سگ ایرانی یا گربه ایرانی؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با متفرقه درباره نیروی هوایی ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

قفل شده
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

سگ ایرانی یا گربه ایرانی؟

پست توسط 987789 »

در سال 2005 یک هواپیماهای امارتی در خلیج فارس مشغول عملیات گشتزنی وعکسبرداری در حوالی جزیره ابوموسی بوده که یک هواپیمای ایرانی رو بهموازات خودش می بینه و هواپیمای ایرانی پس از چند لحظه اوج میگیره و بهداخل حریم هوایی ایران برمیگرده. خلبان اماراتی بخاطر ماموریتش موفق نمیشهاز هواپیمای ایرانی عکس بگیره اما به وضوح تشخیص میده که هواپیمای ایرانیمیگ 31 بوده نه از اف14 یا سوخوی 27 یا میگ 29 های ایرانی که در اونمحدوده زیاد دیده میشند. تصویر تصویر تصویر تصویر

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر گر عکس یا فیلمی مبنی بر وجود میگ 31 در ایران دارید خوشحال میشیم که لطف کنید وبزارید تو تاپیک  تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
به نظر من میگ 31 میتونه مثل اف14 مارو سربلند کنه(اگر تو ایران باشه) تصویر
نظر شما چیه؟(اگر میگ 31 تو ایران باشه میتونه جای اف14 رو بگیره؟) تصویربه نظر من سگ ایرانی میتونه گربه ی ایرانی روبخوره تصویر تصویر تصویر

تصویر

تصویر
تصویر
[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

Re: سگ ایرانی یا گربه ایرانی؟

پست توسط iran_f14 »

بيخيال جون من
تاحالا سر بودن يا نبودن ميگ 31 اينجا كلي دعوا شده به نتيجه هم نرسيديم زحمت بكش يك سرچ كوچولو انجام بده تاپيك مورد نظر را پيدا كن
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1586 بار
سپاس‌های دریافتی: 1194 بار
تماس:

پست توسط mahdimk »

نظر شما چیه؟(میگ 31 تو ایران باشه میتونه جای اف14 رو بگیره؟)

خیر

تجربه نشان داده که سلاحهای فروخته شده روسی به هم پیمانان ضعیف تر از نمونه های مورد استفاده در خود روسیه بوده در ضمن بی تعهدی روسهارو هم باید اضافه کرد روسها اصلا قابل اعتماد نیستند

خلبان اماراتی بخاطر ماموریتش موفق نمیشهاز هواپیمای ایرانی عکس بگیره

از این حرف و حدیث ها زیاد گفته میشه تا وقتی که رسما عکس یا فیلم مستند نشون ندن قابل قبول نیست ( اگه ایران mig31 داشت تا حالا تمام عالم خبر دار میشدن)
.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط don_Hirbod »

اميد هست كه باشه ولي اين دو هواپيما تقريبا در يك سطح هستن جمع قوت و ظعفهاشون به صورت ميانگين با هم برابره اين جالبه كه اگه ما واقعا ميگ 31 داشته باشيم در حقيقت با وجود اف 14 ها يكي از نادر ترين و رعب آور ترين تركيبات فايتر در سرتاسر دنيا را داريم :-( :grin:
چو ايران نباشد تن من مباد
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط 987789 »

1-بودن یا نبودن مسئله این است که آیا میگ 31(سگ شکاری :o3 )میتونه جای اف 14 رو پر کنه؟ :shock:
اگر هم عکسی یا فیلمی داشتین مارو محروم نکنین 8->
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1586 بار
سپاس‌های دریافتی: 1194 بار
تماس:

پست توسط mahdimk »

اميد هست كه باشه ولي اين دو هواپيما تقريبا در يك سطح هستن جمع قوت وظعفهاشون به صورت ميانگين با هم برابره اين جالبه كه اگه ما واقعا ميگ 31داشته باشيم در حقيقت با وجود اف 14 ها يكي از نادر ترين و رعب آور ترينتركيبات فايتر در سرتاسر دنيا را داريم تصویر تصویر

اومدیم یه خبر رو بنویسیم ( به نقل از اقا کلاغه تصویر ) دیدیم فردا جارو جنجال میشه از خیرش گذشتم فقط من یه خورده زیاد امیدوار شدم نسبت به.... انشا الله که خیر است تصویر (اقا سامان در جریان هست)
.
قفل شده

بازگشت به “متفرقه درباره نیروی هوایی”