بارش شهاب اسدی بامداد 27 آبان در کشور مشاهده می شود
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 3957 بار
- سپاسهای دریافتی: 4418 بار
بامداد روز چهارشنبه 27 آبان در ساعت یک و 5 دقیقه شاهد اوج بارش شهابی اسدی در کشور خواهیم بود.
به گزارش خبرنگار مهر، طبق محاسبات مداری ذرات دنباله دار، اوج بارش شهاب اسدی به وقت رسمی ایران در ساعت 1:05 بامداد روز 27 آبان اتفاق می افتد و ZHR ( درخشندگی) حاصل از این برخورد به 180می رسد.
برای بارش اسدی امسال دو اوج پیش بینی شده است اوج اول را با برخورد زمین به توده 1466 در ساعت 1:13 و اوج دوم مربوط به توده ذرات 1533 در ساعت 1:05 بامداد 27 آبان ماه جاری است. نزدیکی این دو اوج، از لحاظ رصدی تفکیک آنها را مشکل می سازد.
وقتی ذرات گرد و غباری که در فضای بین سیارات قرار دارند، وارد جو زمین می شوند، در اثر سرعت بالا و اصطکاک شدید می سوزند و به صورت شهاب دیده می شوند. در آسمانی صاف و تاریک ممکن است در هر ساعت چند شهاب مشاهده کنید که در نقاط مختلف آسمان ظاهر و به سرعت محو می شوند اما در شبهای خاصی از سال تعداد شهابها به یک باره زیاد می شود که به این پدیده "بارش شهابی" گفته می شود.
زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
فکر بوییدن گل در کره ای دیگر
[External Link Removed for Guests]
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 4873 بار
- سپاسهای دریافتی: 2877 بار
Re: بارش شهاب اسدی بامداد 27 آبان در کشور مشاهده می شود
درود
من یادمه دوسال پیش هم وقتی این خبر رو شنیدم، شب رفتم بیرون و کلی منتظر موندم اما دریغ از دیدن یک شهاب
من یادمه دوسال پیش هم وقتی این خبر رو شنیدم، شب رفتم بیرون و کلی منتظر موندم اما دریغ از دیدن یک شهاب

آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده

mahshid-banoo عزیز،
آلودگی نوری شدید موجود در شهرها و همچنین آلودگی هوا موانع خیلی بزرگی برای رؤیت بارش شهاب به حساب میاد. سعی کنید از شهر بیرون برید و اگر امکانش فراهم بود به کویر سفر کنید تا از این پدیده زیبا لذت ببرید.
موفق باشید
آلودگی نوری شدید موجود در شهرها و همچنین آلودگی هوا موانع خیلی بزرگی برای رؤیت بارش شهاب به حساب میاد. سعی کنید از شهر بیرون برید و اگر امکانش فراهم بود به کویر سفر کنید تا از این پدیده زیبا لذت ببرید.
موفق باشید

خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه

- سپاسهای ارسالی: 3433 بار
- سپاسهای دریافتی: 3949 بار
SadafG نوشته شده:mahshid-banoo عزیز،
موفق باشید
درود دوست گرامی
ضمن تشکر از فعالیت های مفید، جالب و همیشگیتان

یعنی در غیر این صورت ( که از شهر بیرون برویم ) قادر به مشاهده بارش شهاب نخواهیم بود

حتی در نقاط بالاتر شهر تهران
و یک سوال دیگر ، برای تمام دفعات آینده که امکان بارش باشد اینطور است
تشکر از پاسختون

naghme جان
نمیشه گفت اگر از شهر خارج نشید چیزی نمی بینید ولی به هرحال این همه چراغ ، نور تزیینی ،تابلوهای مغازه ها و ............. بی اثر نیست. در رگبارهای شهاب گذشته بعضی اوقات 1000 شهاب در ساعت در آسمان دیده شدند که در اینصورت و با توجه به اینکه امسال به مرکز توده نزدیکتر هستیم احتمالاً بیش از 500 شهاب در ساعت رو شاهد خواهیم بود که اگر در ارتفاعات باشید شانس دیدن تعدادیشون رو دارید. ماه هم در وضعیت محاق قرار داره و بنابراین هیچ مانعی برای مشاهده شهاب ها وجود نخواهد داشت.
در مورد بارشهای آینده باید دید که ایران هم موقعیت دید مناسبی داره یا خیر و اگر قابل رؤیت بود تمام نکاتی که عرض کردم صادق خواهد بود و به شدت بر روی گزینه رصد در کویر تأکید دارم چون واقعاً لذت بخش و بی نظیره
براتون آسمانی صاف آرزو می کنم
نمیشه گفت اگر از شهر خارج نشید چیزی نمی بینید ولی به هرحال این همه چراغ ، نور تزیینی ،تابلوهای مغازه ها و ............. بی اثر نیست. در رگبارهای شهاب گذشته بعضی اوقات 1000 شهاب در ساعت در آسمان دیده شدند که در اینصورت و با توجه به اینکه امسال به مرکز توده نزدیکتر هستیم احتمالاً بیش از 500 شهاب در ساعت رو شاهد خواهیم بود که اگر در ارتفاعات باشید شانس دیدن تعدادیشون رو دارید. ماه هم در وضعیت محاق قرار داره و بنابراین هیچ مانعی برای مشاهده شهاب ها وجود نخواهد داشت.
در مورد بارشهای آینده باید دید که ایران هم موقعیت دید مناسبی داره یا خیر و اگر قابل رؤیت بود تمام نکاتی که عرض کردم صادق خواهد بود و به شدت بر روی گزینه رصد در کویر تأکید دارم چون واقعاً لذت بخش و بی نظیره
براتون آسمانی صاف آرزو می کنم

خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
واقعا دیدن آسما از بیرون شهرها ( حداقل 20 30 کیلومتر فاصله ) یه چیز دیگس هم ستاره ها و هم شهابها به طرز فجیعی بهتر دیده میشن خیلی زیباست ! من یادمه در سربازی به دلیل اینکه زیر آبمو زدن ! شب نگهبان تنبیهی بودم روی زمین توی کوه ! دراز کشیدم و یک ساعتی آسمان رو نگاه میکردم واقعا زیبا بود البته من تنها نبودم عقربها و کلی حشرات و جک و جونور دیگه هم با من بودن ! 

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون