آيا برنامه فارسي نويس آپلود سنتر براي 3230 مشکل ساز هستش ؟

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

آيا برنامه فارسي نويس آپلود سنتر براي 3230 مشکل ساز هستش ؟

پست توسط blogxp »

سلام .

من میخوام این فایل رو در گوشی 3230 خودم نصب کنم . به نظر شما مشکل ساز هست یا نه ؟ چون قبلا میگفتن که فارسی سازها همشون مشکل سازن برای 3230 .

لینک : http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... ile_id=369
:)
ما زندگی میکنیم و میمیریم بدون اینکه امیدی داشته باشیم .
my drying bride

تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

blogxp
اين نسخه همون نسخه 1.31 هست که روي اکثر گوشي‌ها نصب مي‌شه و کرکي هم روي خود فايل صورت نگرفته، بلکه چون PSILOC از انجين امنيتي مشترکي براي حفاظت برنامه‌هاي خودش استفاده مي‌کنه اين دوست عزيز اين راه رو پيشنهاد دادند که اول psilocerecorder نصب کنيد که کرک شده هست و بعد از کرک شدن انجين برنامه‌ي اصلي نصب بشه، و قبلا هم دوست عزيزم امير علي اين کار رو کرده بودند
به هر حال کار مي‌کنه، اما چند نکته
اين برنامه در سرعت گوشي بي اثر نخواهد بود
اگر نصب کرديد بهتره اون رو حذف نکنيد چون کدپيچها رو به هم مي‌ريزه که البته قابل ترميم هست و برنامه‌اي براي اين کار در مرکز دانلود گذاشتم
موفق باشيد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”