغم داشتن کوهی از دغدغه ها..............).
سوال من همیشه این بوده و هست................اخه گناه من پارسا چیست که هیچگاه علاقه ای به فرهنگ و زبان عربی نداشته ام(علارغم ردیف کردن کلکسیونی از نمره های 20 در درس قران و دینی و عربی........در کارنامه دوران تحصیل!!!).
ای کاش و ای کاش روزی بیشتر به ارزوها و امال شخصی افراد ارزش نهاده شود چرا که سیستم باید و نباید تنها باعث هدر رفتن و نابودی استعداد ها می شود و باعث می شود امثال پارساهای علاقه مند به فلسفه و فرانسه و صادق هدایت و سارتر و کافکا....................سر از دنیایی دیگر دراورند که امال ارزوهایشان نبوده است ..............!![COLOR=#000000]متأسفانه در دنیای تناقض ها سیر می کنیم
[COLOR=#000000]ارزش شده ضد ارزش
[COLOR=#000000]اما قانون جنگل حاکم ( یعنی چی ؟ یعنی این که هر کی زرنگ تر باشه برده ... یعنی این که هر کی بتونه پارتی همچین باحال تری داشته باشه موفق ... یعنی اینکه هر کی بتونه بیشتر چاپلوسی کنه می ره قدم بعدی ...![]()
![]()
اینکه این ها شده ارزش
ارزش ها شده ضد
دقیقا با شما موافق هستم..................امیدوارم قبل از اینکه خیلی دیر شود به خودشان ایند کسانی که هنوز در خواب خرگوشی به سر می برند........................
خلاصه قضیه اینه که هر کاری شده پشتش یک هدفی بوده اما وقتی به هدفش نرسه بودن اون میره زیر سوال و...... از همه دوستان عذر می خوام اگه سرشون رو درد آوردم .یک زمانی بی حرمتی به قشر معلمین و بقیه اقشاری که مجبور شدم اسم ببرم نشود مطمئناً هم خوب است هم بد من در مورد [COLOR=#92d050]آنچه می بینم صحبت و امیدوارم اینقدر احساس آزادی در بیان عقایدم غلط نباشد
در نهایت اینکه تمام این برداشت ها زائیده افکارم و استدلال هام بود حالا باز اگز نیاز به اصلاح داره با گوش جان شنوا هستم و پذیرای هر انتقاد منطقی برای اصلاح افکارم می باشم .
خواهش می کنم به قول معروف:
جانا سخن از زبان ما می گویی==============================================
و دیگر سوالاتی :
کمترین اعتقادی به چنین شخصیت هایی نداشته و ندارم ,جز در پاره ای موارد در تاریخ باستان و صرفا عده ای محدود از مصلحان و رهبران مقتدر و میهن پرست( کوروش کبیر یا نادر شاه افشار و یا شاه عباس.....)
به شخصه در عصر معاصر احتیاج به چنین رهبرانی را دیگر لازم نمی دانم.چرا که انسان خرد گرا و تکوین یافته امروز بیشتر
به نوعی مفاهیم و خواستگاه و نظرات بر امده از درون جامعه و اقشار تشکیل دهنده ان نیاز دارد تا عوامر و یا فرمایشات ملوکانه یک فرد و یا حتی او و دایره اطرافیانش!!![]()
در عصر معاصر چنین رهبرانی بر چیزی جز نوعی بت پرستی مدرن و دور شدن ان جوامع از ارزش های الهی و انسانی دامن نمی زنند!!
حتی اگر خودشان نخواهند بوسیله گروهی (که من انان را مگسان همیشه حاضر دور...... تاریخ می خوانم) دیر یا زود به بتی حتی بزرگتر از روح حاکم بر نظام هستی تبدیل می شوند!!![]()
من به نوعی رهبری نمادین(بدون هیچ نوع قدرت سیاسی و....)مرتبط با تاریخ و فرهنگ ان کشور تا حدودی اعتقاد دارم.در واقع کشوری با حاکمیتی مبتنی بر ارزش های لیبرالیسم و دموکراسی ولی با نماد و سمبلی تاریخی (در واقع همان عدم مداخله)که بیانگر تمدن تاریخی ان است(مانند انگلستان یا کشورهای اسکاندیناوی...)
گذشته گان هوشمند ما نیز سعی در انجام این کار با انقلاب بزرگ مشروطه داشتند هر چند به دلایلی که اکنون صفحات اندوهناک و حسرت انگیز تاریخ شده اند این حرکت تا به امروز عقیم مانده است................!!
باز هم از توجهتون سپاسگزارم![]()
بسیار سپاسگزار و ممنون بابت لطف همه جانبه شما
به شخصه از بیانات هوشمندانه و روشنفکرانه شما بانوی ایرانی بسیار استفاده و محظوظ شدم
همواره پیروز و سربلند و سبز باشید![]()

- تماس:
Mohammad 1985 نوشته شده:1 شما به دلیل تاخیر در جواب و عدم رعایت نوبت طبق قوانین ایالتی آلمان به 3 سال حبس تعزیری و پرداخت 30000 یورو جریمه محکوم میشد ! و همچنین به جرم زن ذلیلی به پرداخت 6000 یورو و همچنین به سه سال زندگی مجردی در بدترین نقطه دنیا ( آمریکا ) محکوم میشید !
نخست درود....................
پرتاب از ارتفاع 900 متری
بریدن هر دو دست از بازو
بریدن یکی از پاها
کور کردن یک چشم
من همه این مجازات های بی رحمانه رو برای دفاع از حقوق زنان کشورم می پردازم!!
حتی در فضای مجازی...................
عجبا غریبا........................ پس این امریکایی ها اینقدر هم که می گن با ما دشمن نیستند.........!!
من هم موافقم.......................
این که شغل رویایی منه!!
اگه میشه جاهامون رو با هم عوض کنیم!
6 کامی همون کامپیوتر هست
عجب!!
پس 8 سالی هست که در خدمتشم!
پس فقط من تنها نیستم که نداشتن سلاح های روسی (جز اس 300 و بوک 2 و تور ام 2 و البته سوخو 35 و میگ 31 که هیچ کدومشو به ما نمی دن این نامردهای ودکا خور!!)رو از داشتنشون بهتر می دونم...!!
عفو عمومی و برقراری اشتی ملی!!
ولی شورای مخوف نظارت دیگه باید جاش رو به همه پرسی عمومی در انجمن بده!!
البته حالا حالا ها تا پیروزی در کودتا کار داریم!!
فقط بعد از اون بزارید من همیشه با .............. بنویسم و درخواست تغییر رنگ ازم نداشته باشید!!
خب دیگه!!
امان از دو اتیشه بودن!!
میگن تعصب چشمای ادم رو کور می کنه همینه!!
بد جور!!
مخصوصا اگر ADSL 4 Mb هم باشه!!
خدا ایشالا هر چه زودتر نصیب همه هموطن ها کنه!!
خوب جواب من هم خیلی ساده بود!
و البته هم جنس خود سوال مطرح شده!!
جالبه!
یه زمانی که کودکی بیش نبودم از این جور فیلم ها زیاد نگاه می کردم ولی الان کمتر به این موضوعات فکر می کنم.
بنده خداها اگر وجود هم داشته باشن خب دارن یه جایی زندگیشون رو می کنن!!
امیدوارم هر جا که هستند سبز باشن!!
نتیجه اخلاقی : سوال رو نپیچونید !![]()
بسیار کم از دید من!
اگر هم باشند 100% هوشمند تر از ما خواهند بود...............و این یعنی جنگ ستارگان!?
البته IQ من خیلی پایین تر از این حرفاست که بخوام چیزیو بپیچونم!!
بیشتر توسط دیگران پیچونده می شم!
14 .به نظرت فرضیه های پیدایش خود به خود حیات چقدر ممکن حقیقت داشته بشه ؟ و آیا خود به خود حیات میتونه به چنین تکاملی دست پیدا کنه ؟
از نظر علمی که نظریاتی مثل داروین قابل دفاع هستند! ولی تا کی من نمی دونم!!?
