فلش دیسک 256 گیگابایتی کینگستون

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 533
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۸, ۱:۳۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 809 بار
سپاس‌های دریافتی: 2689 بار

فلش دیسک 256 گیگابایتی کینگستون

پست توسط shadow.of.death »

تصویر

هنوز تیتر روزنامه ها و سایت های مرتبط با تکنولوژی را به یاد داریم:
«جایگزینی برای فلاپی دیسک می آید»، «فلش دیسک ها و انقراض فلاپی» و ...


مدت زیادی از آن زمان نگذشته و هنوز در ذهن بعضی از ما از حافظه های فلش اولیه، با حجم 32 مگابایت و کمتر، خاطراتی باقی مانده است. اما پیشرفت در سرعت و حجم آنها اینقدر سریع اتفاق افتاد، که ما دیگر توجهی به آن نمی کنیم.


اما این بار کینگستون یک فلش دیسک 256 گیگابایتی را معرفی کرده است. واقعاً جذاب به نظر میرسد؛ آن هم تنها یک ماه پس از عرضه فلش 128 گیگابایتی اش.


این فلش، با نام تجاری DT300 معرفی شده و با همه سیستم عامل ها سازگار است ضمن اینکه سرعتی معادل 10 و 20 مگابایت بر ثانیه هنگام نوشتن و خواندن دارد که برای این حافظه حجیم، سرعت بالایی به نظر میرسد.


به هر شکل با اینکه تصور نگهداری 56 دی وی دی و یا 365 سی دی در یک حجم کوچک، واقعاً هیجان انگیز است، اما مطمئناً قیمت تقریبی 900 دلاری ای که گیزمودو برای این حافظه تخمین زده، کمی از این هیجان می کاهد.

[External Link Removed for Guests]
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”