گربه‌ي ناصرالدين شاه!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

گربه‌ي ناصرالدين شاه!!

پست توسط Parsa84 »

ببري خان به غلط، نام گربه‌اي بود آلا پلنگ كه شاه او را بسيار دوست مي‌داشت. در آن اوان شاه را تبي سخت عارض شد و روزي چند در بستر بيماري و ناتواني بخوابيد. گربه مزبور كه تازه بچه آورده بود روز بعد به اقتضاي طبيعت به تغيير مكان آنها پرداخت. هنگامي كه يكي از بچه‌هايش را به دندان گرفته و از كنار بستر مي‌گذشت. تصویر 
زبيده خانم ملقب به امينه اقدس به درون اتاق آمد و در را كه گربه از همان به درون آمده بود از پشت خود بست. گربه همين كه راه بيرون شدن را بسته ديد چند دور گرد بستر گشت و در پاي شاه سرگردان ايستاد. زبيده خانم از مشاهده‌ي اين حال رو به شاه كرده گفت: قربان امشب عرق خواهيد كرد و تب خواهد بريد. از قضا صبحگاه تب شاه قطع شد و پس از آن ببري خان مقامي بلند يافت و داراي تشك اطلس و پرستار و خوراك مخصوص شد.

زندگي خصوصي ناصرالدين شاه، دوستعلي خان معير الممالك، ص 88.

[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

Re: گربه‌ي ناصرالدين شاه!!

پست توسط naeemeh123 »

داستانتون خیلی واضح نبود من به طور کامل متوجه نشدم . یه مقدار توضیح بیشتر دهید.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 600 بار
سپاس‌های دریافتی: 10298 بار

پست توسط abdolmahdi »

بد نيست بدانيد اين جناب ببري خان بر خلاف اسمش ، گربه اي ماده بوده است . :razz:
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

naeemeh123 نوشته شده:داستانتون خیلی واضح نبود من به طور کامل متوجه نشدم . یه مقدار توضیح بیشتر دهید.

درود تصویر
دوست گرامی تصویر
این داستان بسیار واضح می باشد و دلیل دیگری بر خرافاتی بودن و عقب افتادگی فکری خاندان بی عرضه (اکثر ان ها) قاجار است.
این گربه خوش شانس پس از بسته شدن در اتاق از سر گیجی گویا همین طور به دور تخت ناصرالشکم(ناصرالدین شاه) می چرخد و زبيده خانم ملقب به امينه اقدس که احتمالا یکی از زن های دربار (یا شاید هم رمال یا شفاگر ) بوده پس از ملاحظه این صحنه نکته ای خرافی(از دید خرافات ان زمان احتمالا چرخیدن گربه به دور تخت مریض شفای زودرس او را در پی می داشته است) را بر زبان می اورد که کاملا به صورت اتفاقی درست از اب در می اید و باعث حشمت و مقامی والا برای یک گربه(از جمله خدمه و حشمه و غذای مخصوص) !!!شد در حالی که در ان روزگار شوم بیشتر   ایران زمین در نکبت و فقر مطلق دست و پا می زدند!! 
پیروز و سربلند باشید تصویر

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ ايران”