علم با گذر زمان همواره تغییر کرده و تغییر نیز خواهد کرد!!
نداشتن هوشی که من و شما داریم...................!!
هنور نه به ان صورت.................ولی قابل پیشگیری..........!
سال های سال طول خواهد کشید...............چرا که کشت تک تک بافت های قلب از شریانها تا بطن و..............بسیار طاقت فرسا و زمان بر است!
از نظر من ما حداقل 10 سال تا ان روز فاصله داریم..............
اصلا و ابدا!!
من که طی این 4_5 سال بودنم در این دنیای کفر الود جز پیشرفت چیز دیگه ای ندیدم!!
البته یادمون نره که در المان کل کشور تنها و تنها توسط 10% از کل جمعیت یا به عبارتی نخبگان ان اداره می شه!!
بیش از 50%جمعیت به نوعی ول معطل هستند!! دنبال الکل و نایت کلاب و ...................!!
واقعا نمی شه تصور کرد!!
فقط دوست داشتم که این هیتلر این جماعت کمونیست روس رو از بیخ و بن نابود می کرد تا اون 6 میلیون یهودی بد بخت بینوای بیشتر لهستانی تبار رو!
ولی اینو می دونم که هیتلر عاشق موی بلوند و چشم ابی بود..................!!
دیگه سر بقیه مردم دنیا چی می خواست بیاد فقط : الله اعلم!!
بی نهایت....................!!
با اجازتون من اینجا یه pause به خودم بدم و بقیه سوالات رو بعدا بهشون بپردازم.
الان ساعت از 2 نصفه شب گذشته و من تازه ساعت 12 رسیدم خونه!!(نایت کلاب نبودما!! با یه سری از پیرمرد ها و پیرزن های المانی نشست ماهانه داشتیم(بحث مذهبی))
خیلی خستم.کل روز بیرون بودم!
باز هم میام خدمتتون
تا بعد..........................

- تماس:
اخرین درود 
در پایان سبزترین درود های خودم رو تقدیم همه شما دوستام می کنم.چه کسانی که نسبت به پندار, گفتار و رفتار من اعتراض و نوعی انتقاد دارند و چه کسانی (به ویژه ارسام عزیزم)که هر روز با پیام های خصوصی و ابراز لطف خودشون من رو شرمسار می کنند!
از میلاد گل و گلاب هم کمال سپاس و تشکر رو دارم که علارغم مشکلات شخصی فراوان به عشق هم وطن هات فضا و محیط سنترال و دیگر سایت ها............. رو سرشار از گرما و صمیمیت و شادی می کنی!
برای ایران و ایرانی تنها بهترین ها و سبزترین ها رو
تا درودی دگر............................................بدرود

چند تا سوال باقیمانده!بیا جواب بده تو دل محمد نمونه! با صندلی هم وداع کن!
شرمنده میلاد جان.
فکر کردم زمان صندلی داغ تموم شده و می خواستم بقیه سوال ها رو تو pm به محمد عزیز جواب بدم.
[/quote]
21نقش بخش هیپوکامپ در مغز چیه ؟
البته من خیلی زیاد با مفاهیم نویرولوگی اشنایی ندارم(هر چند به اونها علاقه دارم)
ولی تا اونجا که می دونم مسایل عدیده ای با بخش هیپوکامپ مغز در ارتباط هستند(به خصوص بخش حافظه و برخی تشنج ها) که اگر حوصله داشته باشی این مطلب نسبتا کامل و واضح بر گرفته از همشهری رو می تونی بخونی.
هيپوكامپ چيست؟
دکتر سهیل صالحی:
چند لحظه صبر كنيد و بهياد بياوريد كه روز گذشته چه اتفاقاتي براي شما افتاده است؟
تصاوير و صداها در ذهن شما جرقه ميزنند. مردمي كه با آنها صحبت كرده ايد. جاهايي كه رفته ايد. غذاهايي كه خورده ايد. هر صحنه با اشارهاي صحنهاي ديگر را به ذهنتان ميآورد. و باعث ميشود يك چرخي در خاطرات آن روز بزنيد. حالا از خودتان بپرسيد از كجا مطمئن هستيد آن خاطرهها را درست همانطور كه روي دادهاند به ياد ميآوريد؟ و از كجا ميدانيد چيزي را تغيير ندادهايد يا جعل نكرده ايد؟ سؤال ابتدا احمقانه بهنظر ميرسد.
