انتخاب يك LCD خوب ....
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
انتخاب يك LCD خوب ....
با سلام كدوم lcd بهتره ؟ ممنون ميشم با دليل بگيد . samsung 226bw يا LG L227WSG

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
مشخصاتشان را با هم مقایسه کنید (مثلا وضوح تصویر، Response Time, Contrast Ratio, مصرف انرژی، تنظیمات مختلفی که به کاربر ارائه میده، و...). اگر از نظر مشخصات به هم نزدیک بودند، یا تفاوشان در برخی مشخصه هایی بود که تاثیر چندانی ندارند، آنها را از نظر میزان رضایت خریدارانشان، یا Reviewهایی که درباره شان نوشته شده، بررسی کنید. اگر بتونید یک Review خوب درباره آنها پیدا کنید، برایتان خیلی مفید هست، چون کیفیت یک مانیتور LCD فقط به مشخصه های منتشر شده آن نیست، بلکه خیلی فاکتورهای دیگه در آن نقش داره، مثلا اینکه مانیتور چقدر به تغییر زاویه عمودی (نه افقی) حساس هست، یا چقدر میتونه رنگ ها را طبیعی نمایش بده، یا چقدر در نمایش رنگ های خاکستری خوب عمل میکنه، یا در نمایش یک طیف رنگی از سیاه تا سفید چقدر دقت داره، تنظیمات پیش فرضش تا چه حد مناسب هستند و... اگر مانیتور شما در بعضی از این موارد مشکل داشته باشه، باید وقت زیادی صرف کالیبره کردن آن، و تصحیح مشکلات با استفاده از تغییر گاما، و سایر پارامترها بکنید. برای بعضی از پارامترها هم عملا راهی برای رفع نقصشان وجود نداره، و یا باید به آن عادت کنید، یا باید مانیتور خودتان را تغییر بدید.

-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Re: انتخاب يك LCD خوب ....
majid2752 نوشته شده:با سلام كدوم lcd بهتره ؟ ممنون ميشم با دليل بگيد . samsung 226bw يا LG L227WSG
سامسونگ به خاطر زیباییی و وضوح و کیفیتش! من p2050 دارم و ازش راضیم.

-
- سپاسهای ارسالی: 34 بار
- سپاسهای دریافتی: 376 بار
با سلام
خدمت دوستان گرامی م خودم قبلا از کیفیت سامسونگ خیلی راضی بودم ولی مدتی است تاجرهایی که لوازم الکترونیکی میارن دقت کافی را هنگام خرید نمی کنند و فقط به مارک توجه می کنند بطور مثال از مارک سامسونگ در چین حداقل 4 شرکت معتبر مونتاژ کار وجود دارد این به غیر از شرکت هایی هست که ریمارک کار می کنند و برای محصول lg هم همینطور چون تاجر هنگام خرید به قیمت پائیین توجه دارد نمی توان قیمت را ملاک خوبی برای ارزیابی قرار داد .
(( در بازار ما رسمبر این است هر کسی مارک معروفی را بطور قاچاق وارد میکند ( برای سود بیشتر ) بعد وقتی کالا به شهر مورد نظر رسید شماره سریال را برای بعضی نمایندگی ها ارسال می کند و جهت ضمانتنامه اقدام میکند پیشنهاد من این است
1- از نمایندگی معتبر کلا را خریداری کنید .
2- شرایط گارانتی را خوب مطالعه کنید ( مثلا اگر فروشنده می گوید در صورتی فلان خرابی تعویض می شود حتما در گارانتی قید شده باشد و به حرف فروشنده توجه نشود .
3- از گفته های دوست خودمون Frogfoot, باید بیشتر استفاده کنید چون به خصوصصیات جنس توجه دارد
4- اگر هم نمیتونی همه اینارو باهم داشته باشی به خدا توکل کن (
) .
خدمت دوستان گرامی م خودم قبلا از کیفیت سامسونگ خیلی راضی بودم ولی مدتی است تاجرهایی که لوازم الکترونیکی میارن دقت کافی را هنگام خرید نمی کنند و فقط به مارک توجه می کنند بطور مثال از مارک سامسونگ در چین حداقل 4 شرکت معتبر مونتاژ کار وجود دارد این به غیر از شرکت هایی هست که ریمارک کار می کنند و برای محصول lg هم همینطور چون تاجر هنگام خرید به قیمت پائیین توجه دارد نمی توان قیمت را ملاک خوبی برای ارزیابی قرار داد .
(( در بازار ما رسمبر این است هر کسی مارک معروفی را بطور قاچاق وارد میکند ( برای سود بیشتر ) بعد وقتی کالا به شهر مورد نظر رسید شماره سریال را برای بعضی نمایندگی ها ارسال می کند و جهت ضمانتنامه اقدام میکند پیشنهاد من این است
1- از نمایندگی معتبر کلا را خریداری کنید .
2- شرایط گارانتی را خوب مطالعه کنید ( مثلا اگر فروشنده می گوید در صورتی فلان خرابی تعویض می شود حتما در گارانتی قید شده باشد و به حرف فروشنده توجه نشود .
3- از گفته های دوست خودمون Frogfoot, باید بیشتر استفاده کنید چون به خصوصصیات جنس توجه دارد
4- اگر هم نمیتونی همه اینارو باهم داشته باشی به خدا توکل کن (
) .
-
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
منم از lcd سامسونگ راضی هستم . چون هم خودمان داریم و هم چند تا از دوستان نزدیکمان . وضوح تصویرش خیلی خوب است
اگر به ماهواره وصل شود که خیلی عالی و خوب نشان می دهد . ولی در مورد خرید سامسونگ خوب هم بیشتر تحقیق کنید .
اگر به ماهواره وصل شود که خیلی عالی و خوب نشان می دهد . ولی در مورد خرید سامسونگ خوب هم بیشتر تحقیق کنید .
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
البته کیفیت ال جی هم کمتر از اون نیست که خودم با مشاهد نمونه ای که پسر خالم گرفته کلی حال کردم باهاش و همچنین ای او سی که از هر دوی اینا قیمت کمتری داره و اکثر مدلهای این دو تولید کننده باید لنگ بندازن جلوی مونیتور من که LED هست و با قیمتی عالی
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون