نقد گزارشی به کنگره ایالات متحده از توان نظامی ایران

در اين بخش مي‌توانيد در موارد متفرقه در مورد جنگ افزار به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

نقد گزارشی به کنگره ایالات متحده از توان نظامی ایران

پست توسط Morteza313 »

این لینک :

csis.org/files/media/csis/pubs/060728_gulf_iran.pdf

حاوی گزارشیه که موسسه تحقیقاتی csis در سال 2006 در مورد توازن قوای نظامی در منطقه خلیج فارس به کنگره ایالات متحده ارائه کرده،
قطعا همه ما از اهمیت نظرات این موسسات تحقیقاتی در نظام سیاسی ایالات متحده آگاهیم،
همین دست براوردهای موسسه امریکن اینترپرایز بود که عملا مجوز حمله به عراق رو صادر کرد،
البته سعی سازمانهای اطلاعاتی استکباری در جای خودش مشکور و مقبول در گاه ابلیس انشا الله،
اما حقیقتا نمیشه تاثیر گذاری چنین گزارشهایی در براورد توان دفاعی ایرن رو نادیده گرفت

اما اونچه که در این گزارش جلب توجه می کنه ساده انگاری کمدی وار این موسسه تحقیقاتی عظیم و وزینه که نشون میده فرماندهان نیروهای مسلح ما نتونستند با تولید سلاحهای پیشرفته توان بازدارندگی مطلوبی ایجاد کنند،

بهتر دیدم تا این گزارش سه مگابایتی و 118 صفحه ای رو در اختیار دوستان قرار بدم تا با مرور اون و ارائه نظراتمون بتونیم توان تحلیل استراتژیک این موسسه رو نقد کنیم،

از دوستان خصوصا بزرگان انجمن برای ایجاد یک تاپیک پر بار و نقد این گزارش مهم دعوت می کنم و نشا الله سعی خواهم کرد به زودی اولین نقد این گزارش رو خودم ارائه بدم.
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 780 بار
سپاس‌های دریافتی: 791 بار
تماس:

Re: نقد گزارشی به کنگره ایالات متحده از توان نظامی ایران

پست توسط arashtabaie »

سلام به شما دوست عزیز،
تمام دانش نظامی من مربوط میشه به مطالبی که در این فروم از شما دوستان عزیزم یاد گرفتم. هنوز هم نگاه دقیقی به این مطلبی که شما زحمت کشیدید گذاشتید ننداختم. فقط میخواستم بگم که به نظر من درست نیست که اگه در گزارش هایی که از موسسات تحقیقاتی خارجی میبینیم اونقدر که میخوایم، از ما و قدرتمون تعریف و تمجید نشده باشه، کلا اونها رو ساده انگار و کمدین خطاب کنیم.
حتما همین طوره که توانایی نظامی ایران در این سالهای بعد از جنگ با تاکید بر ساخت داخل تجهیزات نظامی که مهمترین اونها انواع موشک هاست، مثل کپی چینی موشک هاگ یا c-802 یا تولید موشک های بالستیک افزایش پیدا کرده، اما آیا این مقدار پیشرفت در مقابل کشور هایی که بودجه ی نظامی نجومی دارند و سالها در تکنولوژی نظامی پیشرو بودن کارساز هست؟
میدونم که یکی از مطالبی که در تحلیل ها و صحبت ها مطرح خواهد شد بحث میهن دوستی و ایمان و اعتقاد رزمنده های ایرانیه، که در جای خودش کاملا وزینه، اما آیا مجموعه غیرت رزمندگان و توان نظامی ایران، با توان نظامی کشور متخاصم احتمالی، که آمریکا باشه برابری میکنه؟
من فکر میکنم که ما باید این تحلیلهای کشور های متخاصم رو جدی بگیریم و تا جای ممکن توان نظامی نه چندان کم، ولی بسیار کمتر از توان نظامی کشورهای متخاصم رو، افزایش بدیم...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

حاج مرتضی با توجه به اینکه ما در ایران هستیم ! و حتی دانلود یه فایل 3 مگی هم برام از خونه غیر ممکنه ! منتظر تحلیل شما از این گزارش هستیم ! البته ضمن تایید صحبتهای جناب   ,
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Morteza313 »

نه این مساله خیلی فرق می کنه، خیلی از بدیهیات که لزوما تعریف تمجید هم نیستن نادیده گرفته شدن،

تناقضهای زیادی هم وجود داره ،

حال وقتی نقد شد می بینید......