شما يقينا آنجا بوده ايد. اما چه چيزي در اين تصاوير هست كه رخداد آنها را براي شما معتبر و قابل اعتماد ميسازد؟ تلاش كنيد يك خاطره كاملا نادرست را به روز خود الصاق كنيد. مثلا فكر كنيد به يك جشن رفتهايد. شما ميتوانيد آن را مجسم كنيد ولي واقعي بهنظر نميرسد چرا؟
براي قرنها ساختار حافظه يكي از چالش برانگيزترين رازهاي روان شناسي بود و بهنظر ميرسيد اين كلاف سر در گم كه افراد زيادي از فلاسفه و عصب شناسان براي باز كردن گره آن نظريهها ساخته بودند گشوده نخواهد شد. اما شناخت اتفاقي عملكرد يكي از نواحي دخيل در حافظه كه هيپوكامپ ناميده ميشود راز را از پرده بيرون انداخت و بدين ترتيب آشكار شد كه بين حافظه و بعضي قسمتهاي مغز ارتباط تنگاتنگي وجود دارد.
كسي نميتوانست حدس بزند وقتي در سال 1953 «اچ ام» 27 ساله به بيمارستان ميرفت تا بهعنوان آخرين راه حل براي خلاصي از دست تشنجهاي ويرانگري كه به آن دچار بود تحت عمل جراحي مغز قرار گيرد بهزودي پرده از روي يكي از بزرگترين رازهاي مغز انسان كنار خواهد رفت. راز اينكه حافظه و خاطرات ما چگونه شكل ميگيرند؟
«اچ ام»(به خاطر حفظ اسرار پزشكي بيماران به اين نام خوانده ميشود) در 16سالگي نوجوان باهوش و سرزندهاي بود كه هوشي بالاي سطح متوسط داشت. اما درست در روزي كه تولد 16سالگي اش را جشن ميگرفت نخستين حمله بزرگ صرع براي او اتفاق افتاد. تشنجها به تدريج افزايش پيدا كردند بهطوريكه در 27 سالگي هر هفته بيش از 11 بار دچار تشنج ميشد.
بهنظر ميرسيد ديگر داروهاي موجود در آن زمان قادر به كنترل بيماري او نباشند. براي «اچ ام» وضعيت بغرنجي پيش آمده بود. او ديگر نميتوانست به تنهايي بيرون برود يا اينكه شغلي براي خودش دست و پا كند. به همين دليل دكتر ويليام اسكاويل پيشنهاد انجام يك جراحي مغزي را به «اچ ام» ارائه كرد. اسكاويل با بررسي تشنجهاي «اچ ام» به اين نتيجه رسيده بود كه اين تشنجها مربوط به اختلالات الكتريكي قسمتهايي از قشر مغز است كه در دو طرف و نزديك گوشها قرار دارند و اصطلاحا لوب تمپورال ناميده ميشوند و براي درمان چارهاي نبود جز اينكه اين نواحي برداشته شوند. در سال 1953 تكههايي از هر دو لوب تمپورال دو طرف مغز برداشته شد. تشنجها هرگز ديگر بر نگشتند اما در كمال شگفتي مشكل غيرعادي ديگري بروز كرد.
در نزديكي لوب تمپورال مغز ناحيه كوچكي وجود داشت كه تا آن زمان كارش شناخته نشده بود و چون ظاهر آن شبيه اسب دريايي بود هيپوكامپ ناميده ميشد. دكتر اسكاويل در هنگام جراحي چارهاي نداشت جز اينكه هيپوكامپ را هم تخريب كند. اما اين كار روي «اچ ام» اثرات آشكاري گذاشت. از سال 1953 به بعد «اچ ام» ديگر قادر نبود چيزهاي جديدي را كه برايش اتفاق ميافتاد به خاطر بسپارد. هر زماني كه پزشكان به ملاقاتش ميآمدند مجبور بودند از نو خودشان را معرفي كنند زيرا او نميتوانست آنها را به ياد بياورد. اگر كسي با او صحبتي ميكرد و در اين حين يك صداي بلند مانند به هم خوردن در حواسش را پرت ميكرد او ديگر نميتوانست به خاطر بياورد درباره چه موضوعي حرف ميزدند.
با آزمايشهاي دقيقتر روانشناسي مشخص شد كه او چه تواناييهايي را از دست داده است. حافظه بلندمدت او مشكلي پيدا نكرده بود چون ميتوانست جزئيات مختلفي از جواني خود را به ياد بياورد. حافظه كوتاه مدت او هم مشكلي نداشت چون ميتوانست شماره تلفني را كه به او ميگفتند بعد از 30 ثانيه تكرار كند. اما مشكل اينجا بود كه وقتي بعد از چند دقيقه از او ميخواستند آن شماره تلفن را دوباره بگويد او هيچچيز به ياد نميآورد؛ حتي نميتوانست به ياد آورد كه روانشناسان از او خواسته باشند چيزي را حفظ كند. در حقيقت چيزي كه او از دست داده بود توانايي تبديل حافظه كوتاه مدت به بلندمدت بود. او وقايع زندگي روزانه اش را با همان سرعتي كه اتفاق ميافتادند فراموش ميكرد.
بررسيهاي دقيقتر روي «اچ ام» نشان داد كه هيپوكامپ روي شكل ديگري از حافظه كه حافظه عملي ناميده ميشود نقش چنداني ندارد. مثلا «اچ ام» با انجام تمرينات ميتوانست دوچرخه سواري ياد بگيرد بدون اينكه به ياد داشته باشد روزهاي قبلي براي ياد گرفتن اين مهارتها تمرين كرده است. به عبارت ديگر «اچ ام» نشان داد كه تا آنجا كه به مغز مربوط ميشود به خاطر آوردن چيستي وقايع مشابه به ياد آوردن چگونگي آنها نيست.
«اچ ام» 50 سال پس از جراحي هنوز در جهان خاص خودش به سر ميبرد تلويزيون نگاه ميكند و گاهي جدول حل ميكند اما نميتواند دوست جديدي داشته باشد. افراد بيشتر از چند دقيقه در يادش نميمانند. خبر مرگ مادرش براي لحظاتي او را عميقا متاثر كرد و باز به سرعت از ياد رفت. او هنوز فكر ميكند 27 ساله است و به همين خاطر هر وقت در برابر آينه ميايستد يكه ميخورد.
تولد و مرگ در هيپوكامپ
مدتها تصور ميشدكه پس از يك دوره كوتاه در بچگي مغز انسان توانايي تقسيم سلولي را از دست داده و ديگر نميتواند سلولهاي عصبي جديد بسازد. اما اكنون ميدانيم كه حداقل هيپوكامپ خلاف اين قاعده عمل ميكند و نورونهاي اين ناحيه پيوسته در حال مرگ و زايش هستند. يافتههاي جديد حاكي از آن است كه اين فعل و انفعال سلولي هيپوكامپ از شكل رفتارهاي ما تاثير ميپذيرد. به عبارت ديگر همانطور كه مغز رفتارهاي ما را كنترل ميكند رفتارهاي ما هم ميتواند باعث ايجاد تغييرات در ساختار مغزي شوند.