محمد جان من سعی می کنم عکس هر قسمتی از مقاله رو که نقد می کنم برای بذارم تا قضاوت هم راحت تر بشه،

باز هم می گم به شدت منتظر نظر بزرگان سایت هستم تا این تاپیک یک تاپیک سنگین و پربار بشه!
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Morteza313 »

تو این چند روز سعی کردم تو اوقات فراقت چند گزارش دیگه از این موسسه تحقیقاتی معتبر رو بخونم ،
تحلیلاشون خیلی سبک و به سادگی قابل رده
یا خیلی بی سواد تشریف دارند، یا دارند توان دفاعی کشور رو تضعیف می کنن که خوب تو یه گزارش به کنگره این مورد دوم یه مقدار عجیب به نظر میرسه اما بعید نیست!
صفحه اول گزارش

[External Link Removed for Guests]

تحلیل به شیوه تحلیل ارتشهای شرقی بعد از تحلیلهای اقتصادی و استعداد انسانی از نیرو های زرهی شروع میشه و با "دیگر خودرو های زرهی ادامه پیدا میکنه و به موشکهای ضد زره میرسه ، قسمتهای زرهی هم اشکلات خیلی زیادی دارن که به موقع بررسی میشه اما قسمت موشکهای زرهی خیلی جالبه ، نویشندگان ادعا می کنن ایران دارای 50 لانچر موشک تاو و 20 تا 30 لانچر موشک شانه پرتاب دراگون هست ، که از نظر نویسنده در مورد عملیاتی بودن این سیستمهای موشکی ضد تانک تردیدهای فراوانی وجود داره:

حال اونکه تولید موشکهای تاو با نام طوفان از سال 1368 آغاز شده و اخیرا نمونه ای انحصاری هم از این موشک معرفی شده که اونرو میشه یک رادیکال مدرنیزیشن خاص ایران دونست که هیچ نوع معادل خارجی نداره، علاوه بر این موشکهای دراگون هم تحت عنوان صاعقه در داخل کشور بهینه سازی و ساخته میشن ، موشکهای شانه پرتاب دراگون ایران 1000 متر برد و قابلیت نفوذ در 750 میلی متر پشت زره های واکنش گر رو دارند که در نوع خودش با موشکهای اریکس اروپائی قابل مقایسست(، این اطلاعات بر اساس پوسترهای تبلیغاتی و کاتالوگهای وزارت دفاع بیان میشه):

بعد به ساخت موشک RPG-11 در ایران با نام نافذ اشاره میشه و اشاره میشه که این راکت یه سر جنگی 80 میلی متر جایگزین سر اصلی 37 میلی متری شده ف و این درحالیه که نافذ یک راکت تولید داخله که از همون سر جنگی 40 میلی متری با توان نفوذی 500 میلی متر استفاده می کنه و این راکت صاعقست که در اون سر جنگی اصلی با سر جنگی 80 میلی متری جایگزین شده و پروب این راکت هم که برای مقابله با زره های واکنش دهنده توسعه پیدا کرده دارای یک شر جنگی 30 میلی متریه:

علاوه بر این به گزارشهای تائید شده از تحویل موشکهای RPG-29 به ایران هم اشاره ای نشده:

نکته جالب دیگه اینه که اینه که از نظر این گزارش تنها موشکهای روسی تولید داخل موشکهای AT-3 ساگر هستند، جالب اینه که اصلا موشک ساگر در ایران تولید نمیشه و موشک در حال تولید در ایران موشکهای AT-4 مالیوتکا هستند، از طرفی علاوه بر مالیوتکا ها موشکهای کنکروس ام با نام توسن و موشکهای AT-11 هم گویا با همون مشخصه اصلی در کشور درحال تولید هستند، در این میان موشکهای AT-11 اسنایپر که از لوله تانکهای تی 72 شلیک میشن اهمیت خارق العاده ای داره چون با ترکیب با زره های واکنش دهنده برتری قابل توجهی به تی72 های ایرانی در برابر ابرامز های امریکایی میده.

خطا های این گزارش خیلی عجیب و به قول خودمون تابلوه!
کسی که یه سر کوچیک به ویکی پدیا هم بزنه اینقدر اشتباهات فاحش انجام نمیده،
شدت این اشتباهات این فرضیه رو که احتمالا این گزارش یک حربه روانی و تبلیغاتی باشه شدیدا تقویت می کنه.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

این آمریکاییها فکر میکنن آسمون باز شده و آقایون تلپی افتادن پایین.

کوچک شمردن و دست کم گرفتن دشمن از طرف آمریکاییها مسبوق به سابقه است.

توی جنگ دوم هم با کوچک شمردن ژاپنیها و دست کم گرفتن خطر اونها از طرف آمریکا، شرایط برای برای بوقوع پیوستن پرل هاربر فراهم شد!
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد جنگ افزار”