سالها عصب شناسان در جستوجوي پاسخ به اين سؤال بودند كه چرا استرس براي فعاليتهاي مغزي اينقدر مضر است و اكنون بهنظر ميرسد كه جواب آن بايد در همين ناحيه هيپوكامپ نهفته باشد. ظاهرا استرس مزمن با واسطه مولكولي به نام اينترلوكين ـ1بتا كه در شرايط التهاب و استرس ترشح ميشود باعث مرگ نورونها و پيشگيري از زايش نورونهاي جديد در هيپوكامپ شده و به اين ترتيب توانايي ما براي ايجاد تغييرات و همچنين داشتن خلاقيت براي پيدا كردن روشهايي براي كاهش استرس را از بين ميبرد.اما ورزش كردن از اين نظر در جبهه مقابل استرس است. بهنظر ميرسد چروكيده شدن هيپوكامپ يكي از مهمترين وقايعي است كه با كاهش قواي ذهني بهدنبال افزايش سن و بيماري آلزايمر مربوط باشد و به همين دليل انجام فعاليتهاي مستمر فكري با تحريك زايش سلولي در هيپوكامپ ميتواند جلوي اين فرايند را بگيرد. اما يافتههاي جديد نشان ميدهد كه برا ي جوان نگه داشتن فكر ورزشهاي بدني نيز همين قدر مفيد هستند. اين اتفاق ميتواند به خاطر افزايش جريان خون هيپوكامپ بهدنبال ورزش باشد كه شرايط را براي زايش سلولي بيشتر در اين منطقه فراهم ميكند.
از همين روست كه تحقيقات جديدي كه مدعي هستند هيپوكامپ در افراده افسرده كوچكتر از افراد غيرافسرده است ميتواند اين مطلب را روشن كند كه چرا ورزش كردن و فعاليتهاي بدني به ميزان زيادي اثرات ضدافسردگي دارند.
مغز در خواب حرف ميزند
كساني كه بازيهاي رايانهاي انجام ميدهند چنانچه مدتي بخوابند و دوباره بازي را از سر بگيرند احتمال موفقيتشان بالاتر ميرود. انگار در هنگام خواب دريچه خاطرات روزانه دوباره باز ميشود و مغز از نمايي بزرگتر به آنها نگاه ميكند.
بهنظر ميرسد واقعيت هم جز اين نباشد. در مرحله خواب عميق سلولهاي عصبي هيپوكامپ و قشر مغز در فعاليتهاي الكتريكي پي در پي خاطرات و اتفاقات روز قبل را دوباره به جريان مياندازند و به عبارتي شروع به يك گفتوگوي دروني با هم ميكنند. احتمالا در اين گفتوگو سر صحبت را قشر مغز باز ميكند و در حقيقت از هيپوكامپ ميخواهد خاطرات خام موجود در خود را ارائه كند. به اين ترتيب اطلاعات وقايع اخير كه در هيپوكامپ اندوخته شده براي ذخيره طولاني مدت به قشر منتقل ميشود. اما اين فرايند فقط يك اسباب كشي ساده اطلاعات نيست بلكه يك پردازش سطح بالا و تفسيرگونه است. قشر تلاش ميكند آنچه را در هيپوكامپ ميگذرد منطقي و عقلاني كند، به جهان شكل بدهد و بفهمد چرا و چگونه وقايع رخ ميدهند. به اين ترتيب الگويي از وقايع قابل پيشبيني در مغزمان شكل ميگيرد كه ميتواند ما را در كنترل رفتارهايمان به وقت بيداري راهنمايي كند.
به هر حال برای خیلی از این مسائل هنوز جواب علمی قانع کننده و 100% خاصی وجود نداره.
ولی چیزی که قطعی هست اینه که تمامی این ژن ها در هر صورت قابلیت انتقال به نسل های بعد رو دارند و ممکن هست که اثر اون ها رو در نسل های بعد یا حتی سایر افراد فامیل ببینیم.
خیلی از بیماری ها و نقص های ژنتیکی به مانند یک بمب ساعتی هستند.مثلا همین اچ ای وی سال های سال به صورت غیر فعال وجود داره و حتی وجودش با ازمایشات قابل اثباته ولی ممکنه بستگی به ساختار ایمنی و ژنتیکی فرد بعد از چند هفته یا حتی چند دهه سیستم ایمنی ادم رو از کار بندازه و.......................!!
من این سوال تو رو از چند نفر دیگه هم پرسیدم ولی مثل خودم جواب قانع کننده ای نداشند!!
شاید اگر رشته تخصصی ام ژنتیک محض بود(من بیوتکنولوژی عمومی می خونم خیلی نزدیک به مفاهیم شیمی و تولیدی) بهتر می تونستم از تمامی ابعاد به معما وار موندن سوالت برای دانشمند ها بپردازم.
اگر صادقانه بگم امریکا یا المان رو در کوتاه و میان مدت انتخاب می کنم حتی با شرایط دستمزد کمتر.چرا که تحصیل تنها در این کشور ها کفایت نمی کنه (از نظر شخص من که 2 سال هم در ایران دانشجو بودم کیفیت تئوری دانشگاههای ما هیچ دست کمی از غرب نداره) مشکل کار کردن عملی است با تمامی دانش اموخته شده و در اینجاست که امریکا و المان یک سر و گردن بالاتر از ایران هستند!
بسیار ساده
قابلیت سازش پذیری بهتر که در چگونگی ازدیاد انها یا تغییرات ژنتیکی انها در شرایط متفاوت قابل ملاحظه است
25[COLOR=#000000] گربه ها نمی تنن شهرها رو ترک کنن ! چون برای زندگی شهری آموزش دیدن ! پس بهتره که به عنوان یه زیست شناس باهاشون خوب تا کنی !
البته من اصلا یک زیست شناس نیستم.زیست شناسی تنها بخشی از دایره و زنجیره تشکیل دهنده رشته تحصیلی من در کنار ریاضیات و فیزیک مهندسی,شیمی الی و معذنی و بیوشیمی و مبانی ترمودینامیک و انفورماتیک و..................... رو تشکیل می ده
ولی همواره به عنوان یک مدافع محیط زیست بر این اعتقاد بوده و هستم که دنیای انسانهای مهاجم باید به طور کامل از موجودات و گونه های طبیعی جدا شه!
به خاطر همین دوست داشتم که هر کسی و چیزی سر جای خودش بود! نه جاده 3 بانده وسط پارک ملی گلستان (قدیمی ترین پارک ملی ایران) و نه لشگر موش ها و گربه ها در شهرها!!
امان از هم نشین شدن با انسانهای الوده در شهرها!!
وقتی هر روز با هزاران الاینده قوی و ضعیف مواجه می شی یا محکوم به مرگ هستی یا مقاومت و پذیرش ان الودگی و به ارث بردن ان بوسیله نسل بعدی.....................!!
از نظر شخصی خودم میمون ها و شامپانزه ها!!
هر چند جونور تر از این موجود 2 پا خودش هست!!!
و دیگر هیچ !
و.............................................................
در پایان سبزترین درود های خودم رو تقدیم همه شما دوستام می کنم.چه کسانی که نسبت به پندار, گفتار و رفتار من اعتراض و نوعی انتقاد دارند و چه کسانی (به ویژه ارسام عزیزم)که هر روز با پیام های خصوصی و ابراز لطف خودشون من رو شرمسار می کنند!

از میلاد گل و گلاب هم کمال سپاس و تشکر رو دارم که علارغم مشکلات شخصی فراوان به عشق هم وطن هات فضا و محیط سنترال و دیگر سایت ها............. رو سرشار از گرما و صمیمیت و شادی می کنی!

برای ایران و ایرانی تنها بهترین ها و سبزترین ها رو
تا درودی دگر............................................بدرود

- تماس:
ممنون از اینکه پاسخهای آخر رو دادید معلومه که روش زیاد کار کردید !
در مورد فرود جنگندهای آمریکایی بله این قضیه صحت داره .
در مورد هیپوکامپ یه جورایی مثل رابطه بین رم و هارد میمونه در کامپیوتر در حالی که اطلاعات ارسالی به هارد از رم در وسط راه گم میشن و هیچ چیزی ثبت نمیشه !
ممنون از پاسخهاتون .
در مورد فرود جنگندهای آمریکایی بله این قضیه صحت داره .
در مورد هیپوکامپ یه جورایی مثل رابطه بین رم و هارد میمونه در کامپیوتر در حالی که اطلاعات ارسالی به هارد از رم در وسط راه گم میشن و هیچ چیزی ثبت نمیشه !
ممنون از پاسخهاتون .

